7. Donnie McGrath

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Donnie McGrath

Δημοσίευση από palok »

το βεργίνη τον ανακοίνωσαν για 2 χρόνια. από πότε παίζει αυτός στον βάζελο? μετά από 2 χρόνια θα ανήκει ακόμα σε αυτούς? αλλά anyway, δεν καταλαβαίνω. δηλαδή πήγαμε εμείς στον γαύρο και του παμε θέλουμε τον βουγιούκα και μας είπε ο αγγελόπουλος εγώ τον δίνω μόνο στον ant1? πήγαμε φέτος στον ζοτς και του ζητήσαμε τον shermandini (δημιουργώντας μέσα στις 10-12 καλύτερες front line της ευρώπης?) και δεν μας τον έδωσε? το μπατζετ ΝΑΙ υπολογίζεται και με πόσα δίνεις για να πάρεις έναν παίκτη δανεικό. όπως το δικό μας περσινό ήτανε 1,2Μ από τα οποία ο λάζος πήρε 90Κ μόνο...

PS: όταν λέω ίδια μπάτζετ μιλάω για τη φετινή χρονιά. μην προτρέχεις πάνο μου... για τα υπόλοιπα χρόνια μίλησα για περίπου ίδια μπάτζετ (σε αυτό μπορεί να έχω λάθος αλλά δεν πιστεύω οτι ο εκάστοτε ζούρος μπορεί να κάνει καλύτερο ρόστερ από εμάς με 300-400 χιλιάρικα παραπάνω)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μπορω να πω με σιγουρια οτι ΖΗΤΗΣΑΜΕ παικτη απο ομαδα δανεικο..ο παικτης ηθελε να ερθει αλλα αρνηθηκε η ομαδα του.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο οποίος παίκτης παρέμεινε στην ομάδα του τελικά ή πήγε κάπου αλλού? αρνήθηκε γιατί? προφανώς για οικονομικούς λόγους ...

PS: ο μόνος μη οικονομικός λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι η περίπτωση shermandini και να θεώρησε ο zots οτι ο μικρός δεν θα πάρει πολλές ευκαιρίες λόγω λάζου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν πηγε αλλου..δεν θελω να πω για ποιον μιλαω γτ ισως γινει κατι.παντως δεν ειναι οικονομικο το θεμα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οκ nop. το ευκολότερο πράγμα μου είναι να μάθω ποιός είναι. έχω καλές πηγές εδώ μέσα... ;) .
καλύτερα που δεν το λες το όνομα. αν τελικά αυτός δεν έρθει σε εμάς, και πάει κάπου αλλού (όχι για οικονομικούς λόγους το οποίο θεωρώ και λογικό- αυτό δα έλειπε τώρα ο φαρμακοτρίφτης να κοίταγε να βγάλει 20Κ παραπάνω, τι να τα κάνει?),, τότε ναι τίθεται ένα ζήτημα από τους γαυροβάζελους για το ποιές ομάδες θέλουν να ενισχύουν ...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Yparxei kai i psiloperifania apo pollous sindesmous pou de 8eloun daneikous apo gaurovazelo kai emesa i amesa piezoun ti diokisi na min proxorisei se tetoia kinisi
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

