Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1.3.09 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1.03.09 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα
Έκανα μια αλλαγή στο poll, έβγαλα τον σβούρα (που πιστεύω κανένας δεν θα τον ψήφιζε) και έβαλα τον μεγάλο προπονητή μας.
-
Χαχαχα ρε agave με πέθανες στο γέλιο!! Πως φαίνεται ο παοκτσής που έχει φάει τόσες πίκρες αυτά τα χρόνια!! Ούτε να τους βλέπουμε γραμένους δε θέλουμε τους παίχτες που είχαμε πέρσι και πρόπερσι.. Αντί να βγάλεις τον Δάρλα που έπαιξε 30 λεπτά ή τον Μπαλάφα κ το Χούτο που ήταν πολύ κακοί βγάζεις τον Παντέλο... Ντροπή!!
αδερφέ, τον σβούρα τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Ο μπαλάφας για μένα έκανε καλό παιχνίδι (έκανε μια σουτάρα, έπρεπε να του δοθεί 1 πέναλντι, μεχρι και σε 1 λαθος που έκανε, βρεθηκε μπροστά ατον ρεκόμπα με απίστευτο σπρίντ και κάλυψε), ενώ ο δάρλας μέχρι την στιγμή που βγήκε είχε φανεί πολύ. Έβγαλα τον σβούρα γιατί η δουλειά του είναι αθόρυβη και λόγω της ηλίθιας νοοτροπίας του ελλαδιστάν, λίγοι καταλαβαίνουν ποιός παίζει καλά. Η πλειοψηφία θεωρεί το γκολ=MVP. Και ο παντέλος καλά έπαιξε. Απλά δεν θα τον ψήφιζε κανείς.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν βέβαια. Την αποψη μου λέω. Όλοι κράζουν τον μπαλάφα για 1 λάθος που έκανε που στο κάτω κάτω το κάλυψε, αλλά για το τσαφ του μπακαγιόκο στο 92' που γλιτώσαμε, κανέναν δεν είδα να το σχολιάζει.
Η διαφορα αυτων που περιγραφεις ειναι οτι ο Μπακαγιοκο εβαλε 2 γκολ και καναμε την ανατροπη ενω ο Μπαλαφας δεν εβαλε ουτε ενα.
''Το ποδοσφαιρο δεν ειναι επιστημη, βαζεις το γκολ, νικας''
Δεν τα λεω εγω αυτα....
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ!
ΕΣΑΣ???
''Το ποδοσφαιρο δεν ειναι επιστημη, βαζεις το γκολ, νικας''
Δεν τα λεω εγω αυτα....
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ!
ΕΣΑΣ???
-
Ναι βρε agave χαβαλέ κανω.. Λες και έχει μεγάλη σημασία ποιον θα βγάλουμε mvp.
Για το τελευταίο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, έχω κουραστεί να βλέπω mvp τους σκόρερ και συνήθως δεν τους ψηφίζω, αλλά σήμερα ψήφισα το σκούρο γιατί και πάλι είχε την ικανότητα να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, κάτι που για μένα στην Ελλάδα το έχει μόνο αυτός (όταν παίζει) και φυσικα ο Μπλάνκο.
Μιχάλη ο ΠΑΟΚ πιο πολύ για ψαροκάϊκο μου κάνει (λόγω budget) που κάνει μαγκιές στο κότερο του πατέρα.
Για το τελευταίο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, έχω κουραστεί να βλέπω mvp τους σκόρερ και συνήθως δεν τους ψηφίζω, αλλά σήμερα ψήφισα το σκούρο γιατί και πάλι είχε την ικανότητα να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, κάτι που για μένα στην Ελλάδα το έχει μόνο αυτός (όταν παίζει) και φυσικα ο Μπλάνκο.
Μιχάλη ο ΠΑΟΚ πιο πολύ για ψαροκάϊκο μου κάνει (λόγω budget) που κάνει μαγκιές στο κότερο του πατέρα.
δηλαδη επαιξε καλα ο μπαλαφας σημερα?
και γιατι οταν βγηκε αλλαξε η εικονα του αγωνα αλλαξε εντελως?
αν λες οτι επαιξε καλα επειδη εκανε ενα σουτ και μια καλη πασα τι να πω.και οσο για απιστευτο σπριντ ο μπαλαφας?δεν περιμενα να το ακουσω και αυτο
ο μπαλαφας οχι μπαλα δεν μπορει να παιξει αλλα να σταθει στα ποδια του εγω αυτο βλεπω 4 χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ.
και γιατι οταν βγηκε αλλαξε η εικονα του αγωνα αλλαξε εντελως?
αν λες οτι επαιξε καλα επειδη εκανε ενα σουτ και μια καλη πασα τι να πω.και οσο για απιστευτο σπριντ ο μπαλαφας?δεν περιμενα να το ακουσω και αυτο
ο μπαλαφας οχι μπαλα δεν μπορει να παιξει αλλα να σταθει στα ποδια του εγω αυτο βλεπω 4 χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ.
