Ισως το πιο μεστό ποστ σε αυτό το τόπικ, χωρίς να πίεζεται απ΄συναισθηματισμούς. Κρυστάλλινη άποψη, όπως και του δάσκαλου πιο πάνω.koulos έγραψε:...ενα θα πω. Υπομονη! Εδω καναμε υπομονη με τα περυσινα του ποδοσφαιρου,θα αρχισουμε την γκρινια επειδη η ομαδα που περυσι σωθηκε επειδη νικησε η αεκ την ροδο δεν βγαινει φετος απο τωρα ευρωλιγκα;
Κριτικη μετα τον Γεναρη,οταν και ειπε ο Πεδουλακης οτι θα ζητησει να κριθει.Και αν και τοτε συνεχιστουν τα τωρινα χαλια,θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξει-και πολυ ασχημα κιολας......
Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να δω το ματς και το άκουσα περιστασιακά.
Βλέποντας το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, αυτό που με λυπεί, είναι η χαλαρή άμυνα (που στα Τρίκαλα μας χάρισε τη νίκη) και ιδίως κόντρα σε παίκτες όπως ο Νιούλει και ο Γκράντι και τα αλόγιστα τρίποντα, απόρροια έλλειψης καθαρού μυαλού και σωστού μπάσκετ με καλό πάσινγκ γκέιμ και εκμετάλλευση των φυσικών προσόντων των παικτών μας..
Οσο για τον Πεδουλάκη, δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα, όμως για δείτε εδώ τι έγραφα από την 1η Αυγούστου http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 81&start=0!
Για δείτε τι έγραφα και μετά πείτε μου αν δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.
Τέσπα, δεν είναι ώρα για να κρίνουμε παίκτες, προπονητή και πρόεδρο για τη μεγαλοστομία και τους υψηλούς στόχους που έθεσαν. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τη δυναμική της ομάδας.
Χρειάζεται υπομονή, συνεχόμενη στήριξη και πίστη σε αυτή την ομάδα..
Και στο επόμενο ματς το Παλατάκι θα είναι γεμάτο για να κάνουμε το πρώτο εντός έδρας σεφτέ!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..