Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 77-84 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα 77-84 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα
Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς Denis. Τουλάχιστον είμαστε στο σωστό δρόμο και όχι σε λάθος...
- KalamarGiannis
δρόμος με αγκάθια, λάθος ή σωστός, παίκτες καλοί και καφενεία μαζί,
διαιτησία ποτέ δική μας , ουδέτερη ή εχθρική,
αντίπαλοι καλοί, μέτριοι, κακοί
πρόεδροι λαμόγια ή τίμιοι,
προπονητές ότι ναναι ή ψαγμένοι...
τι σημασία έχουν για μένα όλα αυτά όταν φτάνει η ώρα του ματς;
διακόπτω και τα τριημερα καρναβαλιού,χάνω και γάμους φίλων,
αφήνω επισκέπτες σπίτι, γονείς κτλ.
και ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. να χαρώ την ομάδα μου, να φάω την πίκρα, να βρίσω
αλλά να έχω άποψη .
γιατί για μένα η πρώτη ευχή από το τζίνι θα ήταν ο ΠΑΟΚ πανίσχυρος μπασκετικά.(με μένα παίκτη...η δεύτερη)
δεν θα σας καταλάβω ποτέ τι ΠΑΟΚΙΑ είστε που σας επηρεάζει ο κάθε Πανελούδης, ο κάθε αδιάφορος παικτάκος,τα χάλια τα αγωνιστικά, οι ήττες οι εξευτελιστικές σαν χθες,
ο κάθε Αυστραλός προπονητής που δεν έχει μυρουδιά, ο κάθε μ@λ@κ@ς. και 100 άτομα να είναι στο γήπεδο στα τέτοια μου. Είναι 99 κι εγώ. έτσι απλά. την ομάδα μου θέλω να πάω να δω και να στηρίξω.
και δεν είμαι κανένα ανεγκέφαλο που πετάει μέσα αντικείμενα.μια φορά στη ζωή μου έριξα κέρμα στο Παλαί σε αγώνα Άρη Πανιώνιου(playoffs) μπας και τιμωρηθούν τα σκουλίκια.
6 χρόνια διαρκείας, 2 αγώνες απουσία σε Ελλάδα, Ευρώπη, κύπελλο, φιλικά.
και ξέρετε ποια είναι η χειρότερη περίοδος; ναι τότε που σταματάει η ομάδα και λιώνω όλο το καλοκαίρι στο internet για νέα μεταγραφικά...
Λοιπόν άμα δεν στηρίξεις το καφενείο πως θέλεις να φύγει από το χωριό και να γίνει πρωτεύουσα;
με τις ευχές των αντιπάλων ή με τη στήριξη των συναδέλφων ομοιδεατών;
το καταλάβατε ότι είμαστε λίγοι οι μπασκετικοί στον ΠΑΟΚ και δεν περισσεύει κανείς;
τον Μπάνε τον είδατε που παρόλα όσα γίνανε είναι στην κερκίδα;
α ρε δε θα μου πέσει το λαχείο να την πάρω την ομάδα πριν τον Πέτζα...
αλλά να έχω άποψη .
γιατί για μένα η πρώτη ευχή από το τζίνι θα ήταν ο ΠΑΟΚ πανίσχυρος μπασκετικά.(με μένα παίκτη...η δεύτερη)
δεν θα σας καταλάβω ποτέ τι ΠΑΟΚΙΑ είστε που σας επηρεάζει ο κάθε Πανελούδης, ο κάθε αδιάφορος παικτάκος,τα χάλια τα αγωνιστικά, οι ήττες οι εξευτελιστικές σαν χθες,
ο κάθε Αυστραλός προπονητής που δεν έχει μυρουδιά, ο κάθε μ@λ@κ@ς. και 100 άτομα να είναι στο γήπεδο στα τέτοια μου. Είναι 99 κι εγώ. έτσι απλά. την ομάδα μου θέλω να πάω να δω και να στηρίξω.
και δεν είμαι κανένα ανεγκέφαλο που πετάει μέσα αντικείμενα.μια φορά στη ζωή μου έριξα κέρμα στο Παλαί σε αγώνα Άρη Πανιώνιου(playoffs) μπας και τιμωρηθούν τα σκουλίκια.
