Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ.
Ειμαι εξαλλος!!!!
Δε μπορω να βρω λεξεις να χαρακτηρισουν τα συναισθηματα μου αυτη τη στιγμη. Χρειαστηκα πανω απο 5 ωρες για να χωνεψω αυτα που ειδα!!! Πρωτη μου φορα μετα απο εναν αγωνα του ΠΑΟΚ, κλειδωθηκα μονος μου σε ενα δωματιο και σκεφτομουν για 5 ολοκληρες ωρες!!! Περναν τοσα πολλα απο το κουφιο μυαλο μου...
Δε ξερω τι να πω!!!
Καλυτερα τιποτε!!!
Να ειστε καλα αδελφια!!!
Δε μπορω να βρω λεξεις να χαρακτηρισουν τα συναισθηματα μου αυτη τη στιγμη. Χρειαστηκα πανω απο 5 ωρες για να χωνεψω αυτα που ειδα!!! Πρωτη μου φορα μετα απο εναν αγωνα του ΠΑΟΚ, κλειδωθηκα μονος μου σε ενα δωματιο και σκεφτομουν για 5 ολοκληρες ωρες!!! Περναν τοσα πολλα απο το κουφιο μυαλο μου...
Δε ξερω τι να πω!!!
Καλυτερα τιποτε!!!
Να ειστε καλα αδελφια!!!
kostask4 έγραψε:Ρε μαγκες για μενα το πεναλτυ δεν ειναι και ουτε οφσαιτ υπαρχει. Αλλα πρεπει να δωσουμε το ελαφρυντικο τουλαχιστον στο κορακι γιατι και οι 2 ειναι παρα πολυ δυσκολες φασεις. Μην τα παραλεμε. Εδω, μετα απο 10 επαναληψεις του βιντεο και τοσα ατομα δεν μπορουμε να αποφασισουμε αν ήταν ή οχι. Δικιο ειχε ενας φιλος απο πανω. Μικραινουμε τον ΠΑΟΚ ετσι. Δεν μπορουμε να βγαζουμε ανακοινωσεις οταν δεν αδικηθηκαμε καταφορα και οφθαλμοφανεστατα. Δεν αρμοζει σε μας και την ιστορια μας. Συμφωνω να εξαιρεθει απο τα παιχνιδια μας ο συγκεκριμενος διαιτητης. Και να μην ξεχναμε οτι και ο Βερον επρεπε να παρει κοκκινη. Τεσπα, το παιχνιδι τελειωσε και η ιστορια εγραψε 1-1. Εμεις βρισκουμε το δρομο μας.
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ, ΘΑ ΡΘΕΙ.
Αποκλείεται να πήγες στο μάτς γιατί δεν θα έλεγες ίδια πράγματα.
Δυστυχώς δεν σας ΕΚΑΤΣΕ Η ΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ...
Αλλά αυτή είναι η αξία μας. Τόσο μετράμε στο παρασκήνιο.... Να σε σφάζει και το τίποτα και ο ανύπαρκτος... ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Πάλι καλά που κάναμε ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, τον γιό του ξέρετε ποιού....
Κι αυτος ειναι ενα μερος του παζλ αδελφε μου Πανιλεε...
Ζουμε σε πονηρους χρονους και παραγνωρισαμε τα σημεια των καιρων!!! Υπαρχουν τοσα πραγματα που δε ξερουμε...
Θα τα πουμε αυριο καλυτερα, παιδια. Σε τετοιες στιγμες εξαψης η γλωσσα ή μαλλον τα δαχτυλα, ειναι γρηγοροτερα απο το νου και οδηγουν σε ακραιες καταστασεις.
Η τωρινη κατασταση απαιτει ψυχραιμια και καθαρο μυαλο ομως, τα οποια δεν εχω για την ωρα.
Ζουμε σε πονηρους χρονους και παραγνωρισαμε τα σημεια των καιρων!!! Υπαρχουν τοσα πραγματα που δε ξερουμε...
Θα τα πουμε αυριο καλυτερα, παιδια. Σε τετοιες στιγμες εξαψης η γλωσσα ή μαλλον τα δαχτυλα, ειναι γρηγοροτερα απο το νου και οδηγουν σε ακραιες καταστασεις.
Η τωρινη κατασταση απαιτει ψυχραιμια και καθαρο μυαλο ομως, τα οποια δεν εχω για την ωρα.
- thanasisp04
παλιογριες τοσα χρονια ελεγα να μη πεσετε αλλα φετος μετα απο τοσο κομπλεξ που βγαλατε και τοσο φανατισμο εναντιον μας ανυπαρκτοι σας ευχομαι καλο κατηφορο.
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ
με εμας θα δωσετε τον αγωνα της χρονιας
μια ομαδα να μεινει στην πολη Α' εθνικη ολες οι αλλες το μπουλο. ξεφτιλες
για ολα τα υπολοιπα με εχουν καλυψει τα αδερφια
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ
με εμας θα δωσετε τον αγωνα της χρονιας
μια ομαδα να μεινει στην πολη Α' εθνικη ολες οι αλλες το μπουλο. ξεφτιλες
για ολα τα υπολοιπα με εχουν καλυψει τα αδερφια
- thanasisp04
thanasisp04 έγραψε:να συνεχισω λοιπον...
παπασταματη ευχομαι ολες οι ευχες που σου εστειλε σημερα ο κροτιδας να σε πιασουν λακοκ@ριο.
