ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 15/5 18:15 nova2

Δημοσίευση από nikolasf »

gpaok έγραψε:
Photis έγραψε:Κανένας φίλε μου.Τελειώσαμε.
:pano:
Απο που ακριβως προκυπτει αυτο ρε παιδια??
Δύσκολα θα πάρεις νίκη με την κούλα μέσα γιατί
1. πρέπει να ανοιχτείς για να σκοράρεις και είναι πιο γρήγορη!!!
2. στην αεροπορία κάνει ότι θέλει και εάν βάλεις βαριά άμυνα (τσιρίλο εκτό άρα μαλεζά - μπαλάφα) θα σε κτυπήσουν με ταχύτητα
3. δεν έχεις πια Ιβιτς. έστω και σαν περπατητής έκανε δουλειά....
4. πάιζει και ο λαγός και ο γαύρος βόλου και θέλου κάτι τώρα που έιδαν ότι μπορούν να σε ρίξουν στο καναβάτσο.. και έιναι πιο δυνατές(ενωώ σε σωματική διάπλαση) από εσένα... Η κούλα τους έδειξε τον τρόπο και ο βόλος το ήξερε απλά δεν του κάθησε...
5. προς το παρον φτάνουν αυτά α΄και
6. Χάβος
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Προσωπικα ελπιζω μονο στους παικτες που εχει ο ΠΑΟΚ, οπως κανω απο την αρχη της χρονιας. Σε κανενα αλλον. Μονο αυτοι μπορουν να ανατρεψουν την κατασταση. Απορω πως δεν τον εχουν δειρει ακομα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δυστυχώς όλα τελείωσαν. Και δεν είναι θέμα έλλειψης πίστης προς την ομάδα. Και να κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική, ο βάζελος θα είναι το πολύ 2 πόντους πίσω (με το δεδομένο ότι κερδίζει στάνταρ στο ΟΑΚΑ τον Μπέο.) Οπότε πας για αποτέλεσμα στο στοιχειωμένο ΟΑΚΑ... Οπότε πήρες τα @@ σου. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ.
Τέλειωσαν γιατί δεν έχεις σοβαρή προσέγγιση των play off!!Αυτός είναι ο λόγος και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Η βλακεία είναι πως θα χάσουμε 100% και από τον βάζελο σε αυτό το καταραμένο γήπεδο, άρα γιατί να ζοριζόμαστε?

Εγώ μόλις το χώνεψα και αυτό που θέλω μόνο είναι να δω και κανα καινούργιο παικτάκι στυλ Σταφυλλίδη και Μωυσιάδη...
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ΠΑΟΚ βαζελος συστημα 4 3 3
ΠΑΟΚ Μπεος 4 4 2
ΠΑΟΚ ΑΕΚ 3 6 1
αντε να δουμε και 3 5 2 στο επομενο να εχουμε ποικιλια
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το μυστικό της ρεβάνσ με αεκ44. Σε παρακαλώ Χάβε ΔΙΑΒΑΣΕ το. Επειδή το κατέχεις το τόπι στο λέω:

Τέρμα: Χαλκιάς (αδιαπραγμάτευτο)
Αριστ μπακ: Μουσλίμοβιτσς (για να κρατά μπάλα εκεί και να έχει και ανάποδο πόδι για τις μπουκες)
Δεξί μπακ: Πάμπλο Γκαρσία (πάλι για κράτημα και επελάσεις βοηθώντας τον εξτρέμ)
Κεντ Αμ1: Βιτόλο (για να προλάβαίνει τους ψηλούς στα στημένα πριν αυτοί τοποθετηθουν για κεφαλιές)
Κεντ Αμ2: Λίνο (έχει την απαραίτητη ωριμότητα και σπάνια κάνει λαθη)
Αμ.Χαφ: Κοντρέρας (δυστυχως όπου και να σκεφτώ να τον βάλω θα αποδώσει-εδω θέλω τη βοήθειά σου Χάβε)
Κεντρ Χαφ: Σαλπιγγίδης (στη θέση του Γκαρσία για καλύτερη υποδοχή μπάλας και επιβολή του ρυθμού)
10άρι : Ετό (το παλικάρι το έχει - οι άμπαλοι μόνο θα κράξουν για αυτό)
Δεξ Εξτρεμ: Ίβιτς (για την ταχύτητα- αλλά τώρα με προβληματίζει να χρειάζεται να βάλω Τσουκαλά)
Αρ Εξτρεμ: Σνάουτνερ (μπουκαδόρος με ανάποδο πόδι - σίγουρα τα 10γκολ/σεζόν)
Κεντρ. Επιθ: Τσιρίλο (επιτέλους λίγη ποιότητα στην επίθεσή μας!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 15 Μάιος 2011, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