και ξέρετε ποια είναι η χειρότερη περίοδος; ναι τότε που σταματάει η ομάδα και λιώνω όλο το καλοκαίρι στο internet για νέα μεταγραφικά...
Λοιπόν άμα δεν στηρίξεις το καφενείο πως θέλεις να φύγει από το χωριό και να γίνει πρωτεύουσα;
το καταλάβατε ότι είμαστε λίγοι οι μπασκετικοί στον ΠΑΟΚ και δεν περισσεύει κανείς;
Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θα πρέπει να τον πείσεις, ούτε να πείσουμε κανέναν. Ο Παοκτσής πρέπει να το έχει μέσα του. Να του βγαίνει από την καρδιά του. Δεν μας παρακαλάνε να πάμε στον νοσοκομείο να δούμε έναν δικό μας που μας έχει ανάγκη (μακριά από εμάς). Μας βγαίνει από την αγάπη μας και πάμε μόνοι μας. Στο φινάλε με παρακαλετό γαμ...σι δεν γίνεται (εδώ το έμαθα αυτό). Στο ποδόσφαιρο γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο. Γιατί ο κόσμος στήριξε στα δύσκολα όταν είδε μια σοβαρή προσπάθεια. Ή μήπως δεν είναι σοβαρή προσπάθεια αυτή που γίνεται στο μπάσκετ?Trikaliotis έγραψε:πως θα ξαναπείσω τον πατέρα μου να ξαναέρθει στο γήπεδο και να δώσει 15 ευρώ
Το ότι το γνωρίζουν δεν σημαίνει ότι μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Να σου θυμίσω πως κι εμείς γνωρίζαμε πως η μπάλα θα πάει στον γκάλη αλλά ....Trikaliotis έγραψε:Ειδικά μία συγκεκριμένη την έχω μάθει μέχρι κι εγώ κι αν ήμουν αντίπαλος του Σούλη θα τον εξόντωνα!![]()
Ποιά είναι αυτή??? Στα τελευταία λεπτά σε όλα τα παιχνίδια όταν το ματς είναι στον πόντο, η μπάλα στον Γκρέγκορυ, αυτός μόνος του και χωρίς καμία βοήθεια γύρω του, τριπλάρει τριπλάρει με πλάτη τον αντίπαλο μέχρι να τον ποστάρει και στο τέλος κάνει ένα fade-away σουτ α λα Νοβίτσκι χωρίς καμιά τύχη τις περισσότερες φορές, γιατί πλέον το έχουν μάθει το τροπάριο μέχρι κι οι πέτρες και τον κλείνουν 2-3 αντίπαλοι παίχτες
Αυτό με τα τελευταία λεπτά δεν κατάλαβα τι εννοείς. Έχει ο Σούλης κάποιο κόμπλεξ και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί? Γιατί άλλα απέδειξε τόσα χρόνια. Αν δεχτούμε και ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, τότε αυτό είναι μάλλον πρόβλημα της ομάδας μας παρά του Σούλη.
Τον Σούλη τον στηρίζω και τον εμπιστεύομαι (το ίδιο κι εσύ, το ξέρω). Θα τον κρίνω του χρόνου όπου θα στήσει την ομάδα κάτω από καλύτερες συνθήκες (όχι τις καλύτερες πάλι). Τώρα, αρνητικά σχόλια θα πολλαπλασιάσουν τους "eleos" και όπως ξέρουμε, αυτή η γκρίνια είναι μεταδοτική....

Φιλικά πάντα και έχοντας την ίδια αγωνία με σένα

κώστα από χτες δεν μπορώ να ηρεμήσω. έπεσα για ύπνο στις 3 και στις 9 ήμουν όρθιος. έγραψα λίγο στο φόρουμ και μετά πήρα το αμάξι και πήγαμε μία εκδρομούλα για να ξελαμπικάρω λίγο (βέβαια μας βγήκε λίγο ξινή αν σκεφτείς οτι έναν δρόμο 1.5 ώρα τον κάναμε 3...kostasff έγραψε: Παλοκ θα διαφωνήσω μαζί σου (ίσως για πρώτη φορά) θα ασχολούμε με το μπάσκετ της ομάδας μου, όσο χαμηλά κι αν πέσει ακόμα. Ισπανία ΝΒΑ Ολυμπιακός Μαρούσι κλπ με αφήνουν αδιάφορο.

