Φιλικά & αγώνες προετοιμασίας

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα.

Θα θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό?

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ 03 Αύγ 2011, 14:56

ΝΑΙ
286
56%
ΟΧΙ
160
31%
Ότι πιστεύει η διοίκηση
24
5%
Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ
2
0%
Μου είναι αδιάφορο
39
8%

Σύνολο ψήφων: 511

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Beşiktaş J.K.- FC PAOK (Πιθανόν Αύγουστος)

Δημοσίευση από Zorro4 »

DC έγραψε:Σαν απόγονος προσφύγων, των οποίων τα σπίτια στην Σμύρνη και τον Μπουρνόβα τα πήραν τα μεμέτια και την γιαγιά μου την έβαψε η μάνα της με κάρβουνο για να μην την βιάσουν και την σφάξουν οι φίλοι μας οι τούρκοι, ΟΧΙ από 'δώ μέχρι την Πόλη.
Εδώ δεν ξεχνάμε τις σφαγές από τους φινοκαλιότηδες, τους σπάθες, τους καζναφέρηδες κλπ, τις σφαγές των τούρκων ξεχάσαμε;
Το μόνο που μας ενώνει με την ομάδα της Μπεσίκτας είναι τα χρώματα και μια στρογγυλή μπάλλα. Ολα τα άλλα μας χωρίζουν.

+1926 ... Και να συμπληρώσω ...
Έχουμε σχεδόν κοινο σύμβολο. Τον αετο ... Γιατί δε τους ρωτάμε να μας πουν τη γνώμη τους για το intro που έγινε video με το κοινό μας σύμβολο να γκρεμίζει τους μιναρεδες απο την Αγία Σοφία; ;)
Θυμάστε φαντάζομαι και τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ για ένα συμβολικό animation που φτιάχτηκε μετά το ματς της Πόλης... ;)

Όπως τα λες DC ... Μας ενώνει η μπάλα και τα χρώματα αλλά μας χωρίζουν όλα τα υπόλοιπα.

Δεν τους μισω και έχω γνωρίσει καταπληκτικους ανθρώπους ... Αλλα ... Οι μνήμες δεν σβηνονται στη γενιά μου ... Ίσως μετά απο 10 γενιές να συμβεί και αυτο... Αλλα πρέπει να προσπαθήσουν πολυ απο τη δική τους μεριά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Που κολλάει αν το θυμόμαστε,αν το αναφέραμε ή όχι.Επειδή έγιναν ένα ή 2 φιλικά πρέπει να το καθιερώσουμε κιόλας;
Η μήπως έγραψε κάνένας πως δεν πρέπει να σπάσει η...παρθενιά των...μη φιλικών με τουρκική ομάδα;...
Όντως ότι ναναι...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

να ρωτήσουμε και τον χάιλ χέρι-χέρι και τον φύρερ περιφερειάρχη αν μας επιτρέπεουν να παίξουμε με την μπεσίκτας.
ρε πρόβλημα που βρήκαμε!!! λες και τα λύσαμε όλα τα άλλα.
κλασικά οι συντηρητικοί, εθνικόφρονες, δεξιοί, νεοδεξιοί, και ακροδεξιοί αντιδρούνε...όπως πάντα άλλωστε
Ο ΠΑΟΚ είναι αριστερός ρε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, δεν είναι τπτ άλλο οπλαρχηγέ.Μία κατηγορία μόνος του.Τα πολιτικά εκτός Τούμπας και εκτός ΠΑΟΚ.

