ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Besuch

Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Besuch »

σΤΟΥς ΑΔΥΝΑΜΟΥς ΠΑΜΕ...ΣΤΑΝΤΑΡ, ΔΥΣΤΥΧΩς.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

epitropos έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Αδερφέ μου, αυτό το ότι έγινε έγινε πες το σε όλα τα αδέρφια μας που δεν θα δουν τον ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς. Άστο λοιπόν...

φιλε δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις..ημουν με οδικη εκδρομη ολλανδια και μολις γυρισα απο γηπεδο..λες να μη χαλαστηκα να μη σπαστικα? αυτο που λεω ειναι οτι εχουμε μπροστα μας κι αλλα ματς πολυ σημαντικα και αυτη η ομαδα εχει θετικα στοιχεια και χρειαζεται τη στηριξη μας..τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

Αδερφέ το σχόλιο μου γράφτηκε για άλλο ποστ στην προηγούμενη σελίδα, το οποίο έγραφε πως το φύλλο αγώνα δεν αλλάζει κι ότι έγινε έγινε με τις μανούρες στους Ολλανδούς στο τέλος.

Απλά όπως έπεφταν το ένα ποστ πάνω στο άλλο, η απάντησή μου κόλλησε τυχαία στη δική σου ανάρτηση. Τέλος πάντων, συγγνώμη για την παρεξήγηση.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

αδερφια καλησπερα, δε γραφω καθολου συχνα (αλλωστε ειχα χασει τον κωδικο) αλλα επισκεπτομαι τη σελιδα καθημερινα για να μη πω οτι ειμαι ολη μερα εδω.
Σας ξερω ολους και σας αισθανομαι αδερφια μου
Αποψε ομως δε βγαινει η νυχτα,ξεκλειδωσα και ειπα να πω 2 κουβεντες.

Γιατι ρε Παοκαρα μου παλι σε πουλησε η τυχη? κοντευω να σκασω απ τη γκαντεμια μας αλλα και γιατι ολοι στο ημιχρονο το χαμε πιστεψει. Γαμω την καταδικη μου λες και καποιος επειδη αγαπαμε τοσο την ομαδα μας δοκιμαζει. Συγχαρητηρια σε ολους, αυτη η ομαδα ΑΞΙΖΕΙ πολλα.
Μια ερωτηση στο πεναλτι ηθελε να το χτυπησει ο σαλπι?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Πιθανότατα
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

6 August at 13.30CET, Nyon

For the play-offs the 35 third qualifying round winners join the 15 losing sides from the UEFA Champions League third qualifying round and a further 24 teams who begin their European campaigns here.

The 74 clubs are divided into seven groups for the draw – five of ten teams and two of 12. Within the seven groups an equal number of sides will be seeded and unseeded in accordance with the club rankings established at the beginning of the season. Teams from the same association cannot be drawn against each other.

For each group, balls containing the seeded sides will be placed in one bowl and balls containing unseeded teams in another. A ball will be taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first club drawn will play its first match at home against the second side drawn.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/season=2011/round=2000127/index.html

αν καταλαβα καλα μαλλον παει τελικα με τους βαθμους,( will be seeded and unseeded in accordance with the club rankings established at the beginning of the season.) αρα μαλλον στους αδυναμους
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσουμε μέσα στη στεναχώρια μας:

Ένα τεράστιο μπράβο στον ΛΑΟ για την ά-ψ-ο-γ-η συμπεριφορά του. Κι ένα τεράστιο Άντε Γ@μηθείτε σε αυτούς που απο χθές κινδυνολογούσαν και έφτιαχναν κλίμα με τις επιθέσεις(;) Παοκτσήδων(;) σε ολλανδούς εκδρομείς. Οι Κασσάνδρες πήραν την απάντησή τους.

Τζάμπα χάρηκα...

