Pro Evolution Soccer

sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

sidpanos έγραψε:Φώτη και τα δυο είναι πολύ καλά[μιλάω για τις εκδόσεις στο 3]...Φέτος ήμουν σε δίλημμα...Τελικά διάλεξα προ...
Έχει και την επιλογή be a legend που δεν σ κρύβω οτι κόλλησα...Αλλά θα σου πρότεινα να παίξεις και τα δυο και να διαλέξεις...

Υγ..Θεωρώ οτι το προ έγινε μέορς της ζωής του νεοέλληνα...
Όσα σκατά και να φάνε απο νδ και πασόκ,τους βλέπεις οτι δεν αλλάζουν...
ΔΗΛΑΔΗ...Όσο καλύτερο και αν θεωρείται το φιφα από ορισμένους,πάλι προ θα παίζεις με τα φιλαράκια σου...
Συμφωνω αδερφε.
Αν του βαζανε του ελληνα το φιφα 2009 και του λεγανε οτι ειναι το προ θα ειχε αρρωστησει με αυτο το ποδοσφαιρο. Απλα πολλοι ειναι κολλημενοι με το προ και βλεπουν το δεντρο και οχι το δασσος οπως ειμουνα και εγω μεχρι περσυ. Το παν ειναι να παιζεις οτι σε ευχαριστει περισσοτερο ειτε αυτο λεγεται προ ειτε λεγεται φιφα. Το μυστικο ειναι να μην εισαι κολλημενος γιατι αυτοι ειναι στα @ρχιδια τους ενω εμεις τους πληρωνουμε. Ο καθενας πρεπει να παιζει οτι θεωρει καλυτερο και οχι επειδη αυτο λεγεται προ και εχει ιστορια γιατι και το sensible soccer εχει ιστορια αλλα δεν το παιζει κανεις πλεον :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sepultura_4 την Παρ 24 Οκτ 2008, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Είπαμε, δεν κάνει τίποτα.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, όσοι λέτε οτι το φιφα είναι καλό, τι σας αρέσει? που δεν χάνεις τη μπάλα με τίποτα και με έναν παίχτη μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη ομάδα? Δεν με πείθετε. Σόρυ, άποψη μου, αλλά όπως είπα, νομίζω οτι το φιφα είναι για παιδιά.
novito έγραψε:ωχ...με δωσε στεγνά....με σεκιουριτάδες θα ρθω .... :)
Για να δώσεις λίγο ζωή και σ'αυτό το τοπικ το κανα αδερφέ... χοπ χοπ...
sepultura_4

agave έγραψε:Είπαμε, δεν κάνει τίποτα.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, όσοι λέτε οτι το φιφα είναι καλό, τι σας αρέσει? που δεν χάνεις τη μπάλα με τίποτα και με έναν παίχτη μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη ομάδα? Δεν με πείθετε. Σόρυ, άποψη μου, αλλά όπως είπα, νομίζω οτι το φιφα είναι για παιδιά.

...
Αδερφε συγνωμη αλλα αυτο που λες δεν γινεται. Εγω το παιζω εδω και 2 βδομαδες και ποτε μου δεν μπορεσα να περασω πανω απο ενα παιχτη. Και τον ενα παιχτη με το ζορι τον περναω...Το παιχνιδι θελει παρα πολυ passing game για να ανοιξεις τις αμυνες!!! Αυτα που λες απλα δεν υπαρχουν εκτος και αμα ειμαι τοσο για τον πουτσο παιχτικα. Το προ ουτε τις μεταγραφες δεν εχει...το online ειναι για κλαμματα...οι παιχτες τρεχουν σαν ρομποτ...ανιματιονς τραγικα...το ντουπ ντουπ που ακουγεται στις πασσες υπερβολικα σπαστικο εως κουραστικο...Η μονη διαφορα με το περσυνο ειναι το τσου λου και οτι οι αμυνες ειναι πιο δυνατες...γιατι περσυ με εναν παιχτη περναγες ολη την ομαδα ειδικα αν αυτος λεγοταν Ιμπραιμοβιτς...Απλα το προ ειναι ενα ποδοσφαιρακι με πτωτικη πορεια λογω της παναρχαιας μηχανης που χρησιμοποιει η κοναμι.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

