Rubin Kazan - P.A.O.K. (29/9 18:00 ΑΝΤ1)
Re: Rubin Kazan - P.A.O.K. (29/9 18:00 ΑΝΤ1)
Το σχήμα του ΠΑΟΚ νομίζω βγήκε
.........Αρίας................Λαζάρ..........
Φωτάκης..........Ίβιτς.................Βιέρι
...................Κλάους.....................
Κι εγώ γουστάρω, γιατί θέλω Πάμπλο να μασάει σίδερα στο τηγάνι. Αυτό είναι rotation και όχι το περυσινό κάψιμο της ομάδας...
.........Αρίας................Λαζάρ..........
Φωτάκης..........Ίβιτς.................Βιέρι
...................Κλάους.....................
Κι εγώ γουστάρω, γιατί θέλω Πάμπλο να μασάει σίδερα στο τηγάνι. Αυτό είναι rotation και όχι το περυσινό κάψιμο της ομάδας...
το περιμενα για Γκαρσια οτι δε θα παιξει.....για σαλπι οχι....
χαιρομαι υπερβολικα πολυ γι αυτη την επιλογη ασχετα με το αποτελεσμΑ....
μια λυση ειναι αριας λαζαρ ιβιτς κεντρο και δεξια φωτακης ή δεξια γεωργιαδης και κπς απο τους χαφ αλλαγη...
χαιρομαι υπερβολικα πολυ γι αυτη την επιλογη ασχετα με το αποτελεσμΑ....
μια λυση ειναι αριας λαζαρ ιβιτς κεντρο και δεξια φωτακης ή δεξια γεωργιαδης και κπς απο τους χαφ αλλαγη...
Αυτο δείχνει ότι το βάρος θα το ρίξουν στο πρωτάθλημα.....πιο πολύ.Συμφωνό απόλυτα για το ροτέισον.
αμα ειχαμε και ετοιμο παικτη λεοναρντο 8α τον η8ελα βασικο στο τηγανι....να αποδειξει και καποια πραματα στο ταμπακη και στους γυρω του...!!!το βλεπω το διπλο να φτανει σε αποδοσεις 8..8α το τιμισουμε!!! 

ΚΡΙΜΑ! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Κυριε Μπολονι μαλλον δεν εχετε καταλαβει σε ποιο πρωταθλημα εχετε ερθει!
Το συνθημα "το πρωταθλημα το εχουνε στημενο..." με αυτη σας την πραξη το διαγραφετε!
Δεν γινεται να μην υπολογιζετε την Ευρωπη,σιγα σιγα χτιζουμε ενα ονομα και εσεις πατε να το χαλασετε!
Αυτα τα παιχνιδια θα θυμουνται ολοι και οχι ενα απλο ματς πρωταθληματος!

Το συνθημα "το πρωταθλημα το εχουνε στημενο..." με αυτη σας την πραξη το διαγραφετε!
Δεν γινεται να μην υπολογιζετε την Ευρωπη,σιγα σιγα χτιζουμε ενα ονομα και εσεις πατε να το χαλασετε!
say what???jpm4_neo έγραψε:ΚΡΙΜΑ! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!![]()
![]()
![]()