Ποιοί είναι αυτοί οι βλαμένοι που κάνουν κακό στην ομάδα...
...και με εκθέτουν κιόλας :roll:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μετράνε οι κατατάξεις πριν τα ματς αλλά: Αν περάσουν αύριο όλες οι ομάδες που είναι κάτω από μας στην κατάταξη (Γιαγκελόνια Κανελόνια κλπ) τότε ίσως και να είμαστε στους ισχυρούς αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς λίγες.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

GI4NNEN4 έγραψε:

Ο Μπαμπης το Τραβελι, Ο Νικος ο Μπασταρδος, Ο Μιχαλης ο πουτανας γιος, και κατι αλλοι παραπληγικοι...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

η αμυνα μας ειναι γ το πουτσο (τσιριλο) τη γαμησε ολη την αμυνα μονος του ...γ αυτο φανηκαν και οι αλλοι κακοι ....... ;)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Besuch έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:

Ο Μπαμπης το Τραβελι, Ο Νικος ο Μπασταρδος, Ο Μιχαλης ο πουτα^ας γιος, και κατι αλλοι παραπληγικοι...

:lol: :lol: Έσκασα το πρώτο χαμόγελο από τις 11 και μετά..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
stefwow έγραψε:εφοσον ερχομαστε απο αποκλεισμου τσ λου, εχω την εντυπωση οτι παμε στσ ισχυρους στην κληρωση.. αλλα δεν ειμαι σιγουροσ !

Kι εγώ έτσι νομίζω.

Τα κριτηρια ειναι καθαρα η βαθμολογια του καθε συλογου δεν παιζει ρολο το οτι προερχομαστε απο το τσ.λου και η πραγματικοτητα ειναι οτι εχουμε τοσο χαμηλη βαθμολογια που δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαστε στους δυνατους.

Υ.Γ περασαν στα play-offs του CL καποια γιουνγκ-μποις και καποια μπατε μπορισοφ αν ειναι δυνατον γιατι μωρη γαμημενη τυχη γιατι?
kos

Δημοσίευση από kos »

ολες οι αθηναικες εφημεριδες και τα αθηναικα σαιτ μιλανε για αυτοκτονια. εδω πανω παραμυθιαζομαστε μονοι μας.
η ταπεινη μου γνωμη μεσα απο το γηπεδο ειναι οτι την προκριση την εχασε ο τσιριλο παρεα με τον δερμιτζακη.

και αλλοι παικτες δεν τραβηξαν (γκαρσια) αλλα ο τσιριλο ηταν γαμησε τα.
ο δερμιτζακης δεν μπορεσε σε καμια περιπτωση να συμμαζεψει την αμυνα. μιλαμε για ερασιτεχνικο επιπεδο.
στο πρωτο μερος 5 φορες η μπαλα πηγε καθετα απο τον στοπερ τους 2 μετρα εξω απο την περιοχη μας στο φορ τους.
ηταν απιστευτη η ευκολια με την οποια ο σουαρες εβαζε πλατη τον τσιριλο. χαμηλα και ανετα η μπαλα εφτανε στα ποδια του χωρις καμια πιεση στην πασα απο τα χαφ. η δε αποστασεις των στοπερ τραγικες. μονος του ο τσιρλο με 6 μετρα αποσταση απο τον κοντρερας και τον βιτολο να μην ξερει που να πιεσει πρωτα. την πασα ή να βρεθει διπλα στον σουαρες για να βοηθησει τον τσιριλο. τραγικα πραγματα.

πριν τελειωσει το πρωτο μερος λεγαμε ποτε θα περασει η ωρα να μπουν στα αποδυτηρια να δουν πως θα τον αντιμετωπισουν. τιποτα.

«Δεν είπαμε κάτι στα αποδυτήρια στο ημίχρονο γιατί πηγαίναμε καλά. Μάλλον χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς και αυτά τα εννιά λεπτά ήταν καταστροφικά για την ομάδα»

http://www.gazzetta.gr/football/champio ... 148-%CE%B4

μετα δεν σε ηθελε και η μπαλα. μιλαμε οτι χαθηκαν κλασικες ευκαιριες και εβαλες τα πιο αστεια γκολ. δεν σε ηθελε με τιποτα. εαν το εβαζε το πεναλντι ο ιβιτς οχι 4ο θα βαζαμε αλλα 5ο. οι αλλοι κλαταραν και δεν μπορουσαν να κρατησουν το 3-1.

