Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sidpanos
Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 απόψεις και παραλειπόμενα
γκικα το ΠΑΟΚ σε χαρές και λύπες που πήγε?
παγωτατζή που είσαι και μεγαλύτερος το οτι παίζει ο ΠΑΟΚ παλιότερα έφτανε και περίσσευε...
το ξέρεις καλύτερα απο μένα...
παγωτατζή που είσαι και μεγαλύτερος το οτι παίζει ο ΠΑΟΚ παλιότερα έφτανε και περίσσευε...
το ξέρεις καλύτερα απο μένα...
sidpanos έγραψε:γκικα το ΠΑΟΚ σε χαρές και λύπες που πήγε?
Γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ??? Γιατί δεν στηριζω??? Η γιατί εγώ είμαι χαρούμενος όταν εσείς που είδατε το ματς είστε λυπημενοι??
Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!
Υπέροχο ποδόσφαιρο, σκέτη απόλαυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Σάβ 07 Νοέμ 2009, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρατάμε μόνο το διπλό και θα δω το ματς από άλλη οπτική γωνία. Όλη η ιστορία είναι με τέτοιες εμφανίσεις να παίρνεις αποτέλεσμα.Αν δεν πάρεις έχεις στα αποδυτήρια γκρίνια. Αν το πάρεις τότε κατεβαίνουν τα κεφάλια πέφτουν γκάζια και πολύ δουλειά και σφίγγουν οι κώλοι.Είναι το πιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα για τη λειτουργία μιας ομάδας.Και με τον τρόπο που έγινε και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα κάνει μόνο καλό στην ομάδα.Διακοπή πρωταθλήματος και επερχόμενο ματς με σκώληκα.Είμαι σίγουρος ότι ενδόμυχα ο Δον ούτε παραγγελιά να το είχε.
- opaoktsis4
διορθώστε σας παρακαλώ τον τίτλο του τοπικ σε
Πανθρακικός-Έλληνες Δημόσιοι Υπάλληλοι 1-2. ταιριάζει καλύτερα.γτ σήμερα αυτό ακριβώς είδαμε
Πανθρακικός-Έλληνες Δημόσιοι Υπάλληλοι 1-2. ταιριάζει καλύτερα.γτ σήμερα αυτό ακριβώς είδαμε
Οταν με Πανιώνιο αξίζαμε τη νικη, όλοι κράζατε!!! Τώρα που λέτε "δεν την αξίζαμε" πάλι κράζετε... Αρε ΠΑΟΚάρες όλοι... Να φύγει ο Σάντος, ο Ιβιτς κι ο Μπαλάφας, ξέρω...
- opaoktsis4
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
=1 αυτό είπα κι εγώ σε κάτι συνοπαδούς που κράζαν πάλι. με τρίπολη και νιόνιο έπρεπε να νικήσουμε αλλά δεν το κάναμε. σήμερα δεν έπρεπε (με βάση την εμφάνιση ) να πάρουμε τους 3 πόντους αλλά μπάλα είναι και γυρίζει.
Thx, Admin Team
=1 αυτό είπα κι εγώ σε κάτι συνοπαδούς που κράζαν πάλι. με τρίπολη και νιόνιο έπρεπε να νικήσουμε αλλά δεν το κάναμε. σήμερα δεν έπρεπε (με βάση την εμφάνιση ) να πάρουμε τους 3 πόντους αλλά μπάλα είναι και γυρίζει.
sidpanos έγραψε:erevos187 έγραψε:Οχι φιλε μου αναφερομαι στο ξεκινημα του 2τερου ημιχρονου που ενω ο πανθραξ εχει μια αμυνα χωνι και εναν τερμα κουνελι ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει μια οργανωμενη επιθεση και αν ειδε καποιος να μου πει (γιατι ανθρωποι ειματσε κανουμε και λαθη).
Και αφου σε εκεινο το σημειο δεν κανει τιποτα για να αλλαξει κατι εμενα μου λεει οτι του αρεσει οπως παιζει ο ΠΑΟΚ
Η αλλαγη του φωτακη με την εισοδο παπαζογλου στο 2-1 βοηθαει καπως την ομαδα οντως παιζοντας ποιο επιθετικα κατι που απλα λεω θα ηταν καλυτερο να ειχε κανει απο την αρχη του ματς.
