ΑΕΛ - Π.Α.Ο.Κ. 14/03 (16:45) Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Re: Λάρισα - ΠΑΟΚ Σάββατο 14/03 (16:45) Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Εισιτήρια δεν θα πάρουμε.ΤΕΛΟΣ.

Ελπίζω η αθλια εμφάνιση με τον Ολυμπιακό να μπριζώσει-πισμώσει τους ποδοσφαιριστές μας.
Αυτά που διαβάζω περί αδιαφορίας του ΠΑΟΚ ειναι ανοησίες.
Ο ΠΑΟΚ θέλει νικες και για την βαθμολογία και διοτι ειναι ΠΑΟΚ.
Το αλογάκι ειναι σούζα και γουστάρει να το παιρνουμε παρτούζα.

Anytime Μπακαγιόκο...θέλει να τους το ξαναβουλώσει το στοματάκι.
Xλάτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!

Εικόνα
Πάμε για να πνίξουμε το αλογάκι στον Πηνειο.

Μυζήθρες ερχόμαστε.Βαστάτε τοίχο !
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

λοιπον μαγκες γεια σας και απο εμενα μολις τωρα γραφτηκα. επειδη ειμαι πολυ στραβωμενος ακομα τα σχολια μου θα τα κανω οταν θα εχω καθαρο μυαλο.μπουγατσα γνωριζομαστε απο αλλου δωσε χαιρετισμους στον χρησταρα.παρεπιμπτοντως ειμαι απο κορινθο και αρωστος με τον ΠΑΟΚ απο 6 χρονων και εφτασα αισιως τα 31.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλώς ήρθες φίλε....
καλά μυαλά και γερό στομάχι..
:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οσο για στομαχι εχω γερο εδω και πολλα χρονια.ολοι οι φιλοι μου και οι εχθροι μου οπως καταλαβαινετε υποστηριζουν αλλες ομαδες.αλλα εχω μαθει να τους αντιμετωπιζω.εδω κατω υπαρχει σεβασμος μονο στον κοσμο του ΠΑΟΚ την ομαδα την εχουν γραμενη.αυτο που θελω εγω ειναι να αρχισουν να υπολογιζουν και να σεβοντε την ομαδα.και πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο ηδη υπαρχουν θετικα σχολια.μην τα χαλασετε ολα ρε παιδια ηρεμα ολα θα πανε καλα. πρωτη φορα βλεπω να υπαρχει οραμα και στοχος.τα καλα ερχοντε ειμαι σιγουρος.καθε χρονο και καλυτερα και θα δουμε και καλη μπαλα.και τα μυαλα μας συντομα θα σταματησουν να πονανε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αυτη την ομαδουλα μαγκες πρεπει να την παρουμε ...
Αμυντικα ειναι της πλακας (xaaxa οταν το λεω αυτο παντα νικαμε )αλλα επιθετικα ειναι αρκετα καλη ...
Τωρα απο εμας δεν παιζουνε Ιβιτς , Μπιζερα ,Δαρλας και θα δειξει αν προλαβει και ο Παμπλοοοοοοοοο Γκαρσια ...
Το ματς ειναι κομβικης αξιας και οπως προειπε και ενα αδερφι πιο πανω με νικη θα τους περασουμε 15 ολοκληρους βαθμους δια του 5 μας κανει 3 ...Γυρναει ο Κοντρερας και ο Μαρκος Αντονιο και οπως δειχνει θα ειναι το κεντρικο μας διδυμο ...Επιτελους και σε ενα ματς που θα παιξουν οι βασικοι μας σεντερ μπακς !!Τωρα για τους αλλους ακομα ειναι νωρις αλλα προβλεπω Ζλαταν με Χουτο μπροστα ...
Και επισης προβλεπω οτι ο Ζλαταν και ο Βερον θα παρουν επιτηδες καρτα στο ματς αυτο μιας και εχουν και οι 2 απο 6 καρτες και μετα την Λαρισα θα μεινουν 4 ματς ωστε να κανουν την ποινη τους σε 2 απο τα επομενα ματς και να ξεκουραστουν και λιγο ενωψη των play offsssss...
Εχουμε Θρασυβουλα και Σερρες στην Τουμπα 2 ομαδες που ηδη εχουνε πεσει και καλο θα ηταν να εκτισουν την ποινη τους εκει ...
Αρα οσοι νομιζουν οτι ο Σαντος σε αυτο το ματς θα κατεβει αδιαφορος και θα ξεκουρασει παιχτες απλα γιελιεται ...Εχουμε 2 "ευκολα "στην Τουμπα που μπορουνε να ξεκουρασουμε παιχτες ...
Υ.Γ. Σαββατο ο ΠΑΟΚ παντα νικαει ... Εμπρος για το διπλο !!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αλλο πραμα κανω rotation και ξεκουραζω παιχτες σκασμενους (βερον, μουσλι) και αλλο δε με ενδειαφερει το ματσακι και δεν το χτυπαω...
μπορει να βαλει παιχτες που δεν ειχαν την ευκαιρια που ηθελαν (ηλιαδη)...
να τους βαλει!
αλλα οσοι παιξουν να παιξουν μονο για τη νικη!
να δοκιμασει συστηματα εν οψει πλει οφ? να το κανει!
αλλα με γνωμονα παντα τους 3 βαθμους!!
κι εγω θα ηθελα να περασουν τα τυρακια στα πλει οφ...
αφενος εχουν καλυτερη ομαδα απο τον σκωληκα και το αξιζουν και αφετερου δε θα ηθελα αλλη ενταση μονο και μονο για το γ@μημενο το γοητρο...μονο κακο στην ομαδα κανει αυτη και τιμωριες στην εδρα μας φερνει!
και απο τις δυο ομαδες ειμαστε φετος ανωτεροι και δεν χρειαζεται να το αποδεικνυουμε συνεχεια...
δε αντεχω αλλη προπαγανδα απο τον σκορδαρη!
τελος καλο ειναι να μην πανε δικοι μας στο αλκαζαρ ουτε μεμονομενοι...ας χαλαρωσουμε λιγακι! (χιναρι βλεπω...)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Το goalday λέει ότι ο Αντώνης ακόμα πονάει :cry: :cry: .
Ντιε σκατοψυχε.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν με νοιάζει τι θα πουν και το λένε με νοιάζει ότι η ομάδα μου θα πρέπει να έχει όσο περισσότερους πόντους είναι δυνατόν απο τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ.
Συνεπώς ας παίξουν σοβαρά οι παίχτες που έχουμε όποιοι και αν είναι αυτοί και μετά θα με νοιάζει η βαθμολογία στο τέλος για την βλακεία εφεύρεση των πλέι όφ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Διακρίνω απογοήτευση και εκνευρισμό ακόμα και μέχρι σήμερα.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μεγάλο λάθος αυτό.

