εξαλλου παλι θα πιστευουμε οτι θα κερδισουμε τον καθε αγωνα γιατι ΠΑΟΚ ειμαστε...

paok87 έγραψε:κατα 80% θα μαι μεσα ...
πυργιωτη θα επικοινωνησουμε τεταρτη, γιατι δίνω 2 μαθηματα την τεταρτη απανωτα() και στο τσακ θα προλαβω το ματς...
![]()
]
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ δεν ξενερωνουμε ποτε γαμωτοοοοο
και περιστερι την κυριακη ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Ρε τον αλήτη τον Conceicao...το βύσμα του, που εξαιτίας του έμεινε και παίζει βασικός, τώρα θέλει να τον φάει...τσκ τσκ τσκ....pagotatzis έγραψε:δύσκολα είναι τα πράγματα παιδιά.
αν είναι έτσι όπως τα είπανε τα παιδιά στην εκπομπή planet παοκ ότι οι 3 γνωστοί παίχτες θέλουν να τελειώσουν τον προπονητή.
σε τέτοιες φάσης δύσκολα παίρνεις αποτελέσματα.
ο santos είναι στημένος στον τοίχο.απλά περιμένει.
άλλωστε πολλές φορές τα έχουν καταφέρει παίχτες να διώξουν προπονητή.
καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
παίξτε μπάλα με τρέλα
Αδερφε Αποστολη...σε σεβομαι για ολες τις αποψεις σου αλλα εχω μια μικρη ενσταση εδω...ΑποστόληςΑ έγραψε:...και ένας ψυχωμένος ΠΑΟΚ θα τον νικήσει.....
Μάξιμε δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον δω, γιατί αν ήμουν θα έγραφα ότι θα νικήσουμε, χωρίς προϋποθέσεις. Μπορεί όμως να παρουσιαστεί ψυχωμένος, όπως παρουσιάστηκε πέρυσι στα play - off, στη Λάρισα, μετά την καταδικαστική ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.Maximus έγραψε:Αδερφε Αποστολη...σε σεβομαι για ολες τις αποψεις σου αλλα εχω μια μικρη ενσταση εδω...ΑποστόληςΑ έγραψε:...και ένας ψυχωμένος ΠΑΟΚ θα τον νικήσει.....
Τον ψυχωμενο ΠΑΟΚ εισαι σιγουρος οτι θα τον δεις;;;