επαιξε η ομάδα άσχημα απο το 45'-70'?
νομίζω πως έπαιξε όπως παίζει πάντα...κατοχή και πάγωμα του παιχνιδιού..
Φιλε μου sidpanos ακριβως αυτο λεω βαρεθηκα κατοχή και πάγωμα 2 χρονια ακομα και με τον πανθραξ και φυσικα δεν ειμαι αχαριστος και ουτε λεω να τον διωξουμε και να φερουμε τον καθε αποτυχημενο απλα για μενα ο σαντος εκανε τον κυκλο του στον ΠΑΟΚ και νομιζω οτι οποτε βρεθει η καταλληλος αντικαταστατης θα γινει και η αλλαγη.
Βεβαια μπορει να κανω και λαθος και να ξεκινησει ο ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα και περνει δεν περνει αποτελεσματα τοτε θα βγω και θα τον στηριξω τον σαντος
Αλλα μετα απο τετοια εμφανιση αν δεν φαει και λιγο κριτικη τοτε ποτε?
- sidpanos
η θα έρθει ο αμπράμοβιτς και θα κάνεις ομάδα στο άψε-σβήσε ή θα πηγαίνεις βήμα βήμα...
erevos187 έγραψε:Βεβαια μπορει να κανω και λαθος και να ξεκινησει ο ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα και περνει δεν περνει αποτελεσματα τοτε θα βγω και θα τον στηριξω τον σαντος
Για παράθεσε κανα ποστ σου μετά το ματς με την Ξανθη, μετά το ματς με τον Νιονιο μετά το ματς με την Τρίπολη... Να δουμε αν κράζεις η οχι όταν παίζεις μπάλα και δεν ερχονται τα αποτελεσματα...
οταν παιζει ο ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν γκομενες,βολτες,κ.λ.π......τουλαχιστον για μενα.....ειναι 2 ωρες για τον ΠΑΟΚ.....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ...............και gika φιλικα ποιος ο λογος που εγραψες αυτη την ιστορια?
- sidpanos
γκίκα αυτό σ είπα πριν για στήριξη κτλ...γιατί δεν κατάλαβα γιατί το έγραψες...
Το θεωρείς στηριξη το να κάτσεις να δεις τον ΠΑΟΚ απο τον καναπέ??
Τι παραπάνω θα έβλεπα αν ήμουν κολλημένος σε ένα ιντερνετ προσπαθόντας να δω κάπου τον ΠΑΟΚ??
Ποιος ο λόγος που έγραψα αυτήν την ιστορία?? Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο και βλέπω ότι πρωτη φορά τα μυαλά μου παραμένουν στη θέση τους... Νικησε και ο ΠΑΟΚ... Για κάποιους που δεν τους αρέσει το ποδοσφαιρο του Σάντος είναι καλή λύση...

Τι παραπάνω θα έβλεπα αν ήμουν κολλημένος σε ένα ιντερνετ προσπαθόντας να δω κάπου τον ΠΑΟΚ??
Ποιος ο λόγος που έγραψα αυτήν την ιστορία?? Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο και βλέπω ότι πρωτη φορά τα μυαλά μου παραμένουν στη θέση τους... Νικησε και ο ΠΑΟΚ... Για κάποιους που δεν τους αρέσει το ποδοσφαιρο του Σάντος είναι καλή λύση...

Φαντασου να ειχαμε χασει η ισοφαριστει , τι θα γινοταν ..!!! Θα ειχε πεσει ο server( χτυπα ξυλο)
..Απλα πρεπει ορισμενοι να καταλαβουμε οτι χασει ,κερδισει ο Π.Α.Ο.Κ παντα θα υπαρχει μια δικαιολογια απο ορισμενους ειτε για καλο ποδοσφαιρο(
) ειτε για λαθος αλλαγη ,ειτε για μια σεντρα λαθος ,ειτε γιατι γλιστρησε ο ενας και δεν γλιστρησε ο αλλος...και παει λεγοντας...Δεν θα σπασω το στομαχι μου , εχοντας κερδισει...sorry.