Δεν εννοούσα κάτι παραπάνω λέγοντας οτι δεν θα ξανασχοληθώ με την ομάδα μου. Καθαρά μπασκετικά το είπα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
επειδη μολις τωρα διαβασα τα προηγουμενα, θα συμφωνησω απολυτα με τη φωνη της λογικης αυτου του σαιτ που ακουει στο ονομα dimisk...DimisK έγραψε:Off topic, αλλά αυτό το ποστ του Πάνου μου δίνει την ευκαιρία να πω κάτι στα παιδιά που πολλές φορές γκρινιάζουν ότι δεν μπορούν να πουν την αντίθετη άποψή τους, ότι υπάρχει "ψαλίδι" σε ότι δεν αρέσει κλπ.sidpanos έγραψε:ο χρήστης eleos1 πήρε δωράκι μια βδομάδα στην πολυνησία...
κερασμένα γιατί είμαστε κορυφη...![]()
για παραδειγματισμό όλων όσων έχουν την ίδια τακτική θα θυμίσω κάποια απο τα ποστ του....
και η επιλογή είναι εντελώς τυχαία...που να το έκανα και σκόπιμα...
για το ματς με τον αρη...Ο γνωστος γελοιος και ανυπαρκτος μαρκοπουλος....αεκΜαρκοπουλε φυγε τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογίαπεριστέριΓεια σ ρε μαρκοπουλε με το 4 καλυτερο ροστερ στην ελλαδα που δυσκολευεσαι να νικησεις ομαδα Α2...Αν συνεχισουμε ετσι θα γινουμε γιογιο των σχετικα "καλυτερων ομαδων απο την αεκ"βλεπε καβαλα,περιστερι και παει λεγοντας...φτάνει μπάσκετ...τώρα μπάλα..Μαρκοπουλε τοχωριο μ ψαχνει προπονητη.ψηνεσαι?Απο μπαλα τιποτα και απο δηλωσεις....παιχταρα....Γιατι μιλαει συνεχεια στον τυπο?μετα απο καθε ματς και σε οποια ευκαιρια του δοθει και υποσχεται να παιξει μπαλα???Στον λεβαδειακο δανεικος με τον αμπουμπακαριRe: Ricardo Matias Veron
Χοντρε φυγεαυτή ήταν η πρώτη σελίδα με τα μνμτά του...Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Για 5 συνεχομενο ματς ασφαιρος....Εχω μια απορια...Αμα ο μουσλι παιρνει 500,000 ευρω ο βιειρινια ποσα θα επρεπε να παιρνει??
βαριέμαι περισσότερα.. :ugeek:
Παιδιά, το θέμα δεν είναι η άποψή σας. Αλλά ο τρόπος που την εκφράζετε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Π.χ. ο eleos1 θα μπορούσε να διατυπώσει την άποψή του για τον Μαρκόπουλο με άλλες λέξεις και άλλο ύφος. Π.χ. "Ο Μαρκόπουλος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ. Δεν τον πιστεύω και πρέπει να φύγει". Αν το διατύπωνε έτσι δεν θα υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Ωστόσο τέτοιες εκφράσεις όπως π.χ. "γελοίος" είναι πολύ βαριές! Δεν εξυπηρετούν σε τίποτα η αναπαραγωγή τους ρε παιδιά. Πείτε αυτό που θέλετε, αλλά με άλλους τρόπους. Δόξα το Θεό, η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.
Οπότε δεν είναι θέμα άποψης -αλλίμονο!!!- αλλά θέμα διατύπωσης.
Ευχαριστώ Πάνο.
επειδη ομως απο τη θεωρια στη πραξη υπαρχει τεραστια διαφορα, εγω δεν θα μπορεσω να διατυπωσω την αποψη μου με γαλλικα και πιανο αλλα θα πω στον eleos1 που μας διαβαζει: αν δεν γουσταρεις μεγαλε το επιπεδο του παοκμανια, παρε το μπουλο για αλλα σαιτ να κραζεις! λιγη ηταν η μια βδομαδα! αντε γιατι η καθε κομπλεξαρα ξεθυμαινει στο πληκτρολογιο!

