Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:Μάκη Χάβο συγχαρητήρια και δεν το λέω ειρωνικά.

Εγώ γούσταρα και Μπερέτα και Δερμιτζάκη για προπονητές αλλά κάποιοι φρόντισαν να τους φάνε. Είσαι ο πρώτος που παρ' ότι άπειρος και μέχρι πρότεινος βοηθός ενός ανθρώπου που δεν κατάφερε να επιβληθεί, σήκωσες το ανάστημα σου και συμπεριφέρθηκες σε έναν παίκτη που ανεβοκατεβάζει προπονητές όπως πρέπει. Ο πρώτος που επιβάλεται σε τόσο μεγάλο παίκτη ενώ έχει τόσο μικρή πείρα.

Πρέπει να πέσουν κεφάλια ορισμένων για να σοβαρευτούν οι υπόλλοιποι. Δεν ξέρω αν αυτή η κίνηση ήταν μελετημένη από πρίν ή όχι αλλά όποιος βαριέται, όποιος δεν έχει διάθεση κτλ στο σπίτι του. Χίλιες φορές παιδιά που γουστάρουν να παίζουν και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν παρά πριμαντόνες που βαριούνται και νομίζουν ότι με το όνομα και μόνο θα παίξουν μπάλα.

Για μένα έχεις ένα μεγάλο +....

υγ: θα έχεις να λες στα παιδιά σου ότι πέρα το ματς με τη βιγιαρεάλ, έδιωξες και τον Πάβλο Γκαρσία απ' την προπόνηση κι ότι δεν μάσησες. Και τι δεν θα έδινα για να έχω να διηγούμε ανάλογες ιστορίες. Εϊσαι πολύ τυχερός, μα πάρα πολύ όμως. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά!!!!!
Στη φενέρ βαριότανε ε γκίκα;
Για να σοβαρευτούμε λίγο που το κάναμε το προπονητιλίκι καραγκιοζιλίκι και όποιος πάει σε σχολη είναι και προπονητής...κι εγώ έχω δελτίο σε ερασιτεχνικό και με 800 ευρώ παίρνω το πρώτο δίπωμα προπονητή από την ΕΠΟ...τι σημαίνει δηλαδή σε δέκα χρόνια θα λέω στον κάθε γκαρσία να κάτσει σπίτι του;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

shark4 έγραψε:
DC έγραψε:Εσύ φιλαράκι, μπαίνεις από το πρωί στο φόρουμ και στην κεντρική και μας έχείς γεμίσει με "Φύγε Ζαγοράκη" και
"Φύγε Χάβο".
Όσο πάει και τριγυρίζει περισσότερο η λέξη "στημένος" στο μυαλό μου."
Για τον Ζαγορακη διαφωνω , αλλα εσυ προσωπικα εισαι μηπως υπερ της παραμονης του Μακη ????? Συγγνωμη αλλα θελει πολυ αναλυση αυτο . Γιατι και εγω απο τους "στημενους "ειμαι που δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να καθεται το παλικαρι , που θα ελεγε και ο τρις παλαιο -ημερολογιτης προπονητης μας .