palok έγραψε:αν η διοίκηση και το τεχνικό τημ ήταν τέλειο θα ήταν κατά σειρά ο σούλης με 11 δαχτυλίδια νβα, ο χάρης ο tex winters και τη διοίκηση θα την παρακάλαγε το επιτελείο της bayern μονάχου να αναλάβει να πολλαπλασιάσει τα κέρδη και τους τίτλους ως ομάδα γιατί δεν τους φτάνουν ...
εμείς είμαστε κοντά στην ομάδα 25 χρόνια και την ξέρουμε απ έξω και ανακατωτά. μικρά λάθη προσπαθούμε να προλάβουμε λέγονατς πράγματα που επί της ουσίας συμφωνούν όλοι (το να λέμε π.χ. οτι πώς υπολογίζεις τον γιαννακίδη βασικό back up στο 2 όταν πέρσι δεν τον έβαζες ούτε sec, είναι παράλογο???). πήραμε πέρσι τον avery και είπαμε όλοι :o . ε το ίδιο είπε και ο σούλης με αυτά που έβλεπε στα παρκέ ή στα ιατρεία μετά από καιρό. δεν έκανε δηλαδή λάθος επιλογή? μην τρελαθούμε κιόλας. ο ζαγόρ έφερε τον ιταλό. σε 1 μήνα τον έδιωξε. δεν έκανε λάθος? άμα όλοι τα ξέρανε όλα στον ΠΑΟΚ, θα είμαστε barcelona ως σύλλογος ....

Θωμά, δεν λέω ότι ο Σούλης είναι τέλειος και θα έπρεπε να έχει 11 δαχτυλίδια αλλά σίγουρα όλοι εμείς δεν είμαστε ούτε μία τρίχα από τα μύδια του για να τον διορθώνουμε. Δεν λέω πως δεν παραξενεύτηκα για κάποιες επιλογές του αλλά είμαι σίγουρος πως κάποιοι λόγοι υπήρχαν. Επίσης δεν ξεχνάω πως όλοι μας φωνάζαμε να πάρει τον Μίλι και στο τέλος κάναμε την πάπια για το πόσο έξω πέσαμε.
Ακόμη, εμείς ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ 25 χρόνια αλλά αυτός ασχολείται με το μπάσκετ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ σχεδόν τα διπλάσια. Σίγουρα οι κινήσεις του Σούλη και της διοίκησης έχουν κάποια λογική απάντηση που όμως δεν είναι υποχρεωμένοι να την πουν δημόσια. Ίσως να μην μπορούν βέβαια. Ίσως για παράδειγμα, κάποιος (οι) μάνατζερ, για να ρυθμίσουν τις οφειλές και να μην μας κλείσουν το μαγαζί να μας έβαλαν κάποιους όρους. Κάποιο μνημόνιο..... :evil: (ένα απλό παράδειγμα είναι και μάλλον αποτυχημένο)
Για τον Μπλάκνευ που τόσο θέλουμε, δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη που δεν τον ξέρει ο Σούλης. Το αντίθετο μάλιστα. Πόσο άσχετος πρέπει να είναι ώστε να μην πέρασε από το μυαλό του να τον πάρει?
Ξέρω πως δεν θες να αντικαταστήσεις τον Σούλη και ότι γράφεις-προτείνεις το κάνεις γιατί τα θεωρείς καλό για την ομάδα που λατρεύουμε. Δεν τρελάθηκες ξαφνικά. Αγνές προθέσεις έχεις. Απλά, σκέψου πως ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα βλέπουμε εμείς οι απλοί οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οκ, δεν πρόκειται ποτέ αν συμφωνήσουμε σε αυτό. δεν τρέχει κάστανο.

PS: όσον αφορά τον Mili, για να μιλήσω για εμένα προσωπικά, δε νομίζω οτι έλεγα τρεχάτε πάρτε τον mili και όχι τον jasikevicius ας πούμε. Από οποιονδήποτε πρώην μπασκετμπολίστα avery (o οποίος απέτυχε στα ιατρικά του πανελληνίου και νομίζω δεν ξαναπαιξε μπάσκετ από τότε - ελέγχονται αυτά που λέω βέβαια :mrgreen: ) ο mili ήτανε κράμα lebron-kobe-durrant με λίγη από την αίγλη των bird-magic-μιχαλάκη και hakeem ... Kαι ναι, εν τέλει τα βγαλε τα λεφτά του με το φοβερό του τρίποντο στα ιλίσσια από όπου ξεκίνησε και το σερί μας για να φτάσουμε ένα βήμα πρό της 4ης θέσης.

