Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 8.2.2009 19.00 Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Re: 8.2.2009 19.00 - Παναθηναικός - ΠΑΟΚ - Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από Bougatsas »

Ισοπαλία θα βγεί για να διατηρηθει η βαθμολογική ισορροπία
αυτή είναι η επιθυμία του τούλη :Ρ
Άβαταρ μέλους
arostaki

Δημοσίευση από arostaki »

Πρέπει να μπούμε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.Αν στα πρώτα 15 δεν κάνουν καμιά φάση θα έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας.
Είμαι σίγουρος για την άμυνα μου και πλέον εμπιστεύομαι τον Σάντος για την 11αδα.Ποιος παιτέρης.... :lol:
Πάντως και Χ να βγει δεν με χαλάει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Έτσι είναι αδέρφια, είναι ένα ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, από τα παιχνίδια που κρίνονται πολλές φορες σε αστάθμητους παράγοντες και λεπτομέρειες.

Από κει και πέρα, ως Παοκτσής, απαιτώ από την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι και ανεξαρτήτως αντιπαλου (ποσο δε μάλλον με αντίπαλο από το ΠΟΚ!) να τα δίνει όλα για τη νίκη.

Εμενα προσωπικά ως οπαδό δε με ενδιαφέρουν τόσο οι απουσίες και η υποτιθέμενη κούραση, είναι όλοι τους καλοπληρωμένοι επαγγελματίες και δουλειά τους είναι να παίζουν ποδόσφαιρο. Όταν έχεις παίχτες διεθνούς επιπεδου, όπως οι Χαλκιάς, Pablo (ένα και δυο), Ζλάταν, Κονσεϊσάο κτλ. ή έχεις παίχτες που φιλοδοξούν να γίνουν διεθνείς, Μαλεζάς, Δάρλας, Αθανασιάδης κτλ. δε χωρούν δικαιολογίες περί κούρασης. Όταν έχεις ένα τέτοιο λαό διπλα σου, πρέπει να σφίγγεις τα δόντια και να τα δίνεις όλα. Εξάλλου η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, έχουμε πολλούς παίχτες που είναι νικητές και άλλους που σιγά σιγά αποκτούν την ίδια φιλοσοφία.

Για να μη παρεξηγηθώ, εννοείται πως η κούραση και οι τραυματισμοί είναι σοβαρότατα ζητήματα για το προπονητικό team και τους υπευθυνους της ομάδας, αυτοί οφείλουν να κάνουν το καλύτερο και να διαχειρίζονται ορθά το έμψυχο υλικό, γιατί η συνεχεια είναι μεγάλη και δύσκολη. θα προστατευθούν όσοι πρέπει και θα χρησιμοποιηθούν όσοι είναι έτοιμοι. Δεν κρίνω ποιος και πως θα παίξει.

Εγώ μιλάω ως οπαδός, θέλω τους έντεκα με τα ασπρόμαυρα και το δικέφαλο στο στήθος να μπούνε στο χορτάρι και να "πεθάνουν" για 90 λεπτά. Είτε λέγονται Ζλάταν και Contreras, είτε Παντελής και Λάκης. Δε με νοιάζει!

Μπείτε μέσα και λιώστε τους! Χωρίς ανάσα για ενενήντα λεπτά τελειώστε τον πολυμετοχικό, βουλιάξτε το κότερο! Παίξτε σαν ΠΑΟΚ και δε με νοιάζει ακόμη κι αν χάσετε! Είπαμε, είναι ντέρμπι, όλα γίνονται, αλλα κι όλα πρέπει να...δίνονται!

Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ, συνεχίστε να με κάνετε περήφανο..
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Σναουτσνερ, Ιβιτς και Μουσλι εκτος εντεκαδας.
Σναουτσνερ, Ιβιτς εκτος αποστολης και Μουσλι στην αποστολη αλλα δεν ξεκινα. Σημερα ηταν η μολις πρωτη του προπονηση και θα προφυλαχθει.
Μαρκος Αντονιο Οκταβιος Αυγουστος Καισαρας αποχωρησε με ενοχλησεις απο τη σημερινη προπονηση και αυριο θα διαπιστωθει η κατασταση του.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Κι άλλος τραυματισμός ??? τι γίνεται ρε @ούστη μου.. :(
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μαλιστα... Μιλησε ο Καρινας και το σχολιο του δε χωρα αμφισβητηση!!!!