@$#@@#&^%(*&@!$#@*@ κωλογριεεεεεεεεεες που ναι το πανο???
κατσαμπη κριμα το ψωμι που εφαγες σε εμας ουτε τελικο διηπειρωτικου να επαιζες.
με παρασερνεις γιατρε, φτανει ως εδω.
ΞΕΡΕΙ Ο ΑΤΑΝΑΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΚ ΟΚ !!!
http://paoknotios.forumup.gr/index.php? ... c65a4e6607

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KROTIDAS την Δευ 03 Νοέμ 2008, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasisp04
Μιας και περασαν αρκετες ωρες και ηρεμησα να πω και εγω την γνωμη μου.το πεναλτι ειτε το κανει ο κοντρερας ειτε το παιρνει η γρια ειναι.απο εκει και περα το οφ σαιντ για μενα δεν ειναι γιατι και μια αμφιβολια να υπαρχει που δεν υπαρχει νομιζω ειναι υπερ του επιτιθεμενου αλλα για μενα δεν υπαρχει αμφιβολια. δλδ και 5 ποντους να ειναι το ποδι του μπροστα και να μην φαινεται απο την τιβι που στο διαολο το ειδε το κονταρι???αρα πιστευω οτι ηθελε να το ακυρωσει.ο παπακατι φανηκε πως ηθελε να μας παιξει απο το πρωτο φαουλ του βερον που αμεσως του δινει κιτρινη ενω συνηθως στα πρωτα φαουλ που δεν βγαζουν ματια δινεις μια δευτερη ευκαιρια στον παιχτη.αυτος δεν εδωσε ενω αμεσω μετα σε φαουλ υπερ μας σε χτυπημα στον δαρλα νομιζω στο στηθος δεν δινει τιποτα. Απο εκει και περα μετα το 25 ηπυρχε μια ομαδα στο γηπεδο και αν ο λακης δεν ειχε τραυματισει τον μουσλιμοβιτς θα ημασταν νικητες. αντιδρασαμε καλα μετα το 1-0 αν και αργησαμε λιγακι περασαν 20 λεπτα για να γινει αυτο. Ειδα δηλωσεις μουσλιμοβιτς και ο ανθρωπος ηταν σε κακη ψυχολογια.δεν ειπε αυτα εχει το ποδοσφαιρο ειχε τα @ρχιδι@ να πει εγω φταιω. μην μασας.παμε γερα με τον νιονιο ελπιζω σε sold out.
-
με αφορμη τα λεγομενα μου για το ματς με την γρια οτι θα χασουμε εχω να πω τα εξης:
1.χαιρομαι πρωτα απο ολα που επεσα εξω στις προλεψεις μου οσον αφορα το αποτελεσμα,αλλα επεσα μεσα οσον αφορα για το παθος που θα εβγαζαν οι γριες και το κομπλεξ τους απεναντι μας και την εχθρικη διαιτησια του παπασταματη...
2.συγγνωμη δεν προκειται να ζητησω απο κανενα ουτε θα απολογηθω,εξεφρασα μια αποψη με βαση την εικονα που εδειχνε η ομαδα μας τα τελευταια δεκα χρονια στην εδρα της γριας..αν μερικοι το εκλαμβανουν σαν κομπλεξ και οτι ειμαι αντιπαοκτσης προβλημα τους,οταν η ομαδα ειναι καλη και αξιζει να κερδισει θα βγαινω και θα το λεω,οπως χθες που παιζαμε εναντιον της γριας και της διαιτησιας,αξιζαμε την νικη,οπως και οταν θα ειμαστε κακοι σε καποια παιχνιδια θα το λεω χωρις παρωπιδες
1.χαιρομαι πρωτα απο ολα που επεσα εξω στις προλεψεις μου οσον αφορα το αποτελεσμα,αλλα επεσα μεσα οσον αφορα για το παθος που θα εβγαζαν οι γριες και το κομπλεξ τους απεναντι μας και την εχθρικη διαιτησια του παπασταματη...
2.συγγνωμη δεν προκειται να ζητησω απο κανενα ουτε θα απολογηθω,εξεφρασα μια αποψη με βαση την εικονα που εδειχνε η ομαδα μας τα τελευταια δεκα χρονια στην εδρα της γριας..αν μερικοι το εκλαμβανουν σαν κομπλεξ και οτι ειμαι αντιπαοκτσης προβλημα τους,οταν η ομαδα ειναι καλη και αξιζει να κερδισει θα βγαινω και θα το λεω,οπως χθες που παιζαμε εναντιον της γριας και της διαιτησιας,αξιζαμε την νικη,οπως και οταν θα ειμαστε κακοι σε καποια παιχνιδια θα το λεω χωρις παρωπιδες
-
και συνεχιζω,οσο για το παοκτσηδιλικι ενα θα πω αν κρινεται απο την προβλεψη για ενα παιχνιδι τι να πω..πολλοι το κανατε ολοκληρο θεμα,ουτε το σκοπιανο να ητανε..απο τα λεγομενα σας μερικοι βγαζετε μια εμπαθεια απεναντι μου,αλλα δεν κρατω κακια οπως εχω μαθει παντα...επισης ο lionheart εγραψε οτι εκανα και προβλεψη για το ματς με τον νιονιο,μαλλον με μπερδευει με αλλον...στο γηπεδο φυσικα και ημουν...