Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από moican4 »

Ψυχραιμια, ολη την χρονια τι θα κανουμε ..? :lol: :lol:
Θα πληξουμε στο τελος απο τον Ιανουαριο...
Δεν λεει, χαλαρωστε βραδιατικα...Γιατι ανεβαζετε την αρτηριακη πιεση διχως λογο.? :roll: :roll:

Συμφωνω με rain..Οταν ο αλλος ειναι φιλος με τον προεδρο ποιος θα κουνηθει.? Ενω τον αγνωστο ,χαλαρα τον γραφεις στα ππρια σου.!!!
Στον Σαντος σουζα, στον Μπερετα στα αρχ^^%^ ,μας ,στον Δερμι παλι σουζα....!!!

Το διδαγμα ειναι ενα ..Φιλος να ναι και οτι ναι..!!!Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Σορρυ αλλα δεν ^^$%%^& βραδιατικα λεω εγω..? 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Fantomas έγραψε:Άντε στην είχα πει μία φορά παλιά και σου έμεινε το κόμπλεξ ...και ασχολήθηκες άλλες τέσσερις φορές με τα ποστ μου μετά .....να δούμε πότε θα σταματήσεις ρε φελλέ γιατί μου έπρηξες τα παπάρια...άντε ρε φελλέ βραδιάτικά μη σου πω και τίποτα άλλο...έχετε ανοίξει μερικοί 500 username στο paokmania και όλοι είστε οι ίδιοι και ίδιοι .. φελλέ...
Τελικα κουμπαρε εγω σου εχω μεινει αποθημενο μιας και θυμασαι την...ιστορια μας..... Το κανεις με ολους οσους σου μιλανε εδω μεσα? Κρατας αρχειο? Γκεσταπο?

Λοιπον πρασινουλη προσεχε τα λογακια σου σε παρακαλω πολυ και σου υποσχομαι να μην ξαναχαλασω το υπεροχο παραληρημα σου... οτι και αν λες... ακομη και οτι ο γαιδαρος πεταει....

Εαν εχω παραπανω απο ενα λογαριασμους μπορει να στο επιβεβαιωσει η ΑΝΤΜΙΝ ΤΕΑΜ....

Αντε γεια..... :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

moican4 έγραψε:Ψυχραιμια, ολη την χρονια τι θα κανουμε ..? :lol: :lol:
Θα πληξουμε στο τελος απο τον Ιανουαριο...
Δεν λεει, χαλαρωστε βραδιατικα...Γιατι ανεβαζετε την αρτηριακη πιεση διχως λογο.? :roll: :roll:

Συμφωνω με rain..Οταν ο αλλος ειναι φιλος με τον προεδρο ποιος θα κουνηθει.? Ενω τον αγνωστο ,χαλαρα τον γραφεις στα ππρια σου.!!!
Στον Σαντος σουζα, στον Μπερετα στα αρχ^^%^ ,μας ,στον Δερμι παλι σουζα....!!!

Το διδαγμα ειναι ενα ..Φιλος να ναι και οτι ναι..!!!Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
κοίτα εδώ και 2 μέρες είμαστε με μυοχαλαρωτικά!
είχαμε ανεβάσει πίεση λαμποργκίνι, ταμάμ για εγκεφαλικό!
τώρα με τον Δερμιτζάκη είμαστε καλά, το αίμα ρέει ομαλά στις φλέβες μας :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απολαυσε το οσο ειναι καιρος... :twisted:

Καληνυχτα τα λεμε παλι σε 5 ωριτσες.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Moican διακρίνω μια ειρωνία στα λεγόμενα σου προς εμένα ή η ιδέα μου είναι;
Δεν θεωρώ τη φιλία προέδρων και προπονητών ενδεδειγμένη λύση, αλλά ούτε και την ατέρμονη ανοχή σε ψευτοβεντέτες τη δέχομαι θαρρείς και είναι κανένας περονόσπορος που έπεσε και καταστρέφει τη σοδειά. Με απλή προ-ενημέρωση και κατανόηση, αντιμετωπίζεται εύκολα, και δεν θέλει να έχεις μαστερ στην προπονητική ψυχολογία και διαχείριση παικτών.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Guitarman έγραψε:
Fantomas έγραψε:Άντε στην είχα πει μία φορά παλιά και σου έμεινε το κόμπλεξ ...και ασχολήθηκες άλλες τέσσερις φορές με τα ποστ μου μετά .....να δούμε πότε θα σταματήσεις ρε φελλέ γιατί μου έπρηξες τα παπάρια...άντε ρε φελλέ βραδιάτικά μη σου πω και τίποτα άλλο...έχετε ανοίξει μερικοί 500 username στο paokmania και όλοι είστε οι ίδιοι και ίδιοι .. φελλέ...
Τελικα κουμπαρε εγω σου εχω μεινει αποθημενο μιας και θυμασαι την...ιστορια μας..... Το κανεις με ολους οσους σου μιλανε εδω μεσα? Κρατας αρχειο? Γκεσταπο?