-

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trikaliotis την Κυρ 28 Φεβ 2010, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostasff σκέψου όμως πως για να προσελκύσει μια ομάδα του μπάσκετ (όχι μόνο ο ΠΑΟΚ) μεγάλη μάζα φιλάθλων (και όχι μόνο τους μπασκετικούς ή τους "άρρωστους" ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ) τη σημερινή εποχή που το άθλημα δε γνωρίζει τις δόξες του παρελθόντος (όπου μέχρι και η γιαγιά μου ήξερε τον Μπάνε και τον Κόρφα) θα πρέπει να επιδείξει κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο αγωνιστικά, έτσι ώστε να τραβήξει τον κόσμο με τα αποτελέσματα και με το θέαμα που θα προσφέρει.kostasff έγραψε:Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θα πρέπει να τον πείσεις, ούτε να πείσουμε κανέναν. Ο Παοκτσής πρέπει να το έχει μέσα του. Να του βγαίνει από την καρδιά του. Δεν μας παρακαλάνε να πάμε στον νοσοκομείο να δούμε έναν δικό μας που μας έχει ανάγκη (μακριά από εμάς). Μας βγαίνει από την αγάπη μας και πάμε μόνοι μας. Στο φινάλε με παρακαλετό γαμ...σι δεν γίνεται (εδώ το έμαθα αυτό). Στο ποδόσφαιρο γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο. Γιατί ο κόσμος στήριξε στα δύσκολα όταν είδε μια σοβαρή προσπάθεια. Ή μήπως δεν είναι σοβαρή προσπάθεια αυτή που γίνεται στο μπάσκετ?Trikaliotis έγραψε:πως θα ξαναπείσω τον πατέρα μου να ξαναέρθει στο γήπεδο και να δώσει 15 ευρώ
Αυτός ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο γιατί η ομάδα παίζει καλά, καθώς δεν ασχολείται όπως εμείς με άλλα θέματα (τεχνικά, μεταγραφικά, διοικητικά) πέραν του αγωνιστικού και της ουσίας. Το ποδόσφαιρο όπως και να το κάνουμε είναι λαοφιλέστερο άθλημα (ειδικά στον ΠΑΟΚ) και ακολουθεί μετά την κατάκτηση του Euro το 2004 εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με αυτή του μπάσκετ. Χαρακτηριστικό και το παράδειγμα του μπασκετικού λαού του άρη που γυρνάει την πλάτη του στο μπάσκετ, όχι μόνο φέτος που έχει χάλια πορεία, αλλά από πριν 2 χρόνια που έπαιζε στην Ευρωλίγκα και μάζευε με το ζόρι 3.000 στα ευρωπαϊκά ματς με Μάλαγα, Μακάμπι κ.α.
-
+1000 σε όλα..Εξαιρετικό το κείμενο σου!KalamarGiannis έγραψε:δρόμος με αγκάθια, λάθος ή σωστός, παίκτες καλοί και καφενεία μαζί,
αλλά να έχω άποψη .
-
Καλά Κώστα επέτρεψε μου να πιστεύω πως αυτό με τον Γκάλη που είπες σε σχέση με τον Γκρέγκορυ είναι λίγο άτοπο και δε θα μπω σε περαιτέρω ανάλυση γιατί θα συγκρίνουμε την βούρτσα με την π..τσα! Για τη συγκεκριμένη φάση να βλέπανε ότι πετυχαίνει το εγχείρημα με τον Γκρέγκορυ..να το ξανακάνανε! Από τη στιγμή όμως που δεν έχει πετύχει ούτε μια φορά στα τελευταία 2 λεπτά κάθε οριακού αγώνα γιατί επιμένουν?kostasff έγραψε:Το ότι το γνωρίζουν δεν σημαίνει ότι μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Να σου θυμίσω πως κι εμείς γνωρίζαμε πως η μπάλα θα πάει στον γκάλη αλλά ....Trikaliotis έγραψε:Ειδικά μία συγκεκριμένη την έχω μάθει μέχρι κι εγώ κι αν ήμουν αντίπαλος του Σούλη θα τον εξόντωνα!![]()
Ποιά είναι αυτή??? Στα τελευταία λεπτά σε όλα τα παιχνίδια όταν το ματς είναι στον πόντο, η μπάλα στον Γκρέγκορυ, αυτός μόνος του και χωρίς καμία βοήθεια γύρω του, τριπλάρει τριπλάρει με πλάτη τον αντίπαλο μέχρι να τον ποστάρει και στο τέλος κάνει ένα fade-away σουτ α λα Νοβίτσκι χωρίς καμιά τύχη τις περισσότερες φορές, γιατί πλέον το έχουν μάθει το τροπάριο μέχρι κι οι πέτρες και τον κλείνουν 2-3 αντίπαλοι παίχτες
Αυτό με τα τελευταία λεπτά δεν κατάλαβα τι εννοείς. Έχει ο Σούλης κάποιο κόμπλεξ και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί? Γιατί άλλα απέδειξε τόσα χρόνια. Αν δεχτούμε και ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, τότε αυτό είναι μάλλον πρόβλημα της ομάδας μας παρά του Σούλη.
