Κύπελλο Ελλάδος 2011 - 2012
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2011 - 2012
κλασικά πράγματα....αν δεν φτύσουμε αίμα πρωτα δεν υπάχρει περίπτωση να πάμε τελικό...ΑΕΚ λοιπόν και το μόνο καλό είναι ότι το ματς είναι νοκ-αουτ στον ναό μας.
Επιβάλλεται πρόκριση όχι για ρεβάνς κλτ αλλά για να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς τον τελικο.
Επιβάλλεται πρόκριση όχι για ρεβάνς κλτ αλλά για να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς τον τελικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Παρ 23 Δεκ 2011, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κάτι για 10 Ιανουαριου άκουσα, πάλι καλά δεν πέφτει στους Ευρωπαικούς αγώνες μας.
Γτπ κλήρωση...όλοι στα μαλακά, χαλαρά και εμείς και η κούλα σκίσιμο.
Στα @@ μου, αργά ή γρήγορα θα παίξεις και ντέρμπυ εάν θες να σηκώσεις κούπα. Εγώ τελικό με χωριά και λιμά δεν θέλω.
Κάτι τους χρωστάτε από πέρσυ...θέλω να ασπρίσει η Τούμπα από τα φλόκια που δεν θα προλαβαίνουν να ρουφ@ν οι παίκτες της Μάρθας Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα @@ μου, αργά ή γρήγορα θα παίξεις και ντέρμπυ εάν θες να σηκώσεις κούπα. Εγώ τελικό με χωριά και λιμά δεν θέλω.
Κάτι τους χρωστάτε από πέρσυ...θέλω να ασπρίσει η Τούμπα από τα φλόκια που δεν θα προλαβαίνουν να ρουφ@ν οι παίκτες της Μάρθας Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μακάρι...να ξεράσουν τους κουραμπιέδες που θα φάνε στις γιορτές οι κουρ@δες.thief έγραψε:κάτι για 10 Ιανουαριου άκουσα, πάλι καλά δεν πέφτει στους Ευρωπαικούς αγώνες μας.
Νωρίς νωρίς, αυτά είναι.
Σε περιπτωση ισοπαλιας τι ισχυει?
Παιζουμε παραταση η εχει επαναληπτικο στο οακα?
Παιζουμε παραταση η εχει επαναληπτικο στο οακα?
- trel@menos
γουσταρω. ομαδα ξεκουραστη, θα την πατησουμε την κουλα. το περσινο δεν ξεχνιεται.
λογικα θα περασουν και οι γαυροβαζελοι, η ξανθη, ο αγγελος, η κερκυρα, ο ατρομητος κι ο παναιτωλικος.
δηλαδη περαν των γαυροβαζελων κανεις δεν μπορει να μας ανησυχισει.
λογικα θα περασουν και οι γαυροβαζελοι, η ξανθη, ο αγγελος, η κερκυρα, ο ατρομητος κι ο παναιτωλικος.
δηλαδη περαν των γαυροβαζελων κανεις δεν μπορει να μας ανησυχισει.
- sourmenetes
- Moderator
Θυμαμαι λιγο περυσι σε τι κατασταση βρισκομουνα οταν ειχαμε το ματς με την αεκ...
Στρατο ειμαι στον εβρο και εχει ΒΒΟΠ(βολες βαραιων οπλων),αφου εχουμε φαει ολη τη σκονη ολη μερα στο βουνο μες τη λασπη και στο χωμα εχω μαζι μου ακουστικα να ακουσω το ματς...Και αφου εχουμε φορτωθει μεσα στα stayer τρωμε το μπαλονι...Ξενερωμενος φουλ μετα απο μια φουλ κουραστικη μερα ακουσαμε και τι εγινε στο γηπεδο εφαγα τρελη ξενερα...
Ας ελπισουμε να λυτρωθουμε φετος....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........Ξεχασα........Και το βραδυ υπηρεσια.........

Στρατο ειμαι στον εβρο και εχει ΒΒΟΠ(βολες βαραιων οπλων),αφου εχουμε φαει ολη τη σκονη ολη μερα στο βουνο μες τη λασπη και στο χωμα εχω μαζι μου ακουστικα να ακουσω το ματς...Και αφου εχουμε φορτωθει μεσα στα stayer τρωμε το μπαλονι...Ξενερωμενος φουλ μετα απο μια φουλ κουραστικη μερα ακουσαμε και τι εγινε στο γηπεδο εφαγα τρελη ξενερα...
Ας ελπισουμε να λυτρωθουμε φετος....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........Ξεχασα........Και το βραδυ υπηρεσια.........

-
11 η 18 παιζουμε, δεν εχει βγει ακομαbane1980 έγραψε:Μακάρι...να ξεράσουν τους κουραμπιέδες που θα φάνε στις γιορτές οι κουρ@δες.thief έγραψε:κάτι για 10 Ιανουαριου άκουσα, πάλι καλά δεν πέφτει στους Ευρωπαικούς αγώνες μας.
Νωρίς νωρίς, αυτά είναι.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Επιμονή, επιμονή, πάθος. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο. Απλά ένα βήμα παραπάνω για το τρόπαιο
Κύπελλο Ελλάδος 2011 - 2012
Ευτυχώς ειναι Ιανουάριο το ματς πλήρης η ομάδα δεν φοβάστε κανέναν .....