Υ.Γ. Την αλλη φορα μιλαγαμε περι απαξιωσης . Τον Δερμιτζακη το εργο του - ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΕ - τον εδιωξε η' η απαξιωση του κοσμου ?????
Απαξιωνεται ενας που δινει δικαιωματα στους αλλους . Και αυτο γινεται μεσα απο ενα εργο που ειτε παραγεις σωστα ειτε οχι ...
Φίλε, και να ήμουν υπέρ της παραμονής ή όχι του Χάβου, δεν θα έβγαινα να φωνάξω ούτε "μείνε" ούτε "φύγε".
Δεν θέλω να γράψω τι είναι ακριβώς το να γράφεις "φύγε" σε έναν προπονητή ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ. Και ειδικά σε έναν προπονητή που έχει μόλις μια προπόνηση στο ενεργητικό του (σαν 1ος προπονητής). Θα πω πολύ κακιές λέξεις και θα με βάλουν πιπέρι στη γλώσσα.
Στο θέμα του Δέρμι, ναι, πιστεύω ότι τον έδιωξε η απαξίωση του κόσμου. Έγραψα και κάπου αλλού ότι αλλαγές (προς το καλύτερο) θα βλέπαμε στην καλύτερη από Ιανουάριο και μετά. Αλλιώς του χρόνου. Δηλαδή, αν ο Φωτάκης έβαζε την κεφαλιά και έσπανε και καμιά άλλη ευκαιρία και φέρναμε κανένα τρελλό διπλό, θα ήμασταν ΟΚ;
Το ίδιο πιστεύω και για τον νέο προπονητή. Στην σημερινή ομάδα πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές παικτών και όχι συστημάτων ή προπωνητών.
Και τώρα που έφυγε ο Δέρμι (γιατί μέλη της ομάδας δύσκολα θα τα κράξω), θα σε πω και τι με χαλούσε περισσότερο σε αυτόν. Οι συνεντέυξεις του. Αυτό που εισέπραττα ήταν ένα ξύλινος τετριμένος λόγος. Κάτι παλιομοδίτικο που δεν με άγγιζε. Τα περί κοουτσαρίσματος τα αφήνω στους προπονητές και τους πρόεδρους του φόρουμ, που όταν έκανε αλλαγή στο 25' με τον Πανσερραϊκό, μόνο άγαλμα δεν του έστησαν.
Έχω μερικά κουσούρια καρχαρία. Μπορεί να έχω μνήμη χρυσόψαρου αλλά έχω πολλή υπομονή και δίνω βάση στην ιεραρχία: ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, μετά ο πρόεδρος, μετά προπονητής και μετά παίκτες.
Σαν ΠΑΟΚ αποφασίσαμε ότι ο Ζαγόρ είναι ο άνθρωπός μας. Από την στιγμή που αυτός επιλέγει κάποιον, εγώ αυτόν τον κάποιον θα τον στηρίξω. Γιατί αν δεν το κάνω, αυτόματα μέμφομαι τον πρόεδρο και νιώθω να κάνω κακό στην ομάδα.
Τώρα, αν θέλεις κι εσύ να με πεις πρόβατο, κανένα πρόβλημα. Έτσι "σκέφτομαι" εγώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Μάκη Χάβο συγχαρητήρια και δεν το λέω ειρωνικά...Είσαι ο πρώτος που παρ' ότι άπειρος και μέχρι πρότεινος βοηθός ενός ανθρώπου που δεν κατάφερε να επιβληθεί, σήκωσες το ανάστημα σου και συμπεριφέρθηκες σε έναν παίκτη που ανεβοκατεβάζει προπονητές όπως πρέπει. Ο πρώτος που επιβάλεται σε τόσο μεγάλο παίκτη ενώ έχει τόσο μικρή πείρα.
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν πιστεύω ότι κάποιοι επιτίθενται στον Χάβο λες και είναι η επιλογή μας για προπονητής, ή λες και είναι ο υπεύθυνος για την τραγική εικόνα της ομάδας.
Ο Χάβος κάθεται μέχρι να παραδώσει στον νέο προπονητή. Και πολύ καλά έκανε και έδιωξε τον Νο 1 αντάρτη (με την κακή όμως έννοια) της ομάδας, αφού δεν "γουστάρει να παίζει αριστερό χαφ"!
Όσοι γουστάρετε προσωπολατρείες δικαίωμά σας! Οι ομάδες όμως δεν φτιάχνονται με μαγκιές κάποιων ...κιλών προσωπικότητας, αλλά με αυστηρή πειθαρχία και πολυ ιδρώτα.
Στο θέμα της πειθαρχίας είμαι απόλυτος.
Όποιος από τους παίκτες δεν γουστάρει πειθαρχία, να πάει σπίτι του, πριν διαλύσει το δικό μας.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Δεν ξέρω τι έγινε και να πώ την αλήθεια, δεν μ' ενδιαφέρει.
Αλλά να πώ και το άλλο: Τώρα βρέθηκε κι αυτός να φέρει πειθαρχία στην ομάδα, που οι περισσότεροι παίχτες μ' αυτά που έδειξαν ή καλλίτερα που δεν έδειξαν, απέδειξαν πως χτύπησαν ταβάνι και πλέον βλέπουμε ποιός μπορεί και ποιός όχι;
Οι περισσότεροι παίχτες είναι λιώμα και πάει να δείξει στον Γκαρσία πώς να παίξει ή σε ποιά θέση να παίξει, λες και ο Γκαρσία είναι εφτά χρονών;
Δεν επιβάλλεσαι στους παίχτες, επειδή είσαι προπονητής, αλλά με τις γνώσεις και την δουλειά σου.
Εδώ ο πούτσος καίγεται και το κοκό κουρεύεται.
Εεε θα σκάσω απο το κακό μου.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε:Μάκη Χάβο συγχαρητήρια και δεν το λέω ειρωνικά...Είσαι ο πρώτος που παρ' ότι άπειρος και μέχρι πρότεινος βοηθός ενός ανθρώπου που δεν κατάφερε να επιβληθεί, σήκωσες το ανάστημα σου και συμπεριφέρθηκες σε έναν παίκτη που ανεβοκατεβάζει προπονητές όπως πρέπει. Ο πρώτος που επιβάλεται σε τόσο μεγάλο παίκτη ενώ έχει τόσο μικρή πείρα.
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Γκικα ,"τελειωμενος" ειναι ο Χαβος..
Τιποτα δεν εχει να χασει , ισα ισα θα λεει καποτε οτι "πουλησε" και (καλα) μαγκια στον Γκαρσια...
Να ηταν κανονικος προπονητης ,εκει να τον δω οχι τωρα που ξερει οτι την Παρασκευη δεν θα υπαρχει..
Οποτε μηδεν "κοστος" σε αυτο που εκανε...