Κάπως έτσι σκεφτόταν και ο Χάβος πέρσι και έβαζε τους ίδιους 34χρονους σε όλα μα όλα τα ματς..τα αποτελέσματα της κούρασης που επήλθε νομίζω δε χρειάζεται να στα θυμίσω..ανέτρεξε μόνο στην εικόνα της ομάδας μας Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο που είχε κλατάρει η μηχανή συνολικά και ατομικά οι περισσότεροι θύμιζαν βετεράνους σε τιμητικά παιχνίδια.Μέχρι και η αεκ μας έκανε πλάκα..είδες προχθές ποια αεκ μας έκανε πλάκα.jpm4_neo έγραψε:ΚΡΙΜΑ! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!![]()
![]()
![]()
Στο θέμα μας, οι Ρώσοι έχουν έναν έξω αριστερά, τον Καζάεφ, που θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για τον Έτο, μυρίζομαι για πρώτη φορά Σναου βασικό
Μια χαρά θα πάει η ομάδα πιστεύω.
Πρέπει σιγά σιγά να μάθουμε να ζούμε και χωρίς τον Γκαρσία
αν δεν γίνει με τον Μπόλονι με ποιόν θα γίνει;
Επίσης, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δεν ξεκινήσει και ο Φωτάκης
που και αυτός πρέπει να είναι ξεκούραστος την Κυριακή.
Πρέπει σιγά σιγά να μάθουμε να ζούμε και χωρίς τον Γκαρσία
αν δεν γίνει με τον Μπόλονι με ποιόν θα γίνει;
Επίσης, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δεν ξεκινήσει και ο Φωτάκης
που και αυτός πρέπει να είναι ξεκούραστος την Κυριακή.
- georgedoulk
Ενταξει δυο αλλαγές ήταν αναμενόμενο οτι θα έχει η εντεκάδα.
Αφού οι Πάμπλο και Σάλπι δεν θα ξεκινούσαν λόγω κούρασης, καλά έκανε και τους εκοψε απο την αποστολή.
Κρεσιτς
Λίνο-Μαλεζας-Κοντρέρας-Ετο
Αρίας-Λαζαρ
Φωτάκης Ιβιτς Βιερίνια
(Γεωργιάδης)
Αθανασιάδης
Αφού οι Πάμπλο και Σάλπι δεν θα ξεκινούσαν λόγω κούρασης, καλά έκανε και τους εκοψε απο την αποστολή.
Κρεσιτς
Λίνο-Μαλεζας-Κοντρέρας-Ετο
Αρίας-Λαζαρ
Φωτάκης Ιβιτς Βιερίνια
(Γεωργιάδης)
Αθανασιάδης
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
PARASANDALOS έγραψε:rotation με kazan για να ειμαστε με γαβρο οκ ....![]()
βαλβερδε μπανανααααααααααααααα

Argonaut4 έγραψε:E?
Τι δεν καταλαβετε ρε παλικαρια? Το συνθημα δεν το γνωριζετε? Για οποιον δεν το ξερει,στη συνεχεια λεει "Για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη"nninik έγραψε:say what???
Χρηστο συμφωνω αλλα επαναλαμβανω οτι για μενα ειναι πιο σημαντικο ενα ευρωπαικο παιχνιδι απο ενα εγχωριο, τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη!xristos14 έγραψε:Κάπως έτσι σκεφτόταν και ο Χάβος πέρσι και έβαζε τους ίδιους 34χρονους σε όλα μα όλα τα ματς..τα αποτελέσματα της κούρασης που επήλθε νομίζω δε χρειάζεται να στα θυμίσω..ανέτρεξε μόνο στην εικόνα της ομάδας μας Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο που είχε κλατάρει η μηχανή συνολικά και ατομικά οι περισσότεροι θύμιζαν βετεράνους σε τιμητικά παιχνίδια.Μέχρι και η αεκ μας έκανε πλάκα..είδες προχθές ποια αεκ μας έκανε πλάκα.
απλα jpm4_neo αν δωσουμε βαρος στην ευρωπη θα βλεπουμε με το κυαλι τους αντιπαλους μετα.....
Παιδιά Τι δεν καταλάβατε;;
το παλικάρι λέει την άποψη του ξεκάθαρα!!! Κ πολύ καλά κάνει!!! Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας...
Εγώ πάντως συμφωνώ με την λογική του κοουτς. Πιστεύω ότι κ έτσι μπορούμε να πάρουμε το χ μες στη Ρωσία αν όχι κ το διπλό.
το παλικάρι λέει την άποψη του ξεκάθαρα!!! Κ πολύ καλά κάνει!!! Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας...
Εγώ πάντως συμφωνώ με την λογική του κοουτς. Πιστεύω ότι κ έτσι μπορούμε να πάρουμε το χ μες στη Ρωσία αν όχι κ το διπλό.
Μια χαρα πραττει ο προφεσορ μπολονι και ξεκουραζει σαλπι και παυλαρα. Βρεθηκε καποιος φετος να λυπηθει τον παυλαρα διοτι ουτε η ηλικια του ουτε και το κορμι του ειναι για να σικωνει 40-45 ματς την χρονια. ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ και παμε τηγανι.