Παράπονα για το Paokmania
- PAOK_NORTH_ARMY
ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΑΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ... 100% ΑΚΥΡΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ADMINS ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Η ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, Η ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΕΝ ΘΕΡΜΩ.
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝΕ ΚΤΛ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ PAOKMANIA ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΕΔΩ.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ. ΝΙΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ".
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝΕ ΚΤΛ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ PAOKMANIA ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΕΔΩ.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ. ΝΙΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ".
Thx, Admin Team
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΑΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ... 100% ΑΚΥΡΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ADMINS ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Η ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, Η ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΕΝ ΘΕΡΜΩ.
Thx, Admin Team
+10000000

kos έγραψε:free4 έγραψε:Εάν δεν υπήρχαν τα άτομα σαν το Μηχανικό και σαν τον Στάλλιον, όλοι μας π@π@ρια θα λέγαμε τώρα..
Αντί να λέμε ευχαριστώ στα παιδιά που μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μιλάμε 10 χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα, τους θάβουμε επειδή τόλμησαν να πουν κάτι, που συμφωνώ, δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο όσων ασχολούνται με το σάιτ..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..
εαν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που μπαινουν και γραφουν στο paokmania ο stallion και ο μηχανικος θα το ειχαν κλεισει το σιτε φιλε μου free.
Με υποθέσεις όμως δεν κερδίζεις τίποτα φίλε Κος. Κι εγώ, ΕΑΝ βρισκόμουν στη θέση τους, δε θα αισθανόμουν άνετος, άλλα είπαμε, τους ευγνωμονούμε και από τη στιγμή που παραδέχτηκαν το ατόπημα τους, καλό είναι το θέμα να κλείσει άμεσα και μάλιστα να κλειδωθεί, γιατί δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυσης το θέμα.
Τέλος είπαμε, επικεντρωνόμαστε στα διπλά σε Παλέ και Καραισκάκη..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Μην μπαίνετε σε τέτοιες λογικές .. αν δεν υπήρχε αυτός ή ο άλλος .. το site ήμαστε όλοι μας και ο καθένας κάνει ότι μπορεί γι' αυτό.
Όλα μαζί και όλοι μαζί έχουμε φτάσει το site εδώ που είναι .. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και ότι λέμε το λέμε με βάση αυτό.
Κάποιοι διαφωνούν κάποιοι συμφωνούν .. Εδώ στον ίδιο αγώνα ο ένας βάζει στον Ίβιτς 3 και ο άλλος 8 (με άριστα το 10) .. Βλέπουμε μία περίπτωση οφσάιντ και ο ένας λέει είναι και ο άλλος δεν είναι .. Θα συμφωνήσουμε σε τέτοια θέματα που είναι πολύ πιο πολύπλοκα;
Οπαδοί ήμαστε και όχι κάτι άλλο .. όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας και μόνον αυτό.
Όλα μαζί και όλοι μαζί έχουμε φτάσει το site εδώ που είναι .. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και ότι λέμε το λέμε με βάση αυτό.
Κάποιοι διαφωνούν κάποιοι συμφωνούν .. Εδώ στον ίδιο αγώνα ο ένας βάζει στον Ίβιτς 3 και ο άλλος 8 (με άριστα το 10) .. Βλέπουμε μία περίπτωση οφσάιντ και ο ένας λέει είναι και ο άλλος δεν είναι .. Θα συμφωνήσουμε σε τέτοια θέματα που είναι πολύ πιο πολύπλοκα;
Οπαδοί ήμαστε και όχι κάτι άλλο .. όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας και μόνον αυτό.
το site ειναι....
τολμω να πω υπεροχο εστω κι αν ειναι μαλλον υπερβολικο....
προσωπικη εμπειρια καταθετω την οποια νομιζω αισθανεστε οι περισσοτεροι με τον ιδιο τροπο...
αν δεν μπω στο site για κανα 2ημερο... κατι δεν παει καλα...
ειστε τα φιλαρακια μου και δεν ξερω προσωπικα κανεναν.
ουτε ειμαι κανα παιδακι. over 40 ειμαι και εχω να νοιωσω ετσι απο τον στρατο....
να "ανοιξω" δηλαδη σε μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων.
αυτο ειναι μαγικο...
μου εχουν κλειδωσει Topic.