nikolasf έγραψε:
gpaok έγραψε:
Photis έγραψε:Κανένας φίλε μου.Τελειώσαμε.
Απο που ακριβως προκυπτει αυτο ρε παιδια??
Δύσκολα θα πάρεις νίκη με την κούλα μέσα γιατί
1. πρέπει να ανοιχτείς για να σκοράρεις και είναι πιο γρήγορη!!!
2. στην αεροπορία κάνει ότι θέλει και εάν βάλεις βαριά άμυνα (τσιρίλο εκτό άρα μαλεζά - μπαλάφα) θα σε κτυπήσουν με ταχύτητα
3. δεν έχεις πια Ιβιτς. έστω και σαν περπατητής έκανε δουλειά....
4. πάιζει και ο λαγός και ο γαύρος βόλου και θέλου κάτι τώρα που έιδαν ότι μπορούν να σε ρίξουν στο καναβάτσο.. και έιναι πιο δυνατές(ενωώ σε σωματική διάπλαση) από εσένα... Η κούλα τους έδειξε τον τρόπο και ο βόλος το ήξερε απλά δεν του κάθησε...
5. προς το παρον φτάνουν αυτά α΄και
6. Χάβος
ξερεις γιατι θα κερδισουμε την Τεταρτη? καλα ολα αυτα που λεσ ,αλλα οι παικτεσ μας εχουν ποιοτητα την οποια σημερα για διαφορουσ λογους αφησαν στα αποδυτηρια...αν παιξουν στοιχειωδως καλα αλλα και με τσαμπουκα...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. Εγω τουλαχιστον το πιστευω....αν υπαρχουν και αλλοι σαν κι εμενα...ας πανε Τουμπα την τεταρτη.Αλλιως...ας κατσουν καλυτερα σπιτι τους , να μην κανουν μεγαλυτερο κακο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

στην αρχή της χρονιας κατά κάποιους θα πέφταμε στη δεύτερη εθνική. μετά από λίγους μήνες πάλι δεν υπήρχε καμια περίπτωση ούτε play off να βγούμε. σήμερα πάλι δε θα βγούμε CL.

εγώ επειδή είμαι αρκετά κοντόφθαλμος λέω : νίκη τη τεταρτη με την ΑEK έστω και με μισό μηδέν, κάτι που δεν είναι εύκολο, και μετά βλέπουμε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Παιξε κανονικα και χασε γ@μω το μπελα μου...ενα συστημα εχει η ομαδα( 4-2-3-1), λειπει ο Βιειρινια, βαζεις ή Ελ Ζαρ ή Κούτσια, λείπει ο Ιβιτς, βαζεις Φωτακη. Αν θες τωρα να δοκιμασεις κατι καινουργιο και να δωσεις υψος στην αμυνα, βαζεις Μαλεζα. Σε τοσα ματς δεν ειδες πως μονο απο στημενα βαζει γκολ η ΑΕΚ; Ειναι τοσο δυσκολο να αναθεσεις ενα μαρκαρισμα στον Ντιοπ; ( οχι τον Μουσλι, ειναι επιθετικος, δεν μπορει και το εδειξε και στο κυπελλο). ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ; Η ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; Ποιος δεν ειδε το αρχικο στησιμο σημερα και δεν ειδε τι θα συμβει; ποιος δεν ξερει οτι ο Σαλπι δεν μπορει αριστερα; ποιος καταλαβε τι συστημα παιζουμε; ποιος καταλαβε την αλλαγη του Αριας; ποιος, ποιος, ποιος....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΤΕΣ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

σχολια και παραλειπομενα του αγωνα δεν θα ανοιχτουν?
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Sera4 έγραψε:καποιοι τα λεγαμε απο το ματς με τον βολο γιατι το βλεπαμε το πραμα να ερχεται το πραμα...ταριφα η κουλα για ακομα μια φορα...τωρα κλαψτε οταν κερδισαμε το βολο κατα λαθος οι περισσοτεροι μιλουσαν για μιζερια...

υγ ξεφτυλισμενος προπονητης ξεφτυλισμενη ομαδα
Εεεε.....τι να λεμε; "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ";
Ειμασταν μιζεροι και λιγοψυχοι που αναφεραμε καποια βασικα που φαινονταν σε οποιον ξερει τα στοιχειωδη απο μπαλα. Μιζερο εγω μετα απο νικες δεν ξερω.....μετα απο ηττες βγαινει η μιζερια.

Αφου λοιπον κανεις δεν το βλεπε να ρχεται οτι η αεκ θα μας κερδισει μονο με τα στημμενα απο ψηλα, κι αφου ο μακης τα κανε ρδελομπου, βγαλτε τωρα εσεις τη μιζερια σας.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩς ΤΙΠΟΤΑ....ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΛΑ.
Θα μου πεις : Πως θα ερθει η νικη; Η αεκ σε εχει παρει πρεφα στην χτυπητη αδυναμια σου και ετσι θα παιξει και στην Τουμπα! Ελπιζουμε οτι θα της δοθουν λιγοτερες ευκαιριες και με λιγη δοση και της τυχης ισως κατι γινει.

