Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

psit g2 kopse kai xalarwse ligo ok???mantzarioti anakalese ayto me ta pomakakia ok???kai mhn dhmiourghte kai ftiaxnete klima edw pera to ghpedo einai filiko kai tipota parapanw oso gia kapoia aderfia pou 8eloun na er8oun dysthxws paidia mhn to tolmhsete mas thn exoun sthmenh kai mas perimenoun sthn gwnia na to kserete an8rwpos tou panthrakikou mou eipe xtes oti den edwsan eishthria gia to kalo mas me thn prwth eykairia 8a mas riksoun poly poly varia kabana mhn er8ete giati exei 6mhnes fylakh mono ayto skefthte////kai g2 me paokia mhn ta vazeis les malakies edw mesa alla otan tous vreis mprosta sou 8a tremeis opote arakse kai mhn les malakies :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
g 2

Δημοσίευση από g 2 »

paokpantou έγραψε:psit g2 kopse kai xalarwse ligo ok???mantzarioti anakalese ayto me ta pomakakia ok???kai mhn dhmiourghte kai ftiaxnete klima edw pera to ghpedo einai filiko kai tipota parapanw oso gia kapoia aderfia pou 8eloun na er8oun dysthxws paidia mhn to tolmhsete mas thn exoun sthmenh kai mas perimenoun sthn gwnia na to kserete an8rwpos tou panthrakikou mou eipe xtes oti den edwsan eishthria gia to kalo mas me thn prwth eykairia 8a mas riksoun poly poly varia kabana mhn er8ete giati exei 6mhnes fylakh mono ayto skefthte////kai g2 me paokia mhn ta vazeis les malakies edw mesa alla otan tous vreis mprosta sou 8a tremeis opote arakse kai mhn les malakies :) :)
arazw kali synexeia stin omada sas
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

kai ma8e na milas mhn er8w sthn 2 to savvato kai se gamhsw egw// ksereis oti ekei mesa eimaste para polloi kai xapakwmena den eimaste ante malaka pane sto panthrax.gr kai mila ekei pera teleiwne

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

H GLWSSA SOU EINAI SKATOMAGGA... APORW PWS MPOREITE NA EXETE SYNORA ME BOULGARIA KAI NA MHLATE TOURKIKA RE AXTARMADES, YPIRXATE KAI EXTES GIA NA BGLALETE GLWSSA? TOUS GAYROUS TELEYTAIA EBDOMADA TOUS AFISATE NA PERASOUN ETSI GIA NA PANE KSANTHI... POULIMENA TOMARIA PARTAKIA KANANE MES STHN THRAKI, KSEFTHLES TOU BORRA, SIKI ME ANTENE RE MPAGLAMA!!!! AXAXAXAXAXA TON MPOULO TOU XRONOU... THA EXETE NA LETE OTI KAPOTE MPHKATE KAI ESEIS STA MEGALA SALONIA KAI PARESTANATE TON SALEA... ANTE GEIA

Thx, Admin Team
DINATION

Δημοσίευση από DINATION »

:? Και εγω κομοτηναιος ειμαι και παοκτσης.Αυτες τις μαλακιες για βουλγαριες γαυροι και βαζελοι τις λενε μονο.Μην ασχολεισται με μαλακες που μπαινουν μονο για να προκαλεσουν και για να δημιουργησουν κλιμα.Και εγω εψαξα για εισητηρια αλλα δεν υπαρχουν.Οσο για αυτους που μας λενε τους κομοτηναιους τουρκους και ειναι και παοκια τι να πω....
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι...
Διπλό και συνεχίζουμε...
:?
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!! μεγαλη προσοχη σε αυτο το ματς. δυσκολος αγωνας. μη χασουμε τζαμπα βαθμους.

