Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

MVP του αγωνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Το δημοψήφισμα λήγει την Τρί 24 Φεβ 2009, 21:10

Χαλκιάς
1
1%
Αραμπατζής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
2
1%
Κοντρέρας
78
46%
Γκαρσία
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βερόν
2
1%
Σορλέν
19
11%
Κονσεϊσάο
50
30%
Μουσλίμοβιτς
1
1%
Χούτος
13
8%
Μπαλάφας
2
1%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0 Παραλειπόμενα και σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από Yiankos »

bL4cK_religion έγραψε: Τρίτον και ας μην παρεξηγηθώ απο ένα φίλο παραπάνω π είπε πως με αυτά δεν μας αξίζει η δεύτερη θέση....ας μην πετάει τετοια αστροπελέκια....ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ...για τον λαό π έχουμε...
Δεν παρεξηγούμαι φίλε μου .. ΑΛΛΑ
όταν βλέπω τα σημερινά και όλα τα περί ντου στο γήπεδό μας - ρετσίνες - ξύλο μεταξύ μας, όταν μετά το 3-0 επί του Βάζελου κάποιοι βγαίναν και λέγαν για στημένο ματς χωρίς ντροπή, όταν λέγαν στημένο το Δάρλα, όταν κάποιοι κράζαν Μπακαγιόκο όταν ήρθε και μετά τον αποθεώνανε, όταν κάποιοι κάνουν διαρκώς κωλοτούμπες και αποδεικνύουν το πόσο λίγοι είμαστε, αυτό μου δίνει το δικαίωμα να λέω (τουλάχιστον πάνω στα νεύρα μου) ότι η 2η θέση δεν μας αξίζει ..
Έχω πολλά να μάθουμε ακόμα από νοοτροπία, τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς!
Καλός χρυσός ο λαός και ξέρω γω και ντου και γ@μώ τα τουρνικέ, αλλά εγώ τον λαό του ΠΑΟΚ τον έχω πιο ψηλά και όπως αποδεικνύεται αυτός είναι που γίνεται τροχοπέδη στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ!

Σόρρυ αν κούρασα .. δεν θα επανέλθω ..
Συνεχίζουμε Ν. Σμύρνη ωραία εκδρομούλα και καλή ατμόσφαιρα!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ronaldo έγραψε: αυτο που θελω εγω να επισημανω ειναι η διαφορα που υπηρξε με την αλλαγη σε 4-4-2.
απο το πρωτο ημιχρονο που ο ηρακλης μας εκανε 2-3 κλασσικες ευκαιριες και εμεις τιποτα πηγαμε σε 5 κλασσικες ευκαιριες του ΠΑΟΚ.
με μονο εναν επιθετικο μπροστα δεν σε φοβουνται και βγαινουν στην επιθεση οι αντιπαλοι.
απο τους παιχτες μου αρεσε ο σορλεν πολυ αλλα πιστευω θα παιξει και πολυ καλυτερα αν παει στο κεντρο του γηπεδου και οχι στα ακρα.
μετα νομιζω ηταν ο αραμπατζης και ο κονσεισαο.
και ο χουτος ηταν καλος στο ντεμπουτο αλλα εγω τον εχω για ακομα περισσοτερα και οντως φαινεται οτι ακομα δεν ειναι σε φορμα.
ο μουσλιμοβιτς εχει λιγο διαστημα που δεν ειναι σε φορμα αλλα ενταξει θα βρει τον εαυτο του γρηγορα πιστευω.
αυτος που δεν μαρεσει εδω και πολυ καιρο ειναι ο βερον.μπορει να παιξει και ο σορλεν στη θεση του πιστευω πολυ καλυτερα γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορος και μαρκαρει καλυτερα ενω και επιθετικα μπορει να κουβαλησει μπαλα.
+1
Yiankos έγραψε: Κι εμένα δε μου σηκώνεται και δεν μπορώ να γ@μήσω γκόμενα, τι θα κάνω; Θα μπω μέσα και θα τα κάνω όλα π@τάνα;
+1000
Για την λογική, όχι για την ανόρθωση, έτσι; :)
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Έλεος πια με αυτά τα μαλ@#$%σμένα....Καλά κάναν οι άλλοι και τους πέταξαν μπουκάλια...έτσι, ξύλο θέλει...1,2,5,10 φορές κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν.Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!

Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη. Στο 1ο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί (όποτε τραπεζώνονται μεσοβδόμαδα μετά σέρνονται!), στο 2ο ανέβηκαν κάπως, ειδικά προς το τέλος που φάνηκε ότι μάλλον θα έρθει το γκολ.
Πολύ καλός ο Χούτος.

ΥΓ. Πεσμένη η κερκίδα...λίγα πράγματα...

ΥΓ2. 5 μήνες ο Vieirinha, 1 ο Garcia...άντε ρε στη Β με τα σκουλήκια και η πόλη καθαρή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovia την Κυρ 22 Φεβ 2009, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

για το ματς δεν εχω να πω πολλα. χαμενο το πρωτο ημιχρονο. στο δευτερο σοβαρευτηκανε τρεξανε πιεσανε και μπηκε το γκολ. απο εκει και περα βερον κοψε ρε αγορι μου αυτα τα τακουνακια οταν ειμαστε 0-0. αν και οταν γινει το σκορ 3-0 κανε οσα θες αλλα φτανει....
για αυτα τα κωλοπαιδα που βαρουσαν ενα σεκιουριτα και μαλιστα ο ενας τον χτυπουσε οταν ηταν πεσμενος και αυτο επειδη δεν τους αφησαν να μπουν μεσα και να πανε στο απεναντι πεταλο να κανουν τι????κωλοδακτυλο στις γριες???σιγα ρε κουραδομαγκες...αλλα επρεπε να κανουν καμια κινηση τα ματ και να τσιμπισουν κανα τσακαλακι και μετα να δω τι θα ελεγαν. ευτυχως που καποιοι του εδωσαν ενα μηνυμα. την επομενη φορα το ξυλο να ειναι περισσοτερο.αλητες δρομο απο το ονειρο μας.

Ερωτηση 1η: οι σεκιουριταδες με τα μαυρα μπουφαν γιατι εφυγαν μολις εληξε το ματς και εμειναν μονοι τους οι αλλοι με τα πορτοκαλι και εφαγαν τζαμπα ξυλο?
Ερωτηση 2η : οι σεκιουριταδες στα τουρνικε γιατι αφηνουν να μπαινουν δυο - δυο σαν τους χιωτες? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ μ@λ@κ@ς ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ? το μηνυμα απο την αστυνομια για τους υπεραριθμους θα το λαβει κανενας σοβαρα υποψη??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Κυρ 22 Φεβ 2009, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

συγχαρητηρια στους ανθρωπους φυλαξης για τον ελεγχο πριν την εισοδο στο γηπεδο.πρωτη φορα μπηκαμε σαν ανθρωποι, και καλα θα κανουν οσοι δεν εχουν εισητηριο να μην πλησιαζουν στις εισοδους και δημιουργουν ''κινηση''.να ξερουν πως απο εδω και περα δεν προκειται να μπει κανενας τζαμπα σε γηπεδο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

επειδη καποιοι μπορει να τρελαθουν και να λενε καλα αυτοι οι 2 μ@λ@κες ειναι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος. εγω μπηκα στην 5 και για πολοστη φορα φετος μπαιναν 2-2 χωρις ο σεκιουριτας να λεει τιποτα. και οταν του λεω τι λεει μεγαλε ολα καλα εγω ειμαι μ@λ@κ@ς που πληρωνω ? ακομα περιμενω απαντηση αλλα την ξερω ...... ειμαι η μαλλον δεν ειμαι αλλα αισθανομαι.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

mvp o Sorlin.
Ο Χουτος εδειξε την κλαση του,στην γυριστη κεφαλια.
Διωξτε τα κωλοπαιδα απο την Τουμπα.Μας προσβαλουν ολους.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Κρακ

Έσπασε το αήττητο!!!! Α ρε τραχανάδες...

