Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1

Δημοσίευση από stavrospgr »

Συμφωνώ με τα παληκάρια παραπάνω, να ξεκουραστούν οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Βιερίνια. Βάλε Αρίας, Μπαλαφίνιο και τα άλλα παιδιά να γουστάρουν και να γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

δεν νομίζω οτι τους παίρνει να το πάνε στην κλωτσιά γιατί και θα τις φάνε και θα χάσουν....
giapas

Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova

Δημοσίευση από giapas »

Bono έγραψε:
giapas έγραψε: Ρε Γκας γιατι βαζετε τετοιο τιτλο ρε συ?
Τι ειμαστε εμεις για να βγαζουμε τετοιο κομπλεξ? Αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε?
Επειδή ο τίτλος μπήκε από μένα,δυό κουβέντες μόνο.
Πλανάσαι πλάνη οικτρά,αν νομίζεις ότι το παραπάνω φανερώνει κόμπλεξ εκτός και αν οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.Την πραγματικότητα απεικονίζει χωρίς καμμιά μα καμμιά υπερβολή και δεν το αναλύω παραπέρα.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφερομαι προσωπικά σε σένα.
Αλλά στη νοοτροπία που διακρίνω.

Xρησιμοποιώ πολύ προσεκτικά τις λέξεις μου.
Για μένα το να υπάρχει τίτλος στο PAOKMANIA με αναφορα σε σκουλήκι κλπ κλπ ειναι ΚΟΜΠΛΕΞ. Oχι του ΜΠΟΝΟ αλλά όλων όσων το βλέπουν και το ανέχονται. Και δυστυχως ειμαι μεσα σε αυτους.Θες τους μειώσεις? Μπες μέσα ριξε 2 γκολακια και αντε γεια. Ειναι σαν να πηγαινεις σε μια ιεροδουλη και να τη βριζει και να τη λες ταναπου. Σιγα το νεο. Η ομάδα που παίζουμε όνοομα δεν εχει? Αρης,ΑΡΗΣ , Αρηθ, οπως θες πες το. Μεσα εδω ας γραφει ο καθένας ότι θέλει. Αλλά σε κάποια θέματα θα μπορούσαμε να δείξουμε ανωτερότητα και επίπεδο.

Και δε καταλαβαίνω γιατι το φορουμ να επιτρεπει σε απλους χρηστες, πχ στο βλακα το giapas να ανοιξει τετοιο θέμα.

ΠΛΑΤΩΝΑ συμφνωνουμε αλλα ρε μαν εισαι τμημα αυτου του σκηνικού...με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δε σε χρεώνω , γιατί ξέρω. Αλλά τι να λεμε τώρα.

ΥΓ1: Συμφωνω ότι ειναι σιχαμερη ομάδα σε νοοτροπια και λαό. Δε χρειάζεται ΚΑΝ να το πω.
ΥΓ2: Bono, δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου. Ουτε καν ειχα δει οτι εσυ το ανοιξες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει με αναπληρωματικούς. Εγώ αν ήμουν Χάβος θα έβλεπα τις διαθέσεις του διαιτητή και μετά θα έκανα τρεις αλλαγές (στο ημίχρονο), προστατεύοντας πρωτίστως τους Vieirinha, Garcia και Contreras.
Ο Σάλπι είναι συνήθως ψύχραιμος και μπορεί να κρατηθεί, ο δε Μουσλι δεν θα ξεκινήσει καν (τον θέλω βασικό με τον Ολυμπιακό),
Ο Ivic θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος, όπως και ο Cirillo και πιστεύω ότι θα το κάνουν, γιατί έχουν και κάποια χρόνια ωριμότητας, ο δε Ιταλός κάτι πρέπει να έμαθε από την αποβολή του στον αγώνα του πρώτου γύρου (ελπίζω και ο Παρτιζάνος, από την δική του στο Καραϊσκάκη).
Να προσέξει ο Snau (το ξέρουν ότι είναι το μοναδικό μας δεξί μπακ) και ο Arias που πρέπει να του έχουν πει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί.
Αν τυχόν δεχθεί κόκκινη ο Πολωνός (μη γένοιτο), θα πρέπει να αναλαβει ο Μπαλάφας.

