εμείς οι δυο είδαμε διαφορετικό αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο
και ξανατονιζω στο πρωτο ημιχρονο δεν επαιξες καμια μπαλαρα,δεν εκρυψες τη μπαλα απλα το χωριο ηταν τελειως χωριο.....
Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης
Re: ΗΛΙΑΔΗΣ
Nα και κάτι σωστό που ακουσα σήμερα,σήμερα μαζί με τον Αναστασάκο ήταν το καλύτερο δίδυμο του πάγκου μας που έπαιξαν σήμερα!ctsaligo έγραψε:Για όσους έλεγαν για τον Ηλιάδη οτι αξίζει να παίζει σήμερα ο Μπαλάφας τους έδειξε οτι είναι μια κλάση καλύτερος. Ο Μπαλάφας έδειξε το ταλέντο του και φέτος με αυτους τους μέσους που έχουμε στην ομάδα θα μάθει πάρα πολλά.
Επιτέλους πρεπει να σταματήσουν τα κραξίματα.
![]()
![]()
Υ.Γ.Όταν ένα ταλέντο μέσα σε 3 χρόνια έχει αλλάξει 5 προπονητές εσύ οπαδέ του ΠΑΟΚ τι περιμένεις να κατασταλάξει στο μυαλό του ?
Υ.Γ.1) Όλα τα έχετε κρίνει αλλά την κερκίδα που ήταν χάλια στο 2ο ημίχρονο δεν είδα να μιλάει κανείς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guest την Κυρ 07 Δεκ 2008, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Λίγοι ίσως να περίμεναν ότι θα παίξει έτσι η ομάδα. Πρώτη φορά φέτος που ο Λάκης όχι απλά ήταν υποφερτός αλλά ίσως να ήταν ο καλύτερος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, κλασικά η ομάδα πίσω, ο Κωστένογλου να μετράει το κομποσχοίνι του με πιο γρήγορες κινήσεις και με την βοήθεια του Θεού έγινε το 1-1 στην μοναδική ευκαιρία του αστερία. Κατά τα άλλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα για κάθε μονάδα ξεχωριστά γιατί ειπώθηκαν από αρκετούς και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με olivares. Ψηφίζω για MVP κανένα, όχι επειδή δεν κερδίσαμε αλλά για μένα δε ξεχώρισε κάποιος.
Η κερκίδα στο πρώτο ημίχρονο καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα. Δυστυχώς ξυπνούσε μόνο με κάτι ευκαιρίες που είχαμε. Μετά το 65 παρατηρήθηκε για ακόμα μια φορά το γνωστό μουρμουρητό και η γκρίνια που φτάνει μέχρι τα αυτιά των παιχτών και το μόνο που καταφέρνει είναι να ρίχνει την ψυχολογία τους. Είναι πραγματικά ελεεινό αυτό που συμβαίνει.
Υ.Γ. ΠΑΟΚ δεύτερος και με ομάδα ΣΟΒΑΡΗ μετά από χρόνια, ηλιόλουστη μέρα (άσχετα με τον δυνατό αέρα) και απογευματάκι, επικίνδυνος αντίπαλος. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ? ΞΕΚΑΡΦΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αναφέρομαι κυρίως στους Θεσσαλονικείς.
Η κερκίδα στο πρώτο ημίχρονο καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα. Δυστυχώς ξυπνούσε μόνο με κάτι ευκαιρίες που είχαμε. Μετά το 65 παρατηρήθηκε για ακόμα μια φορά το γνωστό μουρμουρητό και η γκρίνια που φτάνει μέχρι τα αυτιά των παιχτών και το μόνο που καταφέρνει είναι να ρίχνει την ψυχολογία τους. Είναι πραγματικά ελεεινό αυτό που συμβαίνει.
Υ.Γ. ΠΑΟΚ δεύτερος και με ομάδα ΣΟΒΑΡΗ μετά από χρόνια, ηλιόλουστη μέρα (άσχετα με τον δυνατό αέρα) και απογευματάκι, επικίνδυνος αντίπαλος. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ? ΞΕΚΑΡΦΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αναφέρομαι κυρίως στους Θεσσαλονικείς.
PAOK_RULEZ έγραψε:Ρε αδερφε psc1998 ανάλογα με τα υλικα που έχεις μαγειρεύεις...
