Ρε τα χανουμια!
ΥΓ.
Ο Δερ-μι-τζα-κης δεν θα ειχε καμια τυχη!
Parasandalos, έπρεπε να αφήσεις το Bono να ανοίξει το τόπικ....βρήκαμε καινούργιο πουλέν, να το αφήσουμε να κάνει σερί......PARASANDALOS έγραψε:Νικη κ παμε για πρωταθλημα ο ποιο σημαντικος αγωνας + ο επομενος με το γαβρο
Sick Bastard έγραψε:Με το συγκεκριμένο σύνθημα έχω πρόβλημα για τον κύριο λόγο, ότι δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη ΠΑΟΚ.
Συν το γεγονός ότι τα γεγονότα της Λαμίας δεν τιμούν καθόλου τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όχι αυτόν τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου. Στην τελική, στα @@ μου κιόλας, ένα σύνθημα για πλακώματα είναι, ας το τραγουδούν όσοι πλακώθηκαν, να ξεκαβλώσουν κιόλας οι άλλοι, τσάμπα μαγκιά. Τουλάχιστον με το ξεκάβλωμα, μπορεί να μην πετάξουν κανά μπουκάλι-κροτίδα και τρέχουμε πάλι. Άιντε με τις λαλακίες.
Η κούλα είναι η μόνη ομάδα, που δεν μας ταιριάζει. Τα τραγικότερα λάθη της ομάδας σε ντέρμπι έχουν γίνει με την κούλα. Θυμίζω, λάθος γύρισμα του Εκατόνταρχου 1-1 ο Μπλάνκο πριν το ημίχρονο από μια ανύπαρκτη κούλα.
Playoff τραγικό γύρισμα του Σνάου (που κανείς δεν θυμάται αν έχει ξανακάνει τέτοιο, γιατί πολλά απλά δεν έχει κάνει τέτοιο) 3-1, τα μυαλά μας πονάνε. Πέρυσι, χαζή έξοδος του Χαλκιά 0-1 τσάμπα και βερεσε την ίδια ώρα που έχανε ο βάζελος. Ακόμα και στα περυσινά Playoff που νταξ, δεν υπήρχε σύγκριση των δύο ομάδων, χρειάστηκε να πιάσει πέναλτυ ο Κρέσιτς πριν το 1-0.
Η μεγάλη της δύναμη, είναι η επίθεση της. Πως την κερδίζεις; Με ατελείωτο τρέξιμο (είναι φανερό από τις θλάσεις τους ότι δεν αντέχουν και πολλά πολλά) με πίεση στα πλάγια μπακ (που είναι για γέλια), έξυπνο παιχνίδι στο κέντρο (που θα έχουν τρεις χαφ) που σημαίνει κλείσιμο του Καφέ και προσοχή στον Γκερέιρο και τέλος. Βάζεις και τον Κοντρέρας δεξί μπακ και καθάρισες και με την επίθεσή τους.
Έχοντας πει όλα τα παραπάνω, η κούλα το Σάββατο, πρέπει να ταπεινωθεί. Να νικηθεί κατά κράτος και να ταπεινωθεί. Μα με 1-0 μα με 5-0 πρέπει να καταλάβει ότι με μας, δεν έχει τύχη είτε εντός είτε εκτός. Αυτά τα εξοχικά του Μπλάνκο, πρέπει να κοπούν από τα θεμέλια. Έχουμε καλύτερη ομάδα, παίζουμε εντός, ε, πρέπει να κερδίσουμε.
SokB έγραψε:Δυστυχως εγω προβλεπω ενα χλιαρο 1-1 με πολλες διακοπες και πολλα λαθη.Μην ξεγελιεστε απο τις 3 συνεχομενες νικες.ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του.Φυσικα ,αν ο Δερμι ηταν λιγος (που ηταν...) ο Χαβος ειναι ακομα λιγοτερος.Πρωτα απ'ολα θα δειτε ,παλι με εναν κλασικο σεντερ φορ θα παιξουμε .Με τετοια αμυντικογενη συστηματα δεν μπορεις να καθαρισεις παιχνιδια .Βαζεις ενα γκολ και κλεινεσαι πισω.Ποσες φορες το ειδαμε αυτο φετος στα παιχνιδια ?Απο το 80 ' μεχρι το τελος να παρακαλαμε να μην φαμε γκολ.Επιπλεον,Μουσλι,Σαλπι και Βιερι ειναι εκτος φορμας ακομα.Αληθεια δεν με νοιαζει αν θα παρουμε πρωταθλημα φετος ,του χρονου η του παραχρονου.Θελω απλα στον δευτερο γυρο να δω τον Βιερι να κανει τους περσινους παπαδες και τον Σαλπι με τον Μουσλι να βιαζουν το ερπετο μεσα στο κλεανθης κουης.και τον χαβλιτο να κανει τον τραυματια απο το 10' γιατι μυριστικε πουτσ@....