Αjax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Αjax - ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από adam04 »

Τι αεροδρομιο ρε?Κλαιω ακομα απο την χαρα μου,αλλα αυτο δεν σημενη τιποτα.
Τα πανηγυρια μετα τον επαναληπτικο.
Σκουληκια με το ηλιθιο χαμογελο κρυφτητε.
Πως το ειπαμε αυτο το γαμοχωρι που παιζουνε....ξυςταρχιδισταν...καπως ετσι τελος παντων....χικ :opaokara:
μανα μου χαλια ειμαι :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε ποιος αζαξ σας το λεγα....
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ποιο πεναλτυ ρε κ μαλακιες?? Αφηστε να ασχολουνται μ αυτα οι κομπλεξικοι που μας τα εκαναν τσουρεκια οτι θα φαμε 4 και 5 γκολ κ τωρα θα αρχισουν τα "ο χειροτερος αγιαξ ολων των εποχων" και δε συμμαζευεται..

Εγω αυτο που ειδα ειναι μια ομαδα με τεραστια @@, που επαιξε μονο ενα ημιχρονο και πηρε αποτελεσμα στην εδρα μιας εκ των μεγαλυτερων ομαδων στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου..Ενα τεραστιο μπραβο σε ολους τους παιχτες για το παθος και το χαρακτηρα που εδειξαν και γιατι απεδειξαν οτι τη φανελα του ΠΑΟΚ πρεπει να νιωθει περηφανος οποιος τη φοραει..

Ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στο λαο που για αλλη μια φορα πρωτοτυπησε κανοντας δυο κερκιδες( :opaokara: ) σε εκτος εδρας ματς στην ευρωπη..

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!

ΥΓ Πως θα γινει ενας απο τα αλανια του σαιτ να φτιαξει ενα βιντεακι με τον σουαρες εν δρασει?? Γιατι μπορει να λεμε οτι μονο εδω εχουμε καραγκουνηδες κ τοροσιδηδες αλλα παντου υπαρχουν, απλα μερικες φορες ξερουν κ μπαλα..
interted

Δημοσίευση από interted »

Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

geo_athens4 έγραψε: ΥΓ Πως θα γινει ενας απο τα αλανια του σαιτ να φτιαξει ενα βιντεακι με τον σουαρες εν δρασει?? Γιατι μπορει να λεμε οτι μονο εδω εχουμε καραγκουνηδες κ τοροσιδηδες αλλα παντου υπαρχουν, απλα μερικες φορες ξερουν κ μπαλα..
αδερφε αν και πλυ καλος παιχτης καραγκουνιζει ασχημα βουτιες θεατρινισμοι συνεχεις διαμαρτυριες...στην ολλανδια εκτος των φιλαθλων του αζαξ ειναι μισητος για ακριβως αυτον τον λογο..
niks

Δημοσίευση από niks »

interted έγραψε:Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;
ναι μόνο Π.Α.Ο.Κ.
(αυτό το κατσίκι της πουμα να μην ήταν μες στη μέση μονο...)
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

interted έγραψε:Ασχετα με τα λεφτά που χάνουμε από την έλλειψη διαφήμησης, δεν είναι τέλειες οι κατάμαυρες φανέλες;
Πραγματικα πολυ ομορφες!!!! και ως φανελες (μιας που τα χωνουμε στην Πουμα γενικως) αλλα και ως μη-διαφημιση! Περα απο πλακα αυριο θα παω μια βολτιτσα απο Μπουτικ. Γενικα μου τη σπαν οι πολλες διαφημισεις ειδικα οταν σιγα-σιγα ξεφτιζουν οποτε αν οι νεες φανελες εχουν κυκλοφορισει ειναι ευκαιρια να τσιμπισω μια καταμαυρη. Σκετη καβλα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

[youtube]lF4F7z9wcQI[/youtube]
[youtube]AzDS0l6QAGU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Ο ΠΑΟΚ σημερα εκανε ενα μεγαλο βημα...για την προκριση
σχετικα με τις αποδοσεις των παικτων.....
ο ιβιτσ ειναι μακραν ο πιο συμαντικος στην ενδεκαδα ειναι ο μονος που μπορει να μας βγαλει μπροστα....πολυ καλο παιχνιδι σημερα
Ο μπους προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ φοβερα τακλιν με πολυ δυναμη και στην μπαλα κανα δυο καλες καθετες σεντρες προς βιερινια και πολλες φορες βρεθηκε σε θεση εξτεμ...και μην ξεχναμε οτι απο την πλευρα του ειχε τον ανιτα που ετρεχε σαν σουστης
ο σορλεν δεν μου αρεσε , υποτονικος χωρις δυναμη χωρις εμπνευση και λιγος ανασταλτικα
ο μιρο δεν ειναι για αυτην την θεση αλλα εκανε καλη προσπαθεια οπως παντα
ο τσιριλο δεν μου αρεσε καθολου πολυ επιπολαιος...
Οι υπολοιποι αρκετα καλοι...παντως με μετρια εμφανιση πηραμε χ εκτος με μια καλη εμφανιση η προκριση ειναι δεδομενη
Ο δερμιτσακης νομιζω εστυσε την καλυτερη δυνατη ενδεκαδα
Συγχαρητηρια σε ολους! :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesimvrinos την Πέμ 29 Ιούλ 2010, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Besuch έγραψε:
Πραγματικα πολυ ομορφες!!!! και ως φανελες (μιας που τα χωνουμε στην Πουμα γενικως) αλλα και ως μη-διαφημιση! Περα απο πλακα αυριο θα παω μια βολτιτσα απο Μπουτικ. Γενικα μου τη σπαν οι πολλες διαφημισεις ειδικα οταν σιγα-σιγα ξεφτιζουν οποτε αν οι νεες φανελες εχουν κυκλοφορισει ειναι ευκαιρια να τσιμπισω μια καταμαυρη. Σκετη καβλα.
Ωραία η φανελίτσα..Ανυπομονώ να δω την ριγέ.. Η περσυνή ριγέ είναι από τις αγαπημένες μου!!!!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μια ερώτηση: στο γκολ μας, ποιος κόβει την μπάλα πριν την πάρει ο Βιερίνια? Δεν πρόσεξα στο ματς και δεν μπορώ να ξεχωρίσω από τα βιντεάκια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο μπουσαιντι αν δεν κανω λαθος... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ok, thanks.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Και μια που μιλάμε για ρούχα και μπουτίκ, μια ερώτηση.

Το γούρικο του Δέρμι είναι το γαμπριάτικο;

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Αjax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Steenage »

αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

[youtube]nA6GQ4t7yYE[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”