Το επόμενο παιχνίδι θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο από τα επόμενα 5 μέχρι το τέλος. Και αυτό γιατί όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από τον πέμπτο τόσο μεγαλύτερη διαφορά θα έχουμε. Συγκεκριμένα αν κερδίσουμε από 2 βαθμούς θα έχουμε τρεις διαφορά για πλέι οφ.

Ο Σάντος θα χτυπήσει αυτό το ματς με όλες μας τις δυνάμεις. Συγχρόνως θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που γράφει ο Steenage για κάρτες σε Μούσλι και Βερόν έτσι ώστε να ξεκουραστούν για δύο αγώνες από τους 5 επόμενους. Αυτό θα το πετύχει είτε ξεκινώντας τους από την αρχή είτε κάνοντάς τους αλλαγή. Προβλέπω να τους ξεκινάει από την αρχή.

Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με Αραμπατζή και Σνάουτσερ ώστε να προσέχει από δεξιά τον Γκουέλα ή τον Μετίν που παίζουν από δεξιά. Ο Λίνο θα παίξει αριστερό χαφ. Δεν ξέρω τι θα κάνει με Σορλέν. Αν παίξει ο Γκαρσία θα τον κρατήσει πάγκο. Από δεξιά πιστεύω ότι θα παίξει κανονικά ο Κονσεισάο. Μπροστά θα βάλει και Χούτο αν πιστεύει ότι αυτός θα πιέζει. Αλλιώς θα ξεκινήσει τον Μπάκα που ξέρει και το γήπεδο.
Κλειδί του αγώνα θα είναι η πίεση στην άμυνα της Λάρισας. Είναι επηρρεπής στο λάθος γιατί θέλουν να περνάνε πάντα την μπάλα από τα χαφ παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Θυμίζω ότι η Λάρισα είναι ίσως η ομάδα που μας δυσκόλεψε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη με το πάσινγκ γκειμ. Δεν μπορούσαμε στην Τούμπα να τους πάρουμε την μπάλα.

Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο θέλει κλεφτοπόλεμο. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε σε αυτή την φάση να τους παίξουμε στα ίσια εκεί μέσα. Είμαστε κουρασμένοι και επομένως επειδή είμαστε σε θέση ισχύος θέλει σωστή διαχείριση και κοουτσάρισμα.

Τέλος θα ήθελα να επανέρθω στην ηρεμία. Όσες φορές φέτος ανέβηκε η ένταση χάσαμε σε διάφορα επίπεδα όχι απαραίτητα αγωνιστικά (βλέπε Άρη, Ολυμπιακό, ντέρμπι κλπ). Αυτό δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι ομάδα και κόσμος. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη και να βελτιωθούμε. Περιμένω από Ζαγόρ να επαναφέρει την ηρεμία γιατί πολλοί από εμάς ακόμα είμαστε ανώριμοι. Θέλω η προσοχή να επανέρθει στα της ομάδας και μόνο σε αυτά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ΛΑ ΛΑ
ΛΑ ΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΛΛΑ ΜΑΣ....

σαν να το βλεπω το παιχνιδι...ταμπούρι πίσω εμείς....τα τυρια να βγαζουν φωτιες κανοντας το ματς της ζωής τους...

τα μυαλά μας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, τα μάτια μας ακόμα να πονάνε από ατ δακρυγόνα της κυριακής......

ότι ήταν να δώ φέτος το είδα, πάμε για άλλα.....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

σε 13 ματς εχουν φαει 15 γκολ στην εδρα τους.
συμφωνω με την αναλυση του tad για τη νοοτροπια σαντος για το συγκεκριμενο ματς.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μην κάνετε ολόκληρα ποστ με bold χωρίς λόγο!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

γίνεται να ναι ο πατήρ..?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Θελω νικη , ουτε που ενδιαφερει αν θα βγoυν στα palyoff τα τυρια η το σκουληκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”