με εκνευριζει το οτι δεν εχουμε αμυνα. περα ολων των αλλων ειναι και θεμα τραγικου σχεδιασμου. πηραν τον ζουελα και τωρα μας λενε οτι εχει κανει 2 προετοιμασιες και δεν μπορει να τρεξει. λες και δεν το ηξεραν. δεν ειχαν λεφτα για τον μαρκος και ξαφνικα βρηκαν μετα απο 5 μερες.
αυτο που ξερω ειναι οτι με κοντρερας-μαρκος αντονιο θα ειχαμε αμυνα και δεν θα βλεπαμε αυτα τα πραγματα.

μπορει να θεωρηθω γκρινιαρης αλλα η πικρα ειναι τεραστια.

ΥΓ. ναι ο τσιριλο ηταν τραγικος αλλα πρωτον μαρκαρε τον σουαρεζ που απεδειξε οτι αξιζει τα χρηματα που ζητανε και δευτερον δεν πηρε καμια βοηθεια απο τον προπονητη του. τον αφησαν μονο του και εκτεθηκε. μηδεν αλληλοκαλυψη.

καλο βραδυ και ελπιζω σε μια καλη κληρωση.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Besuch έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:

Ο Μπαμπης το Τραβελι, Ο Νικος ο Μπασταρδος, Ο Μιχαλης ο πουτανας γιος, και κατι αλλοι παραπληγικοι...

Με αυτόν τον Μιχάλη τον πουτάνας γιο είμασταν συμμαθητές. Οι άλλοι πρέπει να πήγαιναν σε άλλο σχολείο. :lol:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

obanebane έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:
stefwow έγραψε:εφοσον ερχομαστε απο αποκλεισμου τσ λου, εχω την εντυπωση οτι παμε στσ ισχυρους στην κληρωση.. αλλα δεν ειμαι σιγουροσ !

Kι εγώ έτσι νομίζω.

Τα κριτηρια ειναι καθαρα η βαθμολογια του καθε συλογου δεν παιζει ρολο το οτι προερχομαστε απο το τσ.λου και η πραγματικοτητα ειναι οτι εχουμε τοσο χαμηλη βαθμολογια που δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαστε στους δυνατους.

Υ.Γ περασαν στα play-offs του CL καποια γιουνγκ-μποις και καποια μπατε μπορισοφ αν ειναι δυνατον γιατι μωρη γαμημενη τυχη γιατι?

Σωστός. Κάτω από το 140 είμαστε στη βαθμολογία. Η bate δεν περασε, είναι στα play off μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Caballo Viejo έγραψε:Έχω μείνει άναυδος. Δεν μου περνάει απ' το μυαλό. Ποιοι το έκαναν αυτό; Γιατί Θεέ μου θα πρέπει να πληρώνουμε τους ίδιους και τους ίδιους μ@λ@κες τόσα χρόνια;

δεν ξερεις γιατί?γιατι κατα καποιους εινα "Α Δ Ε Ρ Φ Ι Α " μας και οφειλουμε να επιδεικνυουμε Ο Μ Ε Ρ Τ Α και να μην τους παιρνουμε απ'τα μουτρα!ε και?σιγα και τί εγινε?μηπως απο το πιωμα,τα τσιγαριλικια,τη θολουρα απο τπτ αλλο ή απλα τον καρκινο που εχουν στον εγκεφαλο τους νομιζαν οτι προκριθηκαμε και πηραμε τα 5 μυρια?και σου λενε "ρε διοικηση δεν αξιζουμε και μεις μερικα χιλιαρικα για να κανουμε το κομματι μας και να αποδειξουμε στους υπολοιπους οτι εχουμε λογο υπαρξης?".ας το παρουν αποφση ολοι οτι υπαρχει σαβουρα στον κοσμο του ΠΑΟΚ,μικρη ή μεγαλη αδιοφορω παντελως,και ας ξεκινησει ΧΘΕΣ η καθαρση.η διοικηση ας επιληφθει με οποιο κοστος,μιας κι ο ιδιος ο κοσμος (βαλτε οποιους θελετε στην εννοια) ειτε δεν μπορει ειτε,κατ'εμε αυτο ισχυει,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κανει κατι επι του θεματος.να μιλησω και για τον πυρσο που αναψε στο τελος?τετοιες "ενεργειες" κυριοι ειναι Μ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Ι Κ Ε Σ και Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ι Κ Ε Σ κι οχι η επιστροφη σαλπιγγιδη.γκεγκε?μαζεψτε τωρα οι κουραδομαγκες,που κανατε τις Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ,οσα κερματα σας περισσεψαν απο τις ρετσινες και τα λοιπα,και σταξτε τα στο ζαγορ.Σ Ι Χ Α Μ Α Τ Α!

