Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Αν και θεωρητικά δεν στέκει να αλλάξεις όλη την ενδεκάδα, μια που χάνεις όλους τους αυτοματισμούς και την συνοχή, για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συμφωνήσω. Ο Πανιώνιος παίζει πολύ οργανωμένα (παρακαταθήκη του Λίνεν) και στην επίθεση και στην άμυνα, αλλά πάθος βγάζουν ελάχιστοι παίκτες (Κουμόρτζι, Μάκος). Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε με ποδοσφαιριστές ξεκούραστους και με διάθεση. Εγώ θα προτιμούσα Ηλιάδη στην θέση του Γκαρσία, για να εξαφανίσει τον Ρεκόμπα (δεν κάνω πλάκα) και Λίνο αριστερό χαφ-εξτρέμ, να δω πώς θα τον πιάσει ο Κοντοές!
Καλό θα είναι να νικήσουμε, αλλά και να μην γίνει δεν χάνουμε και τίποτα. Θέλω όλους τους παίκτες έτοιμους για το ματς στο τηγάνι. Αν χρειαστεί να παίξουμε παράταση, να τους ρίξουμε μια τεσσάρα μέσα σε τριάντα λεπτά για να το θυμούνται για χρόνια!
Καλό θα είναι να νικήσουμε, αλλά και να μην γίνει δεν χάνουμε και τίποτα. Θέλω όλους τους παίκτες έτοιμους για το ματς στο τηγάνι. Αν χρειαστεί να παίξουμε παράταση, να τους ρίξουμε μια τεσσάρα μέσα σε τριάντα λεπτά για να το θυμούνται για χρόνια!
- Gerard04
Δεν νομιζω πως θα κανει πολυ ροτασιον ο Σαντος,ισως να μην κανει και καθολου οπως το βλεπω. Δεν με νοιαζει τι θα κανει παντως,εγω θελω να περασει απο το γαυρο. Οπως ξερει ας το κανει!
Ούτε εγώ πιστεύω πως θα κάνει αλλαγές ο santos,θα πάει να παίξει όπως πάντα και με τους ιδιους.Μακάρι να πάρουμε ένα καλο αποτέλεσμα.
δύσκολο παιχνίδι όπως λέμε όλοι.... για χ το κόβω..
αν πάρουμε το διπλό πάμε πολύ καλά, γιατί μετά έχουμε γαύρους και λάρισες...
προσοχή όσοι πάμε κάτω...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ????????
αν πάρουμε το διπλό πάμε πολύ καλά, γιατί μετά έχουμε γαύρους και λάρισες...
προσοχή όσοι πάμε κάτω...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ????????
Ποιο ροτεσιον ρεεεεεεεεεεεεεεε ?Ο γαβρος παει την Πεμπτη στο Σεντ Ετιεν
και Κυριακη παιζει με τον βαζελο ...
Πας παιρνεις το διπλο στον Νιωνιο και μετα παμε για την προκριση
και Κυριακη παιζει με τον βαζελο ...
Πας παιρνεις το διπλο στον Νιωνιο και μετα παμε για την προκριση
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- sidpanos
σημαντικό αυτό που είπε ο γέλας...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ.....ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ....ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
εισητήρια στην 8 παίρνουμε....
# Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 01/03 18:30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
# Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 01/03 22:00 ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ.....ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ....ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
εισητήρια στην 8 παίρνουμε....
# Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 01/03 18:30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
# Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 01/03 22:00 ΜΠΑΣΚΕΤ
Να κάνω μια ερώτηση (όσο άσχετη κι αν ακούγεται..);
Μήπως, λέω μήπως, υπάρχει καμιά συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ - Πανιωνίου έτσι ώστε να μην παίξει ο Χούτος στο μεταξύ τους παιχνίδι; Αν και δεν νομίζω.. Θα είχε ακουστεί κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Πολύ δύσκολος αγώνας όντως, αλλά μπορούμε την νίκη.. Και τα 3 αποτελέσματα είναι πιθανά για μένα (με ίσες πιθανότητες επαλήθευσης)..
Μήπως, λέω μήπως, υπάρχει καμιά συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ - Πανιωνίου έτσι ώστε να μην παίξει ο Χούτος στο μεταξύ τους παιχνίδι; Αν και δεν νομίζω.. Θα είχε ακουστεί κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Πολύ δύσκολος αγώνας όντως, αλλά μπορούμε την νίκη.. Και τα 3 αποτελέσματα είναι πιθανά για μένα (με ίσες πιθανότητες επαλήθευσης)..
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν έχω ακούσει για τέτοια συμφωνία. Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούν τέτοιες συμφωνίες. Όταν ένας παίκτης παίρνει μεταγραφή, πάει, τελείωσε, τον κάνει η νέα του ομάδα ότι θέλει. Τι νόημα έχει να μην τον βάλει στο μεταξύ τους παιχνίδι; Δεν το καταλαβαίνω...
Θα το καταλάβαινα αν ο λαγός έπαιρνε τον κοντό και υπήρχε συμφωνία να μην τον βάλει στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Τούμπα για λόγους ασφαλείας....Του κοντού.

