P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 MVP Σχόλια & παραλειπόμ
σφαλιάρα από τις λίγες. πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα.
δυστυχώς η χρονια πάει από το κακό στο χειρότερο , όχι τόσο από θέμα αποτελεσμάτων αλλα από θέμα αγωνιστικής φιλοσοφίας και εξέλιξης τhς ομάδας.
ομάδα μοντέλο τh καταντήσατε να σέρνεται. έχεις 5-6 l@lakes να g@μυούνται στο τρέξιμο και στα παιχνίδια και τους υπολοιπους να προσπαθούν να τους σπάσουν τα νεύρα με τις λαλακιες τους.
φτάνει πια . έλεος .
δυστυχώς η χρονια πάει από το κακό στο χειρότερο , όχι τόσο από θέμα αποτελεσμάτων αλλα από θέμα αγωνιστικής φιλοσοφίας και εξέλιξης τhς ομάδας.
ομάδα μοντέλο τh καταντήσατε να σέρνεται. έχεις 5-6 l@lakes να g@μυούνται στο τρέξιμο και στα παιχνίδια και τους υπολοιπους να προσπαθούν να τους σπάσουν τα νεύρα με τις λαλακιες τους.
φτάνει πια . έλεος .
- black death
Shady20 έγραψε:Ο Κάκος χτύπησε ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

Σα ζόμπι η νεκρή Μπριζ προσπαθεί να μας τραβήξει μαζί της. Όπως όμως είπε ο μεγάλος Άη Ποντ:
Επιτρέπεται να πεθάνεις,
επιβάλλεται να αναστηθείς
Απαράδεκτη ισοπαλία αν και οι ουσιαστικές της επιπτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Απαγορεύεται να σε πιάνουν στον ύπνο με παιδικό κόλπο "χτυπάω γρήγορα το φάουλ".
Στο Ζάγκρεμπ θα πάμε για τη νίκη και θα περάσουμε. Απλά τα πράγματα. Η ομάδα αυτή αποδίδει καλά μόνο όταν είναι ζωσμένη με εκρηκτικά.
Επιτρέπεται να πεθάνεις,
επιβάλλεται να αναστηθείς
Απαράδεκτη ισοπαλία αν και οι ουσιαστικές της επιπτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Απαγορεύεται να σε πιάνουν στον ύπνο με παιδικό κόλπο "χτυπάω γρήγορα το φάουλ".
Στο Ζάγκρεμπ θα πάμε για τη νίκη και θα περάσουμε. Απλά τα πράγματα. Η ομάδα αυτή αποδίδει καλά μόνο όταν είναι ζωσμένη με εκρηκτικά.
ππππφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..................
γαμώτο το στανιό μου γαμώ....
Τώρα γύρισα από την Τούμπα και δεν ξέρω τι συναίσθημα έχω ακριβώς...ούτε απογοήτευση, ούτε στεναχώρια, ούτε πίκρα για το γκολ στο 90'.....ούτε και τσατίλα....μάλλον ξενέρωμα είναι αυτό που νιώθω....
Ενα ματς που απλά αν ήσουν στοιχειώδης ΣΟΒΑΡΟΣ θα το έκανες χαλαρά 2-0 και θα πήγαινες για 3 αποτελέσματα στο Ζαγκρεμπ, αντί για αυτό φάε το γκολ στο 90' να δέσει η μαλακία...
Με ένα υποφερτό Ιβιτς και ένα μέτριο σεντερ φορ θα το είχαμε καθαρίσει το ματς αλλά...αλλά...αλλά
Δυστυχώς και η κερκίδα κάτω του μετρίου...αποκορύφωμα της κακής κερκίδας στο τέλος του ματς που αντί να σηκωθεί το γήπεδο όρθιο (όπως συνήθως) και να δώσει την τελική ώθηση στους παίχτες, αναλωθήκαμε στο κλασικό υπνωτιστικό σύνθημα και φάγαμε (μετά από δεν ξερω πόσα χρόνια) γκολ στο τέλος μέσα στο ΝΑΟ μας.
Δυστηχώς δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το αποτέλεσμα επηρεάζει και την συγκομιδή βαθμών που απαιτούνται για να είμαστε στους ισχυρούς του χρόνου... Νομίζω ότι είναι διπλή ζημιά. Αν δηλαδή δεν προκριθούμε πολύ πιθανό και του χρόνου να είμαστε στους ανίσχυρους....να χτυπάς το κεφάλι σου δηλαδή...
