Ο ελεγχος στα εισιτηρια συνεχως αυξανεται σε καθε αγωνα κι αυτο ειναι καλο σημαδι. Μαλιστα αφου εφτασα λιγο πριν τα τουρνικε, ενας σεκιουριτας ρωτησε αν ειχαμε εισιτηριο εγω και αλλοι 2 φιλοι μου. Τους φιλους μου τους πεταει εξω επειδη δεν του τα εδειξαν και περναει εμενα με αλλους 2 που δεν ειχαν εισιτηριο! Τι 2-2 ρε, 3-3! Δεν μπορουν να 'ναι ολα τελεια..
Αγωνιστικα, το παιχνιδι μας ηταν μετριο προς καλο, καθως χασαμε σημαντικες ευκαιριες-με αποκορυφωμα το τετ-α-τετ του Κονσεισαο. Παραλληλα ομως ηταν κι ο Ηρακλης καλα στημενος στην αμυνα και εκανε καποιες αντεπιθεσεις. Θα θελα παντως να καθαριζαμε νωριτερα το παιχνιδι χωρις να δημιουργουσαμε αγχος, μουρμουρητα και φοβιες. Μ'αρεσε που ο Κοβαλεφσκι ανεβηκε στο τελευταιο κορνερ! Θαρρεις και ηταν τελικος κυπελλου, το σκορ στο Χ, και ολη η ομαδα προωθημενη παιζοντας τα ολα για τη νικη! Που πατε ρε!!!! Αλλα ασε που ο Χαλκιας μαλλον δεν το καταλαβε και επεσε κατω χωρις να παιξει γρηγορα για να βγουμε σε αδειο τερμα.. δε βαριεσαι μικρο το κακο!
Η κερκιδα μας σημερα ηταν κατα διαστηματα πολυ ησυχη! Πριν τον αγωνα χρειαστηκε να μας ξυπνησουν οι γριες δειχνοντας το κομπλεξ τους για να παρουμε εμεις λιγο μπρος. Φυσικα μετα το βουλωσανε για αρκετη ωρα! Σε ολη τη διαρκεια του αγωνα παντως δειξανε ποσο λιγοι ηταν παρ΄ολη την σχετικα ηρεμη βουβη μας. Απεδειξαν επισης το ποσο λιγοι ειναι, οχι μονο αριθμητικα(συνολικα τα ΜΑΤ πρεπει να ηταν πιο πολλα!

), αλλα και ιδεολογικα διοτι ανακηρυσσονται και αυτοι ως αντιΠΑΟΚτσηδες. Αλλη φορα θα τους προτεινα να κανουν την πορεια τους πιο νωρις κι οχι απο τις 3 το μεσημερι μες στη νταλα του ηλιου! Ας ξεκινουσαν απο το πρωι για το γηπεδο! Αλλα ειπαμε η γρια θελει να νιωθει λιγο ζεστασια...
Απαραδεκτοι οι φλωροι που θελησαν να εκτονωθουν ξεσπωντας στους σεκιουριταδες. Για να παρουν φανελες ζητιανευοντας και να παν να δειξουν τα @@ τους στις γριες πρεπει και να πλακωσουν ολοι μαζι εναν σεκιουριτα? Μαστουρωμενοι, σουρωμενοι, πρεζακια οτι κι αν ειναι χαλανε την εικονα της ομαδας. Με αυτες τις μαλακιες δεν μπορουμε να βγουμε στην Ευρωπη, θελουμε ακομα βελτιωση και σε αυτο το κομματι. Θα βρεθει λυση πιστευω, κατι τετοιοι θα ξεχασουν συντομα το γηπεδο και δεν θα ξαναπατησουνε ή θα συμμορφωθουν οπως ελπιζω να εκαναν κι αυτοι που αρπαξαν λιγα κλωτσιδια.
Απο σημερα κραταμε τους 3 βαθμους. Παμε για διπλο στη Ν. Σμύρνη!
ΥΓ: Μηπως ο αδελφος LoverBoy εννοουσε να μην κρινουν καποιοι που δεν γνωριζουν πως ακριβως ειχαν τα γεγονοτα? Γιατι καποιοι χωρις να γνωριζουν το τι εγινε κατεκριναν τους οπαδους που συμπεριφερθηκαν ετσι, ευστοχη κριτικη βεβαια. Σωστο ομως κι αυτο που ειπε ο Loverboy κατα τη γνωμη μου, να μην κρινουμε χωρις να ξερουμε ασχετως αν εχουμε δικιο.
ΥΓ2: Προς τον αδελφο που ρωτησε αυτος ο σεκιουριτας που εφαγε το ξυλο ειχε πορτοκαλι..