Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 15/1 19:30 nova2
- 4NIKOS1986
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Ολυμπιακός Βόλου - Π.Α.Ο.Κ. 15/1 19:30 nova2
Νικη κ νονο νικη με 0-3 το υποκαταστατο της παραγκας...μονο κ μονο που βλεπω κοκκινες φανελεσ βγαζω σπυρια....
νικη γιατι περσι ειχε πει οτι τον εχουμε καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ....ο καραγκιοζης
νικη γιατι περσι ειχε πει οτι τον εχουμε καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ....ο καραγκιοζης
- xrhstos_volos4
Πολύ γλώσσα βγάζουν οι βολιότες πάντως....
Κλείστε τα στόματα στους πρωην βαζελογαυρους! Δείξτε τι εστί ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Παραρτήματα του γαύρου! ΠΑΟΚ ΡΕ!
σορρυ αλλα αυτες τις μερες εχω ακουσει κααααθε λογης πιπ@ απο αυτους!
Κλείστε τα στόματα στους πρωην βαζελογαυρους! Δείξτε τι εστί ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Παραρτήματα του γαύρου! ΠΑΟΚ ΡΕ!
σορρυ αλλα αυτες τις μερες εχω ακουσει κααααθε λογης πιπ@ απο αυτους!
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δεν θα βάλει ένα γκολ ο Σαλπι, τώρα που είναι στα ντουζένια του;
Θα βάλει!
Να μην βάλει κι ένα ο Βιερι που έχει καιρό να σκοράρει και πρέπει να κρατιέται σε φόρμα εν όψει κυπέλου;
Θα βάλει!
Αμ ο Ivic; Τόσο καιρό απραξίας πώς θα ζεσταθεί;
Ένα κι αυτός!
Από τους άλλους δεν είμαι σίγουρος: Αν θα παίξει ο Στέφανος ή ο Βασίλης! Καλόν είναι πάντως όποιος και από τους δύο παίξει, να σκοράρει!
Να πιάσω τον Contreras;
Τον Cirillo που του το χρωστάει (τρίτη και φαρμακερή)!
Πάμε για πολλά γκολ και κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε. Σε κάποιον αντίπαλο που δεν θα υποτιμήσουμε, αλλά αντίθετα, θα παίξουμε με όρεξη!
Μετά την τεσσάρα οι Άραβες θα ανακοινώσουν τα επενδυτικά και μεταγραφικά τους σχέδια!
(Ρικέλμε, Αϊμάρ κλπ)
Δεν θα βάλει ένα γκολ ο Σαλπι, τώρα που είναι στα ντουζένια του;
Θα βάλει!
Να μην βάλει κι ένα ο Βιερι που έχει καιρό να σκοράρει και πρέπει να κρατιέται σε φόρμα εν όψει κυπέλου;
Θα βάλει!
Αμ ο Ivic; Τόσο καιρό απραξίας πώς θα ζεσταθεί;
Ένα κι αυτός!
Από τους άλλους δεν είμαι σίγουρος: Αν θα παίξει ο Στέφανος ή ο Βασίλης! Καλόν είναι πάντως όποιος και από τους δύο παίξει, να σκοράρει!
Να πιάσω τον Contreras;
Τον Cirillo που του το χρωστάει (τρίτη και φαρμακερή)!
Πάμε για πολλά γκολ και κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε. Σε κάποιον αντίπαλο που δεν θα υποτιμήσουμε, αλλά αντίθετα, θα παίξουμε με όρεξη!
Μετά την τεσσάρα οι Άραβες θα ανακοινώσουν τα επενδυτικά και μεταγραφικά τους σχέδια!
(Ρικέλμε, Αϊμάρ κλπ)
To 0-4 πρέπει να πληρώνει 1 / συνολικό χρέος Ελλαδας σε λεπτα του ευρώ.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα είναι 0-4 Γιάννη!
Τι είμαστε;
Barcelona;
Το κόβω για 2-4, ή, στην καλύτερη περίπτωση 1-4! Εξάλλου, εάν αυτοί δεν πετύχουν κανένα γκολ, οι δικοί μας θα σταματήσουν στα δύο!
Τι είμαστε;
Barcelona;
Το κόβω για 2-4, ή, στην καλύτερη περίπτωση 1-4! Εξάλλου, εάν αυτοί δεν πετύχουν κανένα γκολ, οι δικοί μας θα σταματήσουν στα δύο!
- xrictoforoc
Aπ'οτι φενεται εκτος Σαλπι-Φωτακης,αλλα εντος Κλαους και Κριστιανο.... 