Θα ήθελα την βοήθεια του στατιστικολόγου του Forum Doomlord για καλύτερη ενημέρωση.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.
γαμώτο το στανιό μου γαμώ....
Τώρα γύρισα από την Τούμπα και δεν ξέρω τι συναίσθημα έχω ακριβώς...ούτε απογοήτευση, ούτε στεναχώρια, ούτε πίκρα για το γκολ στο 90'.....ούτε και τσατίλα....μάλλον ξενέρωμα είναι αυτό που νιώθω....
Ενα ματς που απλά αν ήσουν στοιχειώδης ΣΟΒΑΡΟΣ θα το έκανες χαλαρά 2-0 και θα πήγαινες για 3 αποτελέσματα στο Ζαγκρεμπ, αντί για αυτό φάε το γκολ στο 90' να δέσει η μαλακία...
Με ένα υποφερτό Ιβιτς και ένα μέτριο σεντερ φορ θα το είχαμε καθαρίσει το ματς αλλά...αλλά...αλλά
Δυστυχώς και η κερκίδα κάτω του μετρίου...αποκορύφωμα της κακής κερκίδας στο τέλος του ματς που αντί να σηκωθεί το γήπεδο όρθιο (όπως συνήθως) και να δώσει την τελική ώθηση στους παίχτες, αναλωθήκαμε στο κλασικό υπνωτιστικό σύνθημα και φάγαμε (μετά από δεν ξερω πόσα χρόνια) γκολ στο τέλος μέσα στο ΝΑΟ μας.
Δυστηχώς δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το αποτέλεσμα επηρεάζει και την συγκομιδή βαθμών που απαιτούνται για να είμαστε στους ισχυρούς του χρόνου... Νομίζω ότι είναι διπλή ζημιά. Αν δηλαδή δεν προκριθούμε πολύ πιθανό και του χρόνου να είμαστε στους ανίσχυρους....να χτυπάς το κεφάλι σου δηλαδή...
Θα ήθελα την βοήθεια του στατιστικολόγου του Forum Doomlord για καλύτερη ενημέρωση.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.
το τραγικο δεν ειναι το χ ρε μαγκες!αλλωστε ακομα υπαρχουν ελπιδες..
το θεμα ειναι οτι η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες..
δεν υπαρχει καμια επιθετικη λειτουργια στην ομαδα
δε μπορουμε να πιεσουμε
επιθετικα
εγκλωβιστηκαμε στο στυλ παιχνιδου σαντος που του πηρε 3χρονια να το κουρδισει επιασε ταβανι και την εκανε..
και εμεις ακομα ζουμε με το φαντασμα του..στο στησιμο και τον τροπο παιχνιδου ακομα και στον καταρτισμο του ροστερ
θελουμε παικτες και προπονητη με πλανο ν αναπτυξει ενα ποιο επιθετικο στυλ παιχνιδου..
πολυ αργο κεντρο μ εξαιρεση το βιτολο,που ομως δεν μπορει δημιουργικα...
σαλπιγγιδης πολυ βαρυς και δυσκαμπτος χωρις ικανοτητα προσωπικης ενεργειας ...
μπακ για κλαμματα
δυστυχως το σημειο που ειμαστε ειναι πολυ κρισιμο και αμφιβαλλω να καταφερουμε να το ξεπερασουμε επιτυχως εκτος και αν τελικως ερθουν επενδυτες και παρουμε παικτες..
η προκριση πολυ δυσκολη ,πολυ δυσκολη..
λογω κακης καταστασης και ψυχολογικης πλεον φορτισης...
το θεμα ειναι οτι η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες..
δεν υπαρχει καμια επιθετικη λειτουργια στην ομαδα
δε μπορουμε να πιεσουμε
επιθετικα
εγκλωβιστηκαμε στο στυλ παιχνιδου σαντος που του πηρε 3χρονια να το κουρδισει επιασε ταβανι και την εκανε..
και εμεις ακομα ζουμε με το φαντασμα του..στο στησιμο και τον τροπο παιχνιδου ακομα και στον καταρτισμο του ροστερ
θελουμε παικτες και προπονητη με πλανο ν αναπτυξει ενα ποιο επιθετικο στυλ παιχνιδου..
πολυ αργο κεντρο μ εξαιρεση το βιτολο,που ομως δεν μπορει δημιουργικα...