:) :) :D Καλημερα τρισμεγιστε αδερφε μου !!!
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Οσο για το ματς, μονο το αποτελεσμα μετρα.
Αν μετρουσε μονο η εμφανιση και η προσπαθεια ο ΠΑΟΚ δε θα ηταν φετος δευτερος μετα τα 2/3 της κανονικης περιοδου του πρωταθληματος.
Ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει, η ομαδα εχει περιορισμενο υλικο ακομα και αγκομαχα να κανει μια εμφανιση με ολους τους παικτες της ετοιμοπολεμους.
Ασχετα με το ποιος τελικα αγωνιζεται, τραυματισμοι, καρτες, κουραση εχουν ηδη επηρεασει την ομαδα που διαθετει 5-6 εξαιρετικους εντεκαδατους παικτες αλλα οχι βαθος παγκου.
Βημα-βημα χτιζονται οι αγωνιστικα μεγαλες ομαδες.

Προσωπικα θεωρω πως στην καλυτερη δυνατη κατασταση θα πρεπει να βρισκεται η ομαδα στα πλαιυ-οφ.
Εκει θα κριθει το κατα ποσο θα καταλαβει την 2η,3η η 4η θεση και αν θα παιξει στην Ευρωπη στο θεσμο του Ουεφα η στα προκριματικα του Τσ.Λ.
Να φτασει ο ΠΑΟΚ στο σημειο να παιζει σε καθε αγωνα μονο για τη νικη και να στοχευει στην θεση που του αξιζει, δηλαδη την 1η, θελει ακομα δουλεια και υπομονη σε βαθος χρονου.
Δουλεια και υπομονη απο διοικηση, τεχνικα τημ, ποδοσφαιριστες, τμηματα υποδομων, ακαδημιες, κοσμο κ.λ. παραγοντες.

Μπορει η ομαδα να παιξει το χειροτερο ποδοσφαιρο ολων των εποχων την Κυριακη και να παρει διπλο στο ΟΑΚΑ?
Αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα και οχι να παιξει φανταστικο ποδοσφαιρο για 90 λεπτα, να χασει απειρες ευκαιριες, να παιξει τον αντιπαλο μονοτερμα και να χασει σε μια και μοναδικη ατυχη στιγμη.

Τα υπολοιπα για εμφανιση ανταξια του ονοματος, της ιστοριας, του μεγεθους του ΠΑΟΚ ασχετα με το αποτελεσμα τα ακουω βερεσε.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Kareena4ever έγραψε:Τα υπολοιπα για εμφανιση ανταξια του ονοματος, της ιστοριας, του μεγεθους του ΠΑΟΚ ασχετα με το αποτελεσμα τα ακουω βερεσε.

Kareena μου αρέσει ο ρεαλισμός σου και συμφωνώ 100%, νίκες θέλω και βαθμούς.
:D :D
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Σας έχω δείξει την κόρη του Τεν Κάτε;;;;;; :)
Coroner

Δημοσίευση από Coroner »

Σαν την κορη του Σουμ ειναι?
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

δεν λέει και πολλα..σαν την Πετρούλα δεν έχει.. :) :) :)
Coroner

Δημοσίευση από Coroner »

Ξερει κανεις τα τελευταια νεα της ομαδας ενοψει ΠΑΟ?
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Καλύτερη απ του Σουμ δεν είναι, αλλά κάτι λέει....

http://www.darchtimes.com/babes6/cate.html
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Toυ μοιάζει...... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ θα διαφωνήσω λίγο με τους προλαλήσαντες για τις εμφανίσεις.Εγώ θέλω η ομάδα να παίζει καλά και εάν γίνεται να κερδίζει κιόλας.Να παίζει όπως στο πρώτο ημίχρονο με gay και όχι όπως στο δεύτερο.Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ να κλείνεται πίσω με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος λες και παίζει με τι barcelona.

Συγγνώμη αλλα αυτή είναι η γνώμη μου.Θέλω να πάει στο οακα και να παίξει στα ισα το βάζελο και όχι σαν μια μικρή ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”