Martynas Andriuskevicius

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Martynas Andriuskevicius

Δημοσίευση από cellophan »

Συμφωνώ με palok...(not even close αδερφέ....σου έφυγε ένα d :D )....αν πρέπει να προσθέσω κάτι είναι πως με βάση το μπάσκετ που παίξαμε, τη θέση που παίζει ο καθένας και αυτά που είδα, ανησυχώ χίλιες φορές παραπάνω για το ποιόν του Γκίντενς παρά για το Λιθουανό...

:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εντάξει ρε παιδιά .... τι περιμένατε δηλαδή;
Ένας παίκτης στην ηλικία του και με το μπόι του σε μια ομάδα των 500 χιλιάδων είναι. Αυτό να έπρεπε να σας ψιλιάσει. Χαλαρώστε.
Αν είχαμε οικονομική άνεση, σίγουρα η επιλογή θα ήταν διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αλεξαντερ ραντογιεβιτς ηταν ο ψηλος και οντως δε μοιαζουνε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

palok έγραψε:ταπεινή μου άποψη και ελπίζω να μην διαψευστώ :mrgreen: όσον αφορά αυτά που λέτε για τον Λιθουανό και τη σύγκριση με τον Radosevic (αν δεν κάνω λάθος το όνομα): not even closed... που λένε και στο χωριό μου.

Aνα μπράβο φίλε αυτόν λέω..που σ ένα ματς είχε βάλει και τρίποντο και κόντεψα να λιποθυμήσω απ το σοκ..Μακάρι να είναι πολύ καλύτερος ο παίκτης απ αυτό που έδειξε..Οτι είναι νωρίς είναι το μόνο σίγουρο..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα σωστός ο cellophan αλλά στο χωριό μου είναι closed :opaokara:

PS: εδώ έγραψα τον radojevic radosevic... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γεροντικη ανοια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εμένα πάλι, για ταλε κουαλε μου έκανε αλλά το προσπερνώ. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια για λάθη.
Άβαταρ μέλους
kostasff

cellophan έγραψε:Συμφωνώ με palok...(not even close αδερφέ....σου έφυγε ένα d :D )....αν πρέπει να προσθέσω κάτι είναι πως με βάση το μπάσκετ που παίξαμε, τη θέση που παίζει ο καθένας και αυτά που είδα, ανησυχώ χίλιες φορές παραπάνω για το ποιόν του Γκίντενς παρά για το Λιθουανό...

:pano:
συμφωνώ πως η εμφάνιση του αμερικανού προκαλεί ανησυχία αλλά εδώ είναι η διαφορά. Ο αμερικανός έμεινε απλά στο μηδέν και περιμένεις την συνέχεια για χα δεις τι θα γίνει ενώ ο Λιθουανός προκάλεσε πανικό με την τραγική του εμφάνιση και την τεχνική του κατάρτιση. Μακάρι βέβαια να ήταν μια πλασματική εικόνα αλλά....
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δε νομίζω ότι πρόκειται για θέμα τεχνικής κατάρτισης. Το σκαουτιγκ μιλούσε -όπως και τα φιλικα- για παιδί της σχολής του, κοντρολαρισμένο και στυλιζαρισμένο. Για μένα άλυτο θέμα είναι όταν δεν έχει ο παίκτης τσαμπουκά, τσαγανό να πέσει στη φωτιά... όπως τότε που περίμενα σα νέους Γκάληδες τους αφους Κατσίκι, και όταν ήρθαν διστάζαν να πάρουν ανοικτά σουτ από τα 5 μέτρα...δηλ. προτιμώ την απερισκεψία του Σλούκα που τα κάνει θάλασσα στο τέλος προσπαθώντας να γίνει Ματζικ Τζόνσον, παρά τους φλώρους. ΜΑκάρι ο Αντριου να μη μας βγει φλώρος, τι να πω...οπισθοχώρηση στο πικ εν ρολ του αντιπάλου είναι πολύ κακό σημάδι...
βάλτε του να δει πως παίζει ο Νόα, παλιά ο Ράμπις, ο Πιτ Παπαχρόνης... κτλ.
κι εκείνο το παιχνίδι με πλάτη του Παπαπέτρου και του Νόρις επίσης το χρειάζεται... :P
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

palok έγραψε:χαχα σωστός ο cellophan αλλά στο χωριό μου είναι closed :opaokara:

PS: εδώ έγραψα τον radojevic radosevic... :mrgreen:
Κι εγώ αναρρωτιόμουν αν ποτέ είχαμε παίκτη Ραντόσεβιτς!!!
Πάντως άλλο φρούτο ήταν εκείνος.. Στόχευε τις βολές σαν πειρατής με το ένα μάτι!!!
Την επόμενη σεζόν πήγε Πανελλήνιο και μας έκλεισε το σπίτι νομίζω!!