Λοιπον πρασινουλη προσεχε τα λογακια σου σε παρακαλω πολυ και σου υποσχομαι να μην ξαναχαλασω το υπεροχο παραληρημα σου... οτι και αν λες... ακομη και οτι ο γαιδαρος πεταει....

Εαν εχω παραπανω απο ενα λογαριασμους μπορει να στο επιβεβαιωσει η ΑΝΤΜΙΝ ΤΕΑΜ....

Αντε γεια..... :pano: :pano: :pano:

Άντε καλά κάνε και άλλο ποστ για μένα...δέκα φορές άντε γεια μου είπες....γεια λοιπόν

Όχι θυμάμαι μόνο τους φελλούς.... Άντε ρε φίλε βραδιάτικα.... Κάνε καμία δουλεία...
τι είναι αυτά που γράφεις....
δεν πειράζει αδερφός είσαι και σε αγαπώ και εσένα ... ;)

άντε ρε αδερφέ βραδιάτικα ....έχουμε τον ΠΑΟΚ τώρα που καιγόμαστε...θα φαγωνόμαστε με μαλακίες τώρα... :lol:

Άντε να πάρουμε την πρόκριση και να τα ξεχάσουμε αυτά...

Άντε κουμπάρε...Κύπριος είσαι και λες όλη την ώρα Κουμπάρε ? :?:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε σεις ισχύει το
......ο κουμπάρος τη κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα?
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:lol:

δεν πάμε καλά Οπλαρχηγέ... :lol:

Άντε να προκριθούμε μπας και συνέρθουμε....
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

σταματηστε να φαγωνεστε μεταξυ σας οτι εγινε εγινε ο καθενας ας εκτιμησει την κατασταση και ας κρατησει τα συμπερασματα για τον ευατο του

Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ(κομμενα τα παυλος ειναι προπονητης τωρα και οχι ο καφετζης της γειτονιας) αναλαμβανει δυσκολο εργο κυριως γιατι για αρκετο χρονικο διαστημα θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν πηρε χαριστικα την θεση θελει στηριξη στην ομαδα και παμε για ομιλους χρονος για αλλα δεν υπαρχει πχ δεν εχουμε ανθρωπο για κατασκοπεια του αγιαξ το εχουμε καταλαβει η στα ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

O guitarman ειναι ο γκαγκατσης και ο fantomas ο ζαγορακης και μας δουλευουν ψιλο γαζι :lol:

Σας πηραμε χαμπαρι ρε 8-)

Καρφωθηκατε απ'τα κουμπαριλικια :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αιωνες μπροστα ο πουστης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε:σταματηστε να φαγωνεστε μεταξυ σας οτι εγινε εγινε ο καθενας ας εκτιμησει την κατασταση και ας κρατησει τα συμπερασματα για τον ευατο του

Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ(κομμενα τα παυλος ειναι προπονητης τωρα και οχι ο καφετζης της γειτονιας) αναλαμβανει δυσκολο εργο κυριως γιατι για αρκετο χρονικο διαστημα θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν πηρε χαριστικα την θεση θελει στηριξη στην ομαδα και παμε για ομιλους χρονος για αλλα δεν υπαρχει πχ δεν εχουμε ανθρωπο για κατασκοπεια του αγιαξ το εχουμε καταλαβει η στα ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
+44444444
πάρα πολύ σωστή επισήμανση Bob!
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Δερμιτζάκης οε-οε-οε ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ΓΕΡΑ!!! κλείσε τα αυτιά και μην ακούς τίποτα βάλε και το κεφάλι κάτω και δουλειά δουλειά δουλειά μαζί με τους παίχτες μια γροθιά
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Tetradje έγραψε:Κανεις δε γεννηθηκε "ονομα" και με εμπειρια! Να εκφρασω και γω το καλο προαισθημα που εχω! Να δεις που καμια μερα θα σου κανουν προταση για την Εθνικη... Καλη επιτυχια ΠΑΟΚτσακι!
Για την Εθνική Ελλάδος (Σάντος) ή για την Εθνική Κύπρου (Άγγελος); :lol:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας και εύχομαι να σπάσεις το ρεκόρ παραμονής (και επιτυχιών) του προ-προηγούμενου προπονητή.
Είναι άδικο να "χρεωθεί" τα λάθη στην υπόθεση Μπερέτα, όπως δεν έφταιγε ο Ιταλός που δεν ήταν... Σάντος.

Θα κριθεί στο τέλος της σεζόν (εκτός και αν η διοίκηση μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις).

Για το ματς που έρχεται, το μόνο που προλαβαίνει να κάνει είναι να πωρώσει τους παίκτες.
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Aντε γεια ρε ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη και τον κολλητών του.
Εγώ πρόβατο δεν είμαι. Τα πρόβατα στην σούπα 3.
Τις μετοχές θα τις κρατήσω για να μου θυμίζουν ένα όνειρο που έμελλε να μείνει για πάντα όνειρο.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε δεν πας να κάνεις καμμιά βουτιά νυχτιάτικα? από που ξεφύτρωσες εσύ ρε μπίου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”