Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
- paok4kyriakos
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15
Shark όντως τις περισσότερες φορές μετά το '97 "κάτι άλλο" γινοτανε.....
Ηττοπαθεια,μιζερια, απαξιωση
Να χασουμε , να φυγει ο Σαντος για να δικαιωθουν ολοι αυτοι που εχουν και καλα "αλλη αποψη"
Ο Ιβιτς παλτο,ο Ζλαταν δε μπορει, ο Κονσεισαο σεντρες στην αγια βαρβαρα , ο Γκαρσια κοκκινη , η αμυνα για τα μπαζα , ο Κουτσιανικουλης παγκο, 4-5-1 , επεισοδια , διακοπη αγωνα , καλπικο πεναλτυ και ξανα απ την αρχη
Ειμαστε στην 2η αγωνιστικη με εναν 1 και ενα Χ και μας εχουν ζαλισει τα τετοια λες και δε ξερω και γω τι εχει συμβει
Ολοι εκφραζουν μια "αποψη" δηθεν και μετα περιμενουν να γινει η στραβη και να βγουν να κραξουν αφ υψηλου επειδη μας τα ειχαν πει αλλα εμεις ειμαστε μπουνταλαδες και δεν τα πιανουμε
Ο Ζαγορακης ειπε οτι πρεπει να αγαπησουμε λιγο αυτην την ομαδα , μπορει να ακουστηκε αφελες αλλα ειναι περα για περα σωστο
Εγω θα παω στο γηπεδο , να στηριξω την ομαδα που αγαπω , να εμψυχωσω τους παιχτες , πιστευω στη νικη , αλλα και αμα δεν ερθει παλι ΠΑΟΚ θα μαι και θα χειροκροτησω την ομαδα
Να χασουμε , να φυγει ο Σαντος για να δικαιωθουν ολοι αυτοι που εχουν και καλα "αλλη αποψη"
Ο Ιβιτς παλτο,ο Ζλαταν δε μπορει, ο Κονσεισαο σεντρες στην αγια βαρβαρα , ο Γκαρσια κοκκινη , η αμυνα για τα μπαζα , ο Κουτσιανικουλης παγκο, 4-5-1 , επεισοδια , διακοπη αγωνα , καλπικο πεναλτυ και ξανα απ την αρχη
Ειμαστε στην 2η αγωνιστικη με εναν 1 και ενα Χ και μας εχουν ζαλισει τα τετοια λες και δε ξερω και γω τι εχει συμβει
Ολοι εκφραζουν μια "αποψη" δηθεν και μετα περιμενουν να γινει η στραβη και να βγουν να κραξουν αφ υψηλου επειδη μας τα ειχαν πει αλλα εμεις ειμαστε μπουνταλαδες και δεν τα πιανουμε
Ο Ζαγορακης ειπε οτι πρεπει να αγαπησουμε λιγο αυτην την ομαδα , μπορει να ακουστηκε αφελες αλλα ειναι περα για περα σωστο
Εγω θα παω στο γηπεδο , να στηριξω την ομαδα που αγαπω , να εμψυχωσω τους παιχτες , πιστευω στη νικη , αλλα και αμα δεν ερθει παλι ΠΑΟΚ θα μαι και θα χειροκροτησω την ομαδα
λοιπόν...Φιλε pepermint δεν διαφωνω σε αυτα που λες. Το οτι αλλαζει ο κοκκινος βρυκολακας και ερχεται ο πρασινος , ειναι ηλιου φαεινοτερον.
μπορείς να φανταστείς τον Σάντος...αλά Βαν Χέλσινγκ με τον σταυρό στο χέρι να τους στέλνει από εκεί που ρθαν ?
ο Αγγελάρας...πιο πολύ μου κολλά για εξορκιστής

...οκ να χαλαρώσουμε λίγο
ps-...το μοναδικό ματσάκι που ο τρίλοτ ήταν καλός ήταν ένα 3-2 ...την χρονιά που χάσαμε στο μπασκετάκι το κύπελλον από τον Πανιώνιο στο σεφ....έφευγε ο κόσμος από το γήπεδο βιαστικά κάνοντας σινιάλα...στους γάβρους να πάει να δει το ματσάκι
από εκεί και πέρα...να σαφώς και γίνανε πολλά περίεργα τουλάχιστον στα μισά ματσάκια που δεν κερδίσαμε τον γαύρο
αλλά...στα άλλα μισά...δεν έγινε τίποτις
Και εν τελει περα απο το να ελπιζουμε οτι κατι θα γινει φετος και να μιζεριαζουμε τι θα αλλαξει ? Αλλωστε ενας αγωνας κρινεται απο την αποδοση των παικτων και απο την διαιτησια . Σιγουρα και η κερκιδα παιζει τον ρολο της οπως και οι καιρικες συνθηκες καθως και αλλοι παραγοντες αλλα οι πιο σημαντικοι ειναι οι παραπανω δυο που ανεφερα.
Αδελφέ Slade
λες....να θέλουν να δικαιωθούν ατομικά, αυτοί που έχουν ''άλλη άποψη'' ????
δηλαδή...λες να έχουν την κορμάρα τους...πάνω από την καλή πορεία του ΠΑΟΚ ???
Αμάν...πιά με αυτή την καραμέλα
μπορεί ναι να υπάρχουν...κακώς νοούμενοι ''προπονητές της εξέδρας''...αλλά δεν είναι όλοι ουγκάντες, ούτε μπακαλόγατοι
το ότι ο Ζλάταν δεν μπορεί....το αποδεικνύει σε κάθε ματσάκι
το ότι ο Κονσεϊσάο κάνει σέντρες στην αγία βαρβάρα....επίσης
και τα λοιπά...
είσαι...στην ίδια θέση με τον ΠΑΣ
δεν έχεις δει...τίποτα από μπάλλα
ε και τι έγινε
δηλαδίς...μετά από 10 ματσάκια...αν συνεχίσουμε στα ίδια χάλια
τι θα λες ?
να περιμένουμε τον Μάϊο που θα είναι ωραία με τις κούπες για παρέα ????
και δεν με απασχολεί αν θεωρείς εαυτόν μπουνταλά ή εμένα ή τον δείνα ή αν θα δικαιωθώ ή θα πέσω έξω
δεν κατεβαίνω υποψήφιος πουθενά
ας τελειώσει πιά το καραμελέ αυτό...κουράζει
σαφώς και αγαπάμε και θα αγαπάμε για πάντα την ομάδα, αλλά σου θυμίζω ένα συνθηματάκι...
''Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλλα...''
για ποιούς βγήκε άραγες ????????
καλό μεσημεράκιον σε όλες και όλους
μπορεί ναι να υπάρχουν...κακώς νοούμενοι ''προπονητές της εξέδρας''...αλλά δεν είναι όλοι ουγκάντες, ούτε μπακαλόγατοι
και τα λοιπά...
είσαι όξω από την παράγκα των ομίλων ελέω νουφάρωνκαι δε ξερω και γω τι εχει συμβει
ε και τι έγινε
τι θα λες ?
δεν εκφράζω δήθεν άποψη...αλλά την απόλυτη αλήθεια με αριθμούς και στοιχεία και τεκμήρια και αποδείξεις λιανικής και χονδρικήςΟλοι εκφραζουν μια "αποψη" δηθεν και μετα περιμενουν να γινει η στραβη και να βγουν να κραξουν αφ υψηλου επειδη μας τα ειχαν πει αλλα εμεις ειμαστε μπουνταλαδες και δεν τα πιανουμε
και δεν με απασχολεί αν θεωρείς εαυτόν μπουνταλά ή εμένα ή τον δείνα ή αν θα δικαιωθώ ή θα πέσω έξω
σαφώς και αγαπάμε και θα αγαπάμε για πάντα την ομάδα, αλλά σου θυμίζω ένα συνθηματάκι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Δευ 14 Σεπ 2009, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fofanaserres
Κάτσε ρε αδερφέ.Συγνώμη δηλαδή.Γιατί δεν μπορεί?Θα τρελαθούμε όλοι?Ο Ζλάταν δεν μπορεί?Pepermint έγραψε:το ότι ο Ζλάταν δεν μπορεί....το αποδεικνύει σε κάθε ματσάκι
Ο Ζλάταν μια χαρά μπορεί.Αρκεί να χει τις αναλογες βοήθειες.Δηλ πως γίνεται με την εθνική να γαμεί και να δέρνει και εδώ να μην μπορεί?Είναι απελπιστικά μόνος μπροστά.Με τον Λεβαδειακό μέχρι και Τόργκελε τον φώναζαν.ΕΛΕΟΣ.Ο άλλος τον έβριζε γιατί γύρισε πίσω από το κέντρο σε μία φάση να πάρει την μπάλα.Και του λέω γιατί τον βρίζεις?Με λέει σέντερ φορ είναι.Τι δουλειά έχει εκεί πίσω?
Όταν δεν παίρνει την μπάλα μπροστά,όταν δεν έχει πάρει ούτε μία πάσα,τι θες να κάνει?Θα γυρίσει πίσω να την πάρει.Το χω γράψει και στο τόπικ για τον Ζλάταν.Οποιος βρίζει τον Ζλάταν είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟΣ.Και αυτό Pepermint δεν πάει για σένα.Γενικά μιλάω.
Οσο για το ματς με τον γαύρο τι να πω.Βλέποντας αυτό το χάλι του γαύρου φέτος,τα λόγια είναι περιττά.
Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Χωρίς άμυνα,χωρίς κέντρο,χωρίς επίθεση,χωρίς άκρα.Με γκρίνια μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.Σε μεγαλύτερο χάλι δεν μπορείς να τον πετύχεις.Ειδικά από αριστερά είναι τελείως ανύπαρκτοι.Μας δίνεται μία τρομερή ευκαιρία για να βγάλουμε τα σπασμένα για τα τελευταία 10 χρόνια.Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί και τον διασυρμό.Και δεν είναι υπερβολή.Τώρα αν δεν μπορέσουμε να τον πάρουμε και φέτος δεν θα τους πάρουμε ποτέ.Εύχομαι ούτε ο Σάντος,ούτε οι παίχτες να το φοβηθούν το ματς.Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ να μπει από το πρώτο λεπτό και να τους βαράει ανελέητα.Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα.Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ όπως εκείνον των 23 χρόνων που έχαναν πριν καν προλάβουν να πατήσουν χορτάρι.Γίνεται?Μια χαρά γίνεται...
Pepermint έγραψε:Αδελφέ Slade
και τα λοιπά...
είσαι όξω από την παράγκα των ομίλων ελέω νουφάρωνκαι δε ξερω και γω τι εχει συμβει
ε και τι έγινε
τι θα λες ?
δεν εκφράζω δήθεν άποψη...αλλά την απόλυτη αλήθεια με αριθμούς και στοιχεία και τεκμήρια και αποδείξεις λιανικής και χονδρικήςΟλοι εκφραζουν μια "αποψη" δηθεν και μετα περιμενουν να γινει η στραβη και να βγουν να κραξουν αφ υψηλου επειδη μας τα ειχαν πει αλλα εμεις ειμαστε μπουνταλαδες και δεν τα πιανουμε
Φιλε Pepermint οι αδυναμιες που εχει η ομαδα σαν συνολο αλλα και οι παιχτες σαν μοναδες πιστευω οτι ειναι εμφανεις σε ολους , το να δινουμε ομως στον εαυτο μας την ιδιοτητα του προφητη και του κριτη ταυτοχρονα ενω ειμαστε απλα οπαδοι νομιζω ειναι τουλαχιστον λιγακι αστειο.Εγω προσωπικα ειμαι αισιοδοξο ατομο απο τη φυση μου και μπορω να καταλαβω οτι καποιοι αλλοι ειναι παρορμητικοι ή απαισιοδοξοι και ενθουσιαζονται και απογοητευονται ευκολα.
Συμφωνω sto οτι "εγινε κατι" στη περιπτωση του uefa , ναι ηταν αποτυχια αλλα τι να κανουμε δηλαδη ;
H ισοβαθμια με τον ΠΑΣ στην τριτη αγωνιστικη ενω εσυ εχεις παιξει δυο δε μου λεει τιποτα απολυτως.
Πραγματικα καλη Μπαλλα δεν εχω δει απ τον ΠΑΟΚ , εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, την τελευταια τουλαχιστον δεκαετια και βαλε , ειδα ομως αλλα πραγματα εξισου σημαντικα περισυ και περιμενω να τα δω και ειμαι σιγουρος οτι θα τα δω και φετος.
Αν συνεχισουμε στα ιδια "χαλια" μετα απο δεκα ματσακια τοτε το ξανασυζηταμε , προς το παρον ομως ειναι νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα.
Η αληθεια που παρουσιαζεις με αριθμους αποδειξεις και τιμολογια δεν γινεται κατανοητη απ την πλευρα μου οποτε μαλλον ειμαι εγω ο μπουνταλας , εγω παντως εχω αμα θες να σου παρουσιασω μια αληθεια ολοκληρωμενη με αριθμους και τα ολα της απο περισυ που λεει οτι ειχε ο ΠΑΟΚ καμια 25αρια χρονια να κλεισει τα βιβλια με θετικο το προσημο.
Βαρια σαφως και ειναι του ΠΑΟΚ η φανελα αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος για ποιους ισχυει το συνθημα πλεον, για τους παιχτες ή για τον "λαο" . Παντως αποψη μου ειναι οτι καπως εχει ελαφρυνει εδω και πολυ καιρο
Οπως και να χει καλο απογευμα και σε σενα

-
Ας αφησουμε την γκρινια,οσοι πανε γηπεδο να τα δωσουν ολα και η ομαδα να ειστε σιγουροι οτι 8α κανει οτι μπορει για να παρει το παιχνιδι...
Ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει σκοτωσει γαυρο και στη ζωη του εχει πιει ενα καραβι μαυρο
Ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης εχει σκοτωσει γαυρο και στη ζωη του εχει πιει ενα καραβι μαυρο

- fofanaserres
Ρε Μήτσο ο λαός πάντα δίνει τα πάντα.Ελπίζω να μην τους αναστήσουμε μόνο...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πες τα ρε αδελφέ...fofanaserres έγραψε: Οσο για το ματς με τον γαύρο τι να πω.Βλέποντας αυτό το χάλι του γαύρου φέτος,τα λόγια είναι περιττά. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Χωρίς άμυνα,χωρίς κέντρο,χωρίς επίθεση,χωρίς άκρα.Με γκρίνια μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.Σε μεγαλύτερο χάλι δεν μπορείς να τον πετύχεις.Ειδικά από αριστερά είναι τελείως ανύπαρκτοι.Μας δίνεται μία τρομερή ευκαιρία για να βγάλουμε τα σπασμένα για τα τελευταία 10 χρόνια.Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί και τον διασυρμό.Και δεν είναι υπερβολή.Τώρα αν δεν μπορέσουμε να τον πάρουμε και φέτος δεν θα τους πάρουμε ποτέ.Εύχομαι ούτε ο Σάντος,ούτε οι παίχτες να το φοβηθούν το ματς.Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ να μπει από το πρώτο λεπτό και να τους βαράει ανελέητα.Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα.Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ όπως εκείνον των 23 χρόνων που έχαναν πριν καν προλάβουν να πατήσουν χορτάρι.Γίνεται?Μια χαρά γίνεται...

- fofanaserres
Εγώ θέλω να σπάσει το ρεκόρ του ματς των Σερρών...Και όπως λέει και ο αδερφός agave,τότε διαλύσαμε την ομάδα του Κοσκωτά,ήρθε η ώρα να διαλύσουμε την ομάδα του Κόκκαλη...
το παραμυθι με τον θειο και τον πρωθυπουργο της ελλαδας να σταματησει. ο αλλωτε ισχυρος θειο εχει σοβαρα οικονομικα προβληματα. πουλησε μετοχες του γηπεδου για να μην πουλησει μετοχες της ομαδας. πηγε στην εκθεση να δει τον γιωργακη μπας και παρει καμια δουλεια αν βγουν οι πρασινοι. τωρα το ποσο τυχαιο ειναι οτι ολα αυτα συμβαινουν τωρα που εσκασε η σιμενς δεν το ξερω αλλα μεγαλη η συμπτωση.
στα θεματα του ΠΑΟΚ τωρα. θελω να δω τον παλιο καλο σαντος. τον περσυνο σαντος.
η γκρινια και το αγχος τον εχει επηρεασει. ειναι φανερο οτι οταν δεν παει καλα το ματς κανει κινησεις που δεν τις πιστευει. θελει να δει ο κοσμος οτι κανει τα παντα για να γυρισει το ματς. θελω να δω τον σφιχτο, ρεαληστικο ΠΑΟΚ του σαντος. να παρω τον γαυρο με μισο μηδεν γιατι τα 12 χρονια μου μοιαζουν με αιωνα.
ας αφησει για λιγο τους ρομβους και τα τριγωνα πανοραματος και ας ακολουθησει την περσυνη ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγη.
χαλκιας
μουν, τσιριλο, μαλεζας, σαβινι ή λινο
γκαρσια φωτακης
κονσεισαο σορλεν βιερινια
μουσλι
στα θεματα του ΠΑΟΚ τωρα. θελω να δω τον παλιο καλο σαντος. τον περσυνο σαντος.
η γκρινια και το αγχος τον εχει επηρεασει. ειναι φανερο οτι οταν δεν παει καλα το ματς κανει κινησεις που δεν τις πιστευει. θελει να δει ο κοσμος οτι κανει τα παντα για να γυρισει το ματς. θελω να δω τον σφιχτο, ρεαληστικο ΠΑΟΚ του σαντος. να παρω τον γαυρο με μισο μηδεν γιατι τα 12 χρονια μου μοιαζουν με αιωνα.
ας αφησει για λιγο τους ρομβους και τα τριγωνα πανοραματος και ας ακολουθησει την περσυνη ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγη.
χαλκιας
μουν, τσιριλο, μαλεζας, σαβινι ή λινο
γκαρσια φωτακης
κονσεισαο σορλεν βιερινια
μουσλι
ε ρε αν κερδίσουμε τον γκει τί έχει να γίνει!!!! χρυσό μετάλιο στις ασκήσεις εδάφους της ρυθμικής γυμναστικής θα πάρουμε μερικοί..
-