3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από thrix »

eleos1 έγραψε:Διακρινω γενικα μια ητοπαθεια(ετσι το λεω εγω αλλος μπορει να το πει ποδοσφαιρικο πολιτισμο) στα ΠΑΟΚια γενικοτερα.Αλλαξαμε (οχι ολοι ευτυχως)πολυ.παιρνουμε παικτη(τον χειροτερο για μενα)απο τον παναθηναικο για να ψηθει σε εμας και τον καλωσοριζουμε...Σε λιγο θα γινουμε κ αδερφικα σωματεια κ θα χαιρομαστε κιολας..(δαρλας χαραλαμπιδης τσιγγας)εκαναν εδω το αγροτικο τους και τωρα ο μουν...και εμεις τσιμουδια..Αλλα ειπαμε πρεπει να γινουμε ευρωπαιοι χωρις ρετσινα στα χερια αλλα με σπορακια κ φωτογραφικες μηχανες....
*Sorry αν κουρασα
1. που την είδες την ηττοπάθεια? και τι σχέση μπορεί να έχει με τον "ποδοσφαιρικό πολιτισμό" ότι και αν σημαίνει αυτό που δεν πολυκαταλαβαίνω?
2. Πήραμε έναν παίκτη να κάνουμε τη δουλειά μας (θα προτιμούσες τον δημούτσο εσύ ?)
3. Αν είναι κατά τη διάρκεια του "ψησίματος" να μου βγάλει και 15 καλά παιχνίδια, ας ψηθεί και well done.
4. Τσιμουδιά? εδώ έχει γ@μηθεί ο Δίας εδώ μέσα, τσιμουδιά το λες εσύ αυτό? Μέχρι λαικό δικαστήριο τον περάσαμε και σε λίγο ακολουθεί ο λιθοβολισμός από τους αναμάρτητους.
5. Αν κατάλαβα δεν θέλεις να αφήσουμε την ρετσίνα απ' τα χέρια και φυσικά ούτε και το τιμόνι μετά. Αλίμονο από την Τούμπα όλοι με τα πόδια φεύγουμε.
6. Δεν κούρασες, δεν μας έβαλες δα και να τρέξουμε για ζέσταμα.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Κι εγώ για αυτό λέω...ας έχουν ότι λόγο θέλουν...το θέμα είναι τι λόγο έχουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

4 σελίδες αντιπαράθεση..
Ελάχιστα ποστ για τον παίκτη..
Just a usual day in the ofice.. :) :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

eleos1 έγραψε:Διακρινω γενικα μια ητοπαθεια(ετσι το λεω εγω αλλος μπορει να το πει ποδοσφαιρικο πολιτισμο) στα ΠΑΟΚια γενικοτερα.Αλλαξαμε (οχι ολοι ευτυχως)πολυ.παιρνουμε παικτη(τον χειροτερο για μενα)απο τον παναθηναικο για να ψηθει σε εμας και τον καλωσοριζουμε...Σε λιγο θα γινουμε κ αδερφικα σωματεια κ θα χαιρομαστε κιολας..(δαρλας χαραλαμπιδης τσιγγας)εκαναν εδω το αγροτικο τους και τωρα ο μουν...και εμεις τσιμουδια..Αλλα ειπαμε πρεπει να γινουμε ευρωπαιοι χωρις ρετσινα στα χερια αλλα με σπορακια κ φωτογραφικες μηχανες....
*Sorry αν κουρασα
ετσιιιιι
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:4 σελίδες αντιπαράθεση..
Ελάχιστα ποστ για τον παίκτη..
Just a usual day in the ofice.. :) :)

Έτσι και μετά κατηγορούν τους Μόντς και τους Αντμίνς! :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

vanroy έγραψε: ..αλλά η μόνη ένσταση είναι: δανεικός; από θεωρητικά ανταγωνιστική ομάδα; Δηλαδή ειδατε ποτέ ο παο να παίρνει δανεικό από πσοφ; Ο ΠΑΟΚ από αρη και το αντίστροφο;Ομάδες με τον διο στόχο πως είναι δυνατόν να παίρνουν δανεικό από τον ανταγωνιστή τους; Αρα δεν έχουμε τον ίδιο στόχο με παο και οσφπ. Ακόμη..

