Π.Α.Ο.Κ. - A.E.K. 13/11 19:30 nova1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Π.Α.Ο.Κ. - A.E.K. 13/11 19:30 nova1

Δημοσίευση από Maximus »

:lol:

Ρε τα χανουμια!

ΥΓ.

Ο Δερ-μι-τζα-κης δεν θα ειχε καμια τυχη!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

PARASANDALOS έγραψε:
  • Εικόνα
Νικη κ παμε για πρωταθλημα ο ποιο σημαντικος αγωνας + ο επομενος με το γαβρο
Parasandalos, έπρεπε να αφήσεις το Bono να ανοίξει το τόπικ....βρήκαμε καινούργιο πουλέν, να το αφήσουμε να κάνει σερί...... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

Μαμηστε την ξαδερφη!!!!!!!! ενα χαλαρο 2-0 και αξιολογη αντιμετωπιση απο τα κορακια!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

η παρασανδιλιακη αυρα μου εκπεμπει πουτσ@αα στην αεκ με σκορ 2-1....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πιστευω οτι θα νικησουμε......Σκορ 1-0.....
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Συμφωνω με τον μακη.........1-0 θα κερδισουμε......
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Sick Bastard έγραψε:Με το συγκεκριμένο σύνθημα έχω πρόβλημα για τον κύριο λόγο, ότι δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη ΠΑΟΚ.
Συν το γεγονός ότι τα γεγονότα της Λαμίας δεν τιμούν καθόλου τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όχι αυτόν τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου. Στην τελική, στα @@ μου κιόλας, ένα σύνθημα για πλακώματα είναι, ας το τραγουδούν όσοι πλακώθηκαν, να ξεκαβλώσουν κιόλας οι άλλοι, τσάμπα μαγκιά. Τουλάχιστον με το ξεκάβλωμα, μπορεί να μην πετάξουν κανά μπουκάλι-κροτίδα και τρέχουμε πάλι. Άιντε με τις λαλακίες.

Η κούλα είναι η μόνη ομάδα, που δεν μας ταιριάζει. Τα τραγικότερα λάθη της ομάδας σε ντέρμπι έχουν γίνει με την κούλα. Θυμίζω, λάθος γύρισμα του Εκατόνταρχου 1-1 ο Μπλάνκο πριν το ημίχρονο από μια ανύπαρκτη κούλα.
Playoff τραγικό γύρισμα του Σνάου (που κανείς δεν θυμάται αν έχει ξανακάνει τέτοιο, γιατί πολλά απλά δεν έχει κάνει τέτοιο) 3-1, τα μυαλά μας πονάνε. Πέρυσι, χαζή έξοδος του Χαλκιά 0-1 τσάμπα και βερεσε την ίδια ώρα που έχανε ο βάζελος. Ακόμα και στα περυσινά Playoff που νταξ, δεν υπήρχε σύγκριση των δύο ομάδων, χρειάστηκε να πιάσει πέναλτυ ο Κρέσιτς πριν το 1-0.

Η μεγάλη της δύναμη, είναι η επίθεση της. Πως την κερδίζεις; Με ατελείωτο τρέξιμο (είναι φανερό από τις θλάσεις τους ότι δεν αντέχουν και πολλά πολλά) με πίεση στα πλάγια μπακ (που είναι για γέλια), έξυπνο παιχνίδι στο κέντρο (που θα έχουν τρεις χαφ) που σημαίνει κλείσιμο του Καφέ και προσοχή στον Γκερέιρο και τέλος. Βάζεις και τον Κοντρέρας δεξί μπακ και καθάρισες και με την επίθεσή τους.

Έχοντας πει όλα τα παραπάνω, η κούλα το Σάββατο, πρέπει να ταπεινωθεί. Να νικηθεί κατά κράτος και να ταπεινωθεί. Μα με 1-0 μα με 5-0 πρέπει να καταλάβει ότι με μας, δεν έχει τύχη είτε εντός είτε εκτός. Αυτά τα εξοχικά του Μπλάνκο, πρέπει να κοπούν από τα θεμέλια. Έχουμε καλύτερη ομάδα, παίζουμε εντός, ε, πρέπει να κερδίσουμε.

Σπάνια είχα να συμφωνήσω τόσο πολύ με τοποθέτηση!

Για τα συνθήματα να προσθέσω μόνο ότι μαγκιά είναι το γεμάτο στάδιο, οι εκδρομές παντού, ο ασταμάτητος παλμός, το ότι δεν παρατήσαμε ποτέ την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι για show off στο σχολείο και στο γυράδικο. Όσο για το θρύψαλλα τα τζάμια, αναφέρεται σε μια εποχή όπου οι μετακινήσεις μέσα στην Αθήνα προς τα διάφορα στάδια, γίνονταν με τον ηλεκτρικό, σε αρκετούς σταθμούς του οποίου οι αθηνεζοι στήναν ενέδρες, πετώντας αμέτρητες πέτρες στα γεμάτα παοκτσήδες βαγόνια, και η μπατσαρία κοιτούσε αμέτοχη.

