Τραυματισμοί 2011/2012

Συζήτηση για τους τραυματισμούς στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Re: Τραυματισμοί 2011/2012

Δημοσίευση από george aspromayros »

οσοι δεν φορανε ειδικα :geek: 8-) ας μην διαβασουν τα παρακατω.. με εχετε βαρεθει...σορρυ but........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george aspromayros την Τρί 06 Δεκ 2011, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

οσο κ να μην παω το χοντρο...

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τα συνεχόμενα κρούσματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ και ζητάει να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες.

Η κατάσταση με τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ έχει γίνει αφόρητη. Είναι πλέον δεδομένο ότι μετά από κάθε παιχνίδι ένας τουλάχιστον παίκτης θα τεθεί νοκ άουτ από θλάση. Τελευταίο θύμα της εξωφρενικής αυτής –για επαγγελματική ομάδα- κατάστασης είναι ο Παπάζογλου που τέθηκε νοκ αόυτ για 4 εβδομάδες.

Θλάση. Μια λέξη που προκαλεί εφιάλτες στους παροικούντες στην Τούμπα. Από την έναρξη της προετοιμασίας το σύνολο (προσέξτε το σύνολο) των παικτών έχει υποστεί θλάση ενώ υπάρχουν παίκτες που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα δυο φορές μέχρι τώρα κι ας μην έχουμε διανύσει τη μισή αγωνιστική περίοδο.

Το γεγο0νός δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον Λάζλο Μπόλονι που σε κάθε παιχνίδια είναι αναγκασμένος να επιχειρεί αλλαγές για να καταφέρει να καλύψει τα κενά. Ουσιαστικά ο προπονητής σε πολλές περιπτώσεις αναγκάστηκε να μπαλώσει τρύπες για να καταφέρει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ένας από τους λόγους της μικρής συγκομιδής βαθμών του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα σαφώς και είναι οι τραυματισμοί που καταγράφηκαν από την έναρξη της περιόδου.

Ίσως είναι παγκόσμιο το φαινόμενο που παρατηρείται στον Δικέφαλο. Το σύνολο των παικτών έχει ταλαιπωρηθεί από το ίδιο πρόβλημα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω τους τραυματισμούς ως δικαιολογία για την κάτω του μετρίου πορεία της ομάδας επιμένω όμως ότι αποτελεί ένας από τους βασικούς λόγους της μέχρι τώρα εικόνας που παρουσιάσει η ομάδα.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την κατάσταση ο Μπόλονι δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι σε μεγάλο βαθμό οι τραυματισμοί οφείλονται στην αλλαγή φιλοσοφία στην διάρκεια των προπονήσεων.

Δεν θα αμφισβητήσω τον ρουμάνο τεχνικό θεωρώ όμως ότι σε όλες τις ομάδες που αλλάζουν προπονητή το καλοκαίρι παρατηρείται το φαινόμενο αλλαγής φιλοσοφίας στους ρυθμούς των προπονήσεων αλλά δεν καταγράφονται τόσοι τραυματισμοί.

Που θέλω να καταλήξω; Ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν έχει απασχολήσει πιο σοβαρά τους υπευθύνους. Αν το είχαν εντοπίσει θα το είχαν λύσει. Υπάρχουν ευθύνες για το… ανέκδοτο των θλάσεων στον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθούν.

Αν η κατάσταση δεν αλλάξει η ομάδα δεν έχει τύχη στη συνέχεια της περιόδου. Είναι αδύνατον να αντέξει ο ΠΑΟΚ το βάρος τριών διοργανώσεων με δεδομένο ότι από κάθε παιχνίδι απουσιάζουν 3 , 4 ή και 5 παίκτες ) σε κάποιες περιπτώσεις). Τα χέρια του Μπόλονι θα είναι μονίμως δεμένα.

Είμαι σίγουρος ότι έστω και τώρα (με καθυστέρηση 5 μηνών δηλαδή) το πρόβλημα θα εντοπιστεί και θα αντιμετωπιστεί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ίδρυμα. Είναι μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα και δεν επιτρέπεται να μην έχουν αποδοθεί ευθύνες για την κωμικοτραγική κατάσταση με τους τραυματισμούς.

Από betboss.gr
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2011 21:28

Ο Λεωνίδας Μπίλης που επί εποχής Φερνάντο Σάντος είχε αναλάβει την ευθύνη της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μετά από κάθε ματς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis.
Αναφέρθηκε στους συχνούς τραυματισμούς και τόνισε πως αυτό δεν είναι αποτέλεσμα τύχης ή κακοδαιμονίας. «Το πρόβλημα των τραυματισμών είναι τεράστιο σε κάθε ομάδα γιατί σπουδαίοι παίκτες μένουν εκτός με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι ο αριθμός των τραυματισμών είναι τεράστιος, έχει γίνει λάθος και δεν είναι τυχαίος αυτός ο αριθμός των πολλαπλών τραυματισμών».
Θέλοντας να εξηγήσει τις αιτίες που προκαλούν τους τραυματισμούς είπε: «Έχουν ως αιτία, την ένταση και τον ρυθμό των προπονήσεων, τον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορείς να το αναλύσεις σε μια κουβέντα. Πρέπει στον ΠΑΟΚ να προβληματιστούν. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να ακολουθούν παιχνίδια συνεχόμενα με κακές εμφανίσεις. Εγώ ξέρω τι φταίει, αλλά επειδή δεν είμαι στην ομάδα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα και να μπω σε ξένα χωράφια. Ξέρω ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός, υπάρχουν ευθύνες και στον ΠΑΟΚ πρέπει να τις αναζητήσουν. Ο ρυθμός έντασης μιας προπόνησης ποικίλει για κάθε παίκτη αφού πρέπει να υπολογίζεται το ιατρικό παρελθόν του, η ηλικία του Πιστεύω ότι σε μια ομάδα κάποιοι παίκτες που είναι κουρασμένοι θα πρέπει να κάνουν μια ιδιαίτερη προπόνηση».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιχαίνομαι να ακούω εκφράσεις του τύπου:
george aspromayros έγραψε:Ο Λεωνίδας Μπίλης που επί εποχής Φερνάντο Σάντος είχε αναλάβει την ευθύνη της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μετά από κάθε ματς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis.

1. Εγώ ξέρω τι φταίει, αλλά επειδή δεν είμαι στην ομάδα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα και να μπω σε ξένα χωράφια.
2. Θέλοντας να εξηγήσει τις αιτίες που προκαλούν τους τραυματισμούς είπε: «Έχουν ως αιτία, την ένταση και τον ρυθμό των προπονήσεων, τον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορείς να το αναλύσεις σε μια κουβέντα.
Όταν Mr Μπίλης είσαι στην ομάδα και δεν θέλει να μπεις σε ξένα χωράφια το βουλώνεις, ή λες αυτά που ξέρεις στους υπεύθυνους της ομάδας. Όταν θέλεις να μας το παίξεις καλό παιδί και ΠΑΟΚτσής ΔΕΝ παίρνεις αμπάριζα τα ΜΜΜ για να ρίζεις το δηλητήριό σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Τραυματισμοί”