sepultura_4 έγραψε:Αδερφε συγνωμη αλλα αυτο που λες δεν γινεται. Εγω το παιζω εδω και 2 βδομαδες και ποτε μου δεν μπορεσα να περασω πανω απο ενα παιχτη. Και τον ενα παιχτη με το ζορι τον περναω...
Αν σε 2 μήνες δεν περνάς όλη την ομάδα με 1 παίχτη, τοτε θα κάτσω να με ...νικήσεις στο pro! Παίζω πάρα πολλά χρόνια, το έχω δοκιμάσει το φιφα. Με το που θα μάθεις 2 κινήσεις, μετά θα είναι κάθε ματς καρμπόν. Θα βάζεις και γκολ από το κέντρο. Αυτό δεν μου αρέσει στο φιφα. Είναι τυποποιημένο.
sepultura_4

agave έγραψε:
sepultura_4 έγραψε:Αδερφε συγνωμη αλλα αυτο που λες δεν γινεται. Εγω το παιζω εδω και 2 βδομαδες και ποτε μου δεν μπορεσα να περασω πανω απο ενα παιχτη. Και τον ενα παιχτη με το ζορι τον περναω...
Αν σε 2 μήνες δεν περνάς όλη την ομάδα με 1 παίχτη, τοτε θα κάτσω να με ...νικήσεις στο pro! Παίζω πάρα πολλά χρόνια, το έχω δοκιμάσει το φιφα. Με το που θα μάθεις 2 κινήσεις, μετά θα είναι κάθε ματς καρμπόν. Θα βάζεις και γκολ από το κέντρο. Αυτό δεν μου αρέσει στο φιφα. Είναι τυποποιημένο.
Κοιτα εγω παιζω φιφα 2 βδομαδες περιπου και δεν το εχω ξανα ακουμπισει στη ζωη μου γιατι επαιζα μονο προ. Το ξερω οτι μεχρι περσυ στο φιφα περναγες ολη την ομαδα με ενα παιχτη, εμπαιναν γκολ απο παντου και το ΑΙ των παιχτων ηταν ανυπαρκτο. Ομως φετος τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει. Το παιχνιδι στο gameplay ειναι ουσιαστικα μια αντιγραφη του προ η οποια ομως το εκανε καλυτερο απο το προ. Δεν σου μιλαω για τα προηγουμενα φιφα γιατι ηταν ανυπαρκτα. Για το φιφα 2009 και μονο μιλαω γιατι και εγω καμμενος με το προ ειμουνα 10 χρονια.

χαχαχαχα μου αρεσε το στοιχηματακι σου αλλα προ για φετος γιοκ. Του χρονου που θα χρησιμοποιησουν αλλη μηχανη για την σχεδιαση του απο την αρχη βλεπουμε :) Προς το παρον ελα να με νικησεις στο φιφα χεχεχεχε γιατι οταν παιζω ποδοσφαιρακι θελω το ρεαλισμο σε ολο του το μεγαλειο...και αυτο το φετινο φιφα το εχει. Ελα να περασεις απο το συνικο τοιχος που λεγεται κοντρερα - γκαρσια :)
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

agave έγραψε:
Όχι ρε γιαβρί μ' και τυποποιημένο το Φίφα. Το επιχείρημα του εύκολου γκολ είναι καραμέλα για τους φαν του προ κάθε χρόνο. Μόνο που αυτό δεν ισχύει στα τελευταία 3 παιχνίδια (08, euro και 09). Αντίθετα, και ενώ έχω παρατήσει το προ από το 08, έπαιξα το προ στο PC ενός φίλου ύστερα από 2 χρόνια και έχοντας συνηθίσει το φίφα πια. Μου φάνηκε γελοίο να παίρνεις τον αμυντικό σου, να φτάνεις σπινταριστός στην αντίπαλη περιοχή σε 3 δευτερόλεπτα (!!!), να βγάζεις χαμηλή συρτή παράλληλα με την εστία και να το καρφώνει ο επίθετικός που σε ακολουθεί. Στάνταρ γκολ από πρόπερσι. Αυτό κι αν ειναι τυποποίηση και έλλειψη ρεαλισμού. Παίξε το φίφα σε ps3 ή xbox360 και θα πάθεις ζημιά. Βάλτο σε ανεβασμένο επίπεδο και θα παλεύεις όλο το ματς για ένα γκολ. Για θέματα γραφικών, ήχου, ομάδων κ.λπ. δεν το συζητάμε καν έτσι; Επιφυλάσσομαι για την έκδοση του φίφα σε pc γιατί δεν την έχω δει.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΡΓΙΟΣ »

