36. Mirko Savini

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Mirco Savini

Δημοσίευση από Hideguti »

Οι Ιταλοι γεννιουνται αμυντικοι. Εξαιρετικες οι τοποθετησεις του στο ενας με εναν, πραγμα στο οποιο εχει προβλημα και μαλιστα σοβαρο ο Λινο. Σχετικα σβελτος επισης. Δεν φαινεται παντως να προσφερει την δυνατοτητα του Λινο για μια ορθολογικη επιθετικη αναπτυξη απο τα αριστερα. Θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στο πρώτο μισό Χίντε μαζί σου, στο δεύτερο, δε νομίζω να γεννήθηκε ακόμη ο Ρομπέρτο Κάρλος Τζούνιορ που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ταχύτητα τόσο μπροστά, όσο και πίσω..

Τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω και πολλές φορές κατέβηκε και τη σέντρα βοηθώντας και πιο μπροστά!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Χαιρομαι που μπορεσαμε και τον ειδαμε κι ετσι εφυγε επιτελους και το τελευταιο συννεφο ανησυχιας...Εμεινα εντυπωσιασμενος , ειδικα απο τα αμυντικα του προσοντα.Καποιος ειπε οτι εαν παιζαμε κανονικο ματς κι οχι φιλικο θα ειχε βγει εξω με κοκκινη.Δεν θυμαμαι να επαιξε βρωμικα.

Καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ο σαβινι ειναι οτι πρεπει για τα ματς με το ποκ στην αθηνα κυριως....με τον λινο στο κοκκαλισκακι η στο οακα θα ειχαμε προβλημα,δεν ειναι τοσο καλος ο βραζιλιανος αμυντικα κ σ αυτα τα ματς το πρωτο που θελεις απ τα πλαγια μπακ ειναι η καλη αμυντικη αποδοση........
ο σαβινι εξαλλου εδειξε οτι δεν ειναι κ σναουτσερ......μπορει να βγει κ μπροστα κ να βοηθησει το πλαγιο χαφ
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Έχεις δίκιο αδερφέ... Γι'αυτό πιστεύω και ότι θα παίξουμε πέμπτη με Λίνο και στην Ολλανδία με Σαβίνι. Φυσικά αν όλα πάνε καλά την Πέμπτη και θέλουμε να καβατζώσουμε την πρόκριση. Πωωωω έρχεται καθοριστική βδομάδα.
:evil:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εξαιρετικος στα αμυτνικα του καθηκοντα (Ιταλος γαρ) και στην επιθεση δεν ηταν ασχημος, στις λιγες φορες που ανεβηκε. Το προβλημα του επιθετικα νομιζω ειναι η μη διαθεση του να ανεβει, παρα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του. Μεχρι και τριπλα εκανε και πηρε φαουλ τελικα. Και εβγαλε και μια καλη σεντρα. Δε λεω οται εβγαλα ασφαλες συμπερασμα απο 1 παιχνιδι, αλλα απο τον Σναουτσνερ, δεν εχω δει τετοια πραγματα στην επιθεση.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κοντρολαρισμενος παικτης, πολυ καλες τοποθετησεις, καλη σεντρα, υστερει σε φυσικη κατασταση. θεωρω οτι σταδιακα - και μακρια απο τραυματισμους,γιατι εχει φοβηθει και το ματι μας- θα ειναι αναντικαταστατος στο αριστερο ακρο της αμυνας.

υγ. το στυλακι του ειναι πολυ αλητικο, με εργοτελη που τον ειδα πρωτη φορα απο κοντα, μου φανηκε οτι ειχε γυρισει απο ξενυχτι μεθυσμενος και περπατουσε σε κανα σοκακι της Ναπολι :D
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση πιστευω οτι στο παιχνιδι με την χερενφεν θα ξεκινησει βασικος!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Per quanto riguarda te, adesso sei in Grecia, al Paok Salonicco. Come ti trovi?
(Όσον αφορά εσένα, τώρα βρίσκεσαι στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Πως σου φαίνεται?)

“All’inizio ho fatto un po’ fatica, però l’importante è ambientarsi. Ora ci sarà il turno di Europa League, poi inizieremo il campionato. Non è stata una scelta facile perchè l’Italia è l’Italia, però il Paok mi ha dato fiducia facendomi firmare tre anni di contratto”.
(Στην αρχή κουράστικα λίγο, αλλά σημασία έχει να προσαρμοστείς. Τώρα είναι η σειρά του Europa League, μετά ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Δεν ήταν εύκολη επιλογή γιατί η Ιταλία είναι η Ιταλία, αλλά στον ΠΑΟΚ με εμπιστεύθηκαν κανοντάς με να υπογράψω συμβόλαιο τριων χρόνων.)

Che differenze hai trovato tra il calcio italiano e il calcio greco?
(Τι διαφορές έχεις βρεί ανάμεσα στο ιταλικό και το ελληνικό ποδοσφαιρο?)