να γραψω και δυο λογια για το παιχνιδι.βαθια μεσα μου υπηρχε εδω και μερες ενα σεναριο,που κατανταει πλεον προβλεψιμο,οτι κατι ...... δυσεξηγητο θα γινει παλι και θα μεινουμε με το φαρμακι.ομολογω οτι τα χθεσινα πια συμβαντα στην τουμπα αδυνατουσα να τα διανοηθω.κρινοντας ολοκληρωμενα βασει της εικονας των δυο ομαδων και στα 180 λεπτα,που παιξανε ως αντιπαλοι,διαπιστωσα οτι ο ενας πραγματικα ...... Χ Α Ρ Ι Ζ Ε την προκριση στον αλλο,ομως ο αντιπαλος ηταν υπερ το δεον ...... Α Κ Α Τ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ.εμεις τελικα αποδειχθηκαμε πιο ....... Σ Θ Ε Ν Α Ρ Ο Ι, παραχωρωντας την προκριση κι ο,τι αυτη συνεπαγεται στους ξεπλυμενους τους ολλανδους.ξεχειλιζω οπως κι οι περισσοτεροι απο σας υποθετω απο αφανταστη πικρα.τοσο για το γεγονος πλεον του αποκλεισμου αλλα περισσοτερο για τον τροπο,που ηρθε.κουραστηκα γαμω την κοινωνια μου να βαζω το στομα μου,κατακαλοκαιρο,κατω απο τη βρυση για να δροσιστω και την τελευταια στιγμη το νερο να παιρνει ..... Φ Α Λ Τ Σ Α και να σκαει εκατοστα παραδιπλα!κουραστηκα,πως το λενε!δλδ τί εγινε χθες?καταφεραμε ενα Τ Ε Λ Ε Ι Ω Μ Ε Ν Ο παιχνιδι να το κανουμε ρουλεττα αλλα η κωλομπιλια δεν εκατσε στο μαυρο!δε γουσταρω αλλους τετοιους Ε Ν Δ Ο Ξ Ο Υ Σ αποκλεισμους ρε πουστη μου!προτιμουσα 1000 φορες να τελειωνε 1-3,1-4 το ματς,1000 φορες παρα αυτο το πραγμα.τετοια εξελιξη ουτε ο πιο κακοβουλος αρειανος δεν θα μπορουσε να ευχηθει!

τελος των παντων,μας δινεται ευτυχως μια ακομα ευκαιρια να πετυχουμε το στοχο της εισοδου στου ομιλους του γιου-λου.θελω να πιστευω οτι τη φορα αυτη δε θα'χουμε και παλι την ευνοια της τυχης πλατη.αν και πως να πιστεψω κατι τετοιο,οταν τεινει να αρχισει μια νεα "παραδοση" να αποκλειομαι χωρις να ..... ΧΑΝΩ?ευθυνες στους παιχτες νομιζω υπαρχει αλλα η ωρα της απονομης τους δεν ειναι τωρα.επισης θελω να κανω και μια ..... μνεια στον εποπτη,καταλαβαινετε σε ποιον.σε αυτον,που,αν το σημερινο ηταν παιχνιδι πρωταθληματος απο το οποιο κρινοταν τιτλος,θα ερχοταν ο ιδιος ο χρυσοχοϊδης να τον ..... σωσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”