Χουσεΐν Μουμίν

sporos123

Re: Χουσεΐν Μουμίν

Δημοσίευση από sporos123 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Hussein_Mumin

εχω την εντυπωση(χωρις να ειμαι σιγουρος)οτι απο τους μικρους που ειχαμε μαζεψει τοτε ηταν ο πιο ακριβος(εκτος του ηλιαδη) ειχε κοστισει 80.000 :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μικρός είναι δηλαδή. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο χωράει. Γκαρσία, Βιτόλο, Αρίας, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Μπαλάφας είναι υπερβολικά πολλοί για 2 θέσεις...
sporos123

ψηλο-λιγνος με πολλα τρεξιματα κ πολυ καλη τεχνικη...αριστεροποδαρος αλλα αυτο το παιδι φοβοταν και τη σκια του......0 τσαγανο.,...αυτα τα λιγα ξερω κ θυμαμαι απο αυτον τον παικτη.δν νομιζω οτι μπορει να παιξει στον παοκ......βεβαια δν τον παρακολουθω κ δν μπορω να ξερω την εξελιξη του.......
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Εγω δυστυχώς τον θυμάμαι πολύ λιγο για τον ΠΑΟΚ του Κωστίκου και του Καραγεωργίου. Τώρα θα μου πεις στον ΠΑΟΚ του Χάβου ίσως να είναι και πρώτο όνομα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν γυρισει και αυτος ///θα χομε επιστροφη στις σαρδελες ..εκτος αν εγινε τοσο παικταρας που δε νομιζω..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Σωστότατος ο Μανιακός.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δρόμο χθές.Να μην γυρίσει καν στην ομάδα. :evil:
Ποτέ δεν τον πήγαινα 8-)
sporos123

δν νομιζω οτι ειναι στα σχεδια να επιστρεψει...... :twisted: μενει τωρα να φυγει κ ο μπαλαφας για να μην υπαρχει πλεον στην ομαδα κανενα απο τα μωρα του κωστικου :o
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Αυτά τα μωρά της Ροζμαρι κατέληξαν να είναι όχι του Κωστίκου :mrgreen:
sporos123

«Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Ο Χουσεΐν Μουμίν πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό, αλλά με δηλώσεις του στο «Libero 107,4» δεν έκρυψε την επιθυμία μου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ
Για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό: «Μετά από 34 χρόνια ανεβαίνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και το αξίζει να το γιορτάσει όλη η πόλη. Δεν περιμέναμε να το γιορτάσουμε τόσο πολύ. Πετύχαμε την άνοδο με την αξία μας. Από την αρχή της χρονιάς, πιστεύαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, ήμασταν μία οικογένεια στα αποδυτήρια και είχαμε πολύ καλές συνθήκες. Οταν είχα έρθει στην ομάδα δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Ηταν πολύ οργανωμένα και πίστευα ότι δεν είναι για να παίζει σε μικρές κατηγορίες».

Για τη δική του παρουσία εκεί: «Είμαι από τη σεζόν 2008-2009 στον Παναιτωλικό από τότε που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Δε θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερα για μένα. Δικαιώθηκε με την επιλογή μου, αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση. Φέτος ήταν μία καλή χρονιά για μένα. Βάσει συμμετοχών ήταν μία γεμάτη σεζόν».

Για τις διαφορές από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ: «Μέσα από τα παιχνίδια παίρνεις εμπειρία. Είμαι σε καλή ηλικία για ποδόσφαιρο. Με βοήθησαν πολύ αυτές οι συμμετοχές μου εδώ».

Για την επιλογή του να παίξει δανεικός: «Εμένα μου βγήκε σε καλό, αλλά υπάρχουν και παραδείγματα που δε γίνεται αυτό. Εξαρτάται και που θα πας. Εγώ από τη στιγμή που ήρθα δεν ένιωθα ότι θυα φύγω. Με αγκάλιασαν εδώ».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Εχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ακόμα. Προς το παρόν δε γνωρίζω τίποτα. Θα έχουμε μέρες να το συζητήσουμε. Η δική μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν το είχα αυτό στο μυαλό μου δε θα πήγαινα δανεικός στον Παναιτωλικό αλλά ελεύθερος. Δεν ξέρω αν με παρακολουθούσε κάποιος από τον ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό».
paok24
Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Από τις ομάδες που είναι στα πλέι οφ είναι ο καλύτερος. Μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκίνησε καλά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει. Από την εποχή που ήμουν εγώ στην ομάδα άλλαξαν πάρα πολλά».
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

δεν προκειται να γυρισει...

εδω ο μπαλαφας δεν υπολογιζεται, αυτος θα γυρισει?
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

καλα εδω ο τσουκαλας ηρθε απο το πουθενα απο Β κυπρου και δεν επαιζε κιολας τωρα ο μουμιν πρωταθλημα πηρε και ηταν και βασικος δεν ξερω τι να πω ας ερθει για προετοιμασια και βλεπουμε παντως ας μην τον απαξιωσουμε πριν τον δουμε και στην τελικη αν δεν κανει για εμας σιγουρα θα κανει για ολες τις ομαδες απο 5 θεση και κατω και ετσι αν θελουμε καποιον πιτσιρικα να αγορασουμε απο μια μικρομεσαια ομαδα μπορει να παει και σαν ανταλαγμα και να δωσουμε λιγοτερα φραγκα ;)
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

moican4 έγραψε:δεν προκειται να γυρισει...

εδω ο μπαλαφας δεν υπολογιζεται, αυτος θα γυρισει?

καλα απο ολους τους μικρους μπαλαφα,ηλιαδη,αθανασιαδη και ποσους ακομα δεν ξερω τελικα ο μουμιν ηταν ο ποιο ευνοημενος γιατι 2 χρονια ειχε γεματες χρονιες και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθηκε αντιθετα με τους αλλους που μεινανε στον ΠΑΟΚ και ηταν ολο εκτος αποστολης.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Τον Μουμίν τον είδα πρωτη φορά με τη φανελα του Πανθρακικού σε αγώνα Δ' Εθνικής. Ηταν δεν ηταν 16 χρονών και έπαιζε αντιπαλος με κατι 35αριδες ξυλοκόπους. Ξεχωριζε σαν τη μυγα μες το γαλα.

Στον Π.Α.Ο.Κ. θυμάμαι δηλώσεις συμπαικτών του (νομίζω του Γκαβρανσιτς :shock: ) που λέγαν στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει. Οσα ματς εκανε ήταν απογοητευτικός. Αχρωμος, αοσμος, αορατος.

Μακάρι στον Παναιτωλικό να βρήκε τον εαυτό του. Δεν ξέρω αν κάνει για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι ομως περιουσιακό στοιχείο της ομαδας και πρέπει να αξιοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Είπαμε θα μειώσουμε το μπάτζετ αλλά όχι και έτσι. :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”