Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 06/03 16:45 nova1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 06/03 16:45 nova1
Σάββατο ξεκινάμε από νωρίς για Καμάρα και μετά τις μπύρες και τα γυρόνια Τούμπα για να αφήσουμε τα λαρύγγια μας! Προσοχή στο ματς.. Είναι πολύ πονηρό! Το φοβάται κι ο Σάντος!
Θέλει όντως προσοχή το ματς.
Εύχομαι να μαστε και πάλι πρωτοι το Σάββατο, μια μέρα που ο Λαός θα δώσει πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.
Προσοχή στους παίκτες του ΠΑΟΚ, μην τσιμπήσουν το δόλωμα.Οι επιστήμονες διαιτητές ειναι ικανοί να μας ευνοήσουν το σάββατο, για να δώσουν βήμα στους ανύπαρκτους τη βδομάδα προς την 14 του μάρτη.
Περιμένω το πανό: Φιλιππινέζες με σφυρίχτρα.
Βάλτε τους στα δίχτυα.
Εύχομαι να μαστε και πάλι πρωτοι το Σάββατο, μια μέρα που ο Λαός θα δώσει πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.
Προσοχή στους παίκτες του ΠΑΟΚ, μην τσιμπήσουν το δόλωμα.Οι επιστήμονες διαιτητές ειναι ικανοί να μας ευνοήσουν το σάββατο, για να δώσουν βήμα στους ανύπαρκτους τη βδομάδα προς την 14 του μάρτη.
Περιμένω το πανό: Φιλιππινέζες με σφυρίχτρα.
Βάλτε τους στα δίχτυα.
- Aureliano Buendia
Επειδή θα είμαι Αθήνα, αν υπάρχει κάποιο στέκι όπου γίνεται να δω το παιχνίδι με ΠΑΟΚτσήδικη ambiance,
ας μου στείλει κάποιος pm, αν δεν του κάνει κόπο.
ας μου στείλει κάποιος pm, αν δεν του κάνει κόπο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πολύ κρίσιμο και πονηρό παιχνίδι. Οι παίχτες του Πανθρακικού θα παίξουν για ένα καλό συμβόλαιο το καλοκαίρι. Δεν έχουν καθόλου άγχος, γεγονός που τους κάνει επικίνδυνους. Η Ομάδα πρέπει να εμφανιστεί όπως στα πηγάδια. Σοβαρή και αποτελεσματική. Σημειωτέον, δεν επιζητούμε το θέαμα, αλλά την ουσία. Κανένα τρίποντο ΔΕΝ σου προσφέρεται. Το κατακτάς. Αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό όλων μας.
Θέλει επίσης, ειδική προσοχή στο κοράκι που θα μας σφυρίξει.
Στα 2 επόμενα παχνίδια με ερπετό και χανούμι, θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από κάρτες. Έχω κάθε λόγο να είμαι καχύποπτος σχετικά με την αντιμετώπιση που θα τύχουμε από το κοράκι. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από δαύτους. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα, αποκλειστικά του ποκ, ανεξαρτήτως του τόπου καταγωγής τους. Είναι επικίνδυνοι και εχθρικοί απέναντί μας. Για αυτό θα πρέπει η Ομάδα να παίξει έξυπνα και να καθαρίσει το παιχνίδι με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Θέλει επίσης, ειδική προσοχή στο κοράκι που θα μας σφυρίξει.
Στα 2 επόμενα παχνίδια με ερπετό και χανούμι, θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από κάρτες. Έχω κάθε λόγο να είμαι καχύποπτος σχετικά με την αντιμετώπιση που θα τύχουμε από το κοράκι. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από δαύτους. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα, αποκλειστικά του ποκ, ανεξαρτήτως του τόπου καταγωγής τους. Είναι επικίνδυνοι και εχθρικοί απέναντί μας. Για αυτό θα πρέπει η Ομάδα να παίξει έξυπνα και να καθαρίσει το παιχνίδι με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Σου κάνει ο Μπέλεκ το 0-1... Βγαίνουμε όλοι μπροστά για να βάλουμε 2 γκόλ για να νικήσουμε... Σου καρφώνει και ένα δεύτερο στην αντεπίθεση και άντε γειά σας...
Γι'αυτό προσοχή και χαμηλά τη μπάλα... Έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που μιλάνε για πονηρό μάτς... Λογικά θα το καθαρίσουμε σχετικά εύκολα, αν όμως κάτσει μια στραβή άντε να το σώσεις... Οπότε προσοχή και όλα θα πάνε καλά...
Και το Μάη θα'μαστε καλά, όπως έλεγε και κάποιος απο τα παλιά...

Γι'αυτό προσοχή και χαμηλά τη μπάλα... Έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω που μιλάνε για πονηρό μάτς... Λογικά θα το καθαρίσουμε σχετικά εύκολα, αν όμως κάτσει μια στραβή άντε να το σώσεις... Οπότε προσοχή και όλα θα πάνε καλά...

Και το Μάη θα'μαστε καλά, όπως έλεγε και κάποιος απο τα παλιά...