Με λιγα λογια "τζαμπα μαγκας" και αυτος χωρις να σημαινει οτι δικαιολογω τον αλλον για οτι εκανε ...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τώρα που το σκέφτομαι,λες να μην περνάει απ΄το μυαλό του Μάκη πως θα υπήρχε περίπτωση να μείνει σαν βοηθός του καινούριου?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πιστεύω πως όταν γνωρίζεις ότι είσαι προπονητής για μία εβδομάδα είναι πιο δύσκολο να πουλήσεις τσαμπουκά απ' ότι αν μείνεις για μία σεζόν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μπααα.
Συμφωνώ με τον μοϊκανό. Ο χάβος δεν έχει να χάσει τίποτα. Μόνο να κερδίσει.
Τζάμπα μάγκα πάντως δεν θα τον έλεγα. Απλώς, έκανε την δουλειά του. (αν συνέβησαν αυτά που γράφονται)
Την Πέμπτη μάλλον θα δούμε αρκετά πειράματα. Χαμένο το έχω εγώ το ματς. Ελπίζω μόνο μην διασυρθούμε.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:.........Και πολύ καλά έκανε και έδιωξε τον Νο 1 αντάρτη (με την κακή όμως έννοια) της ομάδας, αφού δεν "γουστάρει να παίζει αριστερό χαφ"!
Όσοι γουστάρετε προσωπολατρείες δικαίωμά σας! Οι ομάδες όμως δεν φτιάχνονται με μαγκιές κάποιων ...κιλών προσωπικότητας, αλλά με αυστηρή πειθαρχία και πολυ ιδρώτα.
Στο θέμα της πειθαρχίας είμαι απόλυτος.
Όποιος από τους παίκτες δεν γουστάρει πειθαρχία, να πάει σπίτι του, πριν διαλύσει το δικό μας.
Το άσχημο στην περίπτωση αυτή είναι ότι σε ανάλογο συμβάν του καλοκαιριού, ο συγκεκριμένος επιβραβεύτηκε από τη διοίκηση με παράσημο και το 1ο σκάλπ προπονητή....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και ποιος ειναι οχαβος για να κανει πειραματα με την ομαδα και να κανει τον τζαμπα μαγκα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Με τον Μπερέτα δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη. Ας το αφήσουμε για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ψυχραιμία αδέρφια. Διότι αν του κάτσει τρελό φάρδος του Μάκη στο Μαδριγάλ... Θα ξαναγραφτούν για πάρτη του τα ομηρικά έπη!

Είναι "κοινή" η μπάλα λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αντί για επτά....φάμε τέσσερα δηλαδίς
black death

Δημοσίευση από black death »

Επειδή διαβάζω από κάποιους ότι τον δοκίμασε λέει αριστερό χαφ, εξτρέμ και δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν τον δοκίμασε αριστερό χαφ αλλά κεντρικό χαφ στην ίδια ευθεία με το Φωτάκη (σε ένα κάτι σαν 4-1-2-2-1) και δεν είναι το ίδιο ούτε με το αριστερά στο ρόμβο που τον είχε βάλει ο Σάντος. Πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Χάβος, σαν ιδέα δεν είναι καθόλου άσχημη. Αφού δεν μπορείς να τρέξεις, άσε το Βιτόλο να σκουπίζει στο βάθος και να έχεις μια παραπάνω ελευθερία δημιουργικά που είσαι σημαντικός για την ομάδα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι ντε και καλά θα απέδιδε ο Γκαρσία εκεί αλλά τέτοια αντίδραση ειδικά αν γίνεται για πολλοστή φορά δεν δικαιολογείται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”