10. Branko Milisavljevic

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Branko Milisavljevic

Δημοσίευση από palok »

εγώ εννοούσα τον καλαιτζίδη πρώτο... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Καλά λέω ότι θέλεις σκότωμα......
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

«Ευχαριστώ» σε κόσμο από Μιλισάβλιεβιτς

Ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Μιλώντας στον «Sport103 fm», ο γκαρντ του «δικεφάλου» μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι αν και το περιμέναμε γιατί ο Πανιώνιος είναι μία ποιοτική ομάδα. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που ήρθε σε πολύ καλό σημείο για τον Πανιώνιο μετά την νίκη τους επί του Ολυμπιακού και ερχόμενοι στην Θεσσαλονίκη θα θέλανε να μας εκπλήξουν και μας. Ωστόσο δεν τους το επιτρέψαμε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους και ειδικότερα για αυτή στο τελευταίο δεκάλεπτο που μας βοήθησαν τα μέγιστα για να πάρουμε την νίκη».

Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Κρις Μονρό ήταν απόντες από τη χθεσινή αναμέτρηση. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναφερόμενος σε αυτές τις απουσίες, ο Σέρβος είπε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για ότι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και παίζοντας ομαδικά από την αρχή ως το τέλος. Έτσι ακριβώς θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε με την άμυνα να ήταν το κλειδί της νίκης μας αφού μας επέτρεψε να πάρουμε την διαφορά στο τέλος και να τα καταφέρουμε».

Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας για τη συνέχεια, ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς ανέφερε: «Εύχομαι πως σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα ώστε να είμαστε πλήρεις και στο επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας που θα είναι εξίσου δύσκολο. Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει κάθε φορά να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι και μόνο πηγαίνοντας βήμα προς βήμα. Έχω μόλις μερικές μέρες στην ομάδα και ξέρω ότι είμαστε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε την καλύτερη δυνατή χημεία εν όψει της συνέχειας της χρονιάς».

Στον κόσμο «χρέωσε» τη νίκη της ομάδας ο «άσος» του ΠΑΟΚ. «Ήταν πραγματικά απίστευτη η ενέργεια και η ώθηση που μας έδωσαν οι φίλαθλοί μας στο χθεσινό παιχνίδι μας με τον Πανιώνιο κάτι που αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησής μας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού και την νίκη μας και όλοι μαζί είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Όσον αφορά τον εγκλιματισμό του στην ομάδα αλλά και την προσωπική του βελτίωση, τόνισε: «Μέρα με την ημέρα αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα μέσα από την συνεργασία που υπάρχει. Αυτό όμως που λέω είναι ότι μία ομάδα δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Εμείς είμαστε μία ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες που θα μας κάνουνε ακόμα καλύτερους στην συνέχεια. Όσο για μένα φροντίζω να δουλεύω σκληρά καθημερινά με αυτό που θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο μας είναι να κάνει λίγη υπομονή και θα έρθουν οι καλές στιγμές για την ομάδα».

Ο Μιλισάβλιεβιτς μίλησε και για τον ερχόμενο αγώνα με το Περιστέρι. «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στην Ελλάδα πόσο μάλιστα εκτός έδρας. Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα ωστόσο για μας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια. Σε ένα παιχνίδι πρόκληση για μας παίζοντας σε μία δύσκολη έδρα».

Κλείνοντας, ο Σέρβος έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, μιλώντας μάλιστα ελληνικά! «Αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους είναι Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για μία χρονιά καλύτερη για όλους και με περισσότερες χαρές».

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/6 ... F%84%CF%82
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τα εμπόδια που αντιμετώπισαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν πολλά. Η απουσία του Κένι Γκρέγκορι, οι άδειες κερκίδες, και η πολύ καλή εμφάνιση των αντιπάλων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν ορισμένα από αυτά. Οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να τα ξεπεράσουν όλα πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, ο οποίος τόνισε σχετικά με το χθεσινό αγώνα: "Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση του να αγωνίζεσαι χωρίς τον κόσμο γιατί ήταν κάτι το δύσκολο.

Δείξαμε δυο τελείως διαφορετικά πρόσωπα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και βρήκαμε τις απαιτούμενες λύσεις. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα και παίξαμε πιο έξυπνα στην επίθεση. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης".

http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 35&w=0&m=1
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι όμως, μετά κι από το ματς στη Ρόδο, ακούστηκαν φήμες αντικατάστασης του!!!
Βεβαια, ήταν το 2ο ματς που χάναμε με τον Μιλι να είναι απογοητευτικός μετά το Περιστέρι, αλλά για την ώρα πρέπει να απομακρύνουμε σκέψεις φυγής του παίκτη!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μ εχει απογοητευσει οργανωτικα σε πολλα παιχνιδια κριμα..........
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μία "καλή" λύση ήταν αυτός: http://www.sport-fm.gr/article/213788
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Φύγε γέρο.....χθές!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελεος με την μίρλα ρε αδερφέ!!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το αριστερό μπράτσο του Παπαδόπουλο θα έκρυβε τη φάτσα του Milisavljevic, αλλά.....τσουπ!