Τον Σούλη τον στηρίζω και τον εμπιστεύομαι (το ίδιο κι εσύ, το ξέρω). Θα τον κρίνω του χρόνου όπου θα στήσει την ομάδα κάτω από καλύτερες συνθήκες (όχι τις καλύτερες πάλι). Τώρα, αρνητικά σχόλια θα πολλαπλασιάσουν τους "eleos" και όπως ξέρουμε, αυτή η γκρίνια είναι μεταδοτική....Και μην μου πεις πως ο κόσμος έχει τις δικές σου γνώσεις ώστε να μην ζητήσει αύριο την κεφαλή του Σούλη επί πίνακι.... Το είδαμε το έργο πολλές φορές στην Ελλάδα (ούτε ο Ότο δεν γλύτωσε)
Φιλικά πάντα και έχοντας την ίδια αγωνία με σένα
Οπότε μη λες "το ότι το γνωρίζουν δε σημαίνει πως μπορούν να το αντιμετωπίσουν" γιατί από ότι φαίνεται μια χαρά μπορούν! Αυτό καταλογίζω στον Σούλη ότι στις τελευταίες επιθέσεις γινόμαστε προβλέψιμοι και επίσης οι παίχτες μοιάζουν να ξεμένουν από ανάσες. Προς Θεού δεν έχω πεί, ούτε υπονοώ ότι είναι ηττοπαθής. Είναι ο καλύτερος έλληνας προπονητής και πρέπει να τον διαφυλλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Σαφώς και ξέρει πολύ περισσότερα από όλους εμάς μαζί και βλέπει ακόμα περισσότερα στις προπονήσεις! Εμείς απλά κουβέντα κάνουμε και καλοπροαίρετη κριτική..Όλοι εξάλλου το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε και την ανάταση της ομάδας μας.
1) με 1300 οπαδούς στο χτεσινό ματς μιλάμε ακόμα για ΠΑΟΚσήδικο μπασκετικό λαό???kostasff έγραψε:Δεν θα πρέπει να τον πείσεις, ούτε να πείσουμε κανέναν. Ο Παοκτσής πρέπει να το έχει μέσα του. Να του βγαίνει από την καρδιά του. Δεν μας παρακαλάνε να πάμε στον νοσοκομείο να δούμε έναν δικό μας που μας έχει ανάγκη (μακριά από εμάς). Μας βγαίνει από την αγάπη μας και πάμε μόνοι μας. Στο φινάλε με παρακαλετό γαμ...σι δεν γίνεται (εδώ το έμαθα αυτό).
Τον Σούλη τον στηρίζω και τον εμπιστεύομαι (το ίδιο κι εσύ, το ξέρω). Θα τον κρίνω του χρόνου όπου θα στήσει την ομάδα κάτω από καλύτερες συνθήκες (όχι τις καλύτερες πάλι). Τώρα, αρνητικά σχόλια θα πολλαπλασιάσουν τους "eleos" και όπως ξέρουμε, αυτή η γκρίνια είναι μεταδοτική....Και μην μου πεις πως ο κόσμος έχει τις δικές σου γνώσεις ώστε να μην ζητήσει αύριο την κεφαλή του Σούλη επί πίνακι....
2) επειδή συμφωνώ σε όλα με τον trikaliotis να δούμε τι θα γράψει και ο Oli για τα 100 % μπασκετικά ο οποίος κάνει αυστηρότερη κριτική από εμάς σε όλο το team (και στον σούλη).
