P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 2/12 22:05 ant1
Re: P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 2/12 22:05 ant1
Το μόνο ακραίο μπακ που μας έμεινε είναι ο Σακελλαρίου. Αύριο θα έχουμε αλχημείες.
Κακό αυτό.
Μήπως κανένα ευχέλαιο;
Κακό αυτό.
Μήπως κανένα ευχέλαιο;
+1926Kolokotronis_4 έγραψε:1) Αυριο παίζουμε το κρισιμότερο παιχνιδι στην Ευρωπαϊκή μας ιστορία.
2) Στην ευρώπη δεν υπάρχει "σίγουρο" παιχνίδι. όποιος το σκέφτεται αυτό είναι τουλάχιστον άσχετος.
3) Θεωρώ σοφή της πολιτική της ουέφα σε σχέση με βεγγαλικά, κροτίδες κλπ. Αν θέλουμε να αφήσουμε την νοοτροπία του χωριού που μας διακρίνει δεν πρέπει να ανάψει ούτε σπίρτο αύριο. Πρέπει να το καταλάβουμε, ότι αυτά όλα (πυρσοί, βεγγαλικά, κροτίδες κλπ) είναι καλά για πανηγύρια και γιορτές, αλλά δεν προσφέρουν τίποτα στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σε αντίθεση με την φωνητική "πίεση" και τα συνθήματα.
4) Οι αδερφάρες με τα λέϊζερ ας μην πατήσουν το ξερό τους αύριο στην Τούμπα.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ...
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
Απλα οποιος αυριο δει διπλα του καποιον που πεταει κατι ας τον πλακώσει στα μπουνιδια και να τον πιάσουν 4-5 ατομα να τον πετάξουν εξω απο την κερκιδα.....να κλείσουν και την πόρτα μετα.
Παμε για νικη γερα.
Παμε για νικη γερα.
Έτσι. Πυρσούς ανάβουν και στο πανηγύρι του Αγίου Νικολάου. Χαρτάκια πετάνε και οι οπαδοί της Πράσινης Θύελλας - Ανακύκλωση (σεβασμός). Δεν κάνουν αυτά την έδρα αλλά τα συνθήματα και οι γιούχες...Kolokotronis_4 έγραψε:3) Θεωρώ σοφή της πολιτική της ουέφα σε σχέση με βεγγαλικά, κροτίδες κλπ. Αν θέλουμε να αφήσουμε την νοοτροπία του χωριού που μας διακρίνει δεν πρέπει να ανάψει ούτε σπίρτο αύριο. Πρέπει να το καταλάβουμε, ότι αυτά όλα (πυρσοί, βεγγαλικά, κροτίδες κλπ) είναι καλά για πανηγύρια και γιορτές, αλλά δεν προσφέρουν τίποτα στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σε αντίθεση με την φωνητική "πίεση" και τα συνθήματα.
Όσο για κροτίδες και μπουκάλια, σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι τελείως άκυρα. Για άλλα το συζητάμε αν και γενικά δε με ψήνουν.
Προτείνω ο δεύτερος στίχος να γίνειΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ο ενας
5 μες την Μπαρτσα δεν εβαλε κανένας
"πέντε στους Καταλανούς δεν έριξε κανένας"
και να το τραγουδάμε στην είσοδο των ομάδων
στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο στάδιο Λουί Ντε του Μονακό
Φαλεγκο, και την Κυριακη ηταν ενας μλκας που πετουσε μεσα οτι ηθελε και οταν πηγε ενας να του την "πει", ορμησαν αλλοι 5-10 να τον προστατευσουν με την δικαιολογια "πεταει ολη η 4 ,αυτος σας πειραξε"..?Falegkos έγραψε:Απλα οποιος αυριο δει διπλα του καποιον που πεταει κατι ας τον πλακώσει στα μπουνιδια και να τον πιάσουν 4-5 ατομα να τον πετάξουν εξω απο την κερκιδα.....να κλείσουν και την πόρτα μετα.
