Αποτίμηση πρώτου γύρου

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχεις δικιο Φαντομα..
Το μονο που σκεφτηκα διαβαζοντας το ποστ σου, ειναι τι σαλος εχει να γινει εδω μεσα οταν το θεμα παραμονης ή οχι του Σαντος, παραμονες ληξεως του συμβολαιου του, γινει επικαιρο....

Θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια και πυρκαγιες μεγαλες θα μαινονται σε καθε υπολογιστη των μελών του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

υπάρχει μια παρεξήγηση .

όταν ήρθε η διοίκηση πραγματικά είχε ακουστεί η άποψη ότι σε 3 χρονια θα πάμε για πρωτάθλημα. μετά τι τραγική περσινή χρονια που δε βγήκαμε όυεφα το χρονοδιάγραμμα πήγε 1 χρόνο πίσω. αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ.

η επίσημη γραμμή του συλλόγου όπως το έχω καταλάβει εγώ είναι φέτος όυεφα , του χρόνου ο στόχος CL και μετά βλέπουμε για πρωτάθλημα. ο ίδιος ο Santos ανέφερε πριν λίγο καιρό ότι για πρωτάθλημα θέλεις πολλά λεφτά (για να μην πάρο στα σοβαρά και τι συνέντευξη που είπε για 20 εκ euro για να πάρουμε πρωτάθλημα. ας υποθέσω ότι εννοούσε κάτι άλλο τότε)

οποτε η γνώμη μου είναι ότι στους επόμενους 8 μήνες είναι αδύνατο να φτιάξουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Για CL ίσος.

το dogma του santos είναι, κατά τι γνώμη μου πάντα, ότι παίζοντας όυεφα με σωστές κινήσεις θα έχουμε την οικονομική δυνατότηα να φέρουμε κάποιους παίκτες για να βγούμε στο CL και να μπούμε και στους ομίλους. αν αυτό γίνει για 1 με 2 χρονια τότε αυτό θα μας δώσει την οικονομική δυνατότητα να πάρουμε-προσελκύσουμε παίκτες για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα με τους ιδιους ορους με τους ofsp-παο.

το ερώτημα είναι : έχουμε την υπομονή για αυτό το πράγμα? η δίκια μου εκτίμηση είναι ότι αν είχαμε μια διοίκηση που ελέγχει τα πάντα και κύριος τα ΜΜΕ (όπως πχ του ari, του osfp, του παο) και να έχει ένα πλάνο αντιμετώπισης τις διαιτησίας τότε ναι αυτό μπορούσε να γίνει.

με τι διοίκηση που έχουμε τώρα όμως η οποια κατά τι ταπεινή μου γνώμη είναι έρμαιο στις διάθεσης του κάθε ζακόρα, ραπτοπουλου, κτλ κτλ και χωρίς κάποιο πλάνο για τι διαιτησία που να φέρνει ορατά αποτελέσματα αυτό είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να γίνει.τι προτείνω λοιπόν.

προτείνω στη διοίκηση μας, τι καλύτερη διοίκηση που είχαμε τα τελευταία 30 χρονια, να αλλάξει το τροπάριο τις, να βάλει το επικοινωνιακό ως μια από τις πρώτες προτεραιότητες, να επενδύσει στo να στελεχώσει τι ΠΑΕ με άτομα που θέλουν να παίξουν αυτό το ρολο. εκτος από αυτό να δει για πιο λόγο η πολιτική τις στη διαιτησία έχει φέρει τα αποτελέσματα που βλέπουμε τις περισσότερες κυριακές και ίσος να αλλάξει τι πολιτική τις. και να τι διαφοροποιήσει. προσωπικά πιστεύω ότι σε ένα χορό που ο πιο βρώμικος βασιλεύει πρέπει να κανεις και εσύ το ίδιο. αν θέλεις να το παίξεις το καλο παιδί, ο υπεράνω, ο σφυρίζω αδιάφορα, τότε θα βγείς τελευταίος.

PS sorry για το σχετικά off topic αλλιώς άρχισα και αλλιώς κατέληξα το post
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”