Είχαν πολλή πλάκα οι οπαδοί της γριάς. Από τα 10 συνθήματα τα... 11 ήταν παρωδίες δικών μας. Το καλύτερο ήταν όταν εκεί που πετούσαν πυρσούς ένας πέτυχε κάποιον δικό τους που ήταν πάνω στα κάγκελα. Αυτός αναγκάστηκε να βγάλει το μπουφάν του για να μη γίνει φλαμπέ. Είναι 300 και θα σκοτωθούν μόνοι τους τα βόδια.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

σε γενικές γραμμές μια κακή εμφάνιση. είναι φανερό ότι ο κατσαβάκης είχε μελετήσει το ΠΑΟΚ απέξω και ανακατωτά. ήξερε ακριβώς τι να περιμένει. μας εγκλώβισε και ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

ευτυχώς ο Santos αναγνώρισε το λάθος του και χρησιμοποίησε την αναγκαστική αλλαγή του Garcia για να αλλάξει το σύστημα. από κει και πέρα η απόδοση μας ανέβηκε λίγο με το καινούργιο αέρα που έδωσε ο χούτος.πάντως ακόμα και έτσι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας με λάθος πάσες, λάθος συνεννοήσεις, λάθος τελικές προσπάθειες, αδυναμία να κόψουμε στην άμυνα.

σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ ως καλύτερους παίκτες το contreras που ήταν η άμυνα μονος του και όταν κατάλαβε ότι τον παίρνει άρχισε να προωθείται και έβαλε ένα goal που θα το ζήλευε ο κάθε επιθετικός και θα προσθέσω και το Veron που ήταν σχεδόν παντού και στο κέντρο πάλευε σχεδόν μονος.
χαλκιά , χούτος, σόρλεv, ivic απλά ok.
lino, μαλεζάς, μέτριοι.

θεωρώ ότι κάναν κακό παιχνίδι ο conceisao που κατέστρεψε τουλάχιστον 3 ευκαιρίες που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να γίνουν goal, ο muslimovic που είναι έξω από τα νερά του το τελευταίο διάστημα, ο garcia που δε κατάλαβα ακριβώς ποιος ήταν ο ρόλος του σήμερα, και αφήνω για τελευταίο το αραμπατζή που θεωρώ ότι ενώ είχε δείξει τις τελευταίες 2 βδομάδες ότι μπορεί να έχει θέσει σε αυτή τι ομάδα σήμερα ήταν αποκαρδιωτικός. στην άμυνα ήταν σαν να μην υπάρχει, στην επίθεση συνεχίζει τις λάθος πάσες υπό πίεση και ενώ έχει τρεξίματα αυτά πάνε στο βρόντο καθώς οι σέντρες του είναι τόσο αργές που πολύ άνετα προλαβαίνω να ετοιμάσω ένα καφέ μέχρι η μπάλα να φτάσει στα χερια του goalkeeper.

για τι διαιτησία ότι και να πω είναι λίγο. έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου από την αρχή του πρωταθλήματος. σήμερα για ακόμη μια φορα χάσαμε παίκτη από τραυματισμό και για ακόμη μια φορα ο αντίπαλος που προκάλεσε το τραυματισμό δεν αποβλήθηκε. απορώ τι λένε οι παίκτες μας μεταξύ τους για αυτά τα φαινόμενα. περιμένω παραπομπή του επόπτη για τα δυο offside που κακός δόθηκαν.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Γκαρσία θα κάτσει καιρό έξω. Και μετά μου λένε "συμπολίτες" και ομάδες της πόλης και Βόρεια Ελλάδα και ξέρωγω... Τι να τις κάνω ρε αυτές τις ομαδίτσες που ζουν για το παιχνίδι της Τούμπας και τραυματίζουν τους παίχτες μας; Το σύνθημα αυτό λέει μια μεγάλη αλήθεια:

Εκεί εκεί στη Β Εθνική
μαζί με τα σκουλήκια και πόλη καθαρή
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

agave έγραψε:
LoverBoy έγραψε:.........
Μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε τι έγινε.
Τι έγινε? Μπήκανε στο γήπεδο για φανέλες, τους κρατήσανε οι σεκιουριτάδες, οι παίχτες τους γράψανε στ'@ρχίδια τους και πετάξανε τις φανέλες στην 4 και μάλλον στραβώσανε και βαρούσαν τους σεκιουριτάδες.

