80. Cristiano Moraes Oliveira
- paok nafplio
Re: Cristiano Moraes de Oliveira
Μαξιμε πες γιατι πολυ χαρα εχει πεσει εδω περα κ πρεπει καποιος να βαλει το μυαλο μας μεσα στο κεφαλι γιατι ξεφυγαμε..κ ποιος καλυτερος να το κανει απο σενα???δωσε....Maximus έγραψε:Να ποσταρω ή οι μιζεροι απαγορευονται στο παρον τοπικ;
θα σε δω στο γηπεδο γιατι θυμαμε και αλλους βραζιλιανους και εναν εν ονοματι indio.που να ειναι αυτη η ψυχη αραγε???
- PABLO GARCIA1
Καλορίζικος....εγώ το μόνο που αξιολόγησα απ' τα βιντεάκια είναι ότι το ξυρισμένο κεφάλι του πάει πολύ περισσότερο.
- Caballo Viejo
Το χάρηκα πολύ. Καλορίζικος κι από μένα!
Κάτι μου λέει πως θα είναι μεγάλη μεταγραφή.
Κάτι μου λέει πως θα είναι μεγάλη μεταγραφή.

όντως. Με το μαλλί νετοφέρνει. Σιδεροκέφαλος εύχομαι και να το σχίζει το διχτάκι.
ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ... ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του».
Ο Κριστιάνο αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα του διεμήνυσε πως: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου η ομάδα να πετύχουμε τους στόχους της».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA
Ο Κριστιάνο αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα του διεμήνυσε πως: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου η ομάδα να πετύχουμε τους στόχους της».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA
Οταν ενας παικτης ειναι ενα και δυο επιπεδα πανω απο την ομαδα του, τοτε ειναι θεμα χρονου να φυγει. Εξου και τα "πειθαρχικα παραπτωματα". Ηθελε να παει σε μεγαλυτερη ομαδα και οι της Πακος δεν τον εδιναν. Ας φανε τωρα την παπαρα και αυτοι και οι της Σπορτινγκ που τον θεωρουσαν σιγουρο για το καλοκαιρι. Εχουμε Ζηση, Φερναντο και Σερτζιο λεμε. Ποια Σπορτινγκ τωρα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
κατι που προσεξα στα στατιστικα που δωσατε, αν και δεν εχω ιδεα τι σημαινει π.χ. 12,13,14 κτλ, ειναι οτι σε 129 μερες εχει το δικαιωμα να γινει πορτογαλος, αρα να μην πιανει θεση ξενου.. 

Olorin έγραψε:Οταν ενας παικτης ειναι ενα και δυο επιπεδα πανω απο την ομαδα του, τοτε ειναι θεμα χρονου να φυγει. Εξου και τα "πειθαρχικα παραπτωματα". Ηθελε να παει σε μεγαλυτερη ομαδα και οι της Πακος δεν τον εδιναν. Ας φανε τωρα την παπαρα και αυτοι και οι της Σπορτινγκ που τον θεωρουσαν σιγουρο για το καλοκαιρι. Εχουμε Ζηση, Φερναντο και Σερτζιο λεμε. Ποια Σπορτινγκ τωρα...
Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι είναι κακό να έχουμε βλέψεις πάνω απο την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.