Ξεχναμε και το θεμα Χαβου....δεν αλλαζει τιποτα και προφανως δεν αλλαζει ο προπονητης 16 Μαιου! Δυστυχως κι ο Μακης εκανε τα λαθη του Δερμιτζακη...τα λεμε 4-5 μηνες μερικοι. Οσο πηγαιναν στην πεπατημενη Σαντος ολα σχετικα καλα. Με το που τη ειδαν προπονητες και αποφασισαν να κανουν πειραματα ....μπλουμ! Α, ρε δασκαλε Φερναντοοο...........

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Petm έγραψε:στην αρχή της χρονιας κατά κάποιους θα πέφταμε στη δεύτερη εθνική. μετά από λίγους μήνες πάλι δεν υπήρχε καμια περίπτωση ούτε play off να βγούμε. σήμερα πάλι δε θα βγούμε CL.

εγώ επειδή είμαι αρκετά κοντόφθαλμος λέω : νίκη τη τεταρτη με την ΑEK έστω και με μισό μηδέν, κάτι που δεν είναι εύκολο, και μετά βλέπουμε.
ΣΩΣΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

vs40 έγραψε:Το μυστικό της ρεβάνσ με αεκ44. Σε παρακαλώ Χάβε ΔΙΑΒΑΣΕ το. Επειδή το κατέχεις το τόπι στο λέω:

Τέρμα: Χαλκιάς (αδιαπραγμάτευτο)
Αριστ μπακ: Μουσλίμοβιτσς (για να κρατά μπάλα εκεί και να έχει και ανάποδο πόδι για τις μπουκες)
Δεξί μπακ: Πάμπλο Γκαρσία (πάλι για κράτημα και επελάσεις βοηθώντας τον εξτρέμ)
Κεντ Αμ1: Βιτόλο (για να προλάβαίνει τους ψηλούς στα στημένα πριν αυτοί τοποθετηθουν για κεφαλιές)
Κεντ Αμ2: Λίνο (έχει την απαραίτητη ωριμότητα και σπάνια κάνει λαθη)
Αμ.Χαφ: Κοντρέρας (δυστυχως όπου και να σκεφτώ να τον βάλω θα αποδώσει-εδω θέλω τη βοήθειά σου Χάβε)
Κεντρ Χαφ: Σαλπιγγίδης (στη θέση του Γκαρσία για καλύτερη υποδοχή μπάλας και επιβολή του ρυθμού)
10άρι : Ετό (το παλικάρι το έχει - οι άμπαλοι μόνο θα κράξουν για αυτό)
Δεξ Εξτρεμ: Ίβιτς (για την ταχύτητα- αλλά τώρα με προβληματίζει να χρειάζεται να βάλω Τσουκαλά)
Αρ Εξτρεμ: Σνάουτνερ (μπουκαδόρος με ανάποδο πόδι - σίγουρα τα 10γκολ/σεζόν)
Κεντρ. Επιθ: Τσιρίλο (επιτέλους λίγη ποιότητα στην επίθεσή μας!)
Μπά και αυτό που λές μπορεί να αποδώσει... γιαυτό ο Χάβος δεν θα το δοκιμάσει χαχαχαχαχαχαχαχα :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

ξερεις γιατι θα κερδισουμε την Τεταρτη? καλα ολα αυτα που λεσ ,αλλα οι παικτεσ μας εχουν ποιοτητα την οποια σημερα για διαφορουσ λογους αφησαν στα αποδυτηρια...αν παιξουν στοιχειωδως καλα αλλα και με τσαμπουκα...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. Εγω τουλαχιστον το πιστευω....αν υπαρχουν και αλλοι σαν κι εμενα...ας πανε Τουμπα την τεταρτη.Αλλιως...ας κατσουν καλυτερα σπιτι τους , να μην κανουν μεγαλυτερο κακο.[/quote]
Στην Τούμπα πάμε για την κ@#λα μας... νικήσουμε - χάσουμε... Απλά γράφω αυτό που πιστεύω με βάση την λογική.... Φυσικά και γίνονται θάυματα... Πίστευε και μη ερεύνα....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Petm έγραψε:στην αρχή της χρονιας κατά κάποιους θα πέφταμε στη δεύτερη εθνική. μετά από λίγους μήνες πάλι δεν υπήρχε καμια περίπτωση ούτε play off να βγούμε. σήμερα πάλι δε θα βγούμε CL.

Φίλε petm, και εγώ λέω ότι μπορούμε να κάνουμε 3 νίκες, με 0,0001 - 0. Δε λέει τίποτα αυτό. Το ξαναείπα και πριν. Ο προηγούμενος έστησε την ομάδα με ένα συγκεκριμένο τρόπο (καλό-κακό) δεν έχει σημασία...Είχε αποτέλεσμα...Και όταν έλειπε ο Ίβιτς και όταν έλειπε ο Βιεϊρίνια, μπορεί να μην είδαμε μπάλα, είδαμε κάτι συγκεκριμένο...ένα αγωνιστικό πλάνο...Εδώ ο ίδιος ο προπονητής σου σε βγάζει από τα νερά σου, όχι για πρώτη φορά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”