“In Italia nessuna partita è facile, qui in Grecia invece il livello, da quello che mi hanno detto, è un po’ più basso: ci sono solo quattro o cinque squadre di una categoria superiore, però a livello fisico stanno tutte bene quindi se non approcci nel modo giusto rischi di fare figuracce. I tifosi sono caldissimi, davvero allucinante. Certo, cambiano le abitudini ma tutto sta quindi nel vedere la nuova avventura nell’ottica giusta, adesso inizio ad ambientarmi”.
(Στην Ιταλία κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εδώ στην Ελλάδα αντιθέτως, το επίπεδο, απ'οσα μου έχουν πει, είναι λίγο χαμηλότερο: υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε ομάδες στην μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά σε φυσική κατάσταση είναι όλες καλές, γι'αυτό αν δεν πραξεις με τον κατάλληλο τρόπο ρισκάρεις να γελιοποιηθείς. Οι οπαδοί είναι πολύ φανατικοί, πραγματικά εκθαμβωτικοί. Φυσικά, αλλάζουν οι συνήθειες άλλα το παν είναι στο πως θα δεις την καινούρια περιπέτεια από την σωστική οπτική, τώρα αρχίζει να προσαρμόζομαι.)

La città invece?
(Η πόλη αντιθέτως?)

“Salonicco è una città abbastanza moderna, in evoluzione, pensavo peggio sinceramente…”.
(Η Θεσσαλονίκη είναι μια αρκετά σύγχρονη πόλη, σε εξέλιξη, για να είμαι ειλικρινής πίστευα πως θα'ναι χειρότερα...)

Ci risulta che Zamparini e Berlusconi siano i presidenti italiani più amati dal popolo greco…
(Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο Zamparini κι ο Berlusconi είναι οι πιο αγαπητοί πρόεδροι στον ελληνικό λαό...)

“Ne parlano molto, ma non so se siano i più amati. A volte ad esempio su Berlusconi fanno tanta ironia, quindi non capisco se è amato o se lo prendono in giro perchè sta sempre sui giornali… Sotto il profilo della vita quotidiana, in Grecia forse cercano di avvicinarsi all’Italia”.
(Μιλάνε πολύ γι'αυτούς, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο αγαπητοί. Υπάρχουν φορές για παράδειγμα που ειρωνεύονται πολύ τον Berlusconi, δεν καταλαβαίνω λοιπόν αν είναι αγαπητός ή αν τον κοροϊδεύουν γιατί είναι μονίμως στις εφημερίδες... Αν κοιτάξουμε το προφίλ της καθημερινής ζωής, στην Ελλάδα ίσως προσπαθούν να πλησιάσουν την Ιταλία.)

Η συνέντευξη του Savini, μόνο το κομμάτι που αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Η υπόλοιπη, στο link http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=36930
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

καλά σαν παίκτης ελπίζω να μας βγει,αλλά από δηλώσεις...Επειδή κι εγώ σ'αυτο το ρδελομπού κράτος μένω ας ελπίσουμε ότι στην ελλάδα δε θα μοιάσουμε ποτέ με τους ιταλάρες... Καλά ήθελα να ξέρω που το βρήκαν γραμμένο ότι γουστάρουμε τον μπερλουσκόνι...Κλασσική ιταλική νοοτροπία,μιλάμε το παλέρμο και η νάπολι που ήταν ο σαβίνι σαν πόλεις δεν πιάνουν μία μπροστά στη Θεσσαλονίκη και μιλάει κιόλας.Τέσπα, επαναλαμβάνω μακάρι ο παίκτης να μας βγει καλός.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Έχεις δίκιο φίλε μου. Όποιος ξέρει από ιταλικό νότο καταλαβαίνει γιατί οι Ιταλοί του βορρά τον χαρακτηρίζουν terzo mondo (τρίτο κόσμο). Η Ιταλία είναι άλλη χώρα από τη μέση και κάτω.

Για το Παλέρμο δεν ξέρω πολλά αλλά για τη Νάπολι μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι η Θεσσαλονίκη είναι το ίδιο όμορφη (με εξαίρεση το ιστορικό κέντρο της Νάπολι) και αναμφισβήτητα καθαρότερη και ασφαλέστερη. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν είμαι και Θεσσαλονικιός.

Τεσπά το Σαβίνι τον πήραμε για μπακ, κι απ' ότι βλέπω έχει τα προσόντα για να μας βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Στην εξέδρα στο πρωτοσέλιδο γράφει ότι ξεκινάει δεξί μπακ την Πέμπτη!! :shock: :shock: :shock:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Δεν εμεινε και κανενας αλλος.

Εκτός αν γυριζε πισω το Σεργιο και βαλει Κουτσια μπροστα(χμμμ).
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

να παιξει ο μπαλαφας δεξι μπακ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αν παιξει δεξι μπακ...παναγιά βοηθα!

Ο αμπαλος ο ιταλος δεξι μπακ; Που ακουστηκε ιταλος δεξι μπακ;! Θα μπαζει η αμυνα...Και ειναι και το πρωτο σοβαρο ματς που παιζει...Χριστε μου...αρχιζει και με πιανει τρεμουλο...Ασπασια τα υπογλωσσια γρηγορα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”