agave,κανε ρε συ καρντασι μια πασα και σε μια μενα το pro 2009 σε full version για pc....

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

:P :P :P :P
sepultura_4

Για οσους δεν εχουν δει το νεο φιφα ας κανουν τον κοπο να δουν ενα βιντεακι σε high definition αναλυση.

1) Προσεχτε πως κινουνται οι παιχτες χωρις την μπαλα. Ο ντρογκμπα ζηταει με το χερι καθετη μπαλια για να φυγει μονος του.

2) Προσεχτε ποσο ρεαλιστικα τρεχουν οι παιχτες και γενικα ολες οι κινησεις.

3) Δειτε ποσο καθαρα διακρινονται τα πατηματα των παιχτων και οι πατημασιες που αφηνει η μπαλα πανω στη βροχη.

Οι τυποι που παιζουν ειναι ασχετοι αλλα αξιζει να το δειτε

http://www.gametrailers.com/player/38556.html
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ΣΤΕΡΓΙΟΣ έγραψε:agave,κανε ρε συ καρντασι μια πασα και σε μια μενα το pro 2009 σε full version για pc....

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

:P :P :P :P
και σε μενα pls
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Το παραδέχομαι οτι ο ήχος της μπάλας είναι εκνευριστικός. Σαν να βαράνε τύμπανα είναι.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ειναι image φιλαράκι. Το κάνεις mount se daemon ή powerISO και ...voila!!! Διάβασε και το nfo που έχει μέσα για να δεις το serial. Μετά κάνεις copy-paste το αρχείο από τον φάκελο crack, στο directory που έκανες install το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

sepultura_4 έγραψε:Για οσους δεν εχουν δει το νεο φιφα ας κανουν τον κοπο να δουν ενα βιντεακι σε high definition αναλυση.

1) Προσεχτε πως κινουνται οι παιχτες χωρις την μπαλα. Ο ντρογκμπα ζηταει με το χερι καθετη μπαλια για να φυγει μονος του.

2) Προσεχτε ποσο ρεαλιστικα τρεχουν οι παιχτες και γενικα ολες οι κινησεις.

3) Δειτε ποσο καθαρα διακρινονται τα πατηματα των παιχτων και οι πατημασιες που αφηνει η μπαλα πανω στη βροχη.

Οι τυποι που παιζουν ειναι ασχετοι αλλα αξιζει να το δειτε

http://www.gametrailers.com/player/38556.html
καλό φαίνεται αλλά αντιγραφή του pro... ο ντρογμπα δεν παίρνει ποτέ την μπάλα γιατί πολύ απλά είναι αχώνευτος....... Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αν ένα παιχνίδι είναι τυποποιημένο, είναι να παίξεις με ένα 15χρονο. Αυτά τα διαολεμένα που αντί να διαβάζουν βιβλία, διαβάζουν τα manual των παιχνιδιών και σε ξεκ#λι@ζουν στο αψε σβησε, επειδή πολύ απλά έχουν μάθει τα συστήματα κι ας μην εχουν ιδέα από μπάλα...

ΥΓ αδερφέ sepultura, δεν είδα ουτε μια λάθος μπαλιά στι βιντεο. Αυτό σου έλεγα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

agave κάνε ένα κόπο και στείλε σε pm το λίνκ ρε συ. Thanks προκαταβολικά.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

στειλε και σε μενα ρε agave το λινκ για pc.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αδερφε τραλαμένε στο έστειλα και το πρωι και τωρα. αν δεν το εχεις πάρει, στείλε μου το mail σου να στο στειλω εκει
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”