μου μιλησαν αγενως και αδικαιολογητα κατα την γνωμη μου και μαλιστα ατομα που δεν με πεισανε οτι εχουν την πνευματικη δυνατοτητα να το κανουν στον τρισδιαστατο κοσμο...
αλλα ακομα κι ετσι μου λοιπουν ολοι...
γιατι και αυτοι που μου φαινετε οτι δεν κολλανε,εχουν τις καλες τους στιγμες....
και αυτες ειναι πολυτιμες...
απο την αλλη καποιες φορες εχω νιωσει,σαν τον αδερφο manolis4 την ταση να εξαφανιστω...
παροδικο ειναι μανωλη....
σε θελω κοντα....
πρεπει να δουμε το θεμα ηρεμα...
γυρισε και μενα το στομαχι μου σημερα.
εγραψα για αλεπου και αλεπουδακια και εφυγα...
χαιρομαι που εφερε πανικο το αρθρο...
το σημερινο θα κανει την παρεα καλυτερη.
ενηλικιωση λεγεται αυτο...
οι εξηγησεις μπορει να φαινονται σε καποιους λιγες αλλα προτεινω να τις αποδεχτουμε ολοι ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...
και σ'αυτη τη δυσκολη στιγμη βρισκω την καταλληλη ευκαιρια να ευχαριστισω τα παιδια που ειχαν την ιδεα να κανουν το site
και να κανουν ετσι το πρωτο μονο αλλα τοσο σημαντικο βημα
για να χτιστει αυτη η πολυχρωμη αν και ασπρομαυρη παρεα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
προσωπικη εμπειρια καταθετω την οποια νομιζω αισθανεστε οι περισσοτεροι με τον ιδιο τροπο...
ουτε ειμαι κανα παιδακι. over 40 ειμαι και εχω να νοιωσω ετσι απο τον στρατο....
αυτο ειναι μαγικο...
μου μιλησαν αγενως και αδικαιολογητα κατα την γνωμη μου και μαλιστα ατομα που δεν με πεισανε οτι εχουν την πνευματικη δυνατοτητα να το κανουν στον τρισδιαστατο κοσμο...
γιατι και αυτοι που μου φαινετε οτι δεν κολλανε,εχουν τις καλες τους στιγμες....
απο την αλλη καποιες φορες εχω νιωσει,σαν τον αδερφο manolis4 την ταση να εξαφανιστω...
σε θελω κοντα....
οι εξηγησεις μπορει να φαινονται σε καποιους λιγες αλλα προτεινω να τις αποδεχτουμε ολοι ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...
και σ'αυτη τη δυσκολη στιγμη βρισκω την καταλληλη ευκαιρια να ευχαριστισω τα παιδια που ειχαν την ιδεα να κανουν το site
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
Hideguti έγραψε:Eιρηνη ημιν.
Προσωπικα δεν διαφωνω επι της ουσιας με το αρθρο του Μηχανικου, το οποιο πολυ απλα λεει οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να κατεβει με ΟΛΑ τα διαθεσιμα οπλα του. Το θεμα ομως οταν γραφεις για θεματα που κανουν "τζιζ" ειναι να λαβεις υποψην σου ΚΑΙ πως θα τα παρουσιοσεις, με αλλα λογια τι πολιτικη θα ακολουθησεις στην εκθεση της αποψης σου.
Με βαση λοιπον τα παραπανω θεωρω οτι τιποτα δεν θα ειχε συμβει αν ανοιγε απλα καποιο τοπικ ο Μηχανικος και εξεφραζε την αποψη του εκει και οχι στο κεντρικο αρθρο. Απο τα λαθη μας ομως μαθαινουμε ολοι και αυτος ειναι ο μονος τροπος για να παμε μπροστα.
Απο κει και περα δεν ξερω τι συνεβη με τις διαγραφες. Αν υπαρχουν ατομα που μπινελικοναν χωρις επιχειρηματα (παρεμπιπτοντως ο Μηχανικος εγραψε με επιχειρηματα) τοτε καλως διεγραφησαν. Αν παλι εγινε αλλοιως τοτε κριμα.Χρειαζεται βεβαια επειγοντως ενα αρθρο των Αντμιν για να δωσουν τις σχετικες εξηγησεις.