Θα το καταλάβαινα αν ο λαγός έπαιρνε τον κοντό και υπήρχε συμφωνία να μην τον βάλει στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Τούμπα για λόγους ασφαλείας....Του κοντού.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Στη θεση του ιβιτς ο χουτος και στη θεση του γκαρσια σορλεν
λινο χαφ δαρλας μπακ οι αλλες θεσεις οι ιδιες εκτος και αν ειναι ετοιμος ο σναουτσερ...
οποτε προφανως 4-4-2
παμε full επιθετικα!!!!!!!!!
οτι κ συστημα να παιξουμε μου αρεσει πολυ η 11αδα που θα κατεβασουμε...γρηγορο κ επιθετικο ποδοσφαιρο
λινο χαφ δαρλας μπακ οι αλλες θεσεις οι ιδιες εκτος και αν ειναι ετοιμος ο σναουτσερ...
οποτε προφανως 4-4-2
παμε full επιθετικα!!!!!!!!!
οτι κ συστημα να παιξουμε μου αρεσει πολυ η 11αδα που θα κατεβασουμε...γρηγορο κ επιθετικο ποδοσφαιρο
ρε παιδες τον χουτο τον πηραμε ως ελευθερο απο τον νιονιο.γιατι να υπαρχει τετοια συμφωνια αφου δεν μεσολαβησε επισημα η αλλη παε?χαζοι ειμαστε να βαλουμε αρνητικους ορους στο συμβολαιο του παιχτη οταν η προηγουμενη ομαδα του δεν συμμετεχει πουθενα?θα παιξει και θα ανοιξει λογαριασμο...
λιγα ακουγονται τα 500 κομματια.ειναι σιγουρο?παντως περσι πολλοι πηραν σε αλλες θυρες και ειμασταν ολοι μαζι.
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλο στη ν.σμυρνη και μετα και μετα...???

λιγα ακουγονται τα 500 κομματια.ειναι σιγουρο?παντως περσι πολλοι πηραν σε αλλες θυρες και ειμασταν ολοι μαζι.
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλο στη ν.σμυρνη και μετα και μετα...???

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
off topic αλλα σημαντικο...
domi κ Μπελούτσι Νοκ άουτ(κ μπορει κ galleti) για τον αγωνα με το θρηνο...
πρεπει να το παρουμε το ματς με τον πανιωνιο γιατι ο θρηνος εχει πολλες ελλειψεις με το ματς με τον βαζελο....

domi κ Μπελούτσι Νοκ άουτ(κ μπορει κ galleti) για τον αγωνα με το θρηνο...
πρεπει να το παρουμε το ματς με τον πανιωνιο γιατι ο θρηνος εχει πολλες ελλειψεις με το ματς με τον βαζελο....

Παιδια επειδη δεν ειμαι σε συνδεσμο μπορει καποιος να μου πει?
Αν ερθω κατευθειαν γηπεδο Νεα Σμυρνη θα μπορεσω να βρω καποιο εισιτηριο?
Αν ερθω κατευθειαν γηπεδο Νεα Σμυρνη θα μπορεσω να βρω καποιο εισιτηριο?
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο τον τιμωρημένο Βλάνταν Ίβιτς, καθώς και τους τραυματίες Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο και Πάμπλο Γκαρσία. Ο τελευταίος έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του και αν θα προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη.