Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1/novaHD
- stavrospgr
Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1
Συμφωνώ με τα παληκάρια παραπάνω, να ξεκουραστούν οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Βιερίνια. Βάλε Αρίας, Μπαλαφίνιο και τα άλλα παιδιά να γουστάρουν και να γουστάρουμε.
- 4NIKOS1986
δεν νομίζω οτι τους παίρνει να το πάνε στην κλωτσιά γιατί και θα τις φάνε και θα χάσουν....
Re: Σκουλήκι - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφερομαι προσωπικά σε σένα.Bono έγραψε:Επειδή ο τίτλος μπήκε από μένα,δυό κουβέντες μόνο.giapas έγραψε: Ρε Γκας γιατι βαζετε τετοιο τιτλο ρε συ?
Τι ειμαστε εμεις για να βγαζουμε τετοιο κομπλεξ? Αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε?
Πλανάσαι πλάνη οικτρά,αν νομίζεις ότι το παραπάνω φανερώνει κόμπλεξ εκτός και αν οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.Την πραγματικότητα απεικονίζει χωρίς καμμιά μα καμμιά υπερβολή και δεν το αναλύω παραπέρα.
Αλλά στη νοοτροπία που διακρίνω.
Xρησιμοποιώ πολύ προσεκτικά τις λέξεις μου.
Για μένα το να υπάρχει τίτλος στο PAOKMANIA με αναφορα σε σκουλήκι κλπ κλπ ειναι ΚΟΜΠΛΕΞ. Oχι του ΜΠΟΝΟ αλλά όλων όσων το βλέπουν και το ανέχονται. Και δυστυχως ειμαι μεσα σε αυτους.Θες τους μειώσεις? Μπες μέσα ριξε 2 γκολακια και αντε γεια. Ειναι σαν να πηγαινεις σε μια ιεροδουλη και να τη βριζει και να τη λες ταναπου. Σιγα το νεο. Η ομάδα που παίζουμε όνοομα δεν εχει? Αρης,ΑΡΗΣ , Αρηθ, οπως θες πες το. Μεσα εδω ας γραφει ο καθένας ότι θέλει. Αλλά σε κάποια θέματα θα μπορούσαμε να δείξουμε ανωτερότητα και επίπεδο.
Και δε καταλαβαίνω γιατι το φορουμ να επιτρεπει σε απλους χρηστες, πχ στο βλακα το giapas να ανοιξει τετοιο θέμα.
ΠΛΑΤΩΝΑ συμφνωνουμε αλλα ρε μαν εισαι τμημα αυτου του σκηνικού...με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δε σε χρεώνω , γιατί ξέρω. Αλλά τι να λεμε τώρα.
ΥΓ1: Συμφωνω ότι ειναι σιχαμερη ομάδα σε νοοτροπια και λαό. Δε χρειάζεται ΚΑΝ να το πω.
ΥΓ2: Bono, δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου. Ουτε καν ειχα δει οτι εσυ το ανοιξες
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει με αναπληρωματικούς. Εγώ αν ήμουν Χάβος θα έβλεπα τις διαθέσεις του διαιτητή και μετά θα έκανα τρεις αλλαγές (στο ημίχρονο), προστατεύοντας πρωτίστως τους Vieirinha, Garcia και Contreras.
Ο Σάλπι είναι συνήθως ψύχραιμος και μπορεί να κρατηθεί, ο δε Μουσλι δεν θα ξεκινήσει καν (τον θέλω βασικό με τον Ολυμπιακό),
Ο Ivic θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος, όπως και ο Cirillo και πιστεύω ότι θα το κάνουν, γιατί έχουν και κάποια χρόνια ωριμότητας, ο δε Ιταλός κάτι πρέπει να έμαθε από την αποβολή του στον αγώνα του πρώτου γύρου (ελπίζω και ο Παρτιζάνος, από την δική του στο Καραϊσκάκη).
Να προσέξει ο Snau (το ξέρουν ότι είναι το μοναδικό μας δεξί μπακ) και ο Arias που πρέπει να του έχουν πει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί.
Αν τυχόν δεχθεί κόκκινη ο Πολωνός (μη γένοιτο), θα πρέπει να αναλαβει ο Μπαλάφας.
Χαλκιάς
Snau - Cirillo - Contreras (Savini) - Lino
Arias - Garcia (Μπαλάφας)
Σαλπι - Ivic - Vieirinha (Τσουκ)
Αθανασιάδης
Ο Σάλπι είναι συνήθως ψύχραιμος και μπορεί να κρατηθεί, ο δε Μουσλι δεν θα ξεκινήσει καν (τον θέλω βασικό με τον Ολυμπιακό),
Ο Ivic θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος, όπως και ο Cirillo και πιστεύω ότι θα το κάνουν, γιατί έχουν και κάποια χρόνια ωριμότητας, ο δε Ιταλός κάτι πρέπει να έμαθε από την αποβολή του στον αγώνα του πρώτου γύρου (ελπίζω και ο Παρτιζάνος, από την δική του στο Καραϊσκάκη).
Να προσέξει ο Snau (το ξέρουν ότι είναι το μοναδικό μας δεξί μπακ) και ο Arias που πρέπει να του έχουν πει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί.
Αν τυχόν δεχθεί κόκκινη ο Πολωνός (μη γένοιτο), θα πρέπει να αναλαβει ο Μπαλάφας.
Χαλκιάς
Snau - Cirillo - Contreras (Savini) - Lino
Arias - Garcia (Μπαλάφας)
Σαλπι - Ivic - Vieirinha (Τσουκ)
Αθανασιάδης
Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1
Αποστόλη έχεις ένα δίκιο σε αυτά που γράφεις εν μέρη αλλά.......και οι παίχτες άνθρωποι είναι δε ξέρεις αν θα προλάβει ο Χάβος να γλιτώσει τους παίχτες από τις κόκκινες κάνοντας τους αλλαγή.
Με αυτά που έχω δει φυσάω και το γιαούρτι πια.
Τέσπα...........η διοίκηση ξέρει καλύτερα σαφώς από εμένα και θα κάνει το καλύτερο!Την Κυριακή το βράδυ θα κάνουμε το ταμείο.
Με αυτά που έχω δει φυσάω και το γιαούρτι πια.
Τέσπα...........η διοίκηση ξέρει καλύτερα σαφώς από εμένα και θα κάνει το καλύτερο!Την Κυριακή το βράδυ θα κάνουμε το ταμείο.
Re: Άρης(Σκουληκια) - Π.Α.Ο.Κ. 30/1 19:30 nova1
Δηλ τωρα παιζουμε τον Αρη και οχι με τα σκουληκια.?
Οι ιδιοι δεν ειναι αυτοι ?

Οι ιδιοι δεν ειναι αυτοι ?

giapas δεν το πήρα καθόλου προσωπικά απλώς αφ' ενός είναι λάθος ανάγνωση της λέξης και αφ' ετέρου είναι υποκρισία εφ' όσον το 99% των ΠΑΟΚτσήδων έτσι τους αποκαλούν...μη σου πω πως έτσι αποκαλούνται και μεταξύ τους.
Από κει και πέρα εφ' όσον κρίθηκε πως ενώ τριγύρω μας συμβαίνουν όσα συμβαίνουν αλλά στον ΠΑΟΚ λείπει ο καθωσπρεπισμός,καλώς αλλάχτηκε ο τίτλος.

Από κει και πέρα εφ' όσον κρίθηκε πως ενώ τριγύρω μας συμβαίνουν όσα συμβαίνουν αλλά στον ΠΑΟΚ λείπει ο καθωσπρεπισμός,καλώς αλλάχτηκε ο τίτλος.
Σας χάλασε το σκουλήκια δηλαδή??? Να το γραψουμε μηπως και με κεφαλαια οπως το γραφουν οι ασπονδυλοι γειτονες μας??? Της κοντως ψ@λης της φταινε οι τριχες τελικα... Δεν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε και ανοιξαμε γαϊτανακι για το ονομα του τοπικ (το οποιο ετσι κι αλλιως θα αλλαε σιγουρα μετα το ματς για αρχειακους λογους...) 

ελπίζω toyota χρώματος κόκκινου να μην είναι παρκαρισμένα πάλι σε τίποτα γωνίες και δεν μπορεί να στριψει το λεωφορείο.
Ζαγόρ ζήτα παρουσία εισαγγελέα και προστάτεψε την ομάδα αυτή την φορά.Δεύτερη γκέλα από πλευράς διοίκησης θα είναι κρίμα πραγματικά....Ξέρεις τώρα πια.....τα είδες τα περσινά.
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Δυο φορες το χρονο ασχολουμε με τους γελοιους.....αφηστε με να το χαρω!
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Δυο φορες το χρονο ασχολουμε με τους γελοιους.....αφηστε με να το χαρω!
Δε μου κανει κεφι να ασχοληθω με αυτους! Με το ζορι τα ΜΜΕ της πολης θα ανεβασουν τους τονους και θα το αναγαγουν σε μητερα των μαχων και ξερω γω... Αξιολυπητη ομαδα, αξιολυπητος λαος!
Θα κανουν ακομα μια απελπιδα προσπαθεια για sold out! Πιο πιθανους για play out τους βρισκω παντως παρα για sold out...
Νικη γιατι οι Φιλιππινες δεν ανηκουν στην Ευρωπη (Ουτε το Ισραηλ
)
Θα κανουν ακομα μια απελπιδα προσπαθεια για sold out! Πιο πιθανους για play out τους βρισκω παντως παρα για sold out...
Νικη γιατι οι Φιλιππινες δεν ανηκουν στην Ευρωπη (Ουτε το Ισραηλ