ηδη ειμαστε στο +4 απο περσι.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τα παλτά εξ Αθηνών καλούνται να επικοινωνήσουν με τον aparadekto, ο οποίος θα είναι Αθήνα την ώρα του αγώνα και γουστάρει να παρακολουθήσετε το παιχνίδι μαζί! Όποιος ψήνεται ορμάει ..
g 2

Δημοσίευση από g 2 »

epeidi opws lete egw eimai o panilithios pou mpainw k vrizw,mpeite k sto diko mas to forum na deite posa dika sas "alania" mpanoun k mas vrizoun. . .
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Όχι Gashouli εγώ δεν φεύγω από δω που είμαι .. απλά μου πε ο απαράδεκτος να σου πω ..

g 2 καταρχήν θα σε παρακαλέσω να μην προκαλέσεις ξανά, γιατί δεν μου αρέσει να μπανάρω τον κόσμο και δεύτερον γράφε Ελληνικά γιατί τα greeklish απαγορεύονται!
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

diniko80 έγραψε:ματζαριοτη ξεφορτωσε λιγο μαγκια, αραξε εκει στη γερμανια και μαθε τα παλικαρια στη θρακη να τα δειχνεις σεβασμο, οπως δειχνουμε ολοι για τα ελληνοπουλα της διασπορας....αν ο g2 ειναι πανηληθιος ειναι δικο του προβλημα,μη χανεις το δικιο σου
Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλα τα αδέρφια και μη για την σκληρή γλώσσα, ανεξάρτητα τι ομάδα είναι. Ναι παραφέρθηκα επειδή είμαι και εγώ θρακιώτης μισος και τα πήρα γενικά με την βρισιά βούλγαροι, που την είπε ένας βορειοελλαδίτης.

Όσο για την μαγκιά... αστο φιλε άκυρο, δεν είμαι ο κλασικός "λαζογερμανος" που συνηθίζεται να βλέπετε τα καλοκαιρια, καμια σχέση! Απλά είναι το ευαίσθητο σημείο μου αυτό που είπε ο ηλίθιος. τελοσπάντων δεν θέλω να δώσω συνεχεια στο θέμα, λήγει εδώ... ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και η τεσσάρα δεδομένη την κυριακή
g 2

Δημοσίευση από g 2 »

ΜΠΕΣ ΣΤΟ PANTHRAX.GR
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Είπε κανεις ότι όλοι οι παοκτσήδες είναι θείοι και αλάνθαστοι? υπάρχουν τόσοι παοκτσήδες όλο και κανέναν βλάκας θα βρεθεί να πάει αλλου και να τα κάνει πουτάνα, το θέμα είναι ότι οι βορειοελλαδίτικες ομάδες πρέπει να στηρίζονται αναμεταξύ τους. Δυστυχώς κάποιοι δεν το θέλουν αυτό, άλλωστε πρώτο επίσημο παιχνίδι αναμεταξύ τον δυο ομάδων είναι, δηλαδή τι έχουμε να χωρίσουμε? εντωμεταξύ παίζεται το ζήτημα το παιχνίδι να γίνει στην τούμπα
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

επειδή έχω μπει σε ένα από τα forum τον πανθρακικόν εδώ και κάποιες μέρες ,έχω να πω ότι εμείς ήμασταν πολύ κόσμιοι. απλά κάποια στιγμή μπήκε ένας με το όνομα npapazoglou και άρχισε να μας βρίζει.οποτε κάποιοι δικοί μας και κάποιοι ντόπιοι από κει αντίδρασαν με βρισιές και πολλοί καλά κάναν.

οποτε g2 το πρόλογο να το πουλάς αλλου (αν μιλάμε για το ίδιο forum του panthrakikou)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Πεστα ρε Πουλ...τοσα χρονια ειμαστε στην υπομονη και υπομονη και τωρα εχουν βαλθει ολοι να μας τρελανουν...

Ομως για μας ειναι τωρα πλεον αργα να τρελαθουμε (ειμαστε ηδη τρελοι και τρελαμενοι) κι ακομα πιο αργα να κανουμε κι αλλο υπομονη... :wink: :wink:

Ετσι????????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”