Δεν θεωρω οτι υπαρχει ανθρωπος στον ΠΑΟΚ που να μην θελει την νικη εναντιον της ομαδας που μας εχει στερησει τιτλους. Αυτο ας το εχουμε ολοι στο μυαλο μας και ας μην γραφονται λαικισμοι περι Δουρειων Ιππων.
Δυστυχως ομως ισχυει το "Η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει μονο να ειναι καλη , αλλα και να φαινεται". Ως εκ τουτου οι Αντμιν του site θα πρεπει ισως να ειναι προσεκτικοτεροι στο μελλον στο πως θα χειριστουν και πως θα προβαλλουν παρομοιες καυτες πατατες που αφορουν τον ΠΑΟΚ.
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!
Εχεις δικιο αδερφε, και εγω εγραψα για Δουρειους ιππους, μεσα στο γενικο χαμο, θολωσα. Προσωπικα ζηταω συγνωμη απο τους αντμιν για το σχολιο αυτο.
Γεια σου ρε Σάββα .. πολύ ωραία τα είπες ..
Προσωπικά παιδιά δεν ξέρω αλλά γούσταρα μέσα στον γενικό χαμό .. κάθησα και απόλαυσα όλα τα Παόκια να σολάρουν .. άλλοι να χώνουν, άλλοι να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση, άλλοι να βαράνε κουτουλίδια την οθόνη του υπολογιστή και τόσα άλλα που σίγουρα κάναμε όλοι μας!
Είμαστε τρελοί και Παοκτσήδες φυσικά και ενόψει του μεγάλου αυτού ματς η ενέργεια που συσσωρεύεται συστηματικά πρέπει κάπου να ξεσπάσει ..
Αφού δεν θα ήμαστε στο γήπεδο να ξεδώσουμε εκεί, ξεσπάσαμε με αφορμή το κεντρικό άρθρο και για κάποιες ώρες έγινε π@τανίλα ..
ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο!!
Προσωπικά παιδιά δεν ξέρω αλλά γούσταρα μέσα στον γενικό χαμό .. κάθησα και απόλαυσα όλα τα Παόκια να σολάρουν .. άλλοι να χώνουν, άλλοι να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση, άλλοι να βαράνε κουτουλίδια την οθόνη του υπολογιστή και τόσα άλλα που σίγουρα κάναμε όλοι μας!
Είμαστε τρελοί και Παοκτσήδες φυσικά και ενόψει του μεγάλου αυτού ματς η ενέργεια που συσσωρεύεται συστηματικά πρέπει κάπου να ξεσπάσει ..
Αφού δεν θα ήμαστε στο γήπεδο να ξεδώσουμε εκεί, ξεσπάσαμε με αφορμή το κεντρικό άρθρο και για κάποιες ώρες έγινε π@τανίλα ..
ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο!!
savvas53 έγραψε:το site ειναι....
αυτο ειναι μαγικο...
σε θελω κοντα....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
Τώρα που άρχισε και το δικό μου αίμα να "κρυώνει", συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα του αδερφού savvas53 και καλώ όλα τα υπόλοιπα αδέρφια σε αυτοσυγκράτηση. Ας ξανασκεφτούμε όλοι (mods, admins, μέλη) τι γράψαμε και πως το γράψαμε κι ας ηρεμήσουμε.
Από το Μηχανικό ζητω απλά να διευκρινίσει με έντονα γράμματα πως το άρθρο εκφράζει μονο τον ίδιο.
Ο ΠΑΟΚ μας ΠAΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ
- steliospaoknikaia
Τώρα που ηρεμίσαμε όλοι πιστεύω είναι η κατάληλη στιγμή να βγεί και ο μηχανικός σε αυτό το topic για μια συζήτηση. Δεν είναι σωστό να μην βγει να ανταλάξουμε ορισμένες απόψεις ήρεμα και πολιτισμένα. Και γιατί όχι να υπερασπιστεί την γνώμη του και αν έχει τα επιχειρήματα ίσως και να πείσει κάποιους από μας που τον κράξαμε.
Αυτά και περιμένω για να τελειώνει εδώ το θέμα.
Υ.Γ. Μέγα ατόπημα οι απειλές για άμεσες διαγραφές!!!
Αυτά και περιμένω για να τελειώνει εδώ το θέμα.
Υ.Γ. Μέγα ατόπημα οι απειλές για άμεσες διαγραφές!!!