DC έγραψε:Σαν απόγονος προσφύγων, των οποίων τα σπίτια στην Σμύρνη και τον Μπουρνόβα τα πήραν τα μεμέτια και την γιαγιά μου την έβαψε η μάνα της με κάρβουνο για να μην την βιάσουν και την σφάξουν οι φίλοι μας οι τούρκοι, ΟΧΙ από 'δώ μέχρι την Πόλη.
Εδώ δεν ξεχνάμε τις σφαγές από τους φινοκαλιότηδες, τους σπάθες, τους καζναφέρηδες κλπ, τις σφαγές των τούρκων ξεχάσαμε;
Το μόνο που μας ενώνει με την ομάδα της Μπεσίκτας είναι τα χρώματα και μια στρογγυλή μπάλλα. Ολα τα άλλα μας χωρίζουν.
+1926 ... Και να συμπληρώσω ...
Έχουμε σχεδόν κοινο σύμβολο. Τον αετο ... Γιατί δε τους ρωτάμε να μας πουν τη γνώμη τους για το intro που έγινε video με το κοινό μας σύμβολο να γκρεμίζει τους μιναρεδες απο την Αγία Σοφία;

Θυμάστε φαντάζομαι και τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ για ένα συμβολικό animation που φτιάχτηκε μετά το ματς της Πόλης...

Όπως τα λες DC ... Μας ενώνει η μπάλα και τα χρώματα αλλά μας χωρίζουν όλα τα υπόλοιπα.
Δεν τους μισω και έχω γνωρίσει καταπληκτικους ανθρώπους ... Αλλα ... Οι μνήμες δεν σβηνονται στη γενιά μου ... Ίσως μετά απο 10 γενιές να συμβεί και αυτο... Αλλα πρέπει να προσπαθήσουν πολυ απο τη δική τους μεριά.