Γιατί να μη βγάζουν γλώσσα; Κι εγώ θα έβγαζα στη θέση τους αν ερχόμουν Τούμπα, ακουγόμουν καθαρά λόγω εξαιρετικής ανοργανωσιάς των ΠΑΟΚτσήδων εκείνη την ημέρα, πανηγύριζα ένα γκολ κι έβλεπα την ομάδα μου στο τέλος να πιέζει για τη νίκη (!). Ε τώρα αν κάποιοι είναι προκλητικοί, στα @@ μας, ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Τη νίκη θέλουμε εμείς και τέλος.
- kotsos
Αυτό με τον Κριστιάνο πως προκύπτει? Γιατί εάν έχει βάση όντως τότε ο ερασιτεχνισμός όσων χειρίζονται τις (απο)δεσμεύσεις φτάνει μέχρι το νέο βραχώδες πλανήτη εκτός του ηλιακού μας συστήματος που ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ (πραγματικά οι άχρηστες πληροφορίες της εβδομάδας του Βημαγκαζίνο είναι σαφώς πιο χρήσιμες από αυτά τα ευρήματα)
Δύσκολο ματς διότι ο Βόλος είναι πραγματικά καλή ομάδα. Ο κόσμος θα είναι εκεί και μακάρι η ομάδα παρά τα προβλήματα της να παίξει καλά και να πάρει τους 3 βαθμούς.
Βέβαια να πω την αμαρτία μου περισσότερο έχω στο μυαλό μου το παιχνίδι με τον γαύρο στο κύπελλο αλλά και μία καλή εμφάνιση και καλό αποτελέσμα θα το ήθελα και το Σάββατο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ..!!
Βέβαια να πω την αμαρτία μου περισσότερο έχω στο μυαλό μου το παιχνίδι με τον γαύρο στο κύπελλο αλλά και μία καλή εμφάνιση και καλό αποτελέσμα θα το ήθελα και το Σάββατο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ..!!

-
4NIKOS1986 έγραψε:εισητήρια θα έχει έξω απο το γήπεδο για μας?
Η αυριανή είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ. Αυτό αφορά τα εισιτήρια που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη…
Η κίνηση και η διάθεση εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι καλή. Αυτό εκτιμούν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν οργανωθεί και για τις επόμενες ημέρες.
Θυμίζουμε ότι τα πρώτα τρεις χιλιάδες εισιτήρια των 20 ευρώ βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και διατίθενται 09:00 με 17:00 από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Αυτό θα γίνει και αύριο.
Είτε αυτά τελειώσουν, είτε όχι είναι δεδομένο ότι εκδοτήριο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα ανοίξει και στο Πανθεσσαλικό από το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί θα διατεθούν εισιτήρια σε ΠΑΟΚτσήδες της Θεσσαλίας και άλλων περιοχών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι δύο ΠΑΕ έχουν συνεννοηθεί ότι αν εξαντληθούν τα τρεις χιλιάδες εισιτήρια, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν και αρκετά ακόμη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλά εισιτήρια έχουν διατεθεί ήδη και στους οργανωμένους ΠΑΟΚτσήδες του Βόλου.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5234&t=1
Προσοχη σε οσους ταξιδεψουν αυριο στον Βολο...
Το νου σας...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ..

Το νου σας...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ..

Ξυπνάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βλέπω κάτι παπαριές...
Ας ελπίσουμε λέει ο άλλος να αποφύγουμε την 4αρα.. ρε πάτε καλά;;
Πρώτα απ ολα είναι τραγικό το γεγονός οτι έχουμε τέτοια ηττοπάθεια.
Δεύτερον είναι τραγικό οτι ασχολούμαστε μόνο με τους Άραβες.
Τρίτον είναι τραγικό οτι δεν έχουμε ήδη ξεκινήσει καραβάνια για την πόλη του Βόλου, με τόσο καλές συνθήκες για εκδρομή.
Τέταρτον και κυριότερο.. Πρόπερσι που κάναμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ πορεία πρωταθλητισμού και χάσαμε τον τίτλο λόγω ισοπαλιών με Πανσεραικό και Αστέρα τρίπολης, με ΤΙ ενδεκάδα παίζαμε; Και τώρα παρακαλάμε να μη φάμε τριάρα απο το Βόλο;
Μια χαρά ενδεκάδα κατεβάζουμε αύριο, και είμαι ΚΑΡΓΑ σίγουρος οτι ο Κουτσιανικούλης θα είναι η αποκάλυψη του αγώνα, εφ όσον κάνει την κίνηση και τον βάλει ο χάβος.
Αρκεί βέβαια να μην παίξουμε τουρλουμπούκι.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΛΑΙΜΑΙ... Και προσοχή στα.. σταυροδρόμια..
Υ.Γ. Ζαγοράκη όσο σε στηρίζω σε όλα, τόσο μου τη δίνει η παθητικότητα σου στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου.
Άκουσα οτι ο ρούλης για το ντου των οπαδών του, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ σε ένα χρόνο, μέσα σε αγωνιστικό χώρο, τιμωρήθηκε με 6,000 € ;;; ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Μιλάμε για πλήρη καταστρατήγηση κάθε έννοιας ισονομίας.
Παίξαμε κεκλεισμένων για απλή διαμαρτυρία κατά της ομάδας μας, και αυτά τα λιμά, τα παραμάγαζα του πατερούλη του τζάμπα μάγκα, τη βγάζουν καθαρή. Και οχι τίποτα άλλο, αλλά τουλάχιστον κάνε ΖΗΤΗΜΑ, ενάντια στους δικαστές, οχι απέναντι στη γειτονιά. Ετσι, θα τους ξεφτυλίσεις όλους μαζί. ΞΥΠΝΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ! Φτάνει με τις φιλίες. Βγές και ξεφτίλισε τους!
Βλέπω κάτι παπαριές...
Ας ελπίσουμε λέει ο άλλος να αποφύγουμε την 4αρα.. ρε πάτε καλά;;
Πρώτα απ ολα είναι τραγικό το γεγονός οτι έχουμε τέτοια ηττοπάθεια.
Δεύτερον είναι τραγικό οτι ασχολούμαστε μόνο με τους Άραβες.
Τρίτον είναι τραγικό οτι δεν έχουμε ήδη ξεκινήσει καραβάνια για την πόλη του Βόλου, με τόσο καλές συνθήκες για εκδρομή.
Τέταρτον και κυριότερο.. Πρόπερσι που κάναμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ πορεία πρωταθλητισμού και χάσαμε τον τίτλο λόγω ισοπαλιών με Πανσεραικό και Αστέρα τρίπολης, με ΤΙ ενδεκάδα παίζαμε; Και τώρα παρακαλάμε να μη φάμε τριάρα απο το Βόλο;
Μια χαρά ενδεκάδα κατεβάζουμε αύριο, και είμαι ΚΑΡΓΑ σίγουρος οτι ο Κουτσιανικούλης θα είναι η αποκάλυψη του αγώνα, εφ όσον κάνει την κίνηση και τον βάλει ο χάβος.
Αρκεί βέβαια να μην παίξουμε τουρλουμπούκι.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΛΑΙΜΑΙ... Και προσοχή στα.. σταυροδρόμια..

Υ.Γ. Ζαγοράκη όσο σε στηρίζω σε όλα, τόσο μου τη δίνει η παθητικότητα σου στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου.
Άκουσα οτι ο ρούλης για το ντου των οπαδών του, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ σε ένα χρόνο, μέσα σε αγωνιστικό χώρο, τιμωρήθηκε με 6,000 € ;;; ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Μιλάμε για πλήρη καταστρατήγηση κάθε έννοιας ισονομίας.
Παίξαμε κεκλεισμένων για απλή διαμαρτυρία κατά της ομάδας μας, και αυτά τα λιμά, τα παραμάγαζα του πατερούλη του τζάμπα μάγκα, τη βγάζουν καθαρή. Και οχι τίποτα άλλο, αλλά τουλάχιστον κάνε ΖΗΤΗΜΑ, ενάντια στους δικαστές, οχι απέναντι στη γειτονιά. Ετσι, θα τους ξεφτυλίσεις όλους μαζί. ΞΥΠΝΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ! Φτάνει με τις φιλίες. Βγές και ξεφτίλισε τους!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με το υστερόγραφο του Βροχοποιού!!!