από εκεί και πέρα οι γνωστές απορίες με βασανίζουν: μέχρι πού είμαστε ικανοί να πάμε φέτος με λάζο και gregory στην ομάδα? 8οι (δηλ κάτω και από κολοσσό-περιστέρι)??? αν ναι, τότε γιατί μιλάμε για budget? είμαστε ικανοί να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά? είμαστε ικανοί να μην μας κάνουνε οι αντίπαλοι σερι 4-16 κάθε φορά? μία δικαιολογία είναι η ασύνδετη ομάδα, αλλά και τότε πως αυτά τα σερί μας τα χουνε κάνει ομάδες όπως η καβάλα και το περιστέρι??? είμαστε ικανοί να βάλουμε τις βολές? αν ο πρώτος σε φάουλ παίκτης του πρωταθλήματος έχει 2/10 τι περιμένουμε από τους αντίπαλους? να μην τον στέλνουν στις βολές? ο μόνος ικανός να πάρει τη μπάλα όταν καίει είναι ο gregory?? πότε το κανε αυτό σε κάποια από τις ομάδες τους για να το κάνει τώρα (ναι το κανε στα τρίκαλα και το μαρούσι αλλά το χασε με περιστέρι και καβάλα)??? ...
πάλι σεληνιάστηκα. να αυτό δεν ήθελα από τον εαυτό μου. να χαλαστώ για τα μπασκετικά μας. σταματάω εδώ.

- KalamarGiannis
Είμαι ο προπονητής της κερδίδας..βαρέθηκα να χάνω, ψάχνω στον πάγκο για λύση στο τέλος...
δεν έχω πια και τις βολές του πάντα σταθερού από τη γραμμή Τσιάρα...
Α! να τος βρε ένας σουτέρ...ο Γιαννακίδης! βάλτον μέσα, πάσα από με΄σα από το Λάζο στη γωνία στο τρίποντο
και...(ξύπνησα απότομα!)
δεν έχω πια και τις βολές του πάντα σταθερού από τη γραμμή Τσιάρα...
Α! να τος βρε ένας σουτέρ...ο Γιαννακίδης! βάλτον μέσα, πάσα από με΄σα από το Λάζο στη γωνία στο τρίποντο
και...(ξύπνησα απότομα!)
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Τι κυριακή όλοι στο παλατάκι,πέστε με βλάκα αλλα έχω καλο προαίσθημα,για αυτό λοιπόν όλοι εκεί.

Τι κυριακή όλοι στο παλατάκι,πέστε με βλάκα αλλα έχω καλο προαίσθημα,για αυτό λοιπόν όλοι εκεί.

Χαλάστηκα αφάνταστα την Κυριακή με την ομάδα αλλά δεν με πειράζει. Την ομάδα φέτος την συγκρίνω με την αντίστοιχη πρώτη χρονιά Ζαγοράκη στην μπάλα. Υπομονή έναν χρόνο και από του χρόνου θα ανεβούμε επίπεδο.Γίνεται πολύ καλή δουλειά και θα δούμε τους καρπούς αυτής αρκεί να στηρίξουμε εμείς την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται. Απλά το ξανά λέω υπομονή.

Α ρε μεγαλε ΠΑΟΚ με τον τρομερο λαο σου... 500 πήγαμε Ξάνθη, 1500 πήγαν Παλατάκι και οι υπόλοιποι στις τηλεορασεις και τα φορουμ.... αλλα αν γινει κανα περιεργο και ακολουθησει η ομαδα μπασκετ την αντιστοιχη του ποδοσφαιρου και αρχισει να ανεβαινει θα την ξαναθυμηθειτε... α ρε πανηγυρτζήδες καναπεδάκηδες
υ.γ. απ τις 20:00 ως και τις 22:00 ποσταραν στο φορουμ πανω απο 75 μελη απο Θεσσαλονικη.... αλλα ειπαμε... ποιο μπασκετακι...?

υ.γ. απ τις 20:00 ως και τις 22:00 ποσταραν στο φορουμ πανω απο 75 μελη απο Θεσσαλονικη.... αλλα ειπαμε... ποιο μπασκετακι...?
Εδώ που τα λέμε από την οθόνη στο γήπεδο μόνο μπάλα δεν είδαμε..μιλάμε για πολύ χάλια...άσε που κανένας δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. ανούσιο παιχνίδι έτσι και αλλιώς. Όσο για τον κόσμο απλά χάλια.Εμείς είμασταν 3 άτομα και είχαμε μία κερκίδα ολόκληρη δική μας.