7. Χρήστος Ταπούτος
Re: Χρήστος Ταπούτος
Για εππαγελματική συνείδηση μίλησα Κώστα και πίστεψε με μακάρι να είχαν όλοι τον εππαγελματισμό του...
Μπορείς να φανταστείς τον Βασιλειάδη να πηγαίνει στο σκουλήκι?Θα μιλούσες τότε για επαγγελματία?
ελεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
όσο για το βίντεο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπώ στο τρυπάκι να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας μου λέτε...
ελεος και ήμαρτον
στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ όπως και όσο περισσότερο μπορούμε αλλά και η μαλακία έχει και τα όρια της...
Μπορείς να φανταστείς τον Βασιλειάδη να πηγαίνει στο σκουλήκι?Θα μιλούσες τότε για επαγγελματία?
ελεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
όσο για το βίντεο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπώ στο τρυπάκι να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας μου λέτε...
ελεος και ήμαρτον
στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ όπως και όσο περισσότερο μπορούμε αλλά και η μαλακία έχει και τα όρια της...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, που θα ήταν το πρόβλημα να παίξει ο επαγγελματίας Βασιλειάδης στον Αρη. Ο Οικονόμου για παράδειγμα, με το τριφύλλι στην πλάτη, και με την εικόνα να τραγουδάει στον 5ο τελικό "πότε ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά" να μένει στην μνήμη όλων, έπαιξε στον γαύρο. Ο επαγγελματίας παίζει εκεί που έχει οικονομικό συμφέρον. Το μπάσκετ είναι το επάγγελμά του και όχι το χόμπι του. Το ότι ο Ηλιάδης διαλέγει βάση οπαδηκών προτιμήσεων, δεν είναι επαγγελματισμός. Είναι σαν να παίζεις στοίχημα βάση του συναισθήματος και όχι της λογικής. Διπλό τον ΠΑΟΚ μέσα στην Μάντσεστερ. Δεν θα προλαβαίνεις να αδειάζεις τον κούβα. Άλλα θα πρέπει να μας πειράζουν, αλλά τα κάνουμε γαργαρα. Εκεί βλέπεις υπάρχουν ο Τεο και οι επιτυχίες......
Πάντως αυτοί σίγουρα τα λένε οι ίδιοι!!
http://www.youtube.com/watch?v=a1vwKZiD ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=PXnO_Fxm ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=a1vwKZiD ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=PXnO_Fxm ... re=channel

Και στην τελική γιατί το θέμα άνοιξε επικίνδυνα σαν μου..χειλο ο παίκτης στην παρουσίαση του το είπε ξεκάθαρα:
"Ο τρόπος που με φέρθηκαν οι Σταυρόπουλος και Μαρκόπουλος με κέρδισε. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Οσο για το βίντεο που έχει γίνει τόσος ντόρος, αυτό που έχω να πω είναι να με κρίνουν με αγωνιστικά κριτήρια και μέσα στο γήπεδο."
"Ο τρόπος που με φέρθηκαν οι Σταυρόπουλος και Μαρκόπουλος με κέρδισε. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Οσο για το βίντεο που έχει γίνει τόσος ντόρος, αυτό που έχω να πω είναι να με κρίνουν με αγωνιστικά κριτήρια και μέσα στο γήπεδο."
Ο Ταπουτος είναι προσωπική επιλογή του Σούλη. Οποίος λοιπόν διαφωνεί με την συγκεκριμένη μεταγραφή, να τα χώσει στον Σούλη. Να τον διώξουμε κι αυτόν που μας φέρνει τα σκουλήκια για να ησυχάσουμε. Όλα μας πειράζουν στο μπάσκετ. Μια ο Μούλα, τώρα ο Ταπουτος, αύριο κάποιος άλλος. Οποίος διαφωνεί με τις επιλογές του προπονητή μας, να πάει να στηρίξει τον Γκαγκατση, να τελειώνουμε. Αυτό το κακόγουστο αστείο κράτησε πολύ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
VAGGT έγραψε:Χρειαζόμαστε κι άλλο 5άρι?novito έγραψε:Δε φωνάζουν και τον δήμαρχο Πειραιά να αναλάβει καμμιά θέση στην ομάδα να ευχαριστιόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο??? Βρε ουστ!
κρύβε λόγια μπορεί να το σκεφτούν....
Ωρα είναι να έρθει και ο ψηλός...στην ομάδα της καρδιάς του.....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Βάγγο εννοούσα ότι μπορεί ένας επαγγελματίας παίκτης να δηλώνει - και να είναι - μια Α ομάδα, αλλά να παίζει σε μια Β ομάδα και να βγάζει μάτια με τη Β. Κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε.VAGGT έγραψε:Aφού κάνατε και τον λαό του ΠΑΟΚ ίσα και όμοια με τον λαό του βάζελου ρε DIMISK δεν έχω να πώ κάτι άλλο...
Ο Ταπούτος μπορεί να λένε ότι είναι - ή και να είναι - σκουλήκι, αλλά μπορεί να παίξει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, ως επαγγελματίας. Οπότε εμένα τι με νοιάζει τι πιστεύει από τη στιγμή που τιμάει το ψωμί που τρώει. Μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό. Εκεί κόλλαγε και το παράδειγμα του κοντού. Δεν σύγκρινα κανένα λαό του ΠΑΟΚ με αυτόν του λαγού...
2006
"Ανέτοιμη ή όχι η ΑΕΚ το έκανε το θαύμα της. Με τρίποντο του Ταπούτου στην εκπνοή η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή νίκησε 67-64 τον Αρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας."