Και για πες ρε μεγάλε? Είχανε καμια δουλειά να μπούνε μέσα? Επιτρέπεται??????? Εμείς λαλάκες είμαστε που περιμένουμε να γουστάρουμε την ομάδα να έρθει σε μας???? Κάτσε εσύ και βγάζε το λαρύγγι σου για την ομάδα και να τρέχεις μετά να πάρεις και τη φανέλα. Τι λέτε ρε???? Η ομάδα θα έρθει σε μας, να πει ενα ευχαριστώ που την ακολουθούμε παντού. Κακό σε μας κανουνε τα μαλ@κισμένα. Να βάλω "κάνετε" καλύτερα? Γιατί ετσι οπως το λες, μαλλον κι εσυ μέσα ήσουνα.
Γιατί ρε μεγάλε, επειδή είπα μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε τι έγινε, σημαίνει οτι μπήκα να πάρω φανέλα?

Το οτι μπαίνουν συνέχεια ορισμένοι να παρουν φανέλα το βρίσκω γελοίο, όπως και το να ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΕΙΖΕΡ και στοχεύεις τους αντιπάλους παίκτες ή το διαιτητη.
Απο εκεί και πέρα το ξύλο που έπεσε δεν μπορώ να το κρίνω. Ούτε να πώ οτι είναι "πρεζόνια", "ηλίθιοι", να "πεθάνουν" κλπ... που λένε οι άλλοι. Αυτό είπα.
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Παιδιά η ομάδα είχε κατοχή μπάλας (έστω και φλύαρη) και εάν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα βλέπαμε άλλα.
Κρατάμε τους 3 βαθμούς και πάμε για άλλα

Μη τα χώνετε στο Βερόν. Ήταν καλύτερος από άλλα ματς.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ok ρε συ λοβερ,ενταξει ακραιο να λεμε να πεθανουν...αλλα ειναι δυνατον να λες οτι δεν μπορεις να κρινεις το ξυλο;;;;;;;;;;;;;;έλεος............δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος για να μπει καποιος στο γηπεδο.....αν ηταν ετσι θα μπαιναμε 30000 ετσι για πλακα καθε κυριακη........και οχι μονο μπηκανε αλλα και δειρανε ανθρωπους της παε....ειναι δυνατον να μην το κρινει καποιος;;;;;;το βρισκεις λογικο;;;;;;;και στην τελικη και αυτοι ΠΑΟΚτσηδες ειναι οπως ολοι μας......τα συμφεροντα της ομαδας κοιτανε να διαφυλαξουν.....δεν υπαρχει καμια λογικη σ αυτο που εγινε.........και δεν ενδιαφερει κανεναν αν ηταν φτιαγμενοι η απλα ανοητοι....σημασια εχει οτι κανουν κακο στον ΠΑΟΚ......αυτο ειναι που μετραει και για αυτο δεν επιτρεπονται ΠΟΤΕ τετοιες ενεργειες......
Άβαταρ μέλους
believer

Δημοσίευση από believer »

Ο ελεγχος στα εισιτηρια συνεχως αυξανεται σε καθε αγωνα κι αυτο ειναι καλο σημαδι. Μαλιστα αφου εφτασα λιγο πριν τα τουρνικε, ενας σεκιουριτας ρωτησε αν ειχαμε εισιτηριο εγω και αλλοι 2 φιλοι μου. Τους φιλους μου τους πεταει εξω επειδη δεν του τα εδειξαν και περναει εμενα με αλλους 2 που δεν ειχαν εισιτηριο! Τι 2-2 ρε, 3-3! Δεν μπορουν να 'ναι ολα τελεια..

Αγωνιστικα, το παιχνιδι μας ηταν μετριο προς καλο, καθως χασαμε σημαντικες ευκαιριες-με αποκορυφωμα το τετ-α-τετ του Κονσεισαο. Παραλληλα ομως ηταν κι ο Ηρακλης καλα στημενος στην αμυνα και εκανε καποιες αντεπιθεσεις. Θα θελα παντως να καθαριζαμε νωριτερα το παιχνιδι χωρις να δημιουργουσαμε αγχος, μουρμουρητα και φοβιες. Μ'αρεσε που ο Κοβαλεφσκι ανεβηκε στο τελευταιο κορνερ! Θαρρεις και ηταν τελικος κυπελλου, το σκορ στο Χ, και ολη η ομαδα προωθημενη παιζοντας τα ολα για τη νικη! Που πατε ρε!!!! Αλλα ασε που ο Χαλκιας μαλλον δεν το καταλαβε και επεσε κατω χωρις να παιξει γρηγορα για να βγουμε σε αδειο τερμα.. δε βαριεσαι μικρο το κακο!

