Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- fofanaserres
- DaFFy_NaSH
Eρχετε πλαγιος επιθετικός/εξτρεμ (στη θεση που πεζει ο λακης και ο Στεργιος πχ) με 2 ποδια 2 χερια και ξέρει να παίζει μπάλα, αυτά μπορώ να σας πώ ως τώρα...
Αν πάρουμε πανω απο 3 παίχτες θα πέσω μέσα σίγουρα και ας μην έχω ιδέα... Μη τρώτε παπάδες αδέρφια, κανείς δεν ξέρει, κανέναν δεν πιστεύω μέχρι να μου το αποδείξει, τωρα τα αριστεροποδαρος ερχετε κτλ, εχει 50% πιθανότητες να πέσει μέσα, και γώ σας λέω οτι θα έρθει παίχτης που θα παίζει μπροστά απο το κέντρο, εχω 70% να επαληθευτώ αλλά το λέω αυθαίρετα, τεσπα για πλάκα καλά ειναι να λέμε καμια μαλακια να περάσει η ώρα αλλα όχι να προσπαθησουμε να πείσουμε κανεναν οτι είμαστε οι δικτυωμενοι κ ετσι κ αλλιως και ολοι αλλοι ειναι τπτ... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
Αν πάρουμε πανω απο 3 παίχτες θα πέσω μέσα σίγουρα και ας μην έχω ιδέα... Μη τρώτε παπάδες αδέρφια, κανείς δεν ξέρει, κανέναν δεν πιστεύω μέχρι να μου το αποδείξει, τωρα τα αριστεροποδαρος ερχετε κτλ, εχει 50% πιθανότητες να πέσει μέσα, και γώ σας λέω οτι θα έρθει παίχτης που θα παίζει μπροστά απο το κέντρο, εχω 70% να επαληθευτώ αλλά το λέω αυθαίρετα, τεσπα για πλάκα καλά ειναι να λέμε καμια μαλακια να περάσει η ώρα αλλα όχι να προσπαθησουμε να πείσουμε κανεναν οτι είμαστε οι δικτυωμενοι κ ετσι κ αλλιως και ολοι αλλοι ειναι τπτ... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
-
D.A.A.T. έγραψε:Δυστυχως το μοναδικο στοιχειο που δινεις ειναι οτι παιζει αριστερα αλλα γουσταρει να παιζει μπροστα..Διεθνης??απο που??ποια η γκομενα του??Εχει παιξει Ευρωπη???
![]()
![]()
![]()
Τιποτα..μας αφηνεις να υποθετουμε,,και ξερεις οι υποθεσεις θα οδηγησουν στο να διαβασουμε τις επομενες ωρες τα παντα..!!!!
Αδερφέ δίνω κι άλλες πληροφορίες απλά πρέπει να διαβάσεις πιο προσεκτικά .. Πάντως σήμερα μία εφημερίδα κάτι γράφει που ίσως θα μπορέσει να σε βοηθήσει.
Η αληθεια ειναι οτι μας ερχεται ο ντενιλσον στο μυαλο γιατι μενει ελευθερος,εχει προταθει στην Τριπολη αρα και σε ολες τις ,εγαλες ελληνικες ομαδες..Τον εχουμε ξαναπλησιασει.Η ηληκια του ειναι νορμαλ,το ονομα μεγαλο,ενω περσι επαιζε κανονικοτατα στην Παλμειρας..Για να δουμε..Παντως αν δεν ειναι αυτος μαλλον θα ειναι καποιος δανεικος..
αν ειναι αυτος ειναι ονοματαρα με τρομερη ποιοτητα αλλα και αναρχια..αν γινει μελος της ομαδας και εχει ορεξη θα μας χαζεψει,αν οχι θα χαζεψει τον Σαντος.

αν ειναι αυτος ειναι ονοματαρα με τρομερη ποιοτητα αλλα και αναρχια..αν γινει μελος της ομαδας και εχει ορεξη θα μας χαζεψει,αν οχι θα χαζεψει τον Σαντος.

TransferManiac έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Δυστυχως το μοναδικο στοιχειο που δινεις ειναι οτι παιζει αριστερα αλλα γουσταρει να παιζει μπροστα..Διεθνης??απο που??ποια η γκομενα του??Εχει παιξει Ευρωπη???
![]()
![]()
![]()
Τιποτα..μας αφηνεις να υποθετουμε,,και ξερεις οι υποθεσεις θα οδηγησουν στο να διαβασουμε τις επομενες ωρες τα παντα..!!!!
Αδερφέ δίνω κι άλλες πληροφορίες απλά πρέπει να διαβάσεις πιο προσεκτικά .. Πάντως σήμερα μία εφημερίδα κάτι γράφει που ίσως θα μπορέσει να σε βοηθήσει.
Το μόνο που ίσως βγαίνει από το κείμενό σου είναι ότι αγωνίζεται στην Ευρώπη σε δημοφιλή τουριστική περιοχή. Το ΥΓ2 δεν μπορώ να καταλάβω.. Οι εφημερίδες το μόνο που γράφουν σήμερα είναι για Βραζιλιάνο μέσο...
- mistoklas
pou einai o Transfermaniac
ante de tha vgeis na mas peis oti mallon pairnoume ton sorlin?
a re mlks otan ftanei metagrafiki periodos panta oneireuomaste..
isws i mana tou sorlin na einai apo latiniki ameriki kai na einai o latinos pou pairnoume
a re mlks otan ftanei metagrafiki periodos panta oneireuomaste..
isws i mana tou sorlin na einai apo latiniki ameriki kai na einai o latinos pou pairnoume

-