ΥΓ Έχουν γραφεί 4 σελίδες όπου ουσιαστικά μαλώνουμε για ένα δημοσίευμα(!) που μιλά για μία σκέψη(!) της διοίκησης. :roll:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Αααααααα φίλε μου για μένα είναι Αριστερός και Αντι σε όλα.
δεν ξέρω για τους άλλους, και ούτε με ενδιαφέρει.
ε ναι φως φανάρι...κουβέντα να γίνεται τώρα, λες να ψαρώσαμε? μετά το κάζο με τον Ζήση δεν την ξαναπατάμε.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ κολοκοτρωνη ,ειναι ΙΔΕΑ απο μονος του ,ουτε αριστερα ουτε δεξια.Εχει ΙΣΤΟΡΙΑ τοσο βαρια και διαφορετικη απο ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ στον πλανητη, πρεπει να τη σεβαστουμε ολοι μας.δε νομιζω οι ιδρυτες της ομαδας να επραταν κατι τετοιο.
οι τουρκοι ποτε δεν ηταν φιλοι μας ,πως να το κανουμε δηλαδη
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

87-69 το σκορ! θα τη σπάσουμε τη κατοστάρα που θα πάει!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Λέμε τους Τούρκους βάρβαρους.
Βάζω στοίχημα πως αν γινόταν φιλικό στη Τούμπα αυτοί μπορεί να είχαν πρόβλημα εμείς εκεί κανένα (έστω και για να δείξουν καλό πρόσωπο).
Φυσικά όπως αναφέρθηκε παραπάνω έχει γίνει φιλικό το '99-2000 με τη Γαλατά στη Τούμπα για τους σεισμούς και ήμασταν μια χαρά και πολύ καλά κάναμε.
Εννοείται πως αδέλφια δεν θα γίνουμε ποτέ αλλά τι βλακείες γράφουμε δε λέγεται.
Η Βυζαντινή αυτοκρατορία -που δεν λεγόταν ποτέ έτσι αλλά Ανατολική Ρωμα'ι'κή αυτοκρατορία- δεν ήταν Ελλάδα.
Υπήρχαν περίοδοι που έφτανε μέχρι μέχρι τη Συρία και την Αίγυπτο.Φυσικά ήταν εξελληνισμένη όπως σχεδόν όλος ο τότε κόσμος. Ήταν μια παγκόσμια πολιτισμική αυτοκρατορία με Αυτοκράτορες Έλληνες,Ρωμαίους,Αλβανούς,Σλάβους κλπ.
Η Κωνσταντινούπολη το ίδιο.Ήταν η Ν.Υόρκη της εποχής. Κάποια στιγμή τη κατέκτησε μια άλλη ανερχόμενη δύναμη αφού είχε παρακμάσει. Τόσο παράξενο είναι? Και που κράτησε μέχρι το 1453 θαύμα ήταν.Στα τείχη της Πόλης ελάχιστοι Έλληνες πολέμησαν.
Η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν μια μεγάλη δύναμη στην ιστορία και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.Λογικό να κατακτήσει τον ελλαδικό χώρο και λογικό που τους στείλαμε από κει που ήρθαν μετά το 1821...
Η καταστροφή της Σμύρνης οφείλεται κυρίως στις μ@λακίες των πολιτικών μας.Μέχρι την Άγκυρα θέλαμε να πάμε μας παράτησαν οι ξένοι ''φίλοι'' μας και αντίο ζωή...
Ή μήπως νομίζετε πως οι Έλληνες στρατιώτες τότε ήταν αρνάκια και δεν βίαζαν Τουρκάλες αλλά τις...μαθαίναν τα μυστικά του έρωτα?
Όπως και τα Σεπτεμβριανά το '55 που ήταν στημένα απ' τη Τουρκική Κυβέρνηση με τους κλασικούς Τούρκους στρατόκαυλους που φανάτιζαν τον αμαθή λαό?
Αλλά και σήμερα αν ρωτήσεις ένα νέο Τούρκο θα σου πει πως ''εμάς μας λένε πως οι Έλληνες παραβιάζουν τον εναέριο χώρο κλπ κλπ''...
Όσο για το άσπρο-μαύρο της Μπεσίκτας που συμβολίζει χαμένες πατρίδες γι'αυτούς επίσης λογικό αφού τα τελευταία 200 χρόνια υπήρξαν πολλοί Τούρκοι που άφησαν τα σπίτια τους και μιλάμε για άλλες εποχές προπαγάνδας,συμβολισμών κλπ.
Δεν περιμένω φιλίες, αδελφοποιήσεις κλπ (μιας που έχουμε τους Σέρβους ''αδελφούς'' μας επειδή είναι Ορθόδοξοι και...αντίγαυροι) αλλά για μένα πάντα η ιδέα να παίξει ο ΠΑΟΚ στη Πόλη θα μ΄αρέσει και όχι για να πάω στη Φενέρ και να σηκώσω ελληνική σημαία. Προτιμώ να σηκώσω πανό '' Έλληνες είστε και φαίνεστε'' στους κάτω που μ΄έχουν ξεσκίσει σαν ΠΑΟΚ αλλά και σαν Μακεδόνα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Doomlord4 και Κοlokotronis_4 (με αλφαβητική σειρά),

