Σ' ευχαριστώ πολύ, είδα και την υπόλοιπη απάντησή σου.ioanmits έγραψε:Δεν υπάρχει φίλε, για αυτό δεν τη βρίσκεις. Μόνον μια ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Αθηνών υπήρξε...Pegasus έγραψε:
ΥΓ Θυμίστε μου λίγο την ανακοίνωση που έβγαλαν οι σύνδεσμοι για το Βασίλη Γκαγκάτση. Δεν τη βρίσκω. Υπάρχει; Ειλικρινά ρωτάω, όχι με ειρωνεία.
Εγώ ανέφερα πιο πάνω τι μπορούν να κάνουν εναλλακτικά οι σύνδεσμοι για να καταγραφεί η δυσαρέσκειά τους. Δε διαφωνώ με τη δυσαρέσκειά τους, σιγά μην τους υπαγορέψω κιόλας τι θα σκέφτονται. Δε θέλω όμως να κάνουν το ίδιο με μένα ή να λένε "κοιτάξτε, εμείς τρέξαμε πιο πολύ άρα ό,τι λέμε αυτόματα είναι σωστό". Γιατί έτσι θα πεταχτεί και αυτός που πάει στα επίσημα και θα πει (λάθος φυσικά) "εγώ σκάω περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ από εσάς άρα να γίνει ό,τι λέω εγώ" και θα βγάλουμε τα ΠΑΟΚόμετρα και θα μαλώνουμε και θα μας δείχνουνε και θα γελάνε.
Ας δεχτούμε ότι όλοι έχουμε διαφορετικές ιδέες. Η διοίκηση δεν ελέγχει τους οργανωμένους (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) ούτε οι οργανωμένοι τη διοίκηση (ερασιτέχνης ΑΕΚ, Άρης) και αυτό μη νομίζετε ότι είναι κάτι συνηθισμένο. Προσωπικά το θεωρώ ασυνήθιστο και πολύ καλό. Το τίμημα είναι η υπερβολική γκρίνια και πίεση που ασκείται σε όλους όσοι είναι στη διοίκηση. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Δε χρειαζόμαστε ούτε Τσουκαλάδες ούτε Σαουρίδηδες και ο νοών νοείτω (πώς λέει το σύνθημα "ούτε φασισμός ούτε αναρχία", κάτι τέτοιο ας πούμε...).
Είμαστε όλοι ΠΑΟΚ.