Αναφορικά με το ματς, αρκεί να επιδείξουμε τη σοβαρότητα των τελευταίων αγώνων. Τίποτα παραπάνω. Ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής αλλά αυτή η φούσκα με την υπερομαδάρα που δήθεν δημιούργησε έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει. Τα άκρα μας κάτι καράμπελες και κάτι πατσατζόγλου πρέπει και μπορουν να τους κάνουν μακαρόνια με κιμά (και φέτα)
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Πολυ δυσκολο παιχνιδι!
Μακαρι να κερδισουμε! :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

προβλεψη για 3-1.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νίκη με γκολ του γκαρσία από πέναλτυ στο 94'.... :mrgreen:
SokB

Δημοσίευση από SokB »

Δυστυχως εγω προβλεπω ενα χλιαρο 1-1 με πολλες διακοπες και πολλα λαθη.Μην ξεγελιεστε απο τις 3 συνεχομενες νικες.ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του.Φυσικα ,αν ο Δερμι ηταν λιγος (που ηταν...) ο Χαβος ειναι ακομα λιγοτερος.Πρωτα απ'ολα θα δειτε ,παλι με εναν κλασικο σεντερ φορ θα παιξουμε .Με τετοια αμυντικογενη συστηματα δεν μπορεις να καθαρισεις παιχνιδια .Βαζεις ενα γκολ και κλεινεσαι πισω.Ποσες φορες το ειδαμε αυτο φετος στα παιχνιδια ?Απο το 80 ' μεχρι το τελος να παρακαλαμε να μην φαμε γκολ.Επιπλεον,Μουσλι,Σαλπι και Βιερι ειναι εκτος φορμας ακομα.Αληθεια δεν με νοιαζει αν θα παρουμε πρωταθλημα φετος ,του χρονου η του παραχρονου.Θελω απλα στον δευτερο γυρο να δω τον Βιερι να κανει τους περσινους παπαδες και τον Σαλπι με τον Μουσλι να βιαζουν το ερπετο μεσα στο κλεανθης κουης.και τον χαβλιτο να κανει τον τραυματια απο το 10' γιατι μυριστικε πουτσ@....
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

μην βγάζεις κόμπλεξ για τον αρη φιλαράκο,δεν ειναι αυτός ο στόχος μου να νικάω μόνο το λήκι και μετα να είμαι στην σφαλιάρα...δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνει τέτοιες σκουληκιάρικες δηλώσεις κάποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ!

Μόνο νίκη και να φωνάζουμε Π@υτσα στο μπάσκε Π@υτσα και στην μπαλα...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

ή καλύτερα
"Πούτσα στο παλάτι πούτσα και μες στο ναό"
SokB

Δημοσίευση από SokB »

δεν φταιω εγω ρε φιλος.απλα,απο τη μια , ξερω οτι ετσι θα γινει και απο την αλλη ,εχω ενα φιλαρακι που εχει μπαρ στο οποιο συχναζω...ερπετο στην καταγωγη.ε....μου εχει πριξει τον μπο@τσο σου μιλαω.οταν θα τους παρουμε τα γκροβερακια στον δευτερο γυρο ομως,θα ερθω στα ισα μου.Απο εκει και περα τι σφαλιαρες?περσι ο γαυρος δεν ηταν πελατης μεσα εξω?δεν παιξαμε μπαλαρα με τον βαζελο μεσα στην τουμπα? ε φετος θεωρητικα -τουλαχιστον σε παικτες- εχουμε καλυτερες μοναδες.ας κανουν τα κουμαντα τους τα καρντασια... 8-) 8-)
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

SokB έγραψε:Δυστυχως εγω προβλεπω ενα χλιαρο 1-1 με πολλες διακοπες και πολλα λαθη.Μην ξεγελιεστε απο τις 3 συνεχομενες νικες.ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του.Φυσικα ,αν ο Δερμι ηταν λιγος (που ηταν...) ο Χαβος ειναι ακομα λιγοτερος.Πρωτα απ'ολα θα δειτε ,παλι με εναν κλασικο σεντερ φορ θα παιξουμε .Με τετοια αμυντικογενη συστηματα δεν μπορεις να καθαρισεις παιχνιδια .Βαζεις ενα γκολ και κλεινεσαι πισω.Ποσες φορες το ειδαμε αυτο φετος στα παιχνιδια ?Απο το 80 ' μεχρι το τελος να παρακαλαμε να μην φαμε γκολ.Επιπλεον,Μουσλι,Σαλπι και Βιερι ειναι εκτος φορμας ακομα.Αληθεια δεν με νοιαζει αν θα παρουμε πρωταθλημα φετος ,του χρονου η του παραχρονου.Θελω απλα στον δευτερο γυρο να δω τον Βιερι να κανει τους περσινους παπαδες και τον Σαλπι με τον Μουσλι να βιαζουν το ερπετο μεσα στο κλεανθης κουης.και τον χαβλιτο να κανει τον τραυματια απο το 10' γιατι μυριστικε πουτσ@....

εγω θελω να κερδισουμε ολα τα ματς μεσα εξω και να χασουμε 4-0 απο τον ρουλη....γινεται??? οποιος πει οχι δεν ειναι αστειος....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”