δηλαδη σήμερα πως ήθελες να παίξουμε?και αν μας κανανε 3 αντεπιθέσεις και ήταν στο ημίχρονο 0-3 ?τι θα έλεγες?-εδώ μία φορά βγήκανε σήμερα και τον ρουφήξαμε!φίλε από τον καναπέ όλα είναι εύκολα!και ειδικα εδω μέσα μιλάμε όλοι εκ του ασφαλούς!πετάμε ότι θέλουμε γιατί κανείς δεν θα μας πει τίποτα.αλλά ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΡΥΓΙΑ ΜΑΣ!αλλά ο σωστός προπονητής δουλεύει με πλάνο και όχι κουτουρού...καλός ο τσαμπουκάς αλλα θέλει να παίξεις και μπάλλα!
Ο κυρ 10κατε αν ήταν καλύτερος προπονητής με το μπάτζετ που έχει θα έπρεπε να είχε 30 πόντους.αλλα είναι κάτω απο εμάς !αυτο δεν σου λέει κάτι?Καταρχην δεν ξερω αν δεν ειναι η δουλεια σου η προπονητικη αλλα επειδη η δικη μου ειναι και εχω και παιξει και μπαλα και θεωρω πως ξερω και μπαλα οποτε ασε με να κρινω ετσι τα πραγματα...δεν μ αρεσει ο Σαντος σαν προπονητης την ωρα του παιχνιδιου δεν μ αρεσει ο Μπαγεβιτς μην μπερδευεσαι ομως δεν θα τον κραξω στο γηπεδο δεν θα τον βρισω ουτε θα φωναξω για να δημιουργησω εντυπωσεις......Λες αν και αν και αν με τα αν δεν παιζετε μπαλα ....αν εσυ φιλε μου κανεις το επαγγελμα του οπαδου που παει να φωναξει μονο στο γηπεδο και δεν χαμπαριαζει απο 5 πραγματακια βασικα τοτε δεν φταιω εγω......και κατι αλλο για να μαθαινεις γιατι απ οτι φαινεται εισαι μικρος σε ηλικια το να εχει μεγαλο μπατζετ μια ομαδα δεν λεει πως εχει και παικταραδες.....αφου μιλησες για το βαζελο....αλλα στα τετοια μας οι αλλες οι ομαδες μια γνωμη ειπα για τονΤεν Κατε που ετυχε να δω μερικα παιχνιδια.....
Φιλικα παντα αυτα που γαρφουμε εδω ετσι μην παρεξηγουμαστε...εξαλου γι αυτο ειναι το σαιτ για να βγαζουμε τι αποψεις μας στον αερα!! Δεν απαιτω να συμφωνησει κανεις μ αυτα που λεω.......Αποψη μου....
στιγμη θεωρω τον Τεν Κατε καλυτερο προπονητη που μπανιζει μεσα την ωρα του αγωνα(δεν τον χωνευω ομως).........
δεν θελω να μιλαμε εκτος θεματος ,παντως εχεις αδικο,μ αυτο που λες αν θελεις σε απαντω με προσωπικο μηνυμα......konstantin έγραψε:να σου πω κατι φιλε;ας εδινες χθες στον τεν κατε τον παγκο που ειχαμε σημερα εμειςpsc1998 έγραψε:και να πω και μια γνωμη ασχετη με το θεμα αυτη τη στιγμη θεωρω τον Τεν Κατε καλυτερο προπονητη που μπανιζει μεσα την ωρα του αγωνα(δεν τον χωνευω ομως).........
σβουρας,γεωργιου,μπακαγιοκο,αραμπατζης,αθανασιαδης θα σου ελεγα ποσο μαγκας ειναι ειχε ομως κλειτον ρουκαβινα οικοδομο και και και
παιδιά δεν είπε κανεις ότι παίξαμε μπαλάρα σήμερα. υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι στο πρώτο ημίχρονο δε παίξαμε μπαλάρα κτλ κτλ.
εγώ ξέρω ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να νικάμε τουλάχιστον 4-0 με την ευκαιρία του Αναστασάκου που έγινε goal, με την ευκαιρία του λάκη που μονος σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα μετά από κόρνερ πιάνει ανενόχλητος κεφαλια και αντί να τι πάει ίσια τι πάει στη 4A, με την ευκαιρία του ηλιάδη, και με την ευκαιρία που κανεις μας δε ξέρει αν η μπάλα πέρασε η όχι τι γραμμή. και μιλάμε ότι μετά από αυτές τις ευκαιρίες από το 40 έως το 47 ο αστέρας δεv κατάφερε να βγάλει τι μπάλα έχω από τι περιοχή του.
