Φίλε, και να ήμουν υπέρ της παραμονής ή όχι του Χάβου, δεν θα έβγαινα να φωνάξω ούτε "μείνε" ούτε "φύγε".shark4 έγραψε:Για τον Ζαγορακη διαφωνω , αλλα εσυ προσωπικα εισαι μηπως υπερ της παραμονης του Μακη ????? Συγγνωμη αλλα θελει πολυ αναλυση αυτο . Γιατι και εγω απο τους "στημενους "ειμαι που δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να καθεται το παλικαρι , που θα ελεγε και ο τρις παλαιο -ημερολογιτης προπονητης μας .DC έγραψε:Εσύ φιλαράκι, μπαίνεις από το πρωί στο φόρουμ και στην κεντρική και μας έχείς γεμίσει με "Φύγε Ζαγοράκη" και
"Φύγε Χάβο".
Όσο πάει και τριγυρίζει περισσότερο η λέξη "στημένος" στο μυαλό μου."
Υ.Γ. Την αλλη φορα μιλαγαμε περι απαξιωσης . Τον Δερμιτζακη το εργο του - ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΕ - τον εδιωξε η' η απαξιωση του κοσμου ?????
Απαξιωνεται ενας που δινει δικαιωματα στους αλλους . Και αυτο γινεται μεσα απο ενα εργο που ειτε παραγεις σωστα ειτε οχι ...
Δεν θέλω να γράψω τι είναι ακριβώς το να γράφεις "φύγε" σε έναν προπονητή ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ. Και ειδικά σε έναν προπονητή που έχει μόλις μια προπόνηση στο ενεργητικό του (σαν 1ος προπονητής). Θα πω πολύ κακιές λέξεις και θα με βάλουν πιπέρι στη γλώσσα.
Στο θέμα του Δέρμι, ναι, πιστεύω ότι τον έδιωξε η απαξίωση του κόσμου. Έγραψα και κάπου αλλού ότι αλλαγές (προς το καλύτερο) θα βλέπαμε στην καλύτερη από Ιανουάριο και μετά. Αλλιώς του χρόνου. Δηλαδή, αν ο Φωτάκης έβαζε την κεφαλιά και έσπανε και καμιά άλλη ευκαιρία και φέρναμε κανένα τρελλό διπλό, θα ήμασταν ΟΚ;
Το ίδιο πιστεύω και για τον νέο προπονητή. Στην σημερινή ομάδα πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές παικτών και όχι συστημάτων ή προπωνητών.
Και τώρα που έφυγε ο Δέρμι (γιατί μέλη της ομάδας δύσκολα θα τα κράξω), θα σε πω και τι με χαλούσε περισσότερο σε αυτόν. Οι συνεντέυξεις του. Αυτό που εισέπραττα ήταν ένα ξύλινος τετριμένος λόγος. Κάτι παλιομοδίτικο που δεν με άγγιζε. Τα περί κοουτσαρίσματος τα αφήνω στους προπονητές και τους πρόεδρους του φόρουμ, που όταν έκανε αλλαγή στο 25' με τον Πανσερραϊκό, μόνο άγαλμα δεν του έστησαν.
Έχω μερικά κουσούρια καρχαρία. Μπορεί να έχω μνήμη χρυσόψαρου αλλά έχω πολλή υπομονή και δίνω βάση στην ιεραρχία: ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, μετά ο πρόεδρος, μετά προπονητής και μετά παίκτες.
Σαν ΠΑΟΚ αποφασίσαμε ότι ο Ζαγόρ είναι ο άνθρωπός μας. Από την στιγμή που αυτός επιλέγει κάποιον, εγώ αυτόν τον κάποιον θα τον στηρίξω. Γιατί αν δεν το κάνω, αυτόματα μέμφομαι τον πρόεδρο και νιώθω να κάνω κακό στην ομάδα.
Τώρα, αν θέλεις κι εσύ να με πεις πρόβατο, κανένα πρόβλημα. Έτσι "σκέφτομαι" εγώ.