Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 5/4/2009 ΕΤ1
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ.,5/4/2009 (Σχόλια και προβλέψεις)
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι καθαρή πρόκληση από τους Αρκάδες..
Δε νοείται σε ολόκληρο το πρωτάθλημα να δίνεις εισιτήρια σε όλους ανεξαιρέτως κι όταν θα έρθει η ώρα των ΠΑΟΚτσήδων να λες ότι η θύρα που φιλοξενεί τους αντιπάλους θα παραμείνει κλειστή..
Με ποιο δικαίωμα κύριοι??
Δε νοείται σε ολόκληρο το πρωτάθλημα να δίνεις εισιτήρια σε όλους ανεξαιρέτως κι όταν θα έρθει η ώρα των ΠΑΟΚτσήδων να λες ότι η θύρα που φιλοξενεί τους αντιπάλους θα παραμείνει κλειστή..
Με ποιο δικαίωμα κύριοι??
Πεσ τα free...οι gay κάνανε τα δικά τους στο πρωτάθλημα και μετα στο κυπελλο παλι μέσα ήταν..και όλοι οι άλλοι..και τώρα μας πουλάει τρέλα το χωριό!!
Οι ίδιοι προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, οπότε...
Οι ίδιοι προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, οπότε...
Ο αδελφός μου, λέει από συζητήσεις που ακούει εκεί, ότι είναι αποφασισμένοι κανείς ΠΑΟΚτσής να μη μπει στο γήπεδο.
Όταν πήγε πριν λίγη ώρα στη μπουτίκ για να ζητήσει εισιτήριο η κοπελιά που ήταν εκεί ανέφερε ρητά ότι η θύρα των φιλοξενουμένων θα είναι κλειστή. Σε ερωτήσεις του αδερφού μου, πως γίνεται αυτό εφόσον σε άλλες ομάδες, όπως στον Ολυμπιακό, τους άφησαν να μπουν, αυτή είπε ότι άλλο το κύπελλο και ότι αργότερα τους πήγαν στις θύρες όπου ήταν οι οπαδοί του Αστέρα. Άρες μάρες δηλαδή!
Του έδωσε ένα τηλέφωνο από τα γραφεία της ΠΑΕ και τον είπε να τηλεφωνήσει εκεί και να διαμαρτυρηθεί αν είναι. Όπως και το έκανε, αλλά άκουσε τα ίδια. Το τηλέφωνο το έχω στη διάθεσή μου, αν το επιτρέπουν οι συντονιστές μπορώ να το δημοσιεύσω.
Όταν πήγε πριν λίγη ώρα στη μπουτίκ για να ζητήσει εισιτήριο η κοπελιά που ήταν εκεί ανέφερε ρητά ότι η θύρα των φιλοξενουμένων θα είναι κλειστή. Σε ερωτήσεις του αδερφού μου, πως γίνεται αυτό εφόσον σε άλλες ομάδες, όπως στον Ολυμπιακό, τους άφησαν να μπουν, αυτή είπε ότι άλλο το κύπελλο και ότι αργότερα τους πήγαν στις θύρες όπου ήταν οι οπαδοί του Αστέρα. Άρες μάρες δηλαδή!
Του έδωσε ένα τηλέφωνο από τα γραφεία της ΠΑΕ και τον είπε να τηλεφωνήσει εκεί και να διαμαρτυρηθεί αν είναι. Όπως και το έκανε, αλλά άκουσε τα ίδια. Το τηλέφωνο το έχω στη διάθεσή μου, αν το επιτρέπουν οι συντονιστές μπορώ να το δημοσιεύσω.
μαλλον νηστευουν και τους ανοιξε η ορεξη για λουτσο
Λέτε ζητούν ταυτότητες... Λόγο έλειψης πείρας... Αμα δουν τόπο κατοικίας Θεσ/νκης στην ταυτότητα... δινουν εισητήριο???
Ταυτότητες θα ζητούν σίγουρα, όπως και στοιχεία για ένα απλό εισιτήριο..
Λες και πάμε να αγοράσουμε κανα αυτοκίνητο και θέλουν τα στοιχεία μας..
Αφού δε θα μας δώσετε εισιτήρια ρε, τι τα θέλετε τα στοιχεία???
Οι ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας να έρθουν, πάλι περισσότεροι από εσάς θα είναι..
Λες και πάμε να αγοράσουμε κανα αυτοκίνητο και θέλουν τα στοιχεία μας..
Αφού δε θα μας δώσετε εισιτήρια ρε, τι τα θέλετε τα στοιχεία???
Οι ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας να έρθουν, πάλι περισσότεροι από εσάς θα είναι..
Καλού κακού, όσοι θα κατεβαίνετε προς Τρίπολη την Κυριακή, να φοράτε τις ζώνες σας. Εκεί στη σήραγγα του Αρτεμισίου σταματάει αρκετές φορές η τροχαία... 

Διαιτητής ο Ντάκος..
Ελπίζω να μη μας πάει στον.. τάκο (όσοι είστε φαντάροι γνωρίζετε..)
Ελπίζω να μη μας πάει στον.. τάκο (όσοι είστε φαντάροι γνωρίζετε..)
Το ματς θα το δειξει ολο τελικα η ΕΤ 1 και το βαζελος -Ξανθη
και ασανσερ-ΟΦΗ θα το εχει σε παραλληλη συνδεση η ΝΕΤ

και ασανσερ-ΟΦΗ θα το εχει σε παραλληλη συνδεση η ΝΕΤ

- LittleJohn
Πολυ χλωμο το ακουω να γινει αυτο.Εχεις καποιο λινκ;
- PAOKfanAthens
ρε παιδια τι γινετε???ενημερωστε κι εμενα???
να κατεβω κατω ή να μην κατεβω??
να ψαξω εισητηριο για λεωφορειο ή οχι??

να κατεβω κατω ή να μην κατεβω??
να ψαξω εισητηριο για λεωφορειο ή οχι??

Ασκήσεις τακτικής (αμυντική τακτική, κατοχή της μπάλας, ανάπτυξη) περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας (10:30 - Σουρωτή). Ο Marcos Antonio προπονήθηκε ατομικά και στη συνέχεια αναχώρησε για Πορτογαλία, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Απουσιάζουν οι διεθνείς Muslimovic, Contreras, Χαλκιάς, ενώ επέστρεψε ο Ρίζος. Ο Λάμπρος Βαγγελής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=141GMCRC9
Απουσιάζουν οι διεθνείς Muslimovic, Contreras, Χαλκιάς, ενώ επέστρεψε ο Ρίζος. Ο Λάμπρος Βαγγελής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=141GMCRC9
Η 4 θα ειναι κλειστη με τα μεχρι τωρα δεδομενα.
Επιβεβαιωνω.
Επιβεβαιωνω.
Χωρίς Κοντρέρας στο ματς αυτό θα παίξουμε.