Κακός ήταν μην το ψάχνεις αδελφέ...κάκιστος...Απλά είναι τακτικά άσχετος γι'αυτό και δεν θα γίνει ποτέ καλός...Στη φάση του γκολ αν ήταν ο γκαρσία θα έκοβε το γύρισμα του κουτσόπουλου χωρίς να υπάρχει συνέχεια.Αντίθετα αυτός ήταν εκτός φάσης και να φανταστείς είναι το 6αρι της ομάδας...

Τι θα γινει με αυτους τους Μλκς της αλητικης κυριακης.. Λεγανε διαμαρτυρεται ο νιονιος, ενψ εμας αδικησε με το 5καθρο πεναλτι........ΕΛΕΟΣ......ρε ...Και το πε 2 φορες ο κουτοοπονηρος πρππ
Καλός σε σχέση με τα προηγούμενα. Καλός ασχέτως το κράξιμο που έχει φάει, που πολλοί άνθρωποι αν θα άκουγαν θα είχαν καταρρεύσει. Καλός για αναπληρωματικός. Καλός για 21 χρονών. Απλά καλός.
MANIAKOS έγραψε:Τι θα γινει με αυτους τους Μλκς της αλητικης κυριακης.. Λεγανε διαμαρτυρεται ο νιονιος, ενψ εμας αδικησε με το 5καθρο πεναλτι........ΕΛΕΟΣ......ρε ...Και το πε 2 φορες ο κουτοοπονηρος πρππ
Το "off side" δεν το εδειξε καθολου, μαλλον δεν ειχαν χρονο αφου ανελυαν τοση ωρα το τιποτα...
Καποιος, ο Κωνσταντινου ισως, επεμενε οτι ο Μαλεζας εμποδεσε τον Ρεκομπα στην φαση που επεσε για πεναλτυ... Ο,τι να ναι!!!!!!
Τetradje έγραψε:Τελικα ο Σαντος δεν εχει προσωπικο προβλημα με καποιον παιχτη... Γιατι απο τα ελεϊνα ραδιοφωνα της πολης ακουσαμ εοτι μεχρι και επειδη ειναι μαυρος, ο Σαντος του συμπεριφερεται με προκαταληψη! Η κινηση του Μπακαγιοκο να παει στον προπονητη του ειναι συνωνυμο με ενα μεγαλο ΣΚΑΣΤΕ προς αυτους τους "ραδιοφωνικους παραγωγους"!
Πώς και πώς περίμεναν κάποιοι τον Bakayoko την ώρα που έτρεχε προς τον πάγκο να κάνει κάνα σσσσςςς στον προπονητή, αλλα τελικά το σσσσςςςς το έκανε σ' αυτούς.
Συγχαρητήρια στον προπονητή για το κοουτσάρισμα, συγχαρητήρια και στους παίκτες για το χαρακτήρα που δείξανε και κυνήγησαν την ανατροπή μέχρι το τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovia την Δευ 02 Μαρ 2009, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τους ακουγα και γω και πραγματικα γελασε εκει με τον αλον που ελεγε "ο αμυντικός βαζει το χερι και κλεινει τον δρομο του ρεκομπα" φαντάζομαι ακομη και ο σκορδας να το ειδε θα γελασε.
Απίστευτοι πραγματικα...δεν υπαρχουν οι τυποι...ακου πεναλτυ χχαχα...
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ????????????
Απίστευτοι πραγματικα...δεν υπαρχουν οι τυποι...ακου πεναλτυ χχαχα...
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ????????????
Πρίν λίγο στην "Αθηναϊκή Κυριακή" Αθηναίος δημοσιογράφος είπε ότι στην αίθουσα τύπου ζητούσαν ταυτότητες απο τους δημοσιογράφους που έμπαιναν μέσα για να δουν αν είναι από Θεσσαλονίκη, ώστε να τους απαγορευθεί η είσοδος. Οι τύποι όπως είπαν δεν ήταν ούτε Security ούτε και αστυνομικοί.
Λοιπόν τα επεσήμανα αυτά γιατί άκουσα εδω μέσα στο forum ότι ο Πανιόνιος είναι Συμπαθής... Βέβαια εγώ ποτέ δεν τον συμπάθησα ...αλλά ευτυχώς...
"Ουδεν κρυπτόν υπό του ήλιου"
Λοιπόν τα επεσήμανα αυτά γιατί άκουσα εδω μέσα στο forum ότι ο Πανιόνιος είναι Συμπαθής... Βέβαια εγώ ποτέ δεν τον συμπάθησα ...αλλά ευτυχώς...
"Ουδεν κρυπτόν υπό του ήλιου"
Ο Μιχος επεμενε.....για το 'πεναλτι" Τα ατομα ειναι γελοια.....Αλλα το οτι ασχολουνται με κακια με μας ειναι πολυ μεγαλο φετεινο κερδος...Οχι οπως αλλεσ χρονιες να λενε ο παοκ ιστορικη ομαδα και αλλα τετοια χαζα....οτι δηθεν ενδιαφερονται