σαλπιγγιδης πολυ βαρυς και δυσκαμπτος χωρις ικανοτητα προσωπικης ενεργειας ...
μπακ για κλαμματα
δυστυχως το σημειο που ειμαστε ειναι πολυ κρισιμο και αμφιβαλλω να καταφερουμε να το ξεπερασουμε επιτυχως εκτος και αν τελικως ερθουν επενδυτες και παρουμε παικτες..
η προκριση πολυ δυσκολη ,πολυ δυσκολη..
λογω κακης καταστασης και ψυχολογικης πλεον φορτισης...
- Trelammenos
X Θέλαμε....
Χ Θέλουμε...
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
Και ετσι για τρελα
ΠΑΟΚ Διπλο Διπλο Μεσα Στην Dinamo....
Ζαγορακη εισητηρια θα ζητησεις????ΟεΟ????
Χ Θέλουμε...
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
Και ετσι για τρελα
ΠΑΟΚ Διπλο Διπλο Μεσα Στην Dinamo....
Ζαγορακη εισητηρια θα ζητησεις????ΟεΟ????
Ήμουν στο γήπεδο στην 7.Για την ομάδα συμφωνώ,έχασε ένα ματς που έπρεπε χαλαρά να κερδιθεί,η Μπριζ δεν υπήρχε στο γήπεδο.Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν η απόδοση του Ζουέλα.Στο 2ο ημίχρονο έκανε κινήσεις που απο τον Μπουσαιντί δεν έχουμε δει..Εκοβε στην περιοχή,τρίπλαρε,σέντραρε επικύνδυνα αν και δεν ειναι η θέση του.Επίσης η κερκίδα ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο β έπεσε τόσο σε σημείο που έδινε το σύνθημα η θύρα 1 (!!!!!) για να φωνάξουμε..Πρέπει να σταματήσει αυτό με τα κινητά στην Τούμπα.Οκ τραβήξτε ένα βίντεο ωραία είναι,αλλά υπάρχουν μερικοί που είναι λες και θέλουν να τραβήξουν ταινία μικρού μήκους..Ελεος.Φωνάξτε και λίγο.
- desperando
- Επικοινωνία:
α) και 1-0 να κερδίζαμε, με ήττα 1-0 στο Ζάγκρεμπ αποκλειόμασταν
β) αυτό που με πείραξε ήταν η εμφάνιση.
γ) επί Σάντος, δεν παίζαμε έτσι. Δεν θυμάμαι τόσες σέντρες στο πουθενά. Όταν είχαμε την μπάλα σε αντεπίθεση, οι παίχτες απλώνονταν αυτόματα και ο καθένας ήξερε τι κάνει. Τώρα δεν το βλέπω αυτό.
β) αυτό που με πείραξε ήταν η εμφάνιση.
γ) επί Σάντος, δεν παίζαμε έτσι. Δεν θυμάμαι τόσες σέντρες στο πουθενά. Όταν είχαμε την μπάλα σε αντεπίθεση, οι παίχτες απλώνονταν αυτόματα και ο καθένας ήξερε τι κάνει. Τώρα δεν το βλέπω αυτό.
Για άλλη μια φορά ο Κρέσιτς φέρει ευθύνη στο γκολ, γιατί δεν διαβάζει καλά την φάση. Πηγαίνει στο 1ο δοκάρι πριν καν γίνει η σέντρα, όπου δεν υπήρχε ούτε ένας της μπριζ, αλλά 2 δικοί μας αμυντικοί και δεν βλέπει τον μοναδικό επιθετικό που καραδοκεί στο 2ο δοκάρι και μετά κάνει εύκολα το γκολ. Αλλά όλοι σας σχεδόν κοιτάτε μόνο τις αποκρούσεις και όχι την ουσία του να γνωρίζεις την θέση του Γκολκίπερ. Εδώ με έναν σοβαρό γκολκίπερ δεν θα υπήρχε καν φαση. Κοιτάξτε το ριπλέι προσεκτικά. Πάντως τα έχω πει 1000 φορές για τον Κρέσιτς, έχω βαρεθεί. Είναι για κάνα παινιώνιο και για μας μετά από 2-3 χρόνια και εφόσον παίζει βασικός. Αν θέλουμε να ψήσουμε κάνα νεαρό υπάρχει και ο Κλάους σε θέση που δεν θα μας στοιχίσει και τόσο αγωνιστικά (μιας που τα άλλα φορ δεν τραβάνε).
