Δεν ξέρω, αλλα έχω την εντύπωση,πως θα παίξουμε ΤΗΝ μπάλα..!! Μας το χρωστάνε αλλωστε!!
Ο Ναός πίτα... 28,703..όχι λιγότερο! μόνο περισσότερο! άμα λάχει νοικίαζουμε και Σκουλικοφωλιά & Καυτατζόγλειο αμα δεν χωράμε!!!!!!!
Οι τις VIP να ξελαρυγγιαστούν! Οι διπλανοί στους Ρώσσους,να αφήσουν τις Ρωσιδούλες για 90 λεπτά... Θα πάνε μετά για δεύτερο γύρο

... 2/2 θα τους κάνουμε ρε!
Προσέχουμε όμως μην κανουμε καμια λαμακια πάλι με κροτίδες και άλλα τέτοια.... δεν είναι καιρός για μακακίες!
Τώρα..έχουμε και λέμε:
-------------Κρεσιτς------------
Σναου-Τσιρίλο-Κοντρέρας-Λίνο
--------Τσούκ----Γκαρσία-------
Σάλπι-------------------Βιειρίνια
--------Μούσλι--Κλαους-----------
-Κρέσιτς... Λοιπόν αγόρι μου..δεν θέλω πολλα..απλα, μην αφήσεις την μπάλα να μπει στα δύχτια..ε? φοβερέ τερματοφύλακα?
-Κόνδορας...λεπόν, θέλω να καλύπτεις τους κενούς χώρους που θα αφήνει ο Τσιρίλο... Πάρε μαν του μαν τον Νεσιντ και καντον να δεί τον Χριστό φαντάρο..Ξέρεις εσυ.
-Τσιρίλο.... "Ball playing defender"

.. Χαμηλά η μπάλα..δεν είναι καθε μέρα πασχαλιά..(α,δωσε και μια την Ασημακοπουλου πριν το ματς..μπας και σεληνιαστεις πάλι)
-Τα μπάκ να φτάνουν μέχρι την γραμμή του κέντρου, σε ελάχιστες περιπτώσεις,αμα είναι ελεύθεροι να την περνάνε...αλλα μην το παρακάνουν, μην μας φάνε στην κόντρα απ τα πλάγια..
-Ο Τσουκ να πρεσάρει σε όλη την περιοχή του, και να δίνει κοντινές πάσες, σε σάλπι ή Γκαρσία.
-Γκαρσία σε ρόλο οργανωτή με πιο αμυντικά καθήκοντα...Ξέρει αυτος.
-Σάλπι...Δεξί εξτρέμ. Όχι πολλές σέντρες,μόνο άμα είναι ελεύθερος κανείς στην περιοχή. Κύριος ρόλος του: Πέρνει την μπάλα απο τα χαφ,η τον Σναου, προωθείτε και σπάει την μπάλα στην περιοχή για τον Μούσλι. Αφού την σπάσει,θελω ΑΜΕΣΗ κίνηση για ξεμαρκάρισμα και βοήθεια στο αλάνι
-Μουσλι...Θέλω να γεμίζει την περιοχή και να μαρκάρει τους αμυντικούς..στενά! Να σπάει την μπάλα δεξιά ή αριστερά,και να τρέχει στην περιοχή να τρομοκρατήσει την αντίπαλη άμυνα..
-Κλάους...Βοήθεια στον Μουσλι. Θελω να παίζει πιο πίσω, κάτι σαν περιφεριακός,που όμως να πατάει περιοχή συχνά...Και θα το βάλει το γκολάκι.
Τέλος ο άμπαλος ο Βιειρίνια.. ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!
Θα ξεκινήσουμε το ματς,προσπαθόντας να κρατήσουμε μπάλα,να την σπάμε στα πλάγια,απ όπου θα γίνονται οι επιθέσεις μας... και ο θεος βοηθός!
Πάσινγκ γκέιμ (βλέπε Μπαρτσελόνα)...
Αυτά προς το παρών...
Θα ζητήσω αλλη μια λεπτομερής αναφορά σκαουτινγ για τις αδυναμίες τησ ΤΣΣΚΑ και θα σας ενημερώσω για περεταίρω αλλαγές στο συστημα μας.
ΥΓ. Ελα πείτε την αλήθεια...το καψα το Football manager ε???
Τέσπα, ΠΑΟΚ ειστε!
ΥΓ2. Κυριε Σελουκ η όπως λέγεστε,μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας το ναό..Σε 3 ματς ήρθατε,στα 2 χάσαμε,και στο άλλο Χ..
ΥΓ3. Όσοί πάτε,φωνάξτε και για μένα... Δεν μπορώ να ανέβω στον ναό..Έχω buissness εδω στον πειραιά..