Η κερκιδα μας σημερα ηταν κατα διαστηματα πολυ ησυχη! Πριν τον αγωνα χρειαστηκε να μας ξυπνησουν οι γριες δειχνοντας το κομπλεξ τους για να παρουμε εμεις λιγο μπρος. Φυσικα μετα το βουλωσανε για αρκετη ωρα! Σε ολη τη διαρκεια του αγωνα παντως δειξανε ποσο λιγοι ηταν παρ΄ολη την σχετικα ηρεμη βουβη μας. Απεδειξαν επισης το ποσο λιγοι ειναι, οχι μονο αριθμητικα(συνολικα τα ΜΑΤ πρεπει να ηταν πιο πολλα! :lol:), αλλα και ιδεολογικα διοτι ανακηρυσσονται και αυτοι ως αντιΠΑΟΚτσηδες. Αλλη φορα θα τους προτεινα να κανουν την πορεια τους πιο νωρις κι οχι απο τις 3 το μεσημερι μες στη νταλα του ηλιου! Ας ξεκινουσαν απο το πρωι για το γηπεδο! Αλλα ειπαμε η γρια θελει να νιωθει λιγο ζεστασια...

Απαραδεκτοι οι φλωροι που θελησαν να εκτονωθουν ξεσπωντας στους σεκιουριταδες. Για να παρουν φανελες ζητιανευοντας και να παν να δειξουν τα @@ τους στις γριες πρεπει και να πλακωσουν ολοι μαζι εναν σεκιουριτα? Μαστουρωμενοι, σουρωμενοι, πρεζακια οτι κι αν ειναι χαλανε την εικονα της ομαδας. Με αυτες τις μαλακιες δεν μπορουμε να βγουμε στην Ευρωπη, θελουμε ακομα βελτιωση και σε αυτο το κομματι. Θα βρεθει λυση πιστευω, κατι τετοιοι θα ξεχασουν συντομα το γηπεδο και δεν θα ξαναπατησουνε ή θα συμμορφωθουν οπως ελπιζω να εκαναν κι αυτοι που αρπαξαν λιγα κλωτσιδια.

Απο σημερα κραταμε τους 3 βαθμους. Παμε για διπλο στη Ν. Σμύρνη!

ΥΓ: Μηπως ο αδελφος LoverBoy εννοουσε να μην κρινουν καποιοι που δεν γνωριζουν πως ακριβως ειχαν τα γεγονοτα? Γιατι καποιοι χωρις να γνωριζουν το τι εγινε κατεκριναν τους οπαδους που συμπεριφερθηκαν ετσι, ευστοχη κριτικη βεβαια. Σωστο ομως κι αυτο που ειπε ο Loverboy κατα τη γνωμη μου, να μην κρινουμε χωρις να ξερουμε ασχετως αν εχουμε δικιο.
ΥΓ2: Προς τον αδελφο που ρωτησε αυτος ο σεκιουριτας που εφαγε το ξυλο ειχε πορτοκαλι..
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Nαι ρε Indian δίκιο έχεις απαράδεκτο να μπαίνουν στο γήπεδο όπως απαράδεκτα είναι χίλιαδυο πράγματα, απο την εικόνα εγκατάληψης του γηπέδου, το οποίο έχει γίνει επικίνδυνο μέχρι τα χρέη που έχει αναλάβει να ξεχρεώσει η διοίκηση Ζαγοράκη κλπ.... Όλα αλλαγή νοοτροπίας προυποθέτουν. Εγώ απλά είπα να αποφέυγουμε τους χαρακτηρισμούς και τις ακρότητες.

και ναι είναι μεγάλη βλακεία να ζητιανεύεις φανέλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”