όμως ο παίκτης είναι καλός και θα βοηθήσει να παίξουμε πιο επιθετικά. Θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η καθιέρωση της 3ης θέσης. Είπαμε.. η ευρωπαική αποτυχία πήγε τον προγραμματισμό και τον πρωταθλητισμό λίγο πιο πίσω..ε και τι έγινε; Το πρωτάθλημα ο Ζαγοράκης θα μας το φέρει. Και όσο στηρίζουμε στα δύσκολα τόσο πιο γρήγορα θα μας το φέρει..αρκεί να μαθαίνουν και από τα λάθη τους..
bro, δεν ξέρω τι γράφουν τώρα στα φόρουμ τους οι βάζελοι και ούτε με ενδιαφέρει. ΑΛΛΑ πόσο περίεργο θα σου φαινόταν να γράφουν ακριβώς το αντεστραμμένο? "Ρε πούστη πήγαν οι μ@λάκες και δώσανε παίχτη σε ανταγωνιστική ομάδα να κλείσει την τρύπα της και εμείς πήραμε για θέση που χρειάζεσαι έμπειρο παίχτη ένα παιδάκι μόνο και μόνο γιατί έκανε ένα καλό παιχνίδι"
Πόσο απίθανο το θεωρείς να γράφεται αυτό τώρα που μιλάμε στο κουνελομάνια?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Ρε παίδες,τι μιλάμε για ρήτρες και βλακείες?
Η ρήτρα είναι το ταβάνι,είναι η τιμή που σου υπαγορεύει τα χρήματα που δεν πρέπει να δώσεις ΠΟΤΕ για τον παίκτη,όσο καλά και αν παίξει!Στον Νίνη έβαλαν 12 εκατομύρια,τι να λέμε τώρα??
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εχουν πολυ ενδιαφερον αυτα που γραφονται εδω μεσα. Σαν ενα ψυχογραφημα του κοσμου του ΠΑΟΚ μου μοιαζουν. Ερχεται ξαφνικα κατι που κανεις δεν θα μπορουσε να φανταστει και βγαινουν σωψυχα. Καπως ετσι...

Καλη επιτυχια, απο εμενα, στον Μπραις Μουν. Πιστευω δε, πως θα βρισκεται στην αποστολη την ογδοη αγωνιστικη. Δεν θελω να διανοηθω πως υπαρχει περιπτωση να μην ειναι στην αποστολη την ογδοη αγωνιστικη. Μπορει να παιξει και ως δεξι χαφ και ως δεξι μπακ, οποτε επιβαλλεται να ειναι στην αποστολη την ογδοη αγωνιστικη. Θεωρω μαλιστα, πως αν παιξει θα πρεπει να ειναι ο κορυφαιος του ΠΑΟΚ σε προσπαθεια, την ογδοη αγωνιστικη. Γιατι την 21η αγωνιστικη περυσι, ενας πρωην συμπαικτης του εβγαινε πλαγιο μονος του και μετα δεν ξερω γιατι, αλλα οι ιθυνοντες της ομαδας δεν τον εβαζαν στην αποστολη. Ευχομαι να μην συμβει οτι και στον πρωην συμπαικτη του και να συνεχισει να ειναι μελος της ομαδας για ολες τις φετινες αγωνιστικες. Αυτο που προεχει ομως ειναι να ειναι εκει την ογδοη αγωνιστικη. Αυτην την γ*μημενη ογδοη αγωνιστικη θα πρεπει να ειναι στην αποστολη. Και αν μπει μεσα θα πρεπει να σκιστει. Μιλαω για την ογδοη αγωνιστικη παντα. Την ογδοη αγωνιστικη, που γραφεται και ως 8η αγωνιστικη. Μια αγωνιστικη, ογδοη στην σειρα των αγωνιστικων του πρωταθληματος, κατα την οποια ο Μπραις Μουν θα πρεπει να ειναι εκει. Εκει που θα πρεπει να σκιστει οσο δεν εχει σκιστει σε ολη του την καριερα. Την ογδοη αγωνιστικη...Την επομενη της εβδομης αγωνιστικης και προηγουμενη της ενατης αγωνιστικης για οσους πιθανως να μην καταλαβαν για ποια αγωνιστικη μιλαω.

Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να νομιζω οτι ο Μπραις δεν θα ειναι με την φορμα ή την φανελα του ΠΑΟΚ την ογδοη αγωνιστικη εκει που θα πρεπει να παμε για την νικη μια και αγωνιζομαστε με ενα ανταγωνιστικο σωματειο, τον Π*Ο, τον οποιο θελουμε να ξεπερασουμε στην βαθμολογια. Εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση, η οποια δεν διστασε να εξαφανισει καποιον αλλο μετα την περυσινη 21η αγωνιστικη, οτι θα εξηγηθει καταλληλως με τον παικτη ωστε την VIIΙ αγωνιστικη να ειναι ετοιμος να “πεθανει” για τον ΠΑΟΚ. Οι αλλοι θα εχουν υποχρεωση να τιμησουν την φανελα. Αυτος ομως θα εχει την υποχρεωση να “πεθανει”.
Την 8η αγωνιστικη...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Παίζει Τούμπα, δεν παίζει ΟΑΚΑ

