Deshawn Sims

Trikaliotis

Re: Deshawn Sims

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Εγώ τώρα που ξαναείδα το βίντεο γιατί νομίζω πως ο τυπάς μπορεί να παίξει και 5άρι σε χαμηλά σχήματα? Στις περισσότερες φάσεις τον βλέπουμε να είναι ο ψηλός της ομάδας..Πραγματικός ταύρος φαίνεται ο πιτσιρικάς!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν πρόσεξες ο σούλης είπε μπορεί να βοηθήσει στο 4 και στο 5. δεν είπε για τριάρι...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9) ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Deshawn Sims, προκειμένου να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Sims αναμένεται να βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 13.35 την Τετάρτη (μέσω Αθηνών).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

προσπαθώ να βρω κανα αγώνα του αλλά μέχρις στιγμής 2 torrent Που βρήκα μάλλον θα κατέβουνε μετά το παιχνίδι με την σπαρτακ.... :mrgreen:
φαίνεται καλή πάστα παίκτη, με σκοράρισμα και κοντά και μακριά από το καλάθι. τα rebounds που κατέβαζε με κάνουν να αισιοδοξώ οτι θα είναι και αξιόπιστος αμυντικός. κάτι που μας έλειψε πολύ πέρσι που αν θυμάστε ο σούλης έκανε ένα τέχνασμα σαν να παίζανε οι 2 ψηλοί μας ζώνη (για να καλύπτει τις αδυναμίες των λάζου-todor). επίσης πέρσι λέγαμε οτι χρειαζόμαστε αθλητικό ψηλό κάτι σε παλιό καλό mcrae, ελπίζω να αποδειχτεί τέτοιος!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Παρά τις συμπάθειες που έχει ο mcrae, προσωπικά δεν μου αρέσουν τέτοιοι άτεχνοι παίκτες. Φοβερά αθλητικά προσόντα αλλά δεν είχε καθόλου τεχνική. Οπότε, προτιμώ να μην είναι τέτοιος.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ok +φωνώ. εννοούσα σαν στυλ παίκτη. δυναμικό αθλητικό να παίζει άμυνα (και ψηλά) και να τσεπώνει τα rebounds σαν στραγάλια. παικτικά ο sims φαίνεται οτι το κατέχει το τόπι από τα videακια που έχουνε ποσταριστεί. και σουτ απέξω έχει.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης κι ο Ντεσουόν Σιμς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Στις πρώτες του δηλώσεις έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και πολύ χαρούμενος που έφτασε στη Θεσσαλονίκη κι έδειξε να είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος να γνωρίσει την ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες."Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα ξεκίνησαν θετικά, όπως φάνηκε εξάλλου και από την πτήση μου. Το μόνο που περιμένω πλέον είναι να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να παίξω μπάσκετ. Θέλω να χαρώ την εμπειρία μου, να μάθω την χώρα και να βελτιωθώ σαν παίκτης".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Έμαθα αρκετά για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Επικοινώνησα με αρκετούς φίλους μου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και μου είπανε ότι έκανα μία καλή κίνηση".

Για τον ίδιο και τα χαρακτηριστικά του είπε: "Τα δυνατά μου σημεία είναι ότι είμαι καλός σκόρερ και ριμπάουντερ ενώ αν θα πρέπει να βελτιωθώ κάπου είναι στην τρίπλα», κι όσο για την θέση του είπε: «Μπορώ να παίξω και ως σμολ φόργουορντ γιατί είμαι γρήγορος αλλά και ως πάουερ φόργοουορντ γιατί είμαι δυνατός".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει εκτός των εγχώριων και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στην νέα αγωνιστική περίοδο ο Σιμς επισήμανε: "Θα είναι πρώτα από όλα καλό για την ομάδα επιδιώκοντας να διακριθεί όπου και αν θα αγωνίζεται".

Τέλος για το ότι ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί με την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία σχολίασε: "Είναι πάρα πολύ καλό ότι οι άλλοι δύο Αμερικανοί της ομάδας (σ.σ. Γκρέι και Μάρσαλ) έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία με μένα να έχω μάθει να προσαρμόζομαι γρήγορα όπως έγινε είτε όταν έπαιζα στο γυμνάσιο είτε στο κολέγιο".
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καλως ήρθες στον ΠΑΟΚ Sims. Πολλά και θεαματικά καλάθια σου εύχομαι.

αυτές οι πρώτες δηλώσεις παιχτών που έρχονται σε μία ομάδα, είναι όλες φασόν.
διάβασες μία, είναι σαν να τις διάβασες όλες.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: Πολύ σωστά!

Με το καλό να έρθει πάντως...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

[youtube]IRYIMm6CtmE[/youtube]

κάτι τέτοιο δηλαδή??? :mrgreen:

PS: κοιτώντας προσεκτικά το video που τον συνοδεύει νομίζω είναι ένα 5καθαρό 4αρι. με παιχνίδι και με πρόσωπο και με πλάτη. και έχει κάτι που με τρελαίνει: καλάθια off the drible (κάτι που κάνει πολύ καλά ο erceg για τον οποίο φαγώθηκα να πάρουμε φέτος ως δανεικό). όσο τον βλέπω ξανά και ξανά πιστεύω οτι μπασκετικά η επιλογή είναι πολύ καλή!!! welcome aboard man.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φαγούρα σε πιάνει και μόνο που το βλέπεις! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ο παικτης με καλη ικανοτητα οταν παιζει με προσωπο,καλος στο πσταρισμα και με αξιολογι σουτ..Εχει μαθει να παιζει αμερικανικο μπασκετ πραγμα που πρεπει να αλλαξει..Επισης παρα το υψος ,λογω δυναμης και αμερικανικου κολεγιακου μπασκετ οπυ κυριαρχουν τα γρηγορα γκαρντ και οι ψηλοι ειναι εκει για συγκεκριμενους λογους επαιζε πολυ στο 5..Στην Ευρωπη 5 δε μπορει να παιξει..Αν καταφερει να μαθει πως παιζει ενα συγχρονος παικτης στο 4 στη Ευρωπη θα κανει παπαδες γιατι εχει μεγαλο ταλεντο..ο λογος που δεν επεισε για το ΝΒΑ ειναι το υψος του..Μην ξεχνατε οτι ακομα και ο Σοφο δεν παιρνει την ευακιρια εκει λογο υψους,
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

θα συμφωνήσω 100 % για το ύψος. και εγώ αυτό είδα ως μοναδικό (?) του μειονέκτημα για το νουμπουα. και η δύναμη βέβαια. και μάλλον οτι αποφεύγει τις μάχες μέσα στη ρακέτα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δε θα ελεγα πως αποφευγει να παιξει σωμα με σωμα..το κανει συχνα..δεν ειναι αδυναμος..Αυτο που μπορει να βελτιωσει λιγο και μπορει ειναι η ισορροπια του οταν σηκωνεται...το οτι παιζει αρκετα με προσωπο και φειντ αγουει νομιζω οτι το κανει επειδη μπορει και οχι επειδη ειναι αδυναμος στο ποσταρισμα..ελπιζω να ειναι εξυπνο παιδακι και να ακουει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”