Χαλκιάς
Snau - Cirillo - Contreras (Savini) - Lino
Arias - Garcia (Μπαλάφας)
Σαλπι - Ivic - Vieirinha (Τσουκ)
Αθανασιάδης
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1

Δημοσίευση από Platon »

Ο τίτλος του τόπικ άλλαξε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αποστόλη έχεις ένα δίκιο σε αυτά που γράφεις εν μέρη αλλά.......και οι παίχτες άνθρωποι είναι δε ξέρεις αν θα προλάβει ο Χάβος να γλιτώσει τους παίχτες από τις κόκκινες κάνοντας τους αλλαγή.

Με αυτά που έχω δει φυσάω και το γιαούρτι πια.

Τέσπα...........η διοίκηση ξέρει καλύτερα σαφώς από εμένα και θα κάνει το καλύτερο!Την Κυριακή το βράδυ θα κάνουμε το ταμείο.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Άρης(Σκουληκια) - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1

Δημοσίευση από moican4 »

Δηλ τωρα παιζουμε τον Αρη και οχι με τα σκουληκια.?

Οι ιδιοι δεν ειναι αυτοι ? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

giapas δεν το πήρα καθόλου προσωπικά απλώς αφ' ενός είναι λάθος ανάγνωση της λέξης και αφ' ετέρου είναι υποκρισία εφ' όσον το 99% των ΠΑΟΚτσήδων έτσι τους αποκαλούν...μη σου πω πως έτσι αποκαλούνται και μεταξύ τους. :)
Από κει και πέρα εφ' όσον κρίθηκε πως ενώ τριγύρω μας συμβαίνουν όσα συμβαίνουν αλλά στον ΠΑΟΚ λείπει ο καθωσπρεπισμός,καλώς αλλάχτηκε ο τίτλος.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι κάνετε συσκέψεις με την αστυνομία?
Για ποιον λόγο?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σας χάλασε το σκουλήκια δηλαδή??? Να το γραψουμε μηπως και με κεφαλαια οπως το γραφουν οι ασπονδυλοι γειτονες μας??? Της κοντως ψ@λης της φταινε οι τριχες τελικα... Δεν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε και ανοιξαμε γαϊτανακι για το ονομα του τοπικ (το οποιο ετσι κι αλλιως θα αλλαε σιγουρα μετα το ματς για αρχειακους λογους...) :roll:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ελπίζω toyota χρώματος κόκκινου να μην είναι παρκαρισμένα πάλι σε τίποτα γωνίες και δεν μπορεί να στριψει το λεωφορείο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ζαγόρ ζήτα παρουσία εισαγγελέα και προστάτεψε την ομάδα αυτή την φορά.Δεύτερη γκέλα από πλευράς διοίκησης θα είναι κρίμα πραγματικά....Ξέρεις τώρα πια.....τα είδες τα περσινά.
jojario

Δημοσίευση από jojario »

με τα σκουληκια ποτε παιζουμε???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Δυο φορες το χρονο ασχολουμε με τους γελοιους.....αφηστε με να το χαρω!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δε μου κανει κεφι να ασχοληθω με αυτους! Με το ζορι τα ΜΜΕ της πολης θα ανεβασουν τους τονους και θα το αναγαγουν σε μητερα των μαχων και ξερω γω... Αξιολυπητη ομαδα, αξιολυπητος λαος!

Θα κανουν ακομα μια απελπιδα προσπαθεια για sold out! Πιο πιθανους για play out τους βρισκω παντως παρα για sold out...

Νικη γιατι οι Φιλιππινες δεν ανηκουν στην Ευρωπη (Ουτε το Ισραηλ :D )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”