ρε μάγκες, έχει νόημα να πλακώνεστε για μαλακίες?

Αν υπάρχει κάτι που απεχθάνομαι στο γήπεδο, είναι τα σούτια μεταξύ μας για πολιτικές αρλούμπες. Φασίστες και antifa, δεξιοί και αναρχικοί, χρυσαυγίτες και αναρχοκούμουνα κλπ. Σκατά κι απόσκατα δηλαδή!

Δε σας μπανάρω επειδή μπινελικώσατε ο ένας τον άλλον, έτσι κι αλλιώς ισοπαλία ήρθε 1-1, αλλά επειδή μπινελικώνεστε για σαχλαμάρες με αφορμή ένα υποτιθέμενο φιλικό.

2 μερούλες διακοπές να ξελαμπικάρετε. Δε διαγράφω και δεν επεξεργάζομαι καμία δημοσίευση, να φαίνονται τα ρεζιλίκια σας!

Λόχος καταντήσαμε, με στερήσεις εισόδου και φ. Σε λίγο θα βγαίνετε και αναφερόμενοι..
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

novitok έγραψε:Ποια μπεσικτας ρε......Αν κανουμε αυτο το φιλικο ειναι σαν να προδιδουμε ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ !!! Καλυτερα να μην κανουμε αυτο το φιλικο γιατι παλι θα αρχισουμε τις μαλακιες μεταξυ μας...

ΟΧΙ

++++++++++και ποιος δεν μας λέει ότι οι νεοταξήτες-ψευτοπροωδευτικοί δεν θα εκμεταλευτούν το "φιλικό"για δικό τους 'οφελος?
Ανάλλογα έπραξαν με την κούλα που σε αντίστοιχο "φιλικό¨το όχημα που μετέφερε τον ντέμη είχε τον αριθμό
1453
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kolokotronis_4 έγραψε:το φιλικό στη Τούμπα με την γαλατά σαράι του χάντζι το ξεχάσατε?
ότι νάναι διαβάζουμε εδώ μέσα!

αύριο έχει το διεθνές ραντεβού των αγανακτισμένων. όλοι εκεί.

Έλα ντε το ξεχάσαμε ;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τα σβησα εγώ τα περίεργα σχόλια Γιάννη γιατί δεν μ αρέσουν αυτά ανάμεσα σε ΠΑΟΚτσήδες να συμβαίνουν.

Δεν έχω ξεχάσει το φιλικό με την Γαλατά 2-2 νομίζω ήταν και το σκορ αλλά είχαν προηγηθεί οι σεισμοί στην Τουρκία με θύματα και συμπαρασταθήκαμε στους ''φίλους'' μας σε εποχές με μαλάκα πρόεδρο.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους Τούρκους μιας και έκανα παρέα με πολλούς απο αυτούς και έχω παρομοίως την άποψη μου για τον κόσμο τους και μάλιστα άκρως θετική.