ΑΕΚ: ΜακΦέρσον 8, Σ. Νικολαΐδης 3, Π. Νικολαΐδης 7 (1), Ταπούτος 20 (4), Μάγλος 2, Κόμματος 5, Βετούλας 10 (3), Πέρκοβιτς 12 (1), Σκοτ
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 30424.html
Μπορεί να κάνει τα ίδια με την ομάδα μας? Ας είναι και πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης. Δεν με απασχολεί καθόλου.
Τελικά, είμαστε μανούλα στο να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Έτσι είναι όμως. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια.
Υ.Γ. Εκείνη την χρονιά έπαιζε στον Άρη η Παοκάρα Γιαννούλης, όπως συνέβη και παλιότερα με τον πρώην αρχηγό μας (και πρωταγωνιστή) Μάνθο Κατσούλη. Σε μια εποχή μάλιστα, όπου δεν υπήρχε τόσο μεγάλος επαγγελματισμός όπως τώρα.
Για όλα φταίει αυτός ο άσχετος ο Μαρκόπουλος, που μας τον έφερε. Να τον διώξουμε αμέσως κι αυτόν, πριν μας διαλύσει την ομάδα.
"Ανέτοιμη ή όχι η ΑΕΚ το έκανε το θαύμα της. Με τρίποντο του Ταπούτου στην εκπνοή η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή νίκησε 67-64 τον Αρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας."
ΑΕΚ: ΜακΦέρσον 8, Σ. Νικολαΐδης 3, Π. Νικολαΐδης 7 (1), Ταπούτος 20 (4), Μάγλος 2, Κόμματος 5, Βετούλας 10 (3), Πέρκοβιτς 12 (1), Σκοτ
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 30424.html
Μπορεί να κάνει τα ίδια με την ομάδα μας? Ας είναι και πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης. Δεν με απασχολεί καθόλου.
Τελικά, είμαστε μανούλα στο να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Έτσι είναι όμως. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια.
Υ.Γ. Εκείνη την χρονιά έπαιζε στον Άρη η Παοκάρα Γιαννούλης, όπως συνέβη και παλιότερα με τον πρώην αρχηγό μας (και πρωταγωνιστή) Μάνθο Κατσούλη. Σε μια εποχή μάλιστα, όπου δεν υπήρχε τόσο μεγάλος επαγγελματισμός όπως τώρα.
Για όλα φταίει αυτός ο άσχετος ο Μαρκόπουλος, που μας τον έφερε. Να τον διώξουμε αμέσως κι αυτόν, πριν μας διαλύσει την ομάδα.
- paok4kyriakos
επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης ή επαγγελματιας τραγουδιστης. γιατι εγω βλεπω στο βιντεακι να τραγουδαει βριζοντας τον ΠΑΟΚ. Οπως ακομα εχω το βιντεο του κοντου που κανει σσσσσσ στη 4. εγω δυστυχως δν ειμαι επαγγελματιας ειμαι οπαδος. και σαν οπαδος λεω ΤΑΠΟΥΤΟ Γ...ΣΑΙ!!!
Εσύ που δεν είσαι επαγγελματίας οπαδός, να πας να χειροκροτήσεις τον Γκαγκάτση. Επίσης, βρες μου 10 καλούς παοκτσήδες παίκτες να τους πάρουμε.
Α ρε Μπάνε, που θα έμπλεκες παραλίγο. Χάρη σου έκανε ο Κατσαρής.
Α ρε Μπάνε, που θα έμπλεκες παραλίγο. Χάρη σου έκανε ο Κατσαρής.
εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος δν ακουσα γκαγκατση να βριζει τον ΠΑΟΚ. Ουτε τν χειροκροτω αλλα θα τον κρινω εκ του αποτελεσματος
εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος βλεπω με τα ματακια μου να βριζει το μουνι την ΠΑΟΚΑΡΑ μου. δν περιμενω αποτελεσμα . τον κρινω απο τωρα. ΤΑΠΟΥΤΟ Γ...ΑΙ!!!!!
ΥΓ. Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι .με νοιαζει που βριζει την ΤΟΥΜΠΑ ολη κ μεις ακομα συζηταμε...
εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος βλεπω με τα ματακια μου να βριζει το μουνι την ΠΑΟΚΑΡΑ μου. δν περιμενω αποτελεσμα . τον κρινω απο τωρα. ΤΑΠΟΥΤΟ Γ...ΑΙ!!!!!
ΥΓ. Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι .με νοιαζει που βριζει την ΤΟΥΜΠΑ ολη κ μεις ακομα συζηταμε...
memts κατανοώ τον εκνευρισμό σου αλλά έπρεπε να σε λογοκρίνω μιας και δεν φταίει παρά μόνο ο ίδιος αν έκανε ότι έκανε..
Σόρυ αμπάουτ δατ.
Σόρυ αμπάουτ δατ.
memts έγραψε:εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος δν ακουσα γκαγκατση να βριζει τον ΠΑΟΚ. Ουτε τν χειροκροτω αλλα θα τον κρινω εκ του αποτελεσματος
Δεν το λές στον Κώστα απο πάνω μπάς και το καταλάβει ότι στο τόπικ του Ταπούτου μονίμως λέει για τον Γκαγκάτση?
Ο Γκαγκάτσης έχει δικό του τόπικ Κώστα να πάς εκεί!!!!αχαχχαχααχχα