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αξίζει να αναφέρουμε τα εξής: Περίπου 100.000 έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό ενώ η οψιόν αγοράς είναι στα 2εκ, ευρώ για το καλοκαίρι του 2010. Ο παίκτης θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα ενώ στην συμφωνία έχει προβλεφθεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του ΟΑΚΑ.

http://www.gazzetta.gr/content/view/45166/2/
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ευχαριστούμε Χίντε για την σοφή ματιά σου στα τεκταινόμενα..
Είναι μία ευχάριστη αλλαγή από τη μίρλα,τη γκρίνια και τη μιζέρια..
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Μπραβο. Θενκς για την πληροφορηση. Και γω που νομιζα πως θα ειναι εκει την ογδοη αγωνιστικη... Εκανα λαθος. Κοιτα να δεις.

Καλο βραδυ σε ολους.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ioanmits έγραψε:Παίζει Τούμπα, δεν παίζει ΟΑΚΑ

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αξίζει να αναφέρουμε τα εξής: Περίπου 100.000 έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό ενώ η οψιόν αγοράς είναι στα 2εκ, ευρώ για το καλοκαίρι του 2010. Ο παίκτης θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα ενώ στην συμφωνία έχει προβλεφθεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του ΟΑΚΑ.

http://www.gazzetta.gr/content/view/45166/2/

να τα....
Guest

Δημοσίευση από Guest »

thrix έγραψε:- Είναι καλός παίκτης (δεν λέω σούπερ αλλά καλός είναι)
- Είχαμε ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη στη θέση αυτή η οποία προέκυψε ξαφνικά χωρίς να το περιμένουμε
- Δεν μας έχει κάνει τίποτα κακό και δεν έχουμε προηγούμενα μαζί του.
- Έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει καλή μπάλα και να τα δώσει όλα.
- Έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα και σ' αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή περιβάλλοντος βοηθάει αρκετά. (επίσης εμείς έχουμε σάντυ και ο βάζελος τον μουρλότερο όλων το τεντόπανο)
- Είναι δικός μας παίχτης και θα φοράει τον δικέφαλο.
- Δανεικούς είχαμε και πέρυσι και μάλιστα πολύ περισσότερους και βασικότερους (Σορλέν, Βιερίνια, Δάρλα)
- Τον βάζελο τον έχουμε πιάσει κότσο με το κιλό στο παρελθόν.
- Αν δεν τον παίρναμε η άλλη λύση ποια ήταν???? Εγώ δεν παίζω δεξί μπακ αν και φτηνός.

Διαλέχτε έναν από τους παραπάνω λόγους και στηρίξτε τον νέο παίκτη της ομάδας μας.
4. Τσιμουδιά? εδώ έχει γ@μηθεί ο Δίας εδώ μέσα, τσιμουδιά το λες εσύ αυτό? Μέχρι λαικό δικαστήριο τον περάσαμε και σε λίγο ακολουθεί ο λιθοβολισμός από τους αναμάρτητους.

Καλώς όρισες shamuari
Οχι μονο τσιμουδια το λεω και τουμπεκι αλλα στηριξη στα αστηριχτα.....
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Η διοικηση ξερει τι κανει!
Εγω απλα καλωσοριζω το μπαλωμα της ομαδος μου,
και ευχομαι φετος λιγους τραυματισμους.
Του χρονου δεν με ενδιαφερεις γιατι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μου θα μου φερει σιγουρα καλυτερο παικτη!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Thrix dεν ξέρω τι γράφουν οι κούνελοι αλλά δεν νομίζω να μας θεωρούν πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα για τον τίτλο. Μόνο τον πσοφ θεωρούν ανταγωνιστή για τον τίτλο (πραγματικά και όχι να χαμε να λέγαμε).

Αλλά προσπαθώ να οριοθετήσουμε και να καταλάβουμε πως έχουν τα πράγματα. Οτι δηλαδή δεν πήραμε παίκτη από ομάδα που έχουμε τον ίδιο στόχο. Γιατί αν κάποιοι πιστέψουν πραγματικά οτι χτυπάμε πρωτάθλημα όταν μείνουμε λιγο πίσω ή χάσουμε βαθμούς σε κανά ντερμπι, τόσο πιο πολύ θα πικραθούν και θα κράξουν την ομάδα αλύπητα. Γιατί δύσκολα χτίζεις, εύκολα γκρεμίζεις.
Για μένα ότι κριτική έπρεπε να γίνει ήταν το καλοκαίρι μετά τα φιλικά και μετά τον αγώνα με Βαλέρεγκα και Χερενφεν. Τώρα δεν έχει και πολύ νόημα. Τα δεδομένα πλέον γνωστά.

Βασικά τα ίδια πράματα λέμε (εκτός και αν πιστεύεις οτι φέτος έχουμε στοχο το πρωτάθλημα :D ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”