PS2: το πήδηξαμε το τόπικ του don. βέβαια γεμίζει και τσάμπα σελίδες έτσι... :opaokara:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Καταρχήν σχετικά με το θέμα των δανεικών..Ο Ρούλης τον Βεργίνη τον πήρε με ελεύθερη μεταγραφή και ο λόγος μάλλον είναι αυτός (http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1 ... E%BF%CF%82), γενικά οι γαυροβάζελοι δε νομίζω να δώσουν δανεικό παίχτη εκτός Αθήνας και σε ομάδες με ιστορία και πολύ κόσμο αν δε παίζει κάποιο συμφέρον τους από πίσω.

Palok σαφώς και συμφωνώ πως με 1 χαρτί μπάτζετ, που στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς είναι ένα καλό μπάτζετ ακόμα και για 3η θέση, οφείλεις να φτιάξεις ένα πλήρες ρόστερ. Τώρα πως τα καταφέραμε και μείναμε έτσι, τι να πω..Λίγο ο Λάζος, λίγο η έλλειψη χορηγών (αλήθεια ο Αμοιρίδης φέτος θα βοηθήσει?) και η μειωμένη εισροή εσόδων, τα λίγα εισιτήρια κτλ..και μείναμε με κενά. Μπορεί να μη μας έκατσαν και κάποιες περιπτώσεις παιχτών που θα θέλαμε. Δυστυχώς πάντως βλέπω ακόμα και τον Ηρακλή να έχει φέτος πιο πλήρες ρόστερ από εμάς και με μικρότερο μπάτζετ..Προσοχή! Δε λέω καλύτερο..πιο πλήρες λέω, εννοώντας 3 πλέυ μέικερ, περισσότερες επιλογές στον πάγκο κτλ κτλ..!
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

ο κολοσσος που μας εχει στριμωξει τωρα στα μαυροσκουφια ηθελα να ηξερα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας?συμφωνω με τον palok.εχουμε καλη 5αδα αλλα δεν κλεισαμε το ροστερ στον παγκο,και στο σημερινο μπασκετ θελεις 10 παικτες σιγουρα!συμφωνω οτι ολα αυτα τα ξερει ο σουλης που ειναι σπουδαιος προπονητης,συμφωνω πως δεν υπαρχουν λεφτα αλλα βλεπω και ομαδες στα ιδια οικονομικα δεδομενα με εμας να κανουν ομαδες που εχουν ισορροπια βασικων και παγκου.ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον θα βρεθει χημεια με αυτους που εχουμε και θα βγουν λαβρακια οι ξενοι μας!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

O Koλλοσος βεβαια εχει ολοκληρωμενο ροστερ (ισως παρει εναν ακομα αναπληρωματικο πλει μεικερ) και εμας μας λειπουν Γκετσεφσκι Μαγκραθ και οτι αλλο παρουμε
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Και ο Γιαννακίδης στους 11 (νομίζω) Για μένα δεν λέει κάτι, όπως δεν έλεγαν και οι 2. Απλά θέλω να πω ότι δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να βλέπουμε και κυρίως από την προετοιμασία. Θα τα δούμε όλα στην πορεία.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Επίσης και κάτι άλλο σχετικά με τους δανεικούς..Αν σου έλεγε ο βάζελος σου δίνω τον Μπόγρη, αλλά από τα 250 χιλιάρικα π.χ που του δίνω, θέλω να του πληρώσεις τα 100, θα ήθελε κανείς από εδώ μέσα να τον πάρουμε??? Δε νομίζω..Οπότε μπορεί να παίζουν και τέτοιες περιπτώσεις με τους δανεικούς και γι'αυτό να μη προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ καλος χτες.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω οτι το χαμε πει οτι είναι καλός παίκτης. η σταθερότητα είναι το πρόβλημά του, τα τραβηγμένα μακρινά τρίποντα και risky pick@roll Που στήνει. Χτες πάντως σε ένα ντέρμπυ έκανε παπάδες. μπράβο του!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”