Τα πανηγυρια μετα τον επαναληπτικο.
Σκουληκια με το ηλιθιο χαμογελο κρυφτητε.
Πως το ειπαμε αυτο το γαμοχωρι που παιζουνε....ξυςταρχιδισταν...καπως ετσι τελος παντων....χικ

μανα μου χαλια ειμαι

αδερφε αν και πλυ καλος παιχτης καραγκουνιζει ασχημα βουτιες θεατρινισμοι συνεχεις διαμαρτυριες...στην ολλανδια εκτος των φιλαθλων του αζαξ ειναι μισητος για ακριβως αυτον τον λογο..geo_athens4 έγραψε: ΥΓ Πως θα γινει ενας απο τα αλανια του σαιτ να φτιαξει ενα βιντεακι με τον σουαρες εν δρασει?? Γιατι μπορει να λεμε οτι μονο εδω εχουμε καραγκουνηδες κ τοροσιδηδες αλλα παντου υπαρχουν, απλα μερικες φορες ξερουν κ μπαλα..
ναι μόνο Π.Α.Ο.Κ.interted έγραψε:Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;
Πραγματικα πολυ ομορφες!!!! και ως φανελες (μιας που τα χωνουμε στην Πουμα γενικως) αλλα και ως μη-διαφημιση! Περα απο πλακα αυριο θα παω μια βολτιτσα απο Μπουτικ. Γενικα μου τη σπαν οι πολλες διαφημισεις ειδικα οταν σιγα-σιγα ξεφτιζουν οποτε αν οι νεες φανελες εχουν κυκλοφορισει ειναι ευκαιρια να τσιμπισω μια καταμαυρη. Σκετη καβλα.interted έγραψε:Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;
Ωραία η φανελίτσα..Ανυπομονώ να δω την ριγέ.. Η περσυνή ριγέ είναι από τις αγαπημένες μου!!!!Besuch έγραψε:Πραγματικα πολυ ομορφες!!!! και ως φανελες (μιας που τα χωνουμε στην Πουμα γενικως) αλλα και ως μη-διαφημιση! Περα απο πλακα αυριο θα παω μια βολτιτσα απο Μπουτικ. Γενικα μου τη σπαν οι πολλες διαφημισεις ειδικα οταν σιγα-σιγα ξεφτιζουν οποτε αν οι νεες φανελες εχουν κυκλοφορισει ειναι ευκαιρια να τσιμπισω μια καταμαυρη. Σκετη καβλα.interted έγραψε:Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;