Παμε για νικη γερα.
Ασε, ας ελπισουμε να μην ερθει κανενας απο αυτους στο γηπεδο ,μονο εκει πιστευω οτι δεν θα εχουμε προβλημα...
Παντως ερχεται η μερα που στην Τουμπα θα πεσει πολυ, μα πολυ ξυλο....
εχεις δικιο σε αυτο το εχω πετύχει αλλες φορές και ειναι κύριος ...... φιλαράκια απο συνδέσμους που παν στο γήπεδο για ξυλο (ειτε με συνοπαδους ειτε με οτι βρουν) αλλα εδω μιλάμε για ευρωπαϊκά ματς που μπορει να φαμε τιμωρία ακομη και αποκλισμου απο την διοργανωση.
10 αυτοι 800 εμεις.ας πεσει και ξυλο μονο αυτο έμεινε πια αλλιώς μιαλο δεεεεεεεεεεεεν.
10 αυτοι 800 εμεις.ας πεσει και ξυλο μονο αυτο έμεινε πια αλλιώς μιαλο δεεεεεεεεεεεεν.
ποιοι ειστε εσεις και ποιοι ειναι αυτοι ? τα φιλαρακια σου απο τους συνδεσμους που ανοικουν σε εσας ή σε αυτους ? ποιος θα κοπανησει ποιον ? αν θες να κοπανησεις καποιον το προαναγγελεις στο φορουμ ?
αποριες εχω.
αποριες εχω.
Δεν ανοικω σε συνδεσμο.
Δεν ειπα οτι θα κοπανισω καποιον συγκεκριμένα
Δεν εχω διαθεση να κοπανίσω ουτε να με κοπανισει κανενας
ΠΡΕΠΕΙ να κοπανισουμε οποιον κανει κακο στην ομαδα.
Δεν ειπα οτι θα κοπανισω καποιον συγκεκριμένα
Δεν εχω διαθεση να κοπανίσω ουτε να με κοπανισει κανενας
ΠΡΕΠΕΙ να κοπανισουμε οποιον κανει κακο στην ομαδα.
άσχετο ....
ο μαλακοπίτουρας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς σε σαβούρα στην προπόνηση της Dynamo πριν το παιχνίδι
με την Βιγιαρεάλ!!!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
[youtube]4jciBKKd-GM[/youtube]
ο μαλακοπίτουρας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς σε σαβούρα στην προπόνηση της Dynamo πριν το παιχνίδι
με την Βιγιαρεάλ!!!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
[youtube]4jciBKKd-GM[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Πάμε για ένα κλασσικό 4-4-2 σύστημα:
Kresic
Zouella - Contreras - Cirillo - Σακελλαρίου
Vitolo - Garcia
Φωτάκης - Ivic
Σαλπι
Εύχομαι το σύστημα να πετύχει. Δεν είναι κακό, ίσως μάλιστα να είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε, λόγω και των ελλείψεων σε άμυνα.
Φαντάζομαι πως αν δεν έρχεται το γκολ, οι Παπ και El Zahr θα είναι οι πρώτες αλλαγές.
Kresic
Zouella - Contreras - Cirillo - Σακελλαρίου
Vitolo - Garcia
Φωτάκης - Ivic
Σαλπι
Εύχομαι το σύστημα να πετύχει. Δεν είναι κακό, ίσως μάλιστα να είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε, λόγω και των ελλείψεων σε άμυνα.
Φαντάζομαι πως αν δεν έρχεται το γκολ, οι Παπ και El Zahr θα είναι οι πρώτες αλλαγές.
- Federacion
ωχ θεε μου ο Αποστόλης κατέβασε 4-4-1
δεν τη γλιτώνουμε τη κόκκινη στο 5 παναγίτσα μου....
δεν τη γλιτώνουμε τη κόκκινη στο 5 παναγίτσα μου....
- ΑποστόληςΑ
θα ειναι σιφουνας.. θα τους ζαλισει ολους.. και δεν θα τον καταλαβουν