εγώ λοιπόν αυτό το ημίχρονο το βλέπω σαν ένα πολύ καλο ημίχρονο. τώρα αν κάποιος θέλει να το κάνει ότι είναι μπαλάρα η πολύ καλο η απλός καλο κτλ δε παίζει σημασία .αυτός όμως που θέλει να το μειώσει ότι δηλαδή δεν είναι και κάτι σπουδαίο , δε θα με βρει σύμφωνο. ακόμα και αν αντίπαλος ήταν η tripoli η οποια παρεπιπτόντως πήρε εύκολες ισοπαλίες στο χαριλαου, στο παο του 10kate, και έχασε όπως έχασε από την αεκ
εγώ ξέρω ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να νικάμε τουλάχιστον 4-0 με την ευκαιρία του Αναστασάκου που έγινε goal, με την ευκαιρία του λάκη που μονος σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα μετά από κόρνερ πιάνει ανενόχλητος κεφαλια και αντί να τι πάει ίσια τι πάει στη 4A, με την ευκαιρία του ηλιάδη, και με την ευκαιρία που κανεις μας δε ξέρει αν η μπάλα πέρασε η όχι τι γραμμή. και μιλάμε ότι μετά από αυτές τις ευκαιρίες από το 40 έως το 47 ο αστέρας δεv κατάφερε να βγάλει τι μπάλα έχω από τι περιοχή του.
εγώ λοιπόν αυτό το ημίχρονο το βλέπω σαν ένα πολύ καλο ημίχρονο. τώρα αν κάποιος θέλει να το κάνει ότι είναι μπαλάρα η πολύ καλο η απλός καλο κτλ δε παίζει σημασία .αυτός όμως που θέλει να το μειώσει ότι δηλαδή δεν είναι και κάτι σπουδαίο , δε θα με βρει σύμφωνο. ακόμα και αν αντίπαλος ήταν η tripoli η οποια παρεπιπτόντως πήρε εύκολες ισοπαλίες στο χαριλαου, στο παο του 10kate, και έχασε όπως έχασε από την αεκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 08 Δεκ 2008, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η 8 για μια ακομη φορα αδεια..κ καποιοι στο κυπελλο με τον αρη θα ψαχνουν εισιτηριο..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗPAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Υ.Γ. ΠΑΟΚ δεύτερος και με ομάδα ΣΟΒΑΡΗ μετά από χρόνια, ηλιόλουστη μέρα (άσχετα με τον δυνατό αέρα) και απογευματάκι, επικίνδυνος αντίπαλος. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ? ΞΕΚΑΡΦΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αναφέρομαι κυρίως στους Θεσσαλονικείς.
- steliospaoknikaia
παιδιά τι συζητάτε? ο ten kate ισοπαλία έφερε με το χωριο (όπως το αποκαλείται) πριν 7 μέρες.psc1998 έγραψε:δεν θελω να μιλαμε εκτος θεματος ,παντως εχεις αδικο,μ αυτο που λες αν θελεις σε απαντω με προσωπικο μηνυμα......konstantin έγραψε:να σου πω κατι φιλε;ας εδινες χθες στον τεν κατε τον παγκο που ειχαμε σημερα εμειςpsc1998 έγραψε:και να πω και μια γνωμη ασχετη με το θεμα αυτη τη στιγμη θεωρω τον Τεν Κατε καλυτερο προπονητη που μπανιζει μεσα την ωρα του αγωνα(δεν τον χωνευω ομως).........
σβουρας,γεωργιου,μπακαγιοκο,αραμπατζης,αθανασιαδης θα σου ελεγα ποσο μαγκας ειναι ειχε ομως κλειτον ρουκαβινα οικοδομο και και και
Ατυχια και Αδυναμια....
Η ομαδα μπορουσε περισσοτερα, αξιζε σιγουρα περισσοτερα, αλλα παρελειψε να κλειδωσει το ματς στο πρωτο ημιχρονο και ηταν απων στο δευτερο, ως το γκολ του αστερα, ψαχνοντας απο κει και περα το γκολ της νικης που δεν ηρθε ποτέ.
Δε με χαλασε τοσο η ισοπαλια, οσο ο τροπος που προηλθε και το γεγονος οτι ναι μεν ειμαστε δευτεροι ακομη, αλλα ο γαυρος ξεφυγε με 6 ποντους. Χωρις να εννοω οτι παω για πρωταθλημα και τετοια.
Δε θελω να ξεχωρισω κανενα παικτη, ολοι ηταν οπως τους ειδαμε...
Η ομαδα μπορουσε περισσοτερα, αξιζε σιγουρα περισσοτερα, αλλα παρελειψε να κλειδωσει το ματς στο πρωτο ημιχρονο και ηταν απων στο δευτερο, ως το γκολ του αστερα, ψαχνοντας απο κει και περα το γκολ της νικης που δεν ηρθε ποτέ.
