Π.Α.Ο.Κ. Football Retro
Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro
Πλάκα κάνεις?? Σε ψιλικατζίδικο....?? Και μεις το ψάχναμε σε βιβλιοπωλεία... Αλλά κάτι ξέρουν οι εκδότες... Σε λέει ΠΑΟΚ είσαι, ποια βιβλιοπωλεία τώρα? Στείλτο σε τίποτα ρεμπετάδικα, best seller θα γίνει...

-
gate4mitsos
- PRAKTORINOS
[
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:58, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Σε κάποιο site διάβασα ότι οι 2 συγγραφείς έχουν εκδώσει και την αντίστοιχη ιστορία του Άρη.
Για τον Ηρακλή αντίστοιχο έργο αναζητείτε.
Για τον Ηρακλή αντίστοιχο έργο αναζητείτε.
Περίεργα αυτά με την έκδοση αυτή,με τους συγγραφείς του.Όπως τα περιγράφετε με αρπαχτή μοιάζει.
Θα μου άρεσε να γινόταν μια προσπάθεια για την έκδοση ενος βιβλίου-λευκώματος αποκλειστικά από φιλάθλους της ομάδας,που θα εξιστορούνται γεγονότα και καταστάσεις της ομάδας,της διοίκησης,της κερκίδας,εκδρομών εντος και εκτός Ελλάδας από παλαιότερες εποχές (που πιθανόν λίγοι ξέρουν η θυμούνται) από άτομα όπως ο teacher,Zorro,Alamanas,PRAKTORINOS,Alekakius,Ψύχρας,Αυτιάς.Τέτοιες
προσπάθειες που γίνονται απο μεράκι και αγάπη αφιλοκερδώς,πολλές φορές είναι καλύτερες και από επαγγελματικές.
Θα μου άρεσε να γινόταν μια προσπάθεια για την έκδοση ενος βιβλίου-λευκώματος αποκλειστικά από φιλάθλους της ομάδας,που θα εξιστορούνται γεγονότα και καταστάσεις της ομάδας,της διοίκησης,της κερκίδας,εκδρομών εντος και εκτός Ελλάδας από παλαιότερες εποχές (που πιθανόν λίγοι ξέρουν η θυμούνται) από άτομα όπως ο teacher,Zorro,Alamanas,PRAKTORINOS,Alekakius,Ψύχρας,Αυτιάς.Τέτοιες
προσπάθειες που γίνονται απο μεράκι και αγάπη αφιλοκερδώς,πολλές φορές είναι καλύτερες και από επαγγελματικές.
- PRAKTORINOS
Mι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKSaLoNiCa
- PAOKSaLoNiCa
-
teacher
Δεν παίζεσαι με τίποτε!!!!!!
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τη συνέχεια της ...foto. Κύριος ο Άνθιμος τελικά...
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τη συνέχεια της ...foto. Κύριος ο Άνθιμος τελικά...
- PRAKTORINOS
ΦαΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.