10. Robert Lorenzo Dozier Jr.
-
Re: Robert Lorenzo Dozier Jr.
Μεγάλε όταν βγάζουν ανακοινώσεις στα αεροδρόμια βγάζε καλού κακού τα ακουστικά από τα αυτιά σου..!
Καλός ο Lil Wayne και ο 50 Cent, αλλά έχουμε αγώνα αύριο..Πάντως ο Βλαχόπουλος που άκουγα το βράδυ είπε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι τελείως διαφορετική ομάδα με τον Ντόζιερ στη σύνθεση του, καθώς είναι ένας καθαρόαιμος ψηλός (μάλιστα είπε ότι η θέση που παίζει είναι 4μιση), σε αντίθεση με τον Σιμς που, όπως είπε, προσπαθούσαμε με το ζόρι να τον κάνουμε 4άρι, ενώ ήταν κοντός για αυτή τη θέση και δε μπορούσε να πλησιάσει τη ρακέτα πιο κοντά από τα 3 μέτρα, ενώ ήταν και βαρύς για 3άρι!
Οπότε, κατά τη γνώμη του η αλλαγή αυτή θα μας βοηθήσει, όσον αφορά και τον αγωνιστικό προσανατολισμό των δύο παιχτών και εν γένει της ομάδας. Το μόνο που μένει είναι να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι, γιατί μη ξεχνάμε ότι δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς εδώ και 6 μήνες..Προβλέπω να φτάνει στο Παλέ στο ημίχρονο, κατευθείαν από το αεροδρόμιο και να δίνει τη νίκη στην ομάδα μας με κάρφωμα με το ένα χέρι, κρατώντας με το άλλο τα π@π@ρια του 2.3'' πριν το τέλος..

Οπότε, κατά τη γνώμη του η αλλαγή αυτή θα μας βοηθήσει, όσον αφορά και τον αγωνιστικό προσανατολισμό των δύο παιχτών και εν γένει της ομάδας. Το μόνο που μένει είναι να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι, γιατί μη ξεχνάμε ότι δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς εδώ και 6 μήνες..Προβλέπω να φτάνει στο Παλέ στο ημίχρονο, κατευθείαν από το αεροδρόμιο και να δίνει τη νίκη στην ομάδα μας με κάρφωμα με το ένα χέρι, κρατώντας με το άλλο τα π@π@ρια του 2.3'' πριν το τέλος..

εχω κατι παραπανω απο προσωπικη αποψη αφου για τον παικτη μου μιλησε και ανθρωπος που παιζανε μαζι και τον εμπιστευομαι 100%..
Εχω πολλα να θετικα να πω..αλλα δεν το κανω γιατι η αληθεια ειναι πως με φοβιζει το σπασμενο ποδι που ειχε το μαρτιο πραγμα που ειναι και το μοναδικο που τον αφησε χωρις καλο συμβολαιο
Εχω πολλα να θετικα να πω..αλλα δεν το κανω γιατι η αληθεια ειναι πως με φοβιζει το σπασμενο ποδι που ειχε το μαρτιο πραγμα που ειναι και το μοναδικο που τον αφησε χωρις καλο συμβολαιο
trik πες στον φίλο σου τον βλαχόπουλο η θέση του sims λέγεται 4παρά... 

-
Είναι λίγο ρίσκο η επιλογή του, γιατί από τις 22 Ιουνίου που έσπασε το πόδι του και για 3 μήνες δεν ακούμπησε μπάλα. Θα δείξει.. Πάντως D.A.A.T εμπιστεύομαι τη γνώμη σου κι ελπίζω να έχει υγεία το παιδί και τα υπόλοιπα θα έρθουν, γιατί όντως είναι καλός παίχτης με πολλά σωματικά χαρίσματα. Αλήθεια, εκείνη η ψυχή ο Μπόγρης τι απέγινε, έμαθες τίποτα? Αν δε θες να το κάνουυμε βούκινο pm me!
-
Χαχαχα..Είπα κι εγώ άργησε να φανεί!palok έγραψε:trik πες στον φίλο σου τον βλαχόπουλο η θέση του sims λέγεται 4παρά...
παρα 25 προς παρα τεταρτο τον εκοψα.
Υ.Γ Χιρονα χαλια στοπ τρενα σουπερ μεν στοπ με καθυστερηση δε στοπ
Υ.Γ Χιρονα χαλια στοπ τρενα σουπερ μεν στοπ με καθυστερηση δε στοπ

-
Χαχαχα..Obanebane να ζήσετε κι από μένα! Άντε και καλά στερνά..
Δε μένει και τίποτα άλλο από εδώ και πέρα! Πάνω στο laptop θα πεθάνουμε!!!

Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας, αργησα αλλα τα ειπα τα ευχαριστω μου.
γαμηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη
γαμηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη
το λίγο παράξενο της υπόθεσης είναι γιατί από 4παρά πας για 4-5. εντάξει προφανώς κάτι είδες, αλλάζουν τα πράγματα με το χρόνο. ελπίζω να είναι αυτό και να κάναμε τη σωστή επιλογή.
Trikaliotis έγραψε:Είναι λίγο ρίσκο η επιλογή του, γιατί από τις 22 Ιουνίου που έσπασε το πόδι του και για 3 μήνες δεν ακούμπησε μπάλα. Θα δείξει.. Πάντως D.A.A.T εμπιστεύομαι τη γνώμη σου κι ελπίζω να έχει υγεία το παιδί και τα υπόλοιπα θα έρθουν, γιατί όντως είναι καλός παίχτης με πολλά σωματικά χαρίσματα. Αλήθεια, εκείνη η ψυχή ο Μπόγρης τι απέγινε, έμαθες τίποτα? Αν δε θες να το κάνουυμε βούκινο pm me!
NO MONEY,NO HONEY...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο παναθηναικος φετος σε ολα του..

του αξιζει αναλογη αντιμετωπιση φετος...ειμαι 100% οτι σε καποια στιγμη θα παρουμε ενα παικτη ακομα..αλλα το επιπεδο ειναι τοσο χαμηλο φετος και δεν βιαστηκανε..
4 παρα,4 και...4 χασαμε ,4 πηραμε...λιγα διαφορετικα στοιχεια..αν ο παικτης εχει υγεια μιαλμε για λαχειο...και εμπορικα..ειναι λιγο χαζοβιολης και γουσταρει τον κοσμο
-
Καλά ο γαύρος κέρασε Σλούκας στον Ρούλη, αυτοί τίποτα? Και γιατί δε τον βάζουν ούτε δευτερόλεπτο? Τελοσπάντων, τώρα μας έμειναν και 40 χιλιάρικα καβάντζα από τον Σιμς, οπότε κάποιον ψηλό θα πάρουμε..Ντοζίερ τρελλοκομείο εεε? Έχουμε να δούμε τρελλό μαυράκι από εποχή Κλιφ και Μακρέι!
καλος ειναι..ςνθουσιωδης και καλο παιδι
με στεναχωρει το αυριανο ματσ..δυστυχως παμε με 2 ψηλους...καλος ο σουλης αλλα σπαθια να καταπιει???
με στεναχωρει το αυριανο ματσ..δυστυχως παμε με 2 ψηλους...καλος ο σουλης αλλα σπαθια να καταπιει???
Ο παιχτης αυτος ειναι ξεκαθαρο οτι μπορει να παιξει και πεντε χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι 5αρι, σε αντιθεση με το φυγα που μπορουσε να παιξει κατω απο το τεσσερα και οχι επανω.
Αν θελετε τη γνωμη μου νομιζω οτι αυτο ειναι πιο χρησιμο για την ομαδα μιας και ο λαζος ηταν ξεκαθαρο πως δεν μπορουσε να λειψει πανω απο 5 λεπτα απο το παρκε,αυτο τωρα αλλαζει και ενισχυετε πολυ πλεον η αποψη του πολυξεριδη οτι ισως ειναι καλυτερα αν παρθει και αλλος παιχτης αυτος να ειναι στους κοντους και αυτο γιατι επισης κατα τη γνωμη μου ο δεδας ειναι πολυ ανεπαρκης στην αμυνα και ο γιαννακιδης δεν ξερουμε ακομα αν μπορει να ανταποκριθει.
Αν θελετε τη γνωμη μου νομιζω οτι αυτο ειναι πιο χρησιμο για την ομαδα μιας και ο λαζος ηταν ξεκαθαρο πως δεν μπορουσε να λειψει πανω απο 5 λεπτα απο το παρκε,αυτο τωρα αλλαζει και ενισχυετε πολυ πλεον η αποψη του πολυξεριδη οτι ισως ειναι καλυτερα αν παρθει και αλλος παιχτης αυτος να ειναι στους κοντους και αυτο γιατι επισης κατα τη γνωμη μου ο δεδας ειναι πολυ ανεπαρκης στην αμυνα και ο γιαννακιδης δεν ξερουμε ακομα αν μπορει να ανταποκριθει.
-
Άστα να πάνε..Ένα πλεονέκτημα είχαμε κι εμείς εις βάρος τους και τώρα πάει κι αυτό! Θα ψοφήσουν ο Λάζος με τον Θόδωρα που πρέπει να βγάλουν όλο το ματς! Δεν είναι και νεαροί..Πολύ φοβάμαι πως ο Καλλές δεν είναι ούτε για 2-3 λεπτά ανάσας σε τέτοιο παιχνίδι, οπότε αναγκαστικά καλά πνευμόνια μάγκες!