Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...
...η διαιτησία στο ματσάκι με την κλαψιάρα44 πέρασε στην ιστορία, ώς μία ακόμα σφαγή...και όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφέρει τον νέο τρόπο χειρουργίου...όχι με το βαμβάκι, ...αλλά με το λέιζερ...χωρίς να αφήσει ίχνη ΠΟΥΘΕΝΑ..... η κλαψιάρα44 στην υπόθεση της 50-50 διαιτησίας θα έπρεπε να έπαιζε με 10 από το 20, όταν το κομπλεξικό παιχτάκι ονόματο καφές χτύπησε ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ a la vitolo χτύπημα τον Λάκη......
το καράτε και άλλες πολλές πολεμικές τέχνες αναβίωσαν εχθές στο ΟΑΚΑ .... ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΡΑΓΚΜΠΙ ΠΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...καληνύχτα οπαδέ, καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο του ΠΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ......
το καράτε και άλλες πολλές πολεμικές τέχνες αναβίωσαν εχθές στο ΟΑΚΑ .... ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΡΑΓΚΜΠΙ ΠΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...καληνύχτα οπαδέ, καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο του ΠΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ......
Re: Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...
Όταν θα φτιάξουμε τέτοιου επιπέδου ομάδα, όπου ακόμα και με σφαγιαστική διαιτησία ο εκάστοτε Ιβιτς, θα μπορεί να βάλει την μπάλα στο πλεκτό, και θα μπορεί να συγκρατεί τα νεύρα του , όταν στην προηγούμενη φάση έχει αδικηθεί η ομάδα μας για ακόμα ένα σφύριγμα, τότε θα μπορούμε να πετυχαίνουμε το απίστευτο…μέχρι τότε, οι αφορισμοί για την διαιτησία (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ) πρέπει να συγκεράζονται με αυτοκρική…..
- Athanasiadhs
Πολύ σωστός φίλε..Και μαζί με την διοίκηση μας καλούμαστε να υλοποιήσουμε αυτό το τεράστιο όραμα..
Είμαι μαζί σου 1000% μια ερώτηση όμως:
Μήπως ακόμα και η Barcelona να έρθει να παίξει στο γαυραισκάκη, με ελληνικές συνθήκες δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως;
Θέλω να πω, μήπως οι σφαγές απλά είναι ακόμα πιο εξώφθαλμες και δεν έρθουν ούτε τότε οι πολυπόθητοι τίτλοι ως επιβράβευση των προσπαθειών μας;
Σίγουρα θα τους ξεσκεπάζουμε πιο εύκολα, αλλά αυτό μήπως δεν το κάναμε και χθες;Για όσους λένε ότι αν έβαζε ο Ivic το γκολ θα περνούσαμε, ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο Κουκουλάκης με δύο πέναλτι ή οτιδήποτε άλλο δεν θα ανέτρεπε και αυτή την εξέλιξη;
Ίσως οδηγούμαστε σε φαύλους κύκλους, αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι και πιο αρνητικά ή ρεαλιστικά(εξαρτάται πως το βλέπει κανείς)..
Είμαι μαζί σου 1000% μια ερώτηση όμως:
Μήπως ακόμα και η Barcelona να έρθει να παίξει στο γαυραισκάκη, με ελληνικές συνθήκες δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως;
Θέλω να πω, μήπως οι σφαγές απλά είναι ακόμα πιο εξώφθαλμες και δεν έρθουν ούτε τότε οι πολυπόθητοι τίτλοι ως επιβράβευση των προσπαθειών μας;
Σίγουρα θα τους ξεσκεπάζουμε πιο εύκολα, αλλά αυτό μήπως δεν το κάναμε και χθες;Για όσους λένε ότι αν έβαζε ο Ivic το γκολ θα περνούσαμε, ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο Κουκουλάκης με δύο πέναλτι ή οτιδήποτε άλλο δεν θα ανέτρεπε και αυτή την εξέλιξη;
Ίσως οδηγούμαστε σε φαύλους κύκλους, αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι και πιο αρνητικά ή ρεαλιστικά(εξαρτάται πως το βλέπει κανείς)..

Ποτέ μια ομάδα δεν μπορεί να τα βάλει με τον ΑΡΧΟΝΤΑ του αγώνα όσο μεγάλη και αν είναι. Απλά και αξιωματικά.
11 Μαραντόνα να έχεις στο γήπεδο θα βρεί τον τρόπο του να σφυρίξει αυτό που θέλει ο διαιτητής και να το περάσει κιόλας χωρίς να φανεί.
11 Μαραντόνα να έχεις στο γήπεδο θα βρεί τον τρόπο του να σφυρίξει αυτό που θέλει ο διαιτητής και να το περάσει κιόλας χωρίς να φανεί.
