Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23/8 19:00
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 23/8 19:00
Μπορούμε το διπλό, δεν μου γεμίζει το μάτι ο φετινός Πανθηρας. Έφυγε ο Μάκος, πίσω έχουν έτσι κι αλλιώς προβλήματα, ο Εστογιάνοφ τραυματίας και ειδικά αν ο Μπάλαμπαν λείπει αύριο όπως έχει ακουστεί, τότε δεν τον φοβάμαι καθόλου τον Πάνθηρα. Το ζητούμενο είναι να βάλουμε ένα γκολάκι, ει δυνατόν από το α’ ημίχρονο.
ΥΓ: Άμα ψηθώ αύριο να πάω γήπεδο, μπορεί να μου πει κάποιος για ποιά θύρα να πάρω εισιτήριο (άμα βρω) ώστε να είμαι με τους δικούς μας;
ΥΓ: Άμα ψηθώ αύριο να πάω γήπεδο, μπορεί να μου πει κάποιος για ποιά θύρα να πάρω εισιτήριο (άμα βρω) ώστε να είμαι με τους δικούς μας;
- Johnny-Patra
Όποιος έχει ενημέρωση απο Πανελλήνιο ή απο Θεσσαλονίκη... ας μου στείλει ενα pm τι και πώς, γιατί θέλω να πάω γήπεδο!!
- Caballo Viejo
Ο καλός ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, πόσο μάλλον τον Πανθηρόνιο.
Καλή αρχή με νίκη!

Καλή αρχή με νίκη!

εμενα μου την εσπασε πολυ που πηρε τον κονσεισαο! δηλαδη μηπως να του παρουμε και μια πηπα?ΕΛΕΟΣ!
Παιδιά μια απορία..
Ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας???
ο Μπιζέρα που επανήλθε ή ο Σαβίνι και πάλι??
- sidpanos
με φωτάκη θα έχουμε ένα αμυντικό χαφ,και η ομάδα θα είναι περισσότερο επιθετικογενής...
Άρα μπορούμε το διπλό...

Άρα μπορούμε το διπλό...

Ελπίζω ο Μπιζέρα γιατί αν ξαναπαίξει ο Σαβίνι θα σπάσει κάνα λαιμό...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Παιδιά μια απορία..
Εκτός και αν προφυλαχθεί ο Τζο.
Επισης, αυριο κανει πρεμιερα το ηλεκτρονικο εισιτηριο στη Ν.Σμυρνη.
Ποιος ειναι διαιτητης αυριο?
Ποιος ειναι διαιτητης αυριο?
Διαιτητης ο Ντακος απο Ξανθη.Πραγματικα εχω απορια να δω ποιοι θα παιζουν βασικοι αυριο.Προσπαθω να βγαλω εντεκαδα και εκει στο κεντρο δυσκολευομαι αρκετα.Θα χαρω παντως αν δω καμια εκπληξη απο το σαντος.
Και γιατί τον Ντάκο εδώ http://sport24.gr/html/ent/074/ent.311074.asp τον αναφέρει ως από το Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης??
η νοβασπορτς λεει οτι ταξιδεψαν 1000 ΠΑΟΚτσακια απο πανω!ισχυει η ειναι παπας!
για το διατητη πιστευω οτι δεν θα εχουμε προβλημα
αφου θα εχει πεσει εντολη σε ολα τα κορακια να σφθριξουν 50-50
δεν ειναι οτι καλυτερο για τη σουπερλιγκ να ξεκινησουν παραπονα απο την πρωτη αγωνιστικη
μπορουν να ξεκινησουν απο τη δευτερη
πιθανοτερο αποτελεσμα βλεπω το Χ2 διοτι εχουμε καλυτερη ομαδα και εχουμε παιξει επισημα ματς ενω ο πανιωνιος οχι
αφου θα εχει πεσει εντολη σε ολα τα κορακια να σφθριξουν 50-50
δεν ειναι οτι καλυτερο για τη σουπερλιγκ να ξεκινησουν παραπονα απο την πρωτη αγωνιστικη
μπορουν να ξεκινησουν απο τη δευτερη

πιθανοτερο αποτελεσμα βλεπω το Χ2 διοτι εχουμε καλυτερη ομαδα και εχουμε παιξει επισημα ματς ενω ο πανιωνιος οχι
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μεγάλη αλήθεια που εύχομαι να αποδειχθεί...ψέμα. Θέλω να πιστεύω ότι αλλάξαμε πλέον και σαν τρόπο σκέψης...gash04 έγραψε: Με στραβό αποτέλεσμα ίσα που είμαστε ικανοί να τα γκρεμίσουμε όλα.
-
e8nos έγραψε:η νοβασπορτς λεει οτι ταξιδεψαν 1000 ΠΑΟΚτσακια απο πανω!ισχυει η ειναι παπας?
αδερφια οσοι πανε σημερα να φερουν την νικη στην ομαδα μας!(δεν ειναι σιγουρο αν θα καταφερω να παω γιατι καποιοι οικογενειακοι φιλοι με τις πυρκαγιες στον διονυσο εχασαν το σπιτι τους)