λοιπόν...ψήφισα ξανά τον Κρέσιτς και του ανέβασα το ποσοστό στο 2%
- Maximus
Φιλε vs40 γιατι γραφεις μονο για τον κρεσιτς;;; Οι αλλοι αμυντικοι δηλαδη δεν επρεπε να διαβασουν την φαση; Τι ειναι; Διακοσμητικα στοιχεια;
ΟΛΗ η αμυνα κοιμηθηκε! Δεν ειναι λαθος μονο του Κρεσιτς! Και ο κοντρερας και ο Σακελλαριου και ο Βιερινια (νομιζω) τρωνε σπορια, αντι να μαρκαρουν! Και αυτοι πρεπει να φανε κραξιμο....
ΟΛΗ η αμυνα κοιμηθηκε! Δεν ειναι λαθος μονο του Κρεσιτς! Και ο κοντρερας και ο Σακελλαριου και ο Βιερινια (νομιζω) τρωνε σπορια, αντι να μαρκαρουν! Και αυτοι πρεπει να φανε κραξιμο....
για την κατάταξη της uefa:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
είναι ενημερωμένο με τα αποτελέσματα των σημερινών παιχνιδιών.
πέρσυ, η Διναμό ήταν στην θέση 119 και έπαιξε στους ισχυρούς. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε οριακά για του χρόνου αν δεν πάρουμε άλλους βαθμούς. Θα εξαρτηθεί από το ποιές ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη από τις υπόλοιπες χώρες.
Όσο περισσότερες από αυτές που είναι πιο ψηλά από εμάς βγουν Ευρώπη, τόσο πιο χαμηλά θα είμαστε.
οι πόντοι μας φέτος:
1280 λόγω χώρας (θα ανέβει και άλλο αν υπάρξουν και άλλες Ελληνικές νίκες στην Ευρώπη)
1000 ισοπάλία με Μπρυζ
2000 νίκη με Διναμό
2000 νίκη με Βιγιαρεάλ
1000 ισοπαλία με Μπρυζ
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
είναι ενημερωμένο με τα αποτελέσματα των σημερινών παιχνιδιών.
πέρσυ, η Διναμό ήταν στην θέση 119 και έπαιξε στους ισχυρούς. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε οριακά για του χρόνου αν δεν πάρουμε άλλους βαθμούς. Θα εξαρτηθεί από το ποιές ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη από τις υπόλοιπες χώρες.
Όσο περισσότερες από αυτές που είναι πιο ψηλά από εμάς βγουν Ευρώπη, τόσο πιο χαμηλά θα είμαστε.
οι πόντοι μας φέτος:
1280 λόγω χώρας (θα ανέβει και άλλο αν υπάρξουν και άλλες Ελληνικές νίκες στην Ευρώπη)
1000 ισοπάλία με Μπρυζ
2000 νίκη με Διναμό
2000 νίκη με Βιγιαρεάλ
1000 ισοπαλία με Μπρυζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Παρ 03 Δεκ 2010, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μόνο που με πείραξε σήμερα είναι οτι δεν υπήρχε ενημέρωση (όπως παραδέχτηκε ο Χάβος) για το άλλο παιχνίδι..
Το 1-0 μας έκανε μια χαρά.. Μπορούσαμε μετά το 85' να ταμπουρωθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην δεχτούμε γκολ.... Δεν θα ήταν καθόλου ντροπή... Τώρα θα είμασταν με 1,5 πόδι στους 32....
Μου θύμησε τη χαμένη ευκαιρία του Παπάζογλου με τη Φενέρ στο 90'....
Τεσπα... πάντα στα δύσκολα ήμασταν μαθημένοι.. πάμε για ΠΟΛΕΜΟ στο Ζάγκρεμπ....!!!
Το 1-0 μας έκανε μια χαρά.. Μπορούσαμε μετά το 85' να ταμπουρωθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην δεχτούμε γκολ.... Δεν θα ήταν καθόλου ντροπή... Τώρα θα είμασταν με 1,5 πόδι στους 32....
Μου θύμησε τη χαμένη ευκαιρία του Παπάζογλου με τη Φενέρ στο 90'....
Τεσπα... πάντα στα δύσκολα ήμασταν μαθημένοι.. πάμε για ΠΟΛΕΜΟ στο Ζάγκρεμπ....!!!