Ελπίζω μη μας βγει τέτοιος κι ο Λιθουανός!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Λαθος κανετε για το Ραντογιεβιτς. 1ον δεν πηγε ποτε Πανελληνιο μετα απο εμας αλλα στο ΝΒΑ και στους Uta Jazz θυμαμαι ποσο εντυπωση μου ειχε κανει γιατι οχι μονο πηγε αλλα ειχε και συμμετοχες , μετα μου φαινεται ειχε περασει απο Προκομ ειχε ακουστει για μια απο τις 2 Λαρισες θυμαμαι αλλα δεν εκανε ματς η κατι τετοιο και κατεληξε Κυπρο (στον Πανελληνιο ο μονος ψηλος μας που ειχε παει ηταν ο Οστοιτς δε ξερω αν τον μπερδευεις με αυτον, αλλα και ο Ντζαι που περασε για λιγα ματς). 2ον αν και ηταν τραγικος στα πρωτα ματς στο τελος του πρωταθληματος αλλα και σε εκεινα τα "αξεχαστα" ματς με τον Ηρακλη και τιςχαμενες βολε στο τελος του Παντελιαδη ηταν πολυ καλος και η βελτιωση του μεσα στη χρονια ηταν καταπληκτικη 3ον ο Λιθουανος εμενε δε μου φανηκε πολυ καλυτερος απο τον Καλλε ελπιζω να διαψευστω γιατι με Καλλε κ Καλλε2Lithuanianversion στο 5 δεν πας πουθενα.

edit τελικα τωρα που το ψαχνω επαιξε στην Ολυμπια Λαρισας 1 χρονο πριν παει στην Κυπρο τα υπολοιπα ειναι οπως τα ειπα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χμμ τωρα που το λες.. οντως.. μάλλον ο Οστοιτς ηταν στο μυαλό μου..
Αλλά είμαι σίγουρος ότι τον εχω δει κι αντίπαλο μας στο Παλατάκι..
Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχε κάνει κι έρμπολ από τις βολές!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ναι,paokmaniak, έπαιξε στην Ολύμπια. Όσο για την βελτίωσή του μέσα στη χρονιά (στον ΠΑΟΚ) ούτε που την θυμάμαι.
Και για να είμαστε στο θέμα, που βρίσκεται εκείνο το τοπικ με την χειρότερη πεντάδα......??? 8-)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

συμφωνω με paokmaniak ο ραντογεβιτς ηταν πολυ καλυτερος απ ότι εδειξε ο λιθουανος.καμια σχεση..
θυμαμαι στα τελευταια παιχνιδια του ο ραντογιεβιτς ειχε πανω απο 15 ποντους και ριμπαουντ
ο λιθουανος εδειξε εντελως αγυμναστος και δεν μου εμοιασε καθολου με επαγγελματια παιχτη
μπορει απλα να ηταν στην χειροτερη του βραδια ομως οποτε θα τον ξαναδουμε
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Νομίζω kosta το κλείσαμε όταν έφυγε ο Γκρει...

για να συζητήσουμε λίγο το θέμα των σέντερ λοιπόν(ελλείψει άλλου ενδιαφέροντος), με δεδομένο ότι είχαμε 17 χρονάκια τον ακατανόμαστο, και εν γένει στη θέση σέντερ δεν διαπρέψαμε ποτέ, θα έλεγα την χοντράδα ότι μετά από κάτι Σάβιτς-Μακρευ ο μπασκετικός αυτός παίκτης θα μπορούσε άνετα αν πιάσει καλή απόδοση φέτος να γίνει ένας από τους top-5 centers που φόρεσαν τη φανέλα!!
κι ακόμα θα μπορούσε να βγει άλλος ένας Μαμαντού που κανείς δεν νοσταλγεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”