Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 MVP - Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 MVP - Σχόλια και Παραλειπόμε
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ... Τίποτα άλλο δεν θέλω να γράψω για αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα.... 1-3 θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα...
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
joshua έγραψε:Δηλαδη το προβλημα του μπασκετ ειναι η πυλαια, οχι οτι στο αλεξανδρειο επαιζες με μπανε κορφα λεβινγκστον και και και, ενω τωρα με τον γιαννακιδη και τον δεδα.Ο βαζελος το ιδιο προβλημα εχει απο τοτε που εφυγε απο την γλυφαδα και πηγε στο οακα δεν μπορει να σταυρωσει νικη.Χαλιουνται καποιοι που το γηπεδο παει πακετο με οποιαδηποτε επενδυση στον ΠΑΟΚ,θα τρελλαθουμε εντελως.Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι αν δεν γινει νεο γηπεδο εχεις φτασει ταβανι ως εσοδα και κατ'επεκταση ως ομαδα και οτι επισης για να γινει γηπεδο απαιτειται επενδυτης?Τι ακριβως σας χαλαει δεν μπορω να καταλαβω στο οτι μπορει να ερθει ενας ανθρωπος να παρει τον ΠΑΟΚ και να κατασκευσει και ενα γηπεδο που θα εξασφαλισει και τον ιδιο και την ομαδα?Δηλαδη τι θελουμε? Να βρεξει λεφτα για να τα παρουν οι δυτικες να κανουν γηπεδο να διωξουν τον Ζαγορακη και να κανουν και μια λαικη βαση με τα αναριθμητα μελη του ΑΣ και να ζησουμε happily ever after?
ΠΩΠΩ + όσα γουστάρεις παίχτη μου λευκή επιταγή σαν αυτή που έδινε ο Αλεξόπουλος στον Πέτζα για να μη φύγει. Τότε που είχαμε ομαδάρα ντε λόγω γηπέδου και περιοχής οχι λόγω σοβαρής δουλειάς..
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε στη φραπεδούπολη των οικειοθελώς ανέργων. Και οχι τπτ άλλο αλλά αυτή η θεωρία έχει ακουστεί απο πολλούς και είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Μπορεί να είμαι οφ τόπικ, αλλά θα θυμίσω μόνο οτι τα πρώτα χρόνια στην Πυλαία ήμασταν πρώτοι στα εισιτήρια στην Ελλάδα, και την ίδια στιγμή η διοίκηση χρέωνε την ομάδα και είχε προπονητή το Σούμποτιτς.. Κατά τ άλλα, φταίει το φενγκ σουι των γηπέδων..
Όσο για την κατασκευή ου γηπέδου, άποψη μου είναι οτι πολύς κόσμος στην ουσία δεν εχει πλάνο για το πως θα χτιστεί, απλά μυξοκλαίει και γκρινιάζει,μέχρι να πέσει το γήπεδο και να σκοτωθεί κόσμος και να λένε ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ορίστε να βρεθούν οι φταίχτες και να τους λυντσάρουμε.
Ρε βάλτε μυαλό επιτέλους..
ioanmits έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ... Τίποτα άλλο δεν θέλω να γράψω για αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα.... 1-3 θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα...
και γαυρος - ΠΑΟΚ 0-3 θα ηταν δικαιο αλλα 3-0 ηρθε
Sera4 έγραψε:ronaldo έγραψε:Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
υπάρχει περιπτωση να το κανει αφιλοκερδώς?
στην επομενη παρομοια μαλακια εφυγες...ντροπη να γρφεις τετοια πραγματα...
ξερω πολυ καλα που γραφω και τι γραφω
ξερω οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να ακουγονται ειδικα εδω μεσα αλλα με τρωει η γλωσσα μου
εννοειται οτι κανω απλα υποθεσεις και δεν εχω κανενα στοιχειο να το πω αυτο αλλα πολλα παιζονται και ο κοσμος καλο ειναι να εχει ολα τα ενδεχομενα στο μυαλο του
εγω παντως αν ημουν προεδρος στον ΠΑΟΚ δεν θα εψαχνα να δωσω την ομαδα αφιλοκερδώς σε αραβες
