CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: CSKA Moskva - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
αρε ας πιστευατε στον νταριο και ας τρωγατε την μπαλα εκει...
συγκλονιστικοι για αλλη μια φορα αδικησαμε τους εαυτους μας αλλα πραγματικα ηταν αναγκαιο να δω εναν τετοιο ΠΑΟΚ..
Κατα την γνωμη μου αποκλειστικαμε επειδη τους υποτιμησαμε στην τουμπα..
συγκλονιστικοι για αλλη μια φορα αδικησαμε τους εαυτους μας αλλα πραγματικα ηταν αναγκαιο να δω εναν τετοιο ΠΑΟΚ..
Κατα την γνωμη μου αποκλειστικαμε επειδη τους υποτιμησαμε στην τουμπα..
Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.Πραγματικά..ioanmits έγραψε:Έχω δει τόσα πέναλτι στη ζωή μου, αλλά να αποκρούει ο τερματοφύλακας, να πηγαίνει η μπάλα στην άλλη πλευρά, να παίρνει φάλτσα, να χτυπάει στο δοκάρι και να πηγαίνει σε αντίπαλο παίκτη και να βάζει γκολ, δεν έχω ξαναδεί...

-
Mεγάλε ΠΑΟΚ!

[youtube]voeS2WXmFgk&feature=related[/youtube]

[youtube]voeS2WXmFgk&feature=related[/youtube]
ευχαριστω ρε μαγκες..ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΕΡΑΣΤΙΟΙ
- sidpanos
δηλαδή οι άλλοι οι πουσταράδες τι παραπάνω απο μένα είχανε και περάσανε γαμω τον καρκίνο τους....
ΤΙ?????????????????????????????????????????????
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ....
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
- xrictoforoc
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος δεν με παρηγορει καθολου.
Δεν βρισκω κατι το θετικο στον αποκλεισμο...ΠΡΟΣΕΞΤΕ μιλαω για τον αποκλεισμο οχι για το ματς.
Ενα βρισιμο που εριξα στον Σαλπι εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!Ακομα τον βριζω.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ
Μου πηρε λιγη ωρα να συνελθω για να γραψω...
Παμε γερα!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος δεν με παρηγορει καθολου.
Δεν βρισκω κατι το θετικο στον αποκλεισμο...ΠΡΟΣΕΞΤΕ μιλαω για τον αποκλεισμο οχι για το ματς.
Ενα βρισιμο που εριξα στον Σαλπι εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!Ακομα τον βριζω.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ
Μου πηρε λιγη ωρα να συνελθω για να γραψω...
Παμε γερα!

-
MVP ΙΒΙΤΣ
όλη η ομάδα έπαιζε τέλεια ανασταλτικά κάνοντας ταυτόχρονα 6-7 φάσεις στην έδρα της Αρκούδας στους -20
ΚΡΙΜΑ αλλά προσθέσατε πολλά εκατοστά ύψους στην περηφάνια μας!
όλη η ομάδα έπαιζε τέλεια ανασταλτικά κάνοντας ταυτόχρονα 6-7 φάσεις στην έδρα της Αρκούδας στους -20
ΚΡΙΜΑ αλλά προσθέσατε πολλά εκατοστά ύψους στην περηφάνια μας!
- PAOK_NORTH_ARMY
ΗΡΩΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ?: ΝΑΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ?: ΝΑΙ
ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ?: ΝΑΙ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16?: ΟΧΙ
Και αυτό είναι το ζουμί. 1000 φορές να παίζαμε μπάλα που σε κοίμιζε και να κερδίζαμε με μια στραβοκλωτσιά.
Πονάει πολύ ρε γαμώτο. Πονάει και ειλικρινά δε ξέρω κάτι τέτοιες στιγμές αν είναι καλύτερο να έχεις αποκλειστεί με τέτοια εμφάνιση ή με εμφάνιση σκατά....
MVP ΟΛΟΙ.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ?: ΝΑΙ
ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ?: ΝΑΙ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16?: ΟΧΙ
Και αυτό είναι το ζουμί. 1000 φορές να παίζαμε μπάλα που σε κοίμιζε και να κερδίζαμε με μια στραβοκλωτσιά.
Πονάει πολύ ρε γαμώτο. Πονάει και ειλικρινά δε ξέρω κάτι τέτοιες στιγμές αν είναι καλύτερο να έχεις αποκλειστεί με τέτοια εμφάνιση ή με εμφάνιση σκατά....
MVP ΟΛΟΙ.
αν είσαι μικρός οπαδός... αυτά γράφεις...sidpanos έγραψε:δηλαδή οι άλλοι οι πουσταράδες τι παραπάνω απο μένα είχανε και περάσανε γαμω τον καρκίνο τους....
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!ΕΛΕΟΣ!!!ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΑΟ ΓΑΥΡΟ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΕΣ Ε?!ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!sidpanos έγραψε: ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
- PAOKfanAthens
Oχι αλλη γκρινια ρε μαγγες!Τουλαχιστον σημερα!Δεν το αξιζει αυτη η ομαδα!
Τη στιγμη που εδω στο ελλαδισταν μας εδειξαν πριν 2 μερες την πιο εξευτελιστικη εκδοση του αθληματος χωρις καμια ντροπη,αυτα τα παλικαρια πηγαν στην Σιβηρια και παιξανε την μπαλα της ζωης τους,διδασκοντας σε ολους τι παει να πει ΛΕΒΕΝΤΙΑ στο ποδοσφαιρο!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚ!
ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Τη στιγμη που εδω στο ελλαδισταν μας εδειξαν πριν 2 μερες την πιο εξευτελιστικη εκδοση του αθληματος χωρις καμια ντροπη,αυτα τα παλικαρια πηγαν στην Σιβηρια και παιξανε την μπαλα της ζωης τους,διδασκοντας σε ολους τι παει να πει ΛΕΒΕΝΤΙΑ στο ποδοσφαιρο!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚ!
ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

-
'νταξ', ήρεμα, μιλάει το νεύρο ακόμη.
Θα κρυώσει το αίμα σιγά-σιγά..
Θα κρυώσει το αίμα σιγά-σιγά..
+++++++++++++++++++++++++++++++zoomgr έγραψε:αν είσαι μικρός οπαδός... αυτά γράφεις...sidpanos έγραψε:δηλαδή οι άλλοι οι πουσταράδες τι παραπάνω απο μένα είχανε και περάσανε γαμω τον καρκίνο τους....
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
- sidpanos
ναι ειμαι μικρός οπαδος...zoomgr έγραψε:αν είσαι μικρός οπαδός... αυτά γράφεις...sidpanos έγραψε:δηλαδή οι άλλοι οι πουσταράδες τι παραπάνω απο μένα είχανε και περάσανε γαμω τον καρκίνο τους....
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