Όσο όμως η γενοκτονία των Ποντίων δεν αναγνωρίζεται δεν έχουμε κανένα λόγο να κλείνουμε φιλικά με ομάδες που ιδεολογικά είναι στην αντίπερα όχθη.
Εδώ δεν κλείνουμε με τον γαύρο θα πάμε να παίξουμε με τους σφαγείς των παπούδων και γιαγιάδων μας?
Δεν παίζει.

Ούτε αριστερά ούτε δεξιά ούτε κέντρο ούτε άλλες πολιτικές μαλακίες αλλά σεβασμός στην ιστορία.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ είναι σκέψη της διοίκησης το φιλικό αλλά του προοδευτικούλη Μπουτάρη.
Αυτό απο μόνο του λέει πολλά.

Απο κει και πέρα υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες για φιλικά.

Μπορεί να έχουμε τα ίδια χρώματα με την Μπεσίκτας αλλά είναι αντίθετοι οι συμβολισμοί και εδώ έχω κόλλημα.

Μ άλλα λόγια

ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

(Δεν εννοώ Χριστιανός Μουσουλμάνος δεν με ενδιαφέρουν αυτά).

υγ

Για λόγους μνήμης συμβολισμών και άλλων αξιών επιμένω στο ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΡΕ ΣΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ... ΈΛΕΟΣ ΡΕ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ;
ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΉΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ... Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ... :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχουμε φτασει στο 2011 αυτο θα πρεπε απο μονο του να ταν αρκεο και ουτε καν ερωτηση θα πρεπε να μπει γνωμη μου για το αν συμφωνουμε ή οχι.......
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

MANIAKOS έγραψε:εχουμε φτασει στο 2011 αυτο θα πρεπε απο μονο του να ταν αρκεο και ουτε καν ερωτηση θα πρεπε να μπει γνωμη μου για το αν συμφωνουμε ή οχι.......

Ρε μαγκα, προσπαθησε να καταλαβεις τι συμβαινει με τους γειτονες.Τοσο δυσκολο ειναι?
Εγω δεν σου λεω ΟΧΙ στο φιλικο για οσα γινανε παλια, σου λεω οχι για οσο γινονται ΤΩΡΑ.

Αυτη η χωρα σε εχει Κασυς μπελι, αυτη η χωρα θελει να απολεσεις κυριαρχικα σου δικαιωματα, αυτη η χωρα εχει στειλει τοσους εποικους στην κυπρο που οι τουρκοι εποικοι ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους τουρκοκυπριους.
Αυτη η χωρα μας απειλει καθε μερα με πολεμο.

Και ελεος πια με αυτην την καραμελα του δεν φταιει ο τουρκικος λαος...
Πες στον τουρκο οτι ολα τα νησια του αιγαιου εξω απ τα 3 ν.μ ειναι δικα μας να δεις τι θα σε πει.

Πες στον τουρκο τι πιστευει για το κασυς μπελι να δεις τι θα σε πει.

ΑΠΙΣΤΟΙ ειμαστε σε λεω.Καλα μας λενε.Οτι και να κανουνε ποτε δεν προκειτε να πιστεψουμε οτι ειναι εχθροι μας.

Και ελεος ρε με την καραμελα της Πολης.
Η πολη ηταν ελληνικη.Το οτι ειχε και αλλους λαους δεν εχει καμια σημασια.
Η πιο μπασταρδενενη αυτοκρατορια ηταν η οθωμανικη, σημαινει μηπως οτι οι οθωμανοι δεν ηταν τουρκοι?

Και μαθετε λιγο ιστορια ρε παιδια, η πολη δεν επεσε απο τους τουρκους, επεσε γιατι αποδυναμοθηκε απο τους πολεμους με την δυση και τον βορα.
Οι τουρκοι δωσανε την χαριστικη βολη.Αυτο ειναι ιστορικο γεγονος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”