θα αναψω ομως ενα κερακι στον αγιο ζαγορακη για την βλασφημια που ειπα και περιμενω να με αφορησετε
dj_timo έγραψε:ioanmits έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ... Τίποτα άλλο δεν θέλω να γράψω για αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα.... 1-3 θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα...
Άσε ρε φιλαράκι... με ομάδα β εθνικής έπαιζες στην έδρα σου και έκανες μια ευκαιρία σε όλο το ματς....
Και ποιος είπε ότι το φετινό ματς (για αυτό δεν έγραψες;;) ότι έπρεπε να είναι 0-3;;;; Άλλο ματς έβλεπες;;;;
το να ριχνετε υπονοιες καποιοι αν δινει την ομαδα αφιλοκερδως ο ζαγορακης ειναι τουλαχιστον αχαριστια ....
μνημη χρυσοψαρου εχετε ο ερχομος ζαγορακη εφερε σαντος - βρυζα οικονομικη εξυγειανση Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ .....με οποιοδηποτε αλλον η ομαδα ακομη σε τριτους θα χρωστουσε......και μιλατε για προσοπικα οικονομικα ανταλαγματα ?
τα 500.000 ευρω που τον χρωστουσε η ομαδα τα χαρισε 100.000 ευρω εβαλε σε μια αυξηση και εμεις σαν πονηροι
που ειμαστε ριχνουμε υπονοιες για κακοδιαχειρηση....
ειδαμε οταν μπηκανε βεζυρτζης - οικονομιδης πριν τον ζαγορ τι εγινε.....αντι να του λεμε ευχαριστω κανουμε
τους δυσκολους "ποιος ειναι ο ζαγορακης εμεις τον βαλαμε εκει" κυριακος φουρναρης....ρε φουρναρη ας αναλαμβανες εσυ αφου ο ζαγορ δεν εκανε και τιποτε φοβερο .......
ronaldo δυο μεγαλες κοτσανες ειπες η πρωτη οτι αν παιρναμε λεοναρντο θα παιρναμε πρωταθλημα(το ειχες πει αν το εχεις ξεχασει) και αυτο που αναρωτιεσαι αν δινει
αφιλοκερδως την ομαδα ο ζαγορ .....
μνημη χρυσοψαρου εχετε ο ερχομος ζαγορακη εφερε σαντος - βρυζα οικονομικη εξυγειανση Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ .....με οποιοδηποτε αλλον η ομαδα ακομη σε τριτους θα χρωστουσε......και μιλατε για προσοπικα οικονομικα ανταλαγματα ?
τα 500.000 ευρω που τον χρωστουσε η ομαδα τα χαρισε 100.000 ευρω εβαλε σε μια αυξηση και εμεις σαν πονηροι
που ειμαστε ριχνουμε υπονοιες για κακοδιαχειρηση....
ειδαμε οταν μπηκανε βεζυρτζης - οικονομιδης πριν τον ζαγορ τι εγινε.....αντι να του λεμε ευχαριστω κανουμε
τους δυσκολους "ποιος ειναι ο ζαγορακης εμεις τον βαλαμε εκει" κυριακος φουρναρης....ρε φουρναρη ας αναλαμβανες εσυ αφου ο ζαγορ δεν εκανε και τιποτε φοβερο .......
ronaldo δυο μεγαλες κοτσανες ειπες η πρωτη οτι αν παιρναμε λεοναρντο θα παιρναμε πρωταθλημα(το ειχες πει αν το εχεις ξεχασει) και αυτο που αναρωτιεσαι αν δινει
αφιλοκερδως την ομαδα ο ζαγορ .....
ronaldo έγραψε:Sera4 έγραψε:ronaldo έγραψε:Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
ξερω οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να ακουγονται ειδικα εδω μεσα αλλα με τρωει η γλωσσα μου
εννοειται οτι κανω απλα υποθεσεις και δεν εχω κανενα στοιχειο να το πω αυτο αλλα πολλα παιζονται και ο κοσμος καλο ειναι να εχει ολα τα ενδεχομενα στο μυαλο του
εγω παντως αν ημουν προεδρος στον ΠΑΟΚ δεν θα εψαχνα να δωσω την ομαδα αφιλοκερδώς σε αραβες
θα αναψω ομως ενα κερακι στον αγιο ζαγορακη για την βλασφημια που ειπα και περιμενω να με αφορησετε
δεν θα μπω στο παιχνιδακι σου απο τη μια λες ξερεις καλα τι γραφεις και στην επομενη προταση το αναιρεις λεγοντας πως απλα κανεις υποθεσεις...
το μπανακι κερασμενο και για την ειρωνια που πουλας...καλα χριστουγεννα...

- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα παίζει ανάλογα με τον αντίπαλο (δηλαδή πιο δυνατά με δυνατούς αντιπάλους, πιο χαλαρά με αδύναμους) και πως έχει τη νοοτροπία της νίκης με ένα γκολ διαφορά. Αυτή η νοοτροπία ίσως να οφείλεται και στον Santos.
Πάντως χωρίς κέντρο (και όταν δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε Vitolo και Ivic δεν έχουμε κέντρο) δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτε καλό.
Πάντως χωρίς κέντρο (και όταν δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε Vitolo και Ivic δεν έχουμε κέντρο) δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτε καλό.
για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα...
MVP σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ!!!
Σακελλαρίου, Κριστιάνο και Φωτάκης κρύψανε την μπάλα!!!
καλες γιορτές !

MVP σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ!!!
Σακελλαρίου, Κριστιάνο και Φωτάκης κρύψανε την μπάλα!!!

καλες γιορτές !

ioanmits έγραψε:dj_timo έγραψε:ioanmits έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ... Τίποτα άλλο δεν θέλω να γράψω για αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα.... 1-3 θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα...
Άσε ρε φιλαράκι... με ομάδα β εθνικής έπαιζες στην έδρα σου και έκανες μια ευκαιρία σε όλο το ματς....
Και ποιος είπε ότι το φετινό ματς (για αυτό δεν έγραψες;;) ότι έπρεπε να είναι 0-3;;;; Άλλο ματς έβλεπες;;;;
μεχρι το 60 με γαβρο πολυ καλλιτεροι ειμασταν 0-1 επρεπε να ειναι μεχρι την αποβολη ιβιτς και ας σταματησουμε το κλαμα νικη με κακη εμφανιση και αυτα στο προγραμμα ειναι τι να κανουμε δεν ειναι μηχανες και αυτοι
οι παικτες μας χαρισαν μεγαλες στιγμες φετος......και ο ΠΑΣ δεν ειναι ομαδα β εθνικη ανετα μπορει να σταθει στην
α εθνικη γιαυτο ειναι και πρωτος ανετα....
ioanmits έγραψε:dj_timo έγραψε:ioanmits έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ... Τίποτα άλλο δεν θέλω να γράψω για αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα.... 1-3 θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα...
6' Ευκαιρία του ΠΑΟΚ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Γκαρσία εκτελεί φάουλ ο Τσιρίλο παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
55' Ο Σάλπιγγίδης μόνος απέναντι από τον Σικαλιά δεν μπορεί να κάνει καλό κοντρόλ και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.
62' Κάθετη πάσα του Βιεϊρίνια στον Ελ Ζαρ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό Ποντίκη, εν μέσω διαμαρτυριών.
63' Σέντρα του Βιεϊρίνια η μπάλα απομακρύνθηκε, έφτασε στον Ελ Ζαρ, ο Μαροκινός σούταρε, έγινε κόντρα στην πλάτη του Μιχαήλ και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
79' Καλό σου του Φωτάκη η μπάλα φεύγει άουτ.
89' Σέντρα του Ελ Ζαρ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη σούταρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

χαλια εμφανιση... αλλα ψοφια η ομαδα και η προκριση μετραει...
κριμα για ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ μπορουσε να ναι πολυ χρησιμος σε εμας για αλλαγη και με λιγα λεφτα... και γω ειχα στεναχωρηθει πολυ που εφυγε τοτε ενω ηταν πρωτος σκορερ
κριμα για ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ μπορουσε να ναι πολυ χρησιμος σε εμας για αλλαγη και με λιγα λεφτα... και γω ειχα στεναχωρηθει πολυ που εφυγε τοτε ενω ηταν πρωτος σκορερ
Απαράδεκτο το ποδοσφαιρικό θέαμα που είδα σήμερα.
Πάω να δω για αποτοξείνωση, το σαγηνευτικό ποδόσφαιρο του βάζελου και της ξαδέρφης.
Για τον γάβρο δεν γράφω, γιατί τα παλικάρια του είναι κουρασμένα και τραυματισμένα από τα 8 παραπάνω ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν παίξει.
Πάω να δω για αποτοξείνωση, το σαγηνευτικό ποδόσφαιρο του βάζελου και της ξαδέρφης.
Για τον γάβρο δεν γράφω, γιατί τα παλικάρια του είναι κουρασμένα και τραυματισμένα από τα 8 παραπάνω ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν παίξει.
ronaldo έγραψε:Sera4 έγραψε:ronaldo έγραψε:Ο Ζαγοράκης γιατί κόπτεται να δωσει μια ομαδα με πάνω απο 25 εκατομυρια ευρώ έσοδα
ronaldo στο φορουμ που ειχε καποτε η ΠΑΕ τις ιδιες χαζομαρες ελεγες για ζαγορακη που μολις ειχε αναλαβει αρχισες
παλι τα ιδια και εδω .....