Δε με χαλασε τοσο η ισοπαλια, οσο ο τροπος που προηλθε και το γεγονος οτι ναι μεν ειμαστε δευτεροι ακομη, αλλα ο γαυρος ξεφυγε με 6 ποντους. Χωρις να εννοω οτι παω για πρωταθλημα και τετοια.
Δε θελω να ξεχωρισω κανενα παικτη, ολοι ηταν οπως τους ειδαμε...
- enaenaenamail.
Ρε συ μην ξανανοιξεις το τοπικ!Steenage έγραψε:Αυτα δεν γινονται ρε φουστη ...
Το 3-0 στο πρωτο ημιχρονο το ανετο ελειξε 1-1
Ειμαι μες στα νευρα τωρα φευγω και θα ξαναμπω οταν ηρεμησω ...
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εισαι γκαντέμης !
Εαν δεν κανω λάθος εσύ ειχες ανοιξει το τοπικ του αγωνα ΠΑΟΚ-χωρίο !
Κι ομως ο Σαντος φταει(για μενα) ,10 κορνερ κερδισες στο πρωτο ημιχρονο ποιος θα απειλησει ενα φορ εχεις μεσα περιμενεις να σου κανει κεφαλια γκολ ο Λακης η ο σεντερ μπακ????? Εγω φταιω που δεν επαιζε ενα ακομα φορ με μια ομαδα που ειναι στις τελευταιες θεσεις της βαθμολογιας μεσα στην Τουμπα?????PAOK_RULEZ έγραψε:ρε φίλε psc1998 φταίει ο Σάντος που τον άφησαν τον τσέζαρεκ ακάλυπτο στην αντεπίθεση ο Μαλεζάς και ο Αντόνιο? ή φταίει που δεν έκανε καλή κεφαλιά ο Αναστασάκος στο 93?ή που δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σουτ της προκοπής στο 2ο ημίχρονο?ή που βγαίνει μόνος του ο Ηλιάδης και δεν κάνει το σουτ με την μία?
Αν ειναι δικο μου το φταιξιμο να ζητησω συγνωμη απο το λαο του ΠΑΟΚ.....τι λετε ρεεεεεε θα μας τρελανετε???????Τρωτε κατι κολληματα με προσωπα λες και ειναι θεοι και αλανθαστοι......ποιος φταει που βγαινει ο Ηλιαδης τετ α τετ και δεν ξερει να προστατευσει τη μπαλα με το σωμα(τι μαθαινουν στην προπονηση??????)αυτα ειναι τα βασικα.....δεν τα μαθαινουν στην προπονηση ??????????Στο γκολ φταινε τα αμυντικα χαφ και ο Μπαλαφας που δεν μαρκαρει.....αλλα βλεπετε το τελειωμα....εμαθε ο προπονητης τον κυριο Μπαλαφα πως πρεπει ν αναπτυσεται η ομαδα???? η τον βαζει στην προπονηση να κανει γιομα και καμιναδες και να γυρνα τη μπαλα πισω στους αμυντικους γιατι δεν εχει το θασσος να δει αντιπαλα καρε,εμαθε στον Ηλιαδη να μην ειναι τσαπατσουλης και να εχει καθαρο μιαλο μεσα στο γηπεδο??????2 χρονια τον εχει......καθε μερα προπονηση κανουν......τι διαολο κοπανα κανουν απο τις προπονησεις??????Εκει φαινεται ο προπονητης......αν ειμαι επιθετικος πολυ συγνωμη αλλα τοσα χρονια σεντερ φορ επαιζα ......Καλο βραδυ ......
- PAOK_NORTH_ARMY
Για να μη πω και με Ξάνθη...paokovia έγραψε:Ίσως θα πρέπει η ΠΑΕ να δώσει τα εισιτήρια του κυπέλου πακέτο με εισιτήριο για τον ΟΦΗ....ή μάλλον όποιος πάρει με τον ΟΦΗ να έχει προτεραιότητα για το κύπελο...gagas έγραψε:η 8 για μια ακομη φορα αδεια..κ καποιοι στο κυπελλο με τον αρη θα ψαχνουν εισιτηριο..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗPAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Υ.Γ. ΠΑΟΚ δεύτερος και με ομάδα ΣΟΒΑΡΗ μετά από χρόνια, ηλιόλουστη μέρα (άσχετα με τον δυνατό αέρα) και απογευματάκι, επικίνδυνος αντίπαλος. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ? ΞΕΚΑΡΦΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αναφέρομαι κυρίως στους Θεσσαλονικείς.