Μόλις είδε το φακό... Να'τος ο δικός σου, εμφανίστηκε σαν τον Κermit πίσω από τον τοίχο!!
14a.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: 10. Branko Milisavljevic

O Μίλι προσπαθεί να μας αποδείξει ότι το μπάσκετ ξεχνιέται. Εγώ όμως δεν το πιστεύω. Θέλει τον χρόνο του και μάλιστα περισσότερο από τους άλλους. Ο Χαρίσης ήταν πέρυσι πτώμα. Κάποια στιγμή όμως άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Εκεί ήρθε ο τραυματισμός και λίγο αργότερα η αποχώρηση. Κάπως έτσι περιμένω να πάρει κι αυτός τα πάνω του. Περίπου στη μέση του δεύτερου γύρου. Ελπίζω βέβαια να μην είναι πολύ αργά για την ομάδα...
Υ.Γ. Δικαιώνεται ο Σούλης που το πήγε στα άκρα για να βρει κάποιον μαυρακο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και συμβιβάστηκε με αυτόν. Βέβαια, τότε τον "θέλαμε" πολύ. Τώρα είναι για "λίγος".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο σούλης θα δικαιωθεί μόνο με τα αποτελέσματα. το ρόστερ εκείνος το διάλεξε και θα δούμε στο τέλος τι απίδια πιάνει ο σάκος. χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό που λέω για τον σούλη φυσικά. απλά that s life...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αυτό ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Εδώ όμως δεν ήταν όλα φυσιολογικά ώστε να τον κρίνω 100%
Μιλάμε για ομάδα της (σχεδόν) τελευταίας στιγμής, με μπάτζετ δυσανάλογο των κρυφών στόχων που έχουμε (Ευρωλίγκα), με την ρετσινιά του κακοπληρωτή να διώχνει καλούς παίκτες, με "υποχρεωτικές" επιλογές παικτών (Τσιάρας-Καυκής) και τα φαντάσματα του (πρόσφατου) παρελθόντος να πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Ο Σούλης κρίθηκε στο Μαρούσι και πήρε άριστα. Του χρόνου με το καλό, θα είμαι πολύ πιο απαιτητικός.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω παλι πιστευω οτι βιαστηκαν με την αντικατασταση του μαυρουκου αυτη τη στιγμη θα ειχε βρει ρυθμο και θα ειχε δεθει με την ομαδα θα ειχαμε μια καλη λυση ειμαι σιγουρος.
Βεβαια οι εμφανισεις του στην αρχη ηταν τοσο απογοητευτικες που οδηγησαν στην αντικατασταση του ισως δικαιολογημενα αλλα οταν αλλαζεις καποιον που τον θεωρεις ανετοιμο με κακη φυσικη κατασταση φερνεις στη θεση του εναν παιχτη που εχει την δυνατοτητα να σου προσφερει αμεσα στην οργανωση του παιχνιδιου τουλαχιστον 30 καλα λεπτα ανταυτου φερνεις εναν παιχτη που και τα χρονια εχουν βαρυνει επανω του και σε κακη φυσικη κατασταση ειναι.
Δεν θελω να γινω καταστροφικος ειπαμε ειναι χρονια μεταβατικη δεν υπηρχαν χρηματα και δεν υπαρχουν ακομα οποτε συνεχιζουμε ετσι γιατι δεν μπορουμε να κανουμε αλιως.

Υ.Γ Θα συμφωνησω με τον κωστα οτι πολλοι εδω μεσα ηταν υπερ της επιστροφης μιλισαβλιεβιτς εβλεπα εναν ενθουσιασμο στο ακουσμα του ονοματος του δεν εκανα παρεμβαση τοτε για να πω τη γνωμη μου για να μην χαλασω το κλιμα που επικρατουσε οποτε ισως να μην εχω το δικαιωμα να το κανω και τωρα το μονο που θα πω και ας με συγχωρεσουν καποιοι ειναι οτι τα αρνητικα του στοιχεια κατα τη γνωμη μου ηταν παντα πολυ περισσοτερα απο τα θετικα του.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εγώ καθαρά μπασκετικά είμαι 100 % μαζί σου. ο branko είναι ένας παίκτης παλαιάς κοπής όπου τα προσόντα του είναι το καλό σουτ (και από ξεμαρκάρισμα και από δημιουργία) από παντού πρακτικά, η ταχύτητα στη σκέψη και την πάσα και πάνω απ όλα τα μεγάλα σέρβικα παπάρια του!!! αυτά δυστυχώς έχουμε δει μόνο φέτος... παπάρια εννοοώ... :D
δυσκοιλιότητα, κράτημα της μπάλας 15 sec, λάθη λάθη λάθη...
στο δικό μου το μυαλό play maker είναι ο green της αεκ και ας είναι καταστροφέας όταν τον παίρνει η κατηφόρα. κάπως έτσι (από χαμηλά εννοώ στην ευρώπη ενώ ήταν πολύ καλός στο κολλέγιο) ξεκίνησε και o mcintyre και είδατε που έχει φτάσει έως τώρα.
απο εκεί και πέρα όλα είναι θέμα προπονητή και θέλησης. κράτα ας πούμε τον mili για 15 λεπτά, μοίρασε τον υπόλοιπο χρόνο στον άσσο σε δεμερτζή-Monroe και πάρε μία παιχτούρα μάυρο στο 4 στη θέση heli ή drobnjiak και καλύπτεις άλλα (ίσως και σπουδαιότερα) κενά, αφού νομίζεςι οτι δεν μπορείς να βρεις αυτή την εποχή έναν άσσο της προκοπής...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”