Αυτο που λεει ο gash ειναι αληθεια, οτι κ να γινει δεν μπορουμε να φτιαξουμε ομαδα που να κερδιζει κ τους διαιτητες. Μπορουμε να φτιαξουμε ομαδα που να παιζει καλη μπαλα αλλα για να κερδισεις το κατεστημενο η θα πρεπει να το διαλυσεις η να φτιαξεις δικο σου.
συμφωνώ με gash
ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δε θα μπορέσεις να κερδίσεις τα κοράκια, αν έχουν αποστολή εναντίον σου...
στο ελλαδιστάν η λαμογιά, η λάσπη και η ψευτιά κάνει κουμάντο..
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
εχθές φάνηκε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα σε αυτήν τν σούπερ ΚΛΙΚΑ
και όλα αυτά γιατί περνάνε στο φλου σφαγές σαν τη χθεσινή... γιατί μύτη δεν ανοίγει... γιατί δεν ακουγόμαστε κάτω...
γνώμη μου είναι πως όλα αλλάζουν με δυναμική αντίδραση. πες ότι τους κερδίζεις την κυριακή 5-0... τί έγινε?? στο σημαντικό ματς του χρόνου πάλι σφαγή θα έχεις...
ζαγόρ.... κλώτσα κάνα γραφείο ή καμιά πόρτα κάτω στη χαβούζα... να τη σακουλευτούν λίγο..
ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δε θα μπορέσεις να κερδίσεις τα κοράκια, αν έχουν αποστολή εναντίον σου...
στο ελλαδιστάν η λαμογιά, η λάσπη και η ψευτιά κάνει κουμάντο..
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
εχθές φάνηκε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα σε αυτήν τν σούπερ ΚΛΙΚΑ
και όλα αυτά γιατί περνάνε στο φλου σφαγές σαν τη χθεσινή... γιατί μύτη δεν ανοίγει... γιατί δεν ακουγόμαστε κάτω...
γνώμη μου είναι πως όλα αλλάζουν με δυναμική αντίδραση. πες ότι τους κερδίζεις την κυριακή 5-0... τί έγινε?? στο σημαντικό ματς του χρόνου πάλι σφαγή θα έχεις...
ζαγόρ.... κλώτσα κάνα γραφείο ή καμιά πόρτα κάτω στη χαβούζα... να τη σακουλευτούν λίγο..
αρα αυτο το τοπικ ειναι ανοιπαρκτοgash04 έγραψε:Ποτέ μια ομάδα δεν μπορεί να τα βάλει με τον ΑΡΧΟΝΤΑ του αγώνα όσο μεγάλη και αν είναι. Απλά και αξιωματικά.
Οταν φτασει ενας διατητης να με παιζει, εστω περιπου, 50-50% με τον γαυρο, τοτε -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ- θα μιλησω για τα λαθη των δικων μου παιχτων και του προπονητη!
Και δεν εχω την απαιτηση να βαζουν ολες τις ευκαιριες γκολ, να μην εκνευριζονται σαν ανθρωποι, να μην κανουν λαθη και να παιζουν στο 200% των δυνατοτητων τους επειδη υπαρχει καποιος που ευνοει σκανδαλωδως την αντιπαλη ομαδα!
Οπως γραψανε και πολλοι πριν απο μενα, ομαδα που κερδιζει τους διαιτητες δεν υπαρχει. Και ακομα κι αν γινουν απιθανα πραγματα και με τεραστια τυχη μπορεσει μια φορα, τις αλλες 9 θα χασει πανηγυρικα...
Και δεν εχω την απαιτηση να βαζουν ολες τις ευκαιριες γκολ, να μην εκνευριζονται σαν ανθρωποι, να μην κανουν λαθη και να παιζουν στο 200% των δυνατοτητων τους επειδη υπαρχει καποιος που ευνοει σκανδαλωδως την αντιπαλη ομαδα!
Οπως γραψανε και πολλοι πριν απο μενα, ομαδα που κερδιζει τους διαιτητες δεν υπαρχει. Και ακομα κι αν γινουν απιθανα πραγματα και με τεραστια τυχη μπορεσει μια φορα, τις αλλες 9 θα χασει πανηγυρικα...
- sidpanos
greekleague 2009-2010
Γιατί δεν δημιουργείται μια λιγκ με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων ομάδων,στις οποίες να μην συμμετέχει ο ολυμπι-λαγός?
Αλλαγή ονόματος στην λιγκ γιατί υπάρχει καταστατικό,και μη συμμετοχή του διορισμένου πρωταθλητή?
Αλλαγή ονόματος στην λιγκ γιατί υπάρχει καταστατικό,και μη συμμετοχή του διορισμένου πρωταθλητή?
Re: greekleague 2009-2010
Μάλλον γιατί οι άλλες ομάδες προσκυνάνε μπας και τσιμπήσουν κανά κοκαλάκι.
Αργότερα καταδικάζουν τα δρώμενα με την σειρά